Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ράψιμο αιδοίου σκλάβας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 28 Νοεμβρίου 2010.

1. llazouli

llazouli Contributor

Απάντηση: Ράψιμο αιδοίου σκλάβας

Γιαγιά δεν έχεις; Δες πώς πιάνει τη σακοράφα και..μαντάρει κάλτσες!  

2. pulen

pulen New Member

πφφφ τα χερια μου δεν ειναι φτιαγμένα για βελόνες ...

3. llazouli

llazouli Contributor

Ουδείς τέλειος! Με το ράψιμο αναπτύσσεται η λεπτή κινητικότητα, μέγα προσόν!

4. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Απάντηση: Re: Ράψιμο αιδοίου σκλάβας

5. Whip_Holder

Whip_Holder Regular Member

Σαν γιατρός θα πω οτι είναι επικίνδυνο αν δε γίνει με αποστειρωμένες βελόνες και απο ειδικό χειρουργό και οχι απο τον Master αν δεν είναι ειδικός.
    Οι σκλάβες δεν είναι κασκόλ να τις πλέκουμε,με πειράματα.
    Υπάρχουνε πιο απλές λύσεις,το εφήρμοσα στην σκλάβα μου.
    Piercing στο αιδοίο με κρικάκι να ενώνει τα χείλη.Και μπορώ να το ανοίγω μόνο εγω...
    Αυτά θέλουνε προσοχή...

6. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: Ράψιμο αιδοίου σκλάβας

Πολύ σωστά. Συμφωνώ απολύτως.

7. Mindom

Mindom Regular Member

Whip_holder ξανα με βρισκεις απολυτα συμφωνω, ειπαμε οτι παιζουμε και εξερευνουμε, οχι οτι γινομαστε επικινδυνοι

8. Απάντηση: Ράψιμο αιδοίου σκλάβας

Θα ήθελα, με όλο το θάρρος και το σεβασμό στην ιδιότητά σου να εκφράσω κάποιες αντιρρήσεις σε αυτά που αναφέρεις παραπάνω.

Δεν έχω υπ' όψιν μου ράμματα που προορίζονται για χρήση σε έμβιο ον, που δεν είναι μίας χρήσεως κι αποστειρωμένα (ράμμα και βελόνα είναι μαζί, έτοιμα προς χρήση). Δε μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος λογικός άνθρωπος, θα έπαιρνε σακοράφα και ράμμα για το κατσίκι του πάσχα για να ράψει αιδοίο. Αντιθέτως, το κρικάκι αποστειρώνεται σε κάποιο κλίβανο τατουατζίδικου ( συνήθως κάτι σα μικρές χύτρες ταχύτητες) και είναι πολλών χρήσεων (εννοώ ότι μπαίνει και βγαίνει στο ίδιο σημείο, στο ίδιο άτομο), χωρίς να παρεμβάλλεται το στάδιο της αποστείρωσης.
    Τα ράμματα είναι σχεδιασμένα για να τοποθετούνται σε ανοιχτά τραύματα. Η εφαρμογή τους στο αιδοίο γίνεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα (μερικές ώρες ως ΤΟ ΠΟΛΥ ένα 24ωρο) και οι πιθανότητες μόλυνσης είναι ελάχιστες, ιδίως αν έχουν τοποθετηθεί με γάντια και πλυμένα χέρια, σε καθαρό αιδοίο (αν θέλουμε βάζουμε και λίγο Betadine πριν) και έχουν χρησιμοποιηθεί αποστειρωμένα εργαλεία.
    Αντίθετα, τα κρικάκια αποτελούν μια συνεχή εστία μόλυνσης, λόγω της συνεχούς παραμονής τους στην οπή που έχει ανοιχθεί για να περάσουν και την αδυναμία απολύμανσής τους μετά την τοποθέτηση(πόσο μάλλον αποστείρωσης...).

Με τα παραπάνω φυσικά δεν εννοώ ότι η συρραφή του αιδοίου μπορεί να γίνεται από οποιονδήποτε άσχετο, αλλά με την κατάλληλη εκπαίδευση, και δεδομένου του ότι στα χείλη του αιδοίου δεν υπάρχουν και ιδιαίτερα πράγματα που να μπορεί να βλάψει κανείς με κάποια λανθασμένη τοποθέτηση ράμματος, η συρραφή μπορεί να γίνει και από κάποιον συνετό μη γιατρό. Επαναλαμβάνω, ΔΕΝ πρέπει να γίνεται από άσχετο γιατί πολλά μπορεί να συμβούν. Όπως δεν πρέπει να γίνεται και τοποθέτηση piercing από κάποιον άσχετο. Αλλά καλό θα είναι να μην δίνουμε υπερβολικές διαστάσεις σε ένα πολύ ωραίο, κατά τη γνώμη μου, παιχνίδι.
    Παρομοίως, δε θα ήθελα να εκληφθεί το σχόλιο μου σαν απόλυτο, κατά της τοποθέτησης piercing. Δηλώνω μέγας οπαδός της πρακτικής, απλά πρέπει να αναγνωρίζουμε τα πιθανά προβλήματα που πάνε με αυτή.

Παραθέτω ένα παλαιό νήμα που είχα ανοίξει σχετικά, με πολλές πληροφορίες για τη συρραφή του αιδοίου και το blood play γενικότερα.

https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/34629-συρραφή-αιδοίου-και-blood-play-γενικότερα.html

9. blue_lemon

blue_lemon New Member

τι ειπες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δν υπαρχει αυτο το πραγμα!!!!!!!!!!

μεχρι την 2η σελιδα, νομιζα οτι γινεται με καποιου ειδους αναισθησια αυτο!!! φιλεεεεεεεεεεεε.... αβυσσος!!!!

10. sw

sw

Re: Απάντηση: Ράψιμο αιδοίου σκλάβας

...ειδες τι μπορεις να μαθεις εδω μεσα που σου ελεγα;

Γι ργος

11. Απάντηση: Ράψιμο αιδοίου σκλάβας

Θα συμφωνησω με τον Κυριο,whip_holder.
    Σε καλα τατουατζιδικα τα αποστειρωνουνε πολυ καλα.Αλλα μπορει να το κανει κ γιατρος.
    Θα ηθελα να μου το κανει ο Κυριος μου,εστω με.κρικακια και κλωστουλες.
    Αλλα λογω καποιων αποψεων Του δε θελει.
    Ειναι αλλος ενας τροπος ελεγχου,εξαιρετικος.

12. annoulasl

annoulasl Regular Member

Μου το έχουν κάνει...!
    Με έραψε γιατρός, με κανονικά χειρουργικά ράμματα... κι έμεινα έτσι για ένα 48ρο περίπου...
    Ήταν πολύ βασανιστικό και ταπεινωτικό για μένα, γιατί όχι μόνον με έπαιρναν μόνον από πίσω... αλλά ήμουν και δεμένη συνέχεια με τρόπο που να μην μπορώ να ικανοποιήσω τον εαυτό μου...