Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Π/ποιος επιλέγει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 9 Φεβρουαρίου 2007.

1. Master NK

Master NK Regular Member

@Δούρειος Ίππος ...να σου δωσω ενα ρεαλιστικο παραδειγμα για να πιασεις το νοημα..πες οτι μια υπο μιλαει ωρες με εναν Κ και εν τελει τα βρισκουν και κανουν το πρωτη συνεδρια τους [test drive]...κι ο Κ του αρεσει και της λεει οτι θελει να την αναλαβει...εκεινη του λεει<Ευχαριστω για την προταση σας, θα κανω ζαπινγκ και με αλλους Κ και θα σας ενημερωσω για την αποφαση μου εγκαιρα...τα λεμε>....ΠΟΙΟΣ-ΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ???????????????

2. pistols

pistols Regular Member

νομιζω οτι οπως σε μια vanilla σχεση η αποφαση ειναι κοινη ετσι και στο bdsm η αποφαση περνεται και απο τους 2.....

3. Ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση, όμως το ''έχω''! Σε σένα διακρίνω αμφιβολία αν κρίνω από τον τρόπο σου....

4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αφήνω στην άκρη τα "προβλεπόμενα", γιατί απ' όσα έχω δει εγώ μέχρι στιγμής, είναι η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας.
    Επιλέγει εκείνος/η που έχει περισσότερες εναλλακτικές απ' τον/την άλλο/η. Eκείνος/η που είναι πιο "λιτοδίαιτος/η" απ' τον/την άλλο/η.
    Όπως και κείνος/η που δεν σκοτίζεται ιδιαιτέρως να μείνει μόνος/η, για όσο χρονικό διάστημα του/της χρειαστεί, μέχρι να βρει εκείνο που θέλει.

Από κει και πέρα - εγώ τουλάχιστον - τα κλασικά, περί γυναίκας που επιλέγει πάντα ή του/της Α/Κ που πάνε τα υ/σ και τους/τις προσφέρονται ( επίσης πάντα ).
    Με κάθε συμπάθιο, τα διαβάζω και τ' ακούω βερεσέ. Κλείνοντας, ας βάλω και τα εξίσου σχετικά disclaimer:
    1) Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.
    2) Ο καθένας/καθεμία είναι παιδί των εμπειριών του/της ( βάσει εκείνων πορεύεται, κυρίως βάσει εκείνων φιλτράρει την όποια πραγματικότητα γύρω του/της ).

Υ.Γ.

Υπάρχουν άνθρωποι ( ακόμη και βουδουσουμιάρηδες ή "βουδουσουμιάρηδες" ) που την πρώτη επαφή καθώς και την συνέχεια του όποιου "νταραβερίσματος" τους, προτιμούν να τις κάνουν δίχως την παραμικρή internetική ανάμιξη.
    Απίστευτο κι όμως συμβαίνει.  

Last edited: 12 Ιουλίου 2016
  5. Master NK

Master NK Regular Member

Tο ξερω οτι το εχεις...αλλα να λεμε τα πραγματα οπως εχουν οχι οπως μας βολευει....

6. Soraya

Soraya Guest

οχι ως έχουν.
    όπως πιστεύεις εσύ πως έχουν...

για να τα λέμε όντως ως έχουν..

7. Δεν σε προσδιορίζω.....εσύ ξέρεις  

8. Master NK

Master NK Regular Member

@Soraya ...ολοι εχουν την αποψη τους, δημοκρατια εχουμε φυσικα και δεν θα συμφωνουμε παντα σ'ολα...Εγω πιστευω οτι ετσι εχουν τα πραγματα και το λεω ανοιχτα δεν κρυβομαι πισω απο ορους και φιλοσοφιες...

9. Soraya

Soraya Guest

προσπάθησε λοιπόν να μην επιβάλεις την γνώμη σου σαν τη μονη σωστή...
    όπως έκανα εγω πιο πάνω... Είπα την γνώμη μου και τέλος...
    αν πάλι θες να συνεχίσεις καντο
    δεν έχω ύπνο και βαριέμαι...

10. Master NK

Master NK Regular Member

Δεν επεβαλα τιποτα και σε κανενα-μια...Ειπα την γνωμη μου πανω στο θεμα με το μοναδικο στυλ απαντησεων που δινω παντα...λιγα, καλα και κατανοητα αμεσα χωρις πολλα κορδελακια και ιστοριες για αγριους

11. Soraya

Soraya Guest

πραγματικά...
    μοναδικό...

12. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Αν η συναίνεση είναι προυπόθεση, δεν υπάρχει ποιος επιλέγει ποιον. Ο καθένας επιλέγει τον άλλο.

Αξία ίσως θα είχε το ποιος κάνει πρώτα τον άλλο να τον επιλέξει.

Last edited: 12 Ιουλίου 2016