Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ράψιμο αιδοίου σκλάβας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 28 Νοεμβρίου 2010.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Οταν διαβασα τουτο δω μου γεννηθηκε ενα και μονο ερώτημα. Χέστηκα για τα μέταλλα και τις τεχνικές γνώσεις. Το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό είναι πόσο μπορείς να αγαπάς το μουνί ωστε να το τρυπας να το δεις να αιμοραγεί και να το ράψεις. Εν μέρη μου απάντησε ο Κινγκ. Δεν θα ήθελα να το δω ποτέ. Μόνο λύπη θα μου προκαλούσε. Και μαστερ να ήμουν πάλι δεν θα το πείραζα ποτέ. Το κέντρο του ερωτισμού της γυναίκας. Ο μαγνήτης μας. Είναι ιερό. Δεν τα πειράζουμε τα ιερά. Τωρα βέβαια όταν και η γυναίκα γουστάρει να της το πειράζουν τόσο βάρβαρα, πάω πάσο. Δικό της είναι μπορεί να το δώσει και στα σκυλόψαρα.
     
  2. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Ράψιμο αιδίου σκλάβας

     ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ...αυτα θελουν τροπο!
    την αλλη φορα να του πεις πως θελει καποιος Κυριος "Μυτερος" να δει   το "μαργαριταρι" του...


    Γι ργος



    ...εεε , ...χμμμμ,


    ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ!!!!


    Γι:mwink:ργος
     
  3. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Δε μπορείς να φανταστείς πόση ευχαρίστηση μπορεί να προσφέρει η βεβήλωση των ιερών  
     
  4. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Ράψιμο αιδίου σκλάβας

    Σεβαστό το συγκεκριμένο βίτσιο όπως κι όλα τα υπόλοιπα, η λέξη «εξαγνισμός» όμως μ’ ενόχλησε σφόδρα, επειδή υπονοεί πως το μουνί είναι κάτι μιαρό κι η σεξουαλική του χρήση βρώμικη. Πολύ χριστιανίλα μου μυρίζει εδώ.
     
  5. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Ουστ! Βρωμοσκυλοψαρο. Κουνας και την ουρά σου.  

    Mπορεί να έχεις και δίκιο. Εγώ το βλέπω από την μεριά μου. Αν δω ενα τριαντάφυλλο θα το μυρίσω , θα το κοιτάξω, θα το θαυμάσω. Δεν μου προκαλεί ευχαρίστηση να το τσαλαπατήσω. Οταν δω δυο ζουμερά χείλη θα σκεφτώ πως θα ήταν να τα νιώσω να υγραίνουν τα δικά μου μέσα απο ένα βαθύ φιλί, όχι πως θα ήταν αν τα εξαφάνιζα ή τα γέμιζα τρύπες, ή τα έκοβα με ένα ψαλίδι ή αν τα σφράγιζα με βάρβαρο τρόπο. Δεν περιμένω σε ένα bdsm φόρουμ να είναι όλοι με τις ευαισθησίες τις δικές μου πάνω σε συγκεκριμένα μέρη του γυναικείου σώματος. Για παράδειγμα. Βλέπω κάποιον να βαράει σφαλιάρες σε βυζιά σαν να είναι απλοί μπουγελόσακοι με μανία και πονάνε τα δικά μου βυζιά. Βλέπω να βαράνε σφαλιάρες στο μουνί και πονάνε τ αρχίδια μου. Όμως είναι κάτι συνηθισμένο που απλά δεν ταιριάζει σε μένα. Εγω όταν βλέπω βυζια και μουνί θέλω να χώσω τη μούρη μου. Αν σκεφτώ τον εαυτό μου να προκαλεί πόνο για παιχνίδι (αισθησιακό γιατί απο τον άλλο δεν πάει τόσο μακρυά η φαντασία μου) τον βλέπω να το κάνει με άλλους τρόπους. Γι αυτό η απορία μου είναι πως το βλέπουν αυτοί που το γουστάρουν και όχι τα τεχνικά μέρη. Αυτά.
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ράψιμο αιδίου σκλάβας


    Καλησπέρα, φίλτατε...  

    Είμαι απ' αυτούς που υποστηρίζουν πως οι ρίζες του bdsm μέσα μας, μπορεί ενίοτε να είναι γενετικό κληροδότημα των προπατόρων μας. Αυτό όπως δεν αναιρεί το ότι εν πολλοίς οι σαδομαζοχιστικές τάσεις μπορεί να είναι επίκτητες, και να οφείλονται σε πανσπερμία προσλαμβανουσών από το περιβάλλον μας...

    Εάν αυτό αληθεύει, αμφιβάλλεις πως η "χριστιανίλα" και οι ενοχικότητες που συχνότατα εκπορεύονται απ' αυτήν, μπορεί να αποτελούν την απαρχή και βάση των bdsmικών τάσεων γιά κάποιους;

    Αμφιβάλλεις επίσης περί του ότι η αναφορά (έστω και έμμεση) στις πιό πάνω ενοχικότητες μπορεί να αποτελεί ένα έξοχο (σε κάποιες περιπτώσεις) διεγερτικό, αλλά και γιά το ότι η ένταξη και χρήση τους στα bdsmικά παίγνια, μπορεί να προσφέρει έντονες απολαύσεις;


    Λακωνικότερα: Συνυπολογίζεις το ενδεχόμενο, η διάχυση του αρώματος (ή, έστω, της αποφοράς) της "χριστιανίλας", να είναι εσκεμμένη;



     
    Last edited: 30 Νοεμβρίου 2010
  7. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ράψιμο αιδίου σκλάβας

    Όχι, δεν αμφιβάλλω, όπως το λες είναι, και γι’ αυτό είπα πως το συγκεκριμένο βίτσιο είναι απολύτως σεβαστό.

    Αυτό που δεν γίνεται αποδεκτό, από μένα τουλάχιστον, είναι η αντίληψη για τη μιαρότητα του αιδοίου και του σεξ που χρήζουν εξαγνισμού. Διαφωνώ με την συγκεκριμένη αντίληψη δηλαδή, κι όχι με αυτήν καθαυτή την πρακτική του ραψίματος, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να αιτιολογηθεί με χίλιους δυο διαφορετικούς λόγους. (πχ. τιμωρία, έλεγχο του οργασμού, σαδομαζοχιστικό παιχνίδι, ακόμη κι αισθητικούς λόγους).

    Φυσικά αυτή είναι απλώς η γνώμη μου. Αν κάποιος νομίζει πως η σεξουαλική αποχή εξαγνίζει τον άνθρωπο, ενώ η σεξουαλική δραστηριότητα τον μιαίνει, δικαίωμά του να το πιστεύει.

    Όσον αφορά τέλος το εισαγωγικό σου ερώτημα αν οι ρίζες του BDSM είναι έμφυτες ή επίκτητες, θα μου επιτρέψεις να μην τοποθετηθώ εδώ. Το ζήτημα είναι τεράστιο, ομιχλώδες και δεν άπτεται του παρόντος νήματος.

    Την καλησπέρα μου.
     
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Ράψιμο αιδοίου σκλάβας

    Συμπαθέστατε extreme, σεβαστό το να μην γουστάρεις να πονάς κανένα σημείο του γυναικείου σώματος, πόσον μάλλον το αιδοίο και να το θεωρείς ιερό.

    Σκέφτηκες όμως πόσο δυστυχισμένες θα ήταν αρκετές γυναίκες, αν δεν υπήρχαν και άντρες που τους αρέσει να τις πονάνε;

    Να ξέρεις όμως ότι και οι Κ σαδιστές που τους αρέσει να πονάνε τις γυναίκες και να τις ξευτιλίζουν (φυσικά πάντα με την συναίνεση των γυναικών ) ίσως τις λατρεύουν περισσότερο από εσένα, γιατί; α) Γιατί τους δίνουν αυτό που τις κάνει να νιώθουν υπέροχα, που αν δεν το είχαν ίσως να ήταν δυστυχισμένες ή να νόμιζαν ότι είναι ανοργασμικές. β) Γιατί και αυτές δίνουν αυτό που γουστάρουν οι Κ σαδιστές, το οποίο δεν μπορούν να το βρουν σε άλλες γυναίκες (βανίλλα, Κ, κ.λ.π.).

    Εν κατακλείδι, τίποτα δεν είναι κακό σε κάθε βίτσιο φτάνει οι συμμετέχοντες να είναι ενήλικες και να υπάρχει η συναίνεση από όλους όσους συμμετέχουν σ΄αυτό.

    Και κάτι ακόμα, έχω δει και έχω συμμετάσχει σε ράψιμο του στόματος σκλάβας. 

    Την καλημέρα μου, φίλτατε!
     
    Last edited: 1 Δεκεμβρίου 2010
  9. Απάντηση: Ράψιμο αιδίου σκλάβας


    Afrodyte, αυτό που είδες ήταν η αφαίρεση των ραμμάτων, όχι η συρραφή. Από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει η τεχνική, όπως μου είπες τις προάλλες, σε διαβεβαιώνω ότι η συρραφή θα σου άρεσε πολύ περισσότερο.
    Θα προτιμούσα όμως να μην το είχες αναφέρει εδώ, μια που η τοποθέτησή μου ήταν γενική και υπάρχουν πολλοί που βλέπουν το BDSM από κάποια άλλη οπτική γωνία και μερικές φορές κάτι τέτοιο τους απωθεί...



    Thanasis, όποτε θέλεις. Αν βέβαια υπάρχει κάποια επείγουσα ανάγκη μπορούμε να κάνουμε και τηλε-εκπαίδευση!!!  


    Vautrin, η λέξη εξαγνισμός χρησιμοποιήθηκε διαφορετικά, αν και συμφωνώ και με το παρακάτω σχόλιο του MindMaster. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν εξηγηθεί επαρκώς αυτό που εννοώ, μπορούν να γίνουν εύκολα παρανοήσεις. Θα ανοίξω ένα νήμα στα φετιχ, γιατί νομίζω ότι εκεί αρμόζει καλύτερα μια τέτοια συζήτηση, όπου θα προσπαθήσω να εξηγήσω καλύτερα. Για να μην αφήνω πάντως κάτι να αιωρείται, δηλώνω άθεος και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, μου αρέσει να προκαλώ βεβηλώνοντας κάποια σύμβολα, που ένα δυσκοίλιο κομμάτι της κοινωνίας ασπάζεται φανατικά (όπως είναι η αγνότητα, η παρθενία και το σεξ με μόνο σκοπό την τεκνοποίηση...)


    Την ώρα που έγραφα το post μου δεν το σκέφτηκα έτσι, αλλά μου έβαλες ιδέες. Thanks!!  
     
    Last edited: 2 Δεκεμβρίου 2010
  10. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Ράψιμο αιδίου σκλάβας

    Δεν είπα φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε οτι όταν πονάμε κάποια δεν την λατρεύουμε. Για το άμοιρο το μνι μίλησα. (λες να είπα και άλλα που δεν τα θυμάμαι; Και να με στήσουν στον τοίχο με τα quotes; Χμμμ κάπου είπα και για τους μπουγελόσακους). Οκ Περρη. Το σέβομαι το φετίχ. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι έγραψα χθες αλλά νομίζω η απορία μου ήταν στο τί ωθεί κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο και τί νοιώθει τι στιγμή που το κάνει. Ε και ως συνήθως θα έβαλα και σάλτσες. Αυτο για το στόμα το έγραψα για πλάκα και το έχεις κάνει βρε κανίβαλε;   Ελπίζω να ήταν μόνο επειδή μιλούσε πολύ και δεν αντέχατε να την ακούτε.
     
  11. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Ράψιμο αιδίου σκλάβας

    Δεν μπορει αλλιώς να χρησιμοποιηθεί η λέξη εξαγνισμός, παρά μόνο ως τελετουργία κάθαρσης. Και αυτό βέβαια σημαινει ότι σαν άλλοι 'ιερείς' εξορκίζουμε το μιαρό, το κακό. Έχει πολύ δίκιο ο vautrin που λέει πόση έντονη 'χριστιανίλα' αναδύουν τέτοιες λέξεις. Δεν έχει καμιά σημασία τι δηλώνουμε, άθεοι, χριστιανοί, μουσουλμάνοι..αλλά πόσο ύπουλα οι θρησκευτικές αντιλήψεις έχουν εισχωρήσει και εμποτίσει την ύπαρξή μας. Απορώ πραγματικά πώς ειναι δυνατόν να βρίσκουμε ηδονικές, εξαγνιστικές πρακτικές που με τόσο έντονη δυσωδία ενοχικότητας..μα εντελώς ντεκαυλε..!Τα υπολοιπα στο νήμα που αναμένω με πολύ ενδιαφέρον.
     
    Last edited: 1 Δεκεμβρίου 2010
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ράψιμο αιδοίου σκλάβας

    Και εγώ γι΄ αυτό μίλησα.



    Τον ωθεί ο ερωτικός σαδισμός του και η ανυπέρβλητη καύλα που νιώθει την στιγμή που τα δίνει όλα η σκλάβα!



    Όχι, ίσα, ίσα, το κάναμε γιατί μέχρι τότε δεν την ακούγαμε να μιλάει, sorry να βογκάει... ήθελα να πω, φυσικά από καύλα... μετά το ράψιμο και βογκούσε και έσταζε από κάτω...   
     
    Last edited: 1 Δεκεμβρίου 2010