Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ρατσισμός εκ των έσω..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 27 Οκτωβρίου 2008.

  1. Re: Απάντηση: Ρατσισμός εκ των έσω..

       
    Μ' έκανες και γέλασα σήμερα...
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ρατσισμός εκ των έσω..

    Με το θράσσος κάποιων αερολόγων εδώ μέσα ,δεν είναι να γελάς.Ο νεαρός που στα καλά καθούμενα μου πούλησε υφάκι και του ζήτησα ανοιχτά να μου εξηγήσει και ύστερα ιδιωτικά,απλά σίγησε..Βλέπεις ,όταν δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο πέραν του παιχνιδιού των εντυπώσεων,απλά πετάς τη βλακεία σου και μετά προφανώς το παίζεις υπεράνω και δεν ασχολείσαι..Υπάρχουν πολλά είδη γραφικών τελικά ..  
     
  3. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    ρατσισμός;;; μπάα! απλή προκατάλειψη ...

    Σίγουρα και υπάρχουν πολλά είδη γραφικών ... τα απλά γραφικά .. τα 3D γραφικά, τα animated γραφικά ... τα γραφικά που δεν βαστιούνται και πολλά άλλα ... ο καθένας μας διαλέγει το είδος των γραφικών που του πάνε και παραμένει μέσα στα όρια του .. γιατί έξω από αυτά οι προκατασκευασμένες ιδέες του και οι αυτοεπιβεβαίωση του καταρρέουν ...
    Επί του προκειμένου ... και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα pm που μου έστειλες ...

    1. Αν είχες την υπομονή να δεις το τελευταίο post μου θα αντιλαμβανόσουν ότι δεν είμαστε όλοι με απεριόριστα pms .. μερικοί μάλιστα δεν τα χαλάνε - αυτά τα λίγα που τους επιτρέπει το σύστημα - σε στείρες αντιπαραθέσεις ... όπως καληώρα ....
    2. όταν το βρήκες επί τέλους το μήνυμα, ελπίζω να κατάλαβες ότι τεχνικοί λόγοι μου στερούσαν την χαρά να σου απαντήσω αμέσως και όπως έπρεπε. από ότι φαίνεται όμως πρόλαβες να απαντήσεις αυτό το ωραίο ... "αστο φιλαράκι, όλα δανεικά δεν είναι κλπ". Δεν είμαι φιλαράκι σου καλό μου .. και δεν προβλέπω να γίνω.
    3. έψαξα να βρω το post στο οποίο σου απαντούσα και το δικό μου "δανεικά είναι όλα σε αυτόν τον κόσμο " ή κάπως έτσι αναφερόταν στο ότι διέπραξες τα ίδια λάθη στο απαντητικό σου post με αυτά που με έψεγες. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το βρήκα έγκαιρα .. για την ακρίβεια δεν το βρήκα καθόλου - άρα οι απαντήσεις / αιτιάσεις/ απόψεις σου δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, συνεπώς στερούνται νοήματος και αφορούν άλλους
    4. Σε ευχαριστώ για τα χρόνια που μου έβγαλες .. είναι λογικό στη ηλικία σου όλα να φαντάζουν παρόμοια, αλλά δεν είναι πάντα έτσι .. σε ξανά ευχαριστώ
    5. Αερολογίες ... λες; .. θρασείες αερολογίες ... παναγία μου! .. σου προκαλούν και θλίψη! ... έχεις ευαισθησίες σαν άτομο, είμαι σίγουρος για αυτό! κρίμα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα! θα ήταν πραγματικά υπέροχο!
    6. .. Στα καλά καθούμενα πουλήθηκε υφάκι .... χεχε ... για μένα το λες; και πιστεύεις ότι ανταποκρίνεται στην αλήθεια; το μόνο λάθος μου είναι ότι θεώρησα ότι έχεις λίγο χιούμορ ... συγγνώμη .. δεν θα το ξανακάνω ...
    7. Σου εξήγησα τα περί σιγής ... πριν στήσεις ένα σενάριο στο μυαλό σου θα ήταν χρήσιμο να δεις πως και με ποιό τρόπο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα - που δεν ανταποκρίνετα, αλλά λέμε τώρα
    8. Επίσης .. καλό είναι να μην βγάζεις συμπεράσματα, όσο είσαι χολωμένος .. δεν οδηγούν σε σωστές αποφάσεις, κρίσεις, απόψεις κλπ .. και μετά κινδυνεύεις να εκτεθείς

    Αυτά τα ολίγα ως προς το post σου ...
    διατελώ πάντα Ημέτερος ...

    ΥΓ
    1.. αν και απεχθάνομαι να αντιγράφω, θεωρώ ότι τα γραφόμενα του κ. Mindmaster ως υπογραφή, ταιριάζουν άριστα και με την περίσταση και με τη θεραπεία της προσβολής σου - Ερρωσο
    2. Πολλές φορές τα ονόματα που διαλέγουμε δεν είναι τυχαία ... το ατελές της προσωπικότητας μπορεί να επεκτείνεται σε περισσότερα από ένα σημεία της - και τα αποτελέσματα σαφέστατα - Σε κάθε περίπτωση όμως να περνάς καλά ..
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: ρατσισμός;;; μπάα! απλή προκατάλειψη ...

    Σαφώς.Στα pm που ανέφερες νομίζω πως σου ζήτησα να απαντήσεις και σε μήνυμα στο profile μου,το οποίο και θα διέγραφα.Το αν η αντιπαράθεση είναι στείρα ,τότε ας μην την ξεκινούσες..

    Μου φαίνεται ανόητο πως όλη η αναποδιά του κόσμου συνωμότησε εναντίον της απάντησης σου,ειδικότερα όταν το πρώτο μου ερώτημα ήταν από χθες και θα το έλαβες μέσω του αγαπητού Ricardo.. Νομίζω πως θές λίγη ακόμα προσπάθεια να με καπελώσεις.Τουλάχιστον το παλεύεις.Κάτι είναι και αυτό.Το αν δε γίνουμε φίλοι σαφώς και θα με στεναχωρήσει και σου υπόσχομαι το σάββατο να πιω ένα ποτό παραπάνω για να το ξεχάσω.Αγαπητή γειτονοπούλα σε παρακαλώ να μου το θυμήσεις και λοιποί φίλοι να μου συμπαρασταθείτε..

    Είστε ποιητής;Σας το έστειλα το νήμα με πμ και με quote...Που ακριβώς σε έψεγα,όταν απλά σε ρωτούσα τι συμβαίνει.Υπόψιν πως κοίταξα όλες σου τις απαντήσεις να δω μήπως είχαμε λογοφέρει παλιά και είδα πως δεν έχουμε αλλάξει ούτε καλημέρα.Συνεπώς,βλέποντας την πιο πάνω εντελώς ειρωνική και χωρίς λόγο επιθετική απάντηση σου,σε κάτι που δε σ'αφορούσε καθόλου,κινήθηκα κατά το δοκούν και αρκετά ήπια..Το τι εξέλιξη υπάρχει οφείλεται σε 'σένα..Όποιος σπέρνει ανέμους ,θερίζει θύελλες αγαπητέ..

    Με τιμή

    Το καλό σου(εγώ δέχομαι να γίνω καλό σου και ας μη με κάνεις φιλαράκι)


    Χαρά μου.Η γραφή σου σε σκιαγραφεί κατ' αυτόν τον τρόπο άψογα!

    Μάλλον γνωριζόμαστε και μου το κρύβεις   Είσαι πονηρούλι ή μήπως ξέρεις κάτι που δεν ξέρω  

    Χιούμορ υπάρχει.Και καλό και σαν αυτό που πλασάρεις.Αν θεωρείς χιούμορ το ότι πήρες ένα ορθογραφικό και το ξέσκισες σε 4 σειρές(είχες οίστρο προφανώς) χωρίς καν να έχουμε την οικειότητα γι ΄αυτό(εκτός αν όπως είπα πριν ήδη γνωριζόμαστε και είσαι πονηρούλι  ) ,τότε εγώ δεν το θεωρώ.Θα έδειχνα κατανόηση αν φερόσουν λίγο συγκροτημένα εξ αρχής..


    Μπορεί να έχω άλλο προσωπείο απ΄αυτό που πλασάρω,αλλά χαζός δεν είμαι..μην αναμασάμε τα ίδια ..

    Σου ρώτησα ευγενικά με τα pm πρωτού φτάσουμε εδώ..Η χολή ,καλό σου, φαίνεται στο χιούμορ που έκανες και βρίσκεται πιο πάνω.Εγώ μέχρι τώρα ούτε σε είχα προσέξει ,πράγμα που το κατάφερες.Πάντα τέτοια,αλλά θα μπορούσες να το κάνεις κάπως πιο συγκρατημένα ..

    Δε χρειάζεται να αντιγράφεις.Νομίζω πως έχεις κάθε δυνατότητα να απαντάς ανεξέλεγκτα ως αποτέλεσμα της όποιας συμπεριφοράς σου.Εύχομαι να μη χρειαστεί να το ξαναπείς αυτό  

    Φαντάζομαι ότι αν εσένα σε αντιπροσώπευε η υπογραφή σου,τώρα θα ήσουν σε κάποιο κρεβάτι να "κυλιέσαι" και δε θα ασχολιόσουν με την κυβερνοκοσμική επικοινωνία.Τουλάχιστον εγώ αντιπροσωπεύω αυτό που είμαι,εύχομαι και στα δικά σου και για να μην αντιγράφω και αυτό συνεπάγεται και στην κατακλείδα σου  
     
    Last edited: 3 Νοεμβρίου 2008
  5. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Re: Απάντηση: Ρατσισμός εκ των έσω..


    Originally Posted by Grenadieros View Post

    ενα παραδειγμα "ρατσισμου" δεν επιτρεπονταν στους φοιτητες που δεν πηγαιναν στο εν λογω πανεπιστημιο να περπατουν σε εκεινο το δρομακι,πως ειχαν τοτε στα παγκακια στην Ν.Αφρικη white only ? τωρα θα καταλαβες (πιστευω)

    Τώρα το κατάλαβα(πίστεψε το).Άμα φιλαράκο βελτίωνες τη σύνταξη του λόγου σου ,θα βοηθούσες και εμάς που δεν καταλαβαίνουμε εύκολα.Παρεπιπτόντως δε διευκρίνιζες ότι οι διαβάτες ήταν ανάμεικτοι.Μιλούσες μόνο για φοιτητές και απροσδιόριστα δρομάκια.Μια καλή ανάγνωση του τι έγραψες ,με το πρίσμα "αν καταλαβαίνει κάποιος τρίτος τι εννοώ",θα σε βοηθούσε να καταλάβεις πως ήσουν απόλυτα ασαφής στο κείμενο σου.Συγνώμη για την μικρή επίκριση,αλλά η παρένθεση σου τη δημιούργησε..


    Σε αυτό που έγραψες αναφερόμουν .. αλλά το να φτήνουμε τον γρεναδιέρο είναι θεμιτό .. να μας εντοπίζουν τα λάθη μας δεν είναι ..
    Πραγματικά! το τι θράσος έχουν μερικοί αερολόγοι εδώ μέσα δεν είναι για γέλια!

    Ημέτερος ...
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρατσισμός εκ των έσω..

    Αν πρόσεξες τον όλο διάλογο,ζήτησα κάποιες διευκρινίσεις χωρίς ύφος και χωρίς περιπαικτική διάθεση.Η συγκεκριμένη παρένθεση ,επέφερε την όποια απάντηση μου.Το θέμα ,λοιπόν, έληξε χωρίς περαιτέρω στιχομυθίες.

    Έχω μία απορία.Το συγκεκριμένο μέλος μου απάντησε,του απάντησα και αν ήθελε όποιαδήποτε εξέλιξη θα την είχε.Το συμβάν είχε λήξει αναίμακτα(΄δεν υπήρχε λόγος για το αντίθετο)όπως σαφέστατα φαίνεται παρακάτω.Εσύ τώρα πως την είδες;Κινήθηκες εκδικητικά για κάτι που δε σ' αφορούσε;Σε όρισε το συγκεκριμένο μέλος δικηγόρο και εκδικητη;Θεωρείς πως δε μπόρεσε να σταθεί στη σύντομη συζήτηση μας και ήθελες να το συνεχίσεις και να πάρεις το "αίμα" του πίσω;Είσαι ο Ρομπέν των νημάτων;Απάντησε μου σε παρακαλώ..

    Το καλό σου
     
    Last edited: 3 Νοεμβρίου 2008
  7. Συγγνώμη που επεμβαίνω...
    Ειρήνη ημιν...
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Ρατσισμός εκ των έσω..

    Πάει ,πέρασε  
     
  9. female

    female Contributor

    Re: Απάντηση: Ρατσισμός εκ των έσω..



    Άσχετη απορία - Το ύψιλον μετατρέπεται σε ήτα στο "Υμέτερος" για δεύτερη φορά σε ποστ σου. Υπάρχει κάποιος υπαινιγμός που δεν αντιλαμβάνομαι ή πρόκειται για απλό ορθογραφικό; (Απ' αυτά κάνω κι εγώ άφθονα, λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε, δεν είναι θέμα, συμβαίνει ενίοτε.)


     
  10. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Re: Απάντηση: Ρατσισμός εκ των έσω..

    Ας πούμε το πρώτο (; ) κοάν της ημέρας   ... η ερώτηση ήδη κρύβει μέσα της την απάντηση της ...

    δεν θα τον έλεγα υπαινιγμό, αλλά απόφαση ... με ενοχλούν οι ανολοκλήρωτες κρίσεις .. δεν θέλω να έχω σχέσεις μαζί τους, και (υπαινικτικά όπως είπες ) κόβω τις γέφυρες με αυτές ..

    Υμέτερος

    ΥΓ Μου έλεγαν οτι τα θήλεα είναι καλά στους υπαινιγμούς αλλά δεν περίμενα και τόόόόσο πιαααααα!!!!
     
  11. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

  12. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: Ρατσισμός εκ των έσω..

    Υπέροχο νήμα! Πώς μου ξέφυγε εμένα τόσο καιρό???
    Πολύ καλά το προσέγγισαν οι Mikra_Psemata και η female!
    Σαν gay έχω ζήσει το ράτσισμο από πολύ μικρός. Βλέπετε είναι κάτι που το αντιλαμβάνεσε σε νεαρή ηλικία και όσο και αν προσπαθείς (μπορεί και να μην προσπαθήσεις και καθόλου) να το αποτινάξεις αυτό σε ακολουθεί. Κάποια στιγμή μπορεί να τα βρεις με τον εαυτό σου, αλλά εκεί έρχονται οι άλλοι και δεν σ' αφήνουν να τα βρεις.
    Οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι, γνωστοί. Όλοι!!! Έχω χάσει φίλους που τους θεωρούσα καλούς όταν τους αποκάλυψα την αλήθεια μου. Όχι αμέσως φυσικά. Όλοι στην αρχή το δέχονται γιατί είναι "ανοικτά μυαλά". Σιγά σιγά όμως ορισμένοι απομακρύνονται, χωρίς ποτέ να σου πούνε τον πραγματικό λόγο. Όσο και να θες, δεν μπορεί κάτι τέτοιο πονάει.
    Όταν άρχισα να γνωρίζω άτομα του forum, αισθάνθηκα καλά. Με κανέναν/καμία από όσους γνώρισα δεν έχω το ίδιο status. Μειονότητα δηλ. κι εδώ. Ρατσιστές όμως δεν γνώρισα εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.
    Μία από αυτές θα αναφέρω (τη μόνη ουσιαστικά που με ψιλοενόχλησε) και δεν πρόκειται να αποκαλύψω σε κανέναν ποιός είναι. Το έχω αυτό σαν αρχή μου και παρακαλώ να μην με ρωτήσετε.
    Σε πολλές συναντήσεις γνώρισα κάποιον Μάστερ straight. Αποκτήθηκε οικειότητα μεταξύ μας και πιστεύω και συμπάθεια. Τελείως φιλική και χωρίς καμία διάθεση για κάτι ούτε την παραμικρή και από τη δική μου πλευρά. Τί το πιο φυσικό να του στείλω μια πρόσκληση για φίλο???? Πέρασε κάνας μήνας ενεργής συμμετοχής του στο forum και ουδέποτε έκανε δεκτή την πρόσκληση μου, την οποία φυσικά και ακύρωσα. Μπορεί να ήταν τυχαίο, αλλά εγώ το πήρα ότι δεν θα ήθελε να βλέπουν ένα sub gay στη λίστα φίλων του και τον παρεξηγήσουν. Να 'ναι καλά. Αυτό άλλωστε να το φοβούνται και πολύ. Δεν το παρεξηγώ.
    Η δικλείδα ασφαλείας που έχω αναπτύξει απέναντι στον ρατσισμό που μπορεί να εκλαμβάνω από άτομα (τώρα πια που πιστεύω ότι ωρίμασα) είναι να μειώνω τις ρατσιστικές τους απόψεις. Πώς μπορεί κάποιος να με θίξει όταν εγώ αποκαλώ τον ευατό μου π@ύστη? Κατευθείαν μειώνω με αυτόν τον τρόπο τη σημασία της προσβολής του. Πολλοί μπορούν να πουν ότι έτσι μειώνω και τον εαυτό μου. Εγώ πάλι δεν αισθάνομαι έτσι. Τα άτομα που αξίζουν να υπάρχουν στη ζωή μου θα γνωρίσουν ποιός είμαι πραγματικά και αν αξίζω ή όχι. Για τους άλλους λυπάμαι αλλά δεν θα μπορέσω.
    Περάσαν πολλά χρόνια που κλείστηκα στον εαυτό μου, δεν ανοιγόμουν σε κόσμο, πίεζα την προσωπικότητα μου να μην εκδηλωθεί.
    Φτάνει πια. Και όπως λέει και το λαϊκό άσμα: "Τώρα, κι εγώ θα ζήσω....."""
    Όσο για τους ρατσιστές καλά κάνουν και με κρίνουν αρνητικά!!! Η σκληρή και άδικη κριτική τους κάνει τους σωστούς και μη ρατσιστές να με πλησιάζουν με συμπάθεια. Βλέπετε ουδέν κακό αμιγές καλού. Μια άλλη οπτική γωνία του θέματος........