Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ρομαντισμος, Ερωτας και BDSM...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kits, στις 19 Αυγούστου 2007.

Tags:
  1. Kah

    Kah Guest

    Σε ευχαριστώ She_Dragon για τα posts που βρήκες. Παρόλα αυτά θα ήθελα να κάνω μία παρατήρηση στο Forum γενικότερα. Τα posts αυτά είναι από 1 έως και 2 χρόνια πριν, και δεν ήξερα ότι έπρεπε να πάω τόσο παλιά για να ψάξω.
    Φαντάζομαι ότι αυτό ίσως να είναι και πρόβλημα άλλων που δεν ήταν στο Forum από την αρχή. Υπάρχει κάποια δυνατότητα να χαρακτηριστούν κάποια posts σαν "κάτι" ώστε τα νεότερα μέλη να τα βρίσκουν ευκολότερα? Ετσι και αλλιώς οι ερωτήσεις μου ήταν παραδείγματα, φαντάζομαι ότι υπάρχουν αρκετά θέματα σε παλιότερα posts.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    μ αρέσει να ερωτεύομαι. ερωτεύομαι αρκετά συχνά με διάφορα άτομα εις γνώση πάντοτε Του Κυρίου μου.
    μ αρέσουν τα συναισθήματα που βιώνω για εκείνο το σύντομο διάστημα. τα αφήνω να μπαίνουν γιατί είναι απολαυστικά όσο διαρκούν. Η γνώση του πόσο σύντομα περνάνε με κάνουν να τα βιώνω ακόμη πιο έντονα όσο διαρκούν.
    δεν έχουν σχέση με την αγάπη αν και είμαι άτομο που αγαπά γενικά πολύ οτιδήποτε και οποιοδήποτε με "αγγίζει" έστω και παροδικά.

    ορίζω ως έρωτα ότι και ο Πέκ- ένα προσωρινό γκρέμισμα των συνόρων του εγώ. ως αγάπη την επέκταση αυτών των συνόρων.

    ερωτεύομαι άλλους κατά διαστήματα και ζω συχνά έντονες συγκινήσεις τις οποίες όχι απλά δεν αποφεύγω αλλά βιώνω με κάθε μου μόριο για όσο διαρκούν.

    ερωτεύομαι Τον Κύριο μου συχνά, Τον αγαπάω πάντα και Τον Λατρεύω συνέχεια.
     
  3. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Καποτε ερωτευτηκα εναν σκλαβο μου.
    Δεν ξερω αν ενοιωσα ρομαντισμο, ερωτα ενοιωσα σιγουρα!
    Ειμασταν και πολυ φιλοι, πιναμε καφε καθε πρωι μαζι, υπηρχαν βραδυα που κοιμηθηκαμε μαζι χωρις τιποτε το πονηρο, (αλλο το τι καναμε στις συνεδριες).
    Δεν επηρεαστηκε ποτε η σχεση μας Αφεντρα-σκλαβος, παρ' ολο που ειμασταν ερωτευμενοι, ισα-ισα ενισχυοταν κιολας!
     
  4. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

  5. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Ρομαντισμος, Ερωτας και BDSM...

    Το πιο ρομαντικο πραγμα που μου εχει πει Αντρας μεχρι σημερα;

    "Ελα να δεις την πλατη σου στον καθρεφτη μικρη μου. Μια υπεροχη ζωγραφια τα σημαδια σου"

    Πως ακριβως αντιλαμβανομαστε τον ερωτα και τον ρομαντισμο; Ειναι τα κερια, τα λουλουδια και οι ροζ καρδουλες παντα; Πολλα πραγματα μπορει να ειναι ρομαντικα και μπορουν να συνυπαρχουν με αλλα. Ειναι εντελως θεμα οπτικης γωνιας και αντιληψης των πραγματων.
     
  6. EkatiE

    EkatiE New Member

    Re: Απάντηση: Ρομαντισμος, Ερωτας και BDSM...

    Συμφωνώ απόλυτα! Ρομαντισμός και έρωτας και με την κλασσική έννοια του "εμείς οι δύο στην παραλία να μουλιάζουμε"  ίσως να μην υπάρχει. Ίσως να λέει ο ένας "Θα σε βιάσω" και ο άλλος να σκέφτεται "πόσο πολύ με θέλει". Από εκεί και πέρα...

    Για τον έρωτα είμαι πιο σίγουρη ότι μπορεί να συνυπάρξει με το bdsm, στην τελική σε όποιον μας προσφέρει αυτά που ζητάμε είναι πιο πιθανό να βρούμε τον ερωτά μας.

    Για το ρομαντισμό και bdsm έχω απορία. Κατά πόσο ένας master μπορεί να κρατά τρυφερά το χέρι της slave του χωρίς να χάνει μέρος από το πάθος που ανέφερε η dora που θα δημιουργήσει αν της το τινάξει;
     
  7. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρομαντισμος, Ερωτας και BDSM...

    Και αυτο θεμα οπτικης δεν ειναι; Γιατι να χαθει το παθος;
     
  8. EkatiE

    EkatiE New Member

    Ναι όντως! Ικανοποιητικότατη η απάντηση-ερώτησή σου.
    Είναι θέμα οπτικής και αυτό. Είπα πως θα χαθεί το πάθος με την έννοια του όσο πιο ευάλωτος σε συναισθηματισμούς φαίνεται ο αφέντης τόσο πιο καλή (συναισθηματική, με εμπιστοσύνη) θα είναι η σχέση αλλά και τόσο περισσότερο θα χάνει κομμάτια από το full σαδισμό.
    Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι δε χρειάζεται να είναι το απόλυτο κακό ο άλλος για να κολλήσεις μαζί του, μπορεί να υπάρχει πάθος και όταν έχει ένα μέτρο. Το θέμα είναι να σε εμπνεύσει. Είναι ίσως θέμα επικοινωνίας και εμπειριών...
     
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Από τη μέρα που μπήκα σ' αυτό το forum παρατηρώ πως υπάρχει μία εχθρική στάση από κάποια άτομα απέναντι στον έρωτα, πόσο μάλλον στο ρομαντισμό. Τα έχουν ταυτίσει αποκλειστικά και μόνο με τις vanilla σχέσεις, εκείνες τις ξενέρωτες γεμάτες ροζ καρδούλες και λουλουδάκια (τώρα γιατί κανένας vanilla γνωστός μου δεν φέρνει ούτε στο ελάχιστο σ' αυτό το στερεότυπο είναι κάτι που το ψάχνω). Αποφεύγουν τον έρωτα, και ότι έχει να κάνει μ' αυτόν, όπως ο διάολος το λιβάνι.

    Πάντοτε ήμουν αντίθετος μ' αυτή την αντίληψη. Το να ερωτευτεί ο Κυρίαρχος τον υποτακτικό και vice versa, πιστεύω πως όχι μόνο δεν καταστρέφει τη σχέση, αλλά αντίθετα τη δυναμώνει. Ο σαδιστής Κυρίαρχος δε μετατρέπεται μεμιάς σε ένα γλυκανάλατο πλάσμα επειδή ερωτεύτηκε, ούτε και ο υποτακτικός γίνεται αναιδής. Όσον αφορά το ρομαντισμό, δε με βρίσκει καθόλου αντίθετο. Λειτουργεί ανακουφιστικά, βοηθά τα μέλη της σχέσης να αισθανθούν οικειότητα, ασφάλεια, ακόμη και εμπιστοσύνη (αν και η τελευταία καλλιεργείται πρωτίστως με άλλους τρόπους). Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να μην ξεπερνά κάποια όρια και να μετατρέπεται η σχέση σ' ένα συνονθύλευμα από ζουζουνίσματα, σαν να έχει βγει από σαπουνόπερα.
     
  10. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Re: Ρομαντισμος, Ερωτας και BDSM...

    Ο Σαδισμος και η Κυριαρχεια δεν θεωρω πως εχει να κανει με την σκληροτητα με την οποια αντιμετωπιζει ο Κ την υπο Του. Απλα ισως οι κωδικες επικοινωνιας μεταξυ τους να ειναι διαφορετικοι απο αυτους που εμεις εχουμε σαν σταθερες περι του ρομαντισμου.

    Θεωρω πως ο ερωτας αναμεσα στους δυο ειναι αναποφευκτος, αλλιως μαλλον δεν μιλαμε για σχεση (οποιουδηποτε ειδους) αλλα μαλλον για συναισθηματικα ανικανα ατομα.

    Φυσικα και η μαγεια ειναι και να σου τιναξει το χερι, αλλα ειναι και να σου το χαιδεψει μετα. Γιατι πρεπει αυτα τα δυο να ειναι αντικρουωμενα; Μπορουν καλλιστα να συνυπαρχουν. Αλλα ακομα και να μην συνυπαρχουν ο καθενας μας βρισκει την ομορφια στις δικες του καθαρα υποκειμενικες σταθερες.

    Θεωρω τον ερωτα ενα απο τα πιο υγιη συναισθηματα γενικα. Η εκφραση του αλλαζει μονο.
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ο ερωτας μπορει να υπαρξει σε καθε ειδους σχεση, vanilla, kinky, η D/s. Ειναι ενα συναισθημα ιδιο για ολους, ανεξαρτητα απο τη σεξουαλικη τους ταυτοτητα. Σιγουρα, αυτη ειναι που καθοριζει τον τροπο με τον οποιο εκφραζεται το ερωτικο συναισθημα. Δεν πιστευω ομως πως ο ερωτας και το bdsm είναι δυο πραγματα ασυνδετα μεταξυ τους.