Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ραντεβου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 27 Μαϊου 2023.

1. slave32

slave32 Contributor

Ειχα καιρο να βγω ραντεβου. Ο Γιωργος με πλησιασε αφου εμαθε οτι με ελευθερωσε ο Κυριος Μιχαλης. Ημουν ενθουσιασμενος που με πηρε τηλεφωνο. Ξερω οτι ειναι πολυ αυστηρος γενικα, αλλα ειναι πολυ ωραιος επισης.

Συναντηθηκαμε στον σταθμο στο θησειο. Απογευματακι ειχε ζεστη. Με πλησιασε, με εκανε μια αγκαλια. Αισθανθηκα πολυ ομορφα, αλλα τραυλιζα.

-Εχεις πολυ αγχος;
    -Ναι
    Με κοιταξε
    -Κυριε ψελισσα
    Χαμογελασε
    -χαλαρωσε δεν χρειαζονται αυτα. Ξερω ενα μαγαζακι εδω κοντα. Ειναι ησυχα. Τον ακολουθησα.

Καθισαμε πηρε εναν ελληνικο για εκεινον και χυμο ροδι για μενα. Θα επινα και τα ουρα του αν ηθελε τωρα.

-Θα προτιμουσες να μαστε σπιτι μου τωρα παρα εδω ετσι;
    Κουνησα καταφατικα
    -Γυμνος, να ελεγχω το κορμι σου και να σε δοκιμαζω ετσι;

Κοιταζα το τραπεζι, τον ακουγα.

-Θα γινει και αυτο αν εισαι καλο παιδι τωρα.

Μας διεκοψε ο σερβιτορος, εφερε τα ποτα μας

Μιλησαμε, εβαλε τους ορους του και καποια ορια.

-Συγγνωμη σας απογοητευω, δεν ξερω απο ραντεβου.
    Χαμογελασε.

-Θυμασαι την τελευταια φορα που βρεθηκαμε:
    -Μαλιστα Κυριε
    -Τι σου αρεσε περισσοτερο;
    -Ντρεπομαι πολυ..
    -Μιλα!
    Υψωσε τη φωνη του!!

-Ποσο δυνατα γαμουσατε τον λαιμο μου Κυριε

Γελασε

-Ακριβως αυτο προκειται να συμβει μικρε μου. Το σπιτι μου απεχει πεντε λεπτα απο εδω. Θα παμε, θα σε γδυσω, θα γαμησω σκληρα το ομορφο προσωπακι σου και μετα..

Περιμενα ν ακουσω την συνεχεια..

-Μετα θα σε πονεσω..

Φυγαμε..

2. slave32

slave32 Contributor

Στον δρομο αισθανομουν διαφορετικα. Μου αρεσε που καποιος σαν αυτον με διεκδικουσε, μπορουσε να ειχε οποιον θελει. Σιγουρα τον γουσταρε ο σερβιτορος πριν, τον ειδα πως κοιταζε και ξερω οτι αρεσει. Απο την αλλη φοβομουν, δεν ειχα κανει κατι αλλο μετα τον Κυριο Μιχαλη. Με κοιταξε. Ηρθε κοντα μου.

-Ολα καλα;
    Κουνησα το κεφαλι μου
    -Απο δω

Μου εδειξε τον δρομο για την μονοκατοικια του πισω απο κατι δεντρα,απομονωμενη στο πιο πολυσυχναστο δρομο της Αθηνας. Ανοιξε τη ξυλινη πορτα, οι τοιχοι παλιοι θελανε βαψιμο ισως, αλλα εβγαζε μια αρχοντια ολο αυτο.
    Ηξερα τι ακριβως περιμενε απο εμενα. Εβγαλα τα ρουχα μου αμεσως και τον ακολουθησα.

Κοιταξα τριγυρω. Δεν ξερω αν το ειχε προετοιμασει ή το ζουσε τοσο ανοιχτα. Παντου δεστρες, οργανα πονου, μασκες ενας σταυρος.

Επεσα στα γονατα, αρχισα να κλαιω με λυγμους. Ηρθε κοντα μου με πηρε μια αγκαλια.
    -Εισαι πολυ ομορφος οταν κλαις
    Πριν προλαβω να πω κατι εχωσε δυο δακτυλα στο στομα μου και το αλλο του χερι θωπευε το υπολοιπο μου σωμα.

-Θες να σταματησω;
    -Οχι ειπα μπουκωμενος
    Συνεχισα να κλαιω, να καυλωνω, να το θελω, να φοβαμαι.

3. slave32

slave32 Contributor

Ενιωθα καθε ανασα του, το αγγιγμα του λιγες σφαλιαρες στον κωλο μου, μουγκριζα με ευχαριστηση οταν πηρε τα μπαλακια μου στο χεει του, τα εσφιξε δυνατα, τα χαστουκισε σχεδον κλαψουριζα. Μ' αφηνε να παρω μερικες ανασες!!

-Ειναι γεματα. Ποσες μερες εχεις να χυσεις;
    -10 οπως ζητησατε
    -καλο μου υπακουο μωρο

Με οδηγησε στη πολυθρονα του εβγαλε τα ρουχα του καθισε. Πηρε το κεφαλι μου και με οδηγησε στον πουτσο του, ανοιξα το στομα του, τα χερια του με καθοδηγουσαν . Τον ενιωθα να καυλωνει, να ανακατευονται τα μαλλια μου απο τα χερια του. Χτυπησε το τηλεφωνο του. Το σηκωσε συνεχισα να τον ρουφαω. Μιλουσε με καποιον φιλο του, δεν θυμαμαι τι ελεγαν..
    Το εκλεισε

-17 λεπτα κληση και δεν σταματησες να κανεις την ιδια κινηση.
    Εκανε μασαζ στον αυχενα μου, με ξεκουραζε.

-Εισαι πολυ καλο παιδι και υπακουο. Συνηθως εχω λογους για να μαστιγωσω ενα κουταβι. Εσενα θα το κανω χωρις λογο..

-Χωρις ελεος
    Συμπληρωσε. Εβαλα τα κλαματα παλι

4. slave32

slave32 Contributor

Τον διασκεδαζε η συμπεριφορα μου δεν ξερω, σιγουρα τον καυλωνε πολυ. Εδεσε τα χερια μου πισω απο την πλατη. Με πηγε στο κρεβατι του. Με εβαλε ανασκελα, το κεφαλι μου στον αερα, τα ποδια του στο πατωμα, εγω αναμεσα στα ποδια του. Με ειχε ακριβως εκει που επιθυμουσε. Αν ενα πραγμα θελει οπωσδηποτε απο καποιον σκλαβο του ειναι να αντεχει να πνιγεται κι εγω ημουν εκει για να παρω αυτο που μου αξιζε. Δεν ηταν τρυφερος οπως πριν με το ενα χερι κρατουσε το κεφαλι μου με το αλλο με χαστουκιζε, με εφτυσε!

-Τελευταια ευκαιρια για safeword

-Κανενα ελεος Αφεντη

Χαμογελασε το εβαλε μεσα βιαια ποναγε ο λαιμος αλλα το σφηνωσε μονο ζεστες ανασες πανω του., πνιγομουν με τα σαλια το εβγαζε εφευγαν κ αυτα λ μετα παλι ξανα και ξανα και χαστουκια πολλα χαστουκια.
    Δεν εχυσε μεσα μου αλλα πανω στα μουτρα μου, τα πασαλειψε, μου ελυσε τα χερια και με εριξε στο κρεβατι, νομιζα θα με γαμουσε. Με εδεσε στο κρεβατι.

-Θα μετανιωσεις που ηρθες εδω σημερα!

5. slave32

slave32 Contributor

Αν ηθελε να με κανει να φοβηθω το ειχε καταφερει. Ημουν σιγουρος πως θα με μαστιγωνε. Αλλα ειχε αλλα σχεδια. Ενιωσα ενα αλλο χερι να με ακουμπα. Δεν θα ξεχναγα ποτε αυτο το αγγιγμα.

-Κυριε Μιχαλ..

Δεν προλαβα να ολοκληρωσω τον ενιωθα να μπαινει βιαια μεσα μου. Χωρις λιπανση, ουτε καν σαλιο

-Αααχχ βογγηξα δυνατα. Ο Κυριος Μιχαλης ειχε διακοψει καθε επαφη μαζι μου απο τοτε που γυρισα να μεινω στης αδελφης μου. Τωρα ηταν μεσα μου με γαμουσε σκληρα

-Δεν εχασες τον καιρο σου ε;
    Ποναγα, εκλαιγα απο ντροπη. Ο μονος ανθρωπος που αγαπησα νομιζει πραγματα για μενα. Βγηκε.
    -Γιωργο θα συμμετασχεις στο μαστιγωμα;
    -Εχω φερει βουρδουλα, θα τον τσακισουμε.

6. slave32

slave32 Contributor

Οι δυο αντρες κρατουσαν απο εναν βουρδουλα χτυπουσαν εναλλαξ κ πολυ δυνατα τη πλατη μου. Το εκανε για ωρα ο Κυριος Γιωργος. Ο κωλος μου γεμισε αιματα, σφαδαζα απο πονο. Ο Κυριος Μιχαλης του ζητουσε να με χτυπαει πιο δυνατα με εδερνε κι εκεινος σταματησαν με πηγαν στο μπανιο μου εριξαν καυτο νερο κ με γυρισαν στο κρεβατι για βουρδουλα παλι. Λιποθυμησα. Ξυπνησα ωρες μετα, ο Κυριος Μιχαλης ειχε φυγει. Ημουν δαρμενος στην αγκαλια του Κυριου Γιωργου. Με φιλησε στο στομα,.
    -κοιμησου να ξεκουραστεις.. το πρωι θα μιλησουμε..

7. Στα όπα όπα σ έχουν. ούτε ενα κλάσιμο ούτε κατούρημα ούτε χέσιμο.

8. slave32

slave32 Contributor

Ειμαι τυχερος στο ενα σκελος. Κατουρημα μου κανοθν.

9. slave32

slave32 Contributor

Εσεις τι θα μου κανατε?

10. slave32

slave32 Contributor

Με ξυπνησε με ενα φιλι στο στομα. Πεταχτηκα, ηθελα να πεσω στα γονατα στσ ποδια του. Καταλαβα πως τα χερια μου ηταν δεμενα πισω απο την πλατη μου. Συνεχισε να με φιλαει. Δεν αργησε το καυλι του να φωλιασει στη ζεστασια του στοματος μου.
    -Εχεις γεννηθει για να παιρνεις πιπες
    Αρπαξε τα μαλλια μου αυξανε ενταση εμπαινε ολο και πιο βαθεια, το στομα μου πριν λιγο στεγνο απο τον υπνο τωρα γινονταν υγρο, επαιρνα ανασες απο τη μυτη, πνιγομουν, δεν σταματαγε. Πονουσε η πλατη κ ο κωλος μου απο το μαστιγωμα. Αργησε πολυ για να χυσει. Τα παντα μεσα μου. Ξαπλωσε διπλα μου, ημουν μπρουμυτα, δεμενος. Αναψε ενα τσιγαρο, αφησε τον καπνο πανω μου. Χαιδευε τα μαλλια μου.

-Μπορεις να μιλησεις μικρε
    -Σας ευχαριστω, Κυριε
    Χαμογελασε.
    -Εισαι καλο κουταβι, τι φοβασαι τωρα;
    -Δεν φοβαμαι αλλο Κυριε
    -Τοτε εχεις το δικαιωμα μιας ερωτησης!
    -Θα γινω σκλαβος Σας Κυριε;

Χαμογελασε. Τον ειχε υποταξει ηδη. Αλλα ηθελε να τον λιωσει.

-Πουτανα μου ναι, σκλαβος οχι!

Ηρθε η ωρα να γαμησει την κανουρια του πουτανα!

11. αυτο ειναι δικός μου λογαριασμός. οτι θέλω όποτε το θελω.

12. Brt

Brt #ολαπολυ

Γκετ α ρουμ πιπολ. Πως μπήκε έτσι ο Μιχάλης, σαν τον νιντζα.