Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ρουφ... garden

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος sugaroula, στις 3 Ιουλίου 2023.

1. sugaroula

sugaroula Υπό εκπαίδευση

Είναι βραδάκι και κάθονται στον κήπο, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα. Εκείνος καθιστός, με την Ρούλα στα πόδια Του. Πίνουν κρασάκι και μιλούν χαλαρά, περί ανέμων και υδάτων. Το χέρι Του, της χαϊδεύει απαλά τα μαλλιά... Του αρέσουν αυτά τα χαλαρά βράδια στον κήπο, αλλά σήμερα έχει όρεξη για παιχνίδι...
    -Σήκω και βγάλε το μπλουζάκι και το σουτιέν σου!
    -Μα θα μας δουν Κύριε μου.. Του είπε νιώθοντας αμήχανη.
    Το βλέμμα Του έγινε πιο αυστηρό
    -Είπα κάτι μικρό μου, της είπε αυστηρά.
    -Μάλιστα Κύριε μου.
    Σηκώθηκε και υπάκουσε.
    -Βγάλε και το παντελόνι και μείνε μόνο με το εσώρουχο σου!
    Τον κοίταξε αμήχανη και το βλέμμα Του έγινε πιο αυστηρό. Έβγαλε το παντελόνι της, έμεινε μόνο με το κιλοτάκι της.
    -Έτσι μπράβο πουτανάκι μου. Στην θέση σου τώρα και πάρε με στο στόμα σου!, της είπε κατεβάζοντας το παντελόνι του.
    -Μα, θα μας δουν, Κυρ....
    Το χαστούκι Του, την βρήκε απροετοίμαστη.
    -Άλλη μία αντίρρηση και θα έχεις πρόβλημα! Τελείωνε, είπα κάτι!, της είπε έντονα.
    Το βλέμμα Του έγινε πολύ αυστηρό και το χέρι του έπιασε τα μαλλιά της.
    Γονάτισε μπροστά του και Τον πήρε λαίμαργα στο στόμα της. Το χέρι Του παρέμεινε στα μαλλιά της, δίνοντας της ρυθμό. Λίγη ώρα μετά, αφήνοντας το χέρι Του απο το κεφάλι της, άρχισε να χαϊδεύει το γυμνό της στήθος και να τσιμπάει της ορθομένες ρώγες της. Άρχισε να επιταχύνει πολυ τον ρυθμό της, με συνέπεια να Του προκαλέσει γέλιο.
    -Δεν θα τελειώσω πιο γρήγορα, αν βιάζεσαι. Κάντο σωστά, αν δεν θες να μείνουμε εδώ όλο το βράδυ. Επιβράδυνε, συνέχισε όμως, με την ίδια λαχτάρα. Εκείνος προσπαθούσε να συγκρατεί τον οργασμό Του. Απολάμβανε την πίπα της. Ήταν, ομολογουμένως, πολύ καλή. Λίγη ώρα αργότερα τελείωσε δυνατά στο στόμα της. Χαλάρωσε στην καρέκλα, χαϊδεύοντας της το πρόσωπο, κάνοντας την να χαλαρώσει και εκείνη.
    Σηκώθηκε..
    Μην κουνηθείς από εδώ!, της είπε πηγαίνοντας προς τα μέσα. Απολάμβανε την ντροπή και τον φόβο της, μήπως την δει κανείς. Έμεινε, όμως, υπάκουα και σταθερά στην θέση της.
    Βγήκε ξανά, κρατώντας ένα ποτήρι νερό. Της έδωσε το χέρι του, βοηθώντας της να σηκωθεί.
    -Πιές το και παμε μέσα.
    Πηγαίνουν στην κρεβατοκάμαρα..
    -Ξάπλωσε ανάσκελα και άνοιξε τα πόδια σου.
    Το εσώρουχο της είναι μούσκεμα.
    -Καύλωσες καριολίτσα, στην ιδέα ότι σε βλέπουν, της λέει χαμογελώντας.
    -Σας παρακαλώ Κύριε, σας θέλω πολυ...
    -Ήσουν καλό κορίτσι σήμερα, νομίζεις;
    -Όχι και πολύ Κύριε μου, συγγνώμη., του είπε απολογητικά.
    -Έχει καλώς. Άνοιξε το στόμα σου.
    Μπήκε βίαια στο στόμα της, μέχρι να Τον νιώσει ξανά σκληρό.
    -Το δάχτυλο στην κλειτορίδα, και μην τολμήσεις να το πάρεις, αν δεν σου πω., της είπε μπαίνοντας μέσα της.
    Την ένιωθε να τρέμει από ηδονή.
    -Μπορώ να τελειώσω Κύριε μου?, ρώτησε κοιτώντας τον ικετευτικά.
    -Χύσε καργιολάκι, χύσε για τον Κύριο σου!, της είπε τελειώνοντας στο στήθος της.