Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ – ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Talos, στις 24 Ιουλίου 2014.

1. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Μα τον Δία, δεν θα ήταν ανάγκη. Χαρά μου και δουλειά μου  

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Καλά, είσαστε κάκιστοι...βρήκατε στιγμή να ανοίξετε νήμα που μου αρέσει πολύ...Anyway...θα σας πρήξω στο μέλλον...

Το λοιπόν...και πάνω που μου άρεσε η ιδέα ότι είμαι διαταραγμένος...Από την στιγμή που την δικιά μου παραφιλία για να κάνω σεξ την χρησιμοποιώ από λίγο ως καθόλου...θα πρέπει να αρκεστώ στο όρο του απλά παραφιλικού...

Θα ήταν ενδιαφέρον να πάρουμε την γνώμη ενός ατόμου που είναι η δουλειά του ( και προπάντων ευχαρίστηση του...κάτι που σε τιμά ιδιαιτέρως, επέτρεψε μου να στο γράψω )...Δεν καταλαβαίνω μονάχα το σημείο που σου υπογράμμισα....Δηλαδή τι σωματικό η ψυχικο κίνδυνο θα διέτρεχε ο παρτενέρ του παραφιλικού...Και από τις παραφιλικές διαταραχές επέτρεψε μου να αποκλείσω την παιδοφιλία γιατί για εμένα είναι απλώς διαταραχή...Και αφήνω εκτός τις όποιες ηθικές κρίσεις...γιατί όντας επαγγελματίας στον τομέα του δικαίου....θα ήμουν τουλάχιστον λάβρος...Δεν καταλαβαίνω τι σωματικό η ψυχικό κίνδυνο θα είχε ο παρτενέρ του ηδονοβλεψία, του τραβεστί, του σαδιστή, του μαζοχιστή και πάει λέγοντας...Ορμώμενος πάντα από το θεμέλιο ότι θα υπήρχε συναίνεση και μερικές φορές "αίτημα" του ίδιου του παρτενέρ του παραφιλικού, ως προς την σεξουαλική συνεύρεση στα πλαίσια της παραφιλίας του άλλου...Μιλώντας για την χάρη μου...δεν ήταν λίγες εκείνες που ήθελαν να το κάνουμε με μένα ντυμένο με κάποια κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας...Κάποιες μάλιστα το ζητούσαν επίμονα και επανειλημμένα...με αποτέλεσμα να "χαλαστώ" και να μην θέλω ούτε "κανονικό" σεξ να κάνω μαζί τους...Άρα μπορώ να πω ότι ο ψυχολογικός κίνδυνος σε εκείνες τις περιπτώσεις ήταν δικός μου και όχι δικός τους χαχαχα...Όσον αφορά τον σωματικό κίνδυνο στην συγκεκριμένη παραφιλία...ίσως να κινδύνευαν να φαν καμιά τακουνιά στο υπογάστριο χαχααχα....Κάνω πλάκα αλλά δεν ειρωνεύομαι διόλου τα γραφόμενα σου...Τουναντίον...θα ήμουν πολύ περίεργος να διαβάσω τα λόγια ενός ειδικού...Ειλικρινά...ίΣως και θ αμε βοηθούσε και στην δουλειά μου κάποτε...

Όσον αφορά το θέμα της νομικής κάλυψης...εδώ και αν μου διαφεύγει εντελώς....Επαναλαμβάνω ότι καλώς η κακώς την παιδοφιλία δεν την αντιμετωπίζω σαν ψυχίατρος/ψυχολόγος...δηλαδή όσο και να με ενδιαφέρει ως θέμα εντελώς "φιλοσοφικά"...Δεν είμαι στη μεριά εκείνου που ερευνεί/προλαμβάνει/γιατρεύει...Αλλά στη μεριά εκείνου που τουλάχιστον όσον αφορά τους δράστες του συγκεκριμένου αδικήματος ( όσο και αν είναι αρρώστια, εγώ πρωτίστως σαν αδίκημα το βλέπω ) έχει επιλέξει συνειδητά να μην τους υπερασπιστεί ποτέ, αλλά να είναι "απέναντι" τους...και να γυρεύει την πάταξη τους...( και είναι ίσως το μοναδικό κακούργημα για το οποίο εγώ, θα επανέφερα στην Ελλάδα την ανωτάτη των ποινών...αλλά επειδή ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι 100% όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοιου είδους ποινή...Θα θέσπιζα τον χημικό ευνουχισμό όπως ήδη γίνεται σε άλλες χώρες συνοδευόμενο από ισόβια κάθειρξη...)...Όσον αφορά τις υπόλοιπες παραφιλίες και πιθανές βλαβερές τους συνέπειες....έχουν πάντα να κάνουν με την ύπαρξη η όχι συναίνεσης εκείνου που πλέον η παραφιλία του επιβάλλεται και η βούληση του η όχι να καταγγείλει την "βλάβη" την οποία υπέστειν στις αρμόδιες αρχές...Αν κάποιος/α υπέπεσε θύμα ξυλοδαρμού στα πλαίσια σεξουαλικού σαδισμού...Θύμα=χωρίς συναίνεση...Και δεν το καταγγείλει...Δεν φταίει ο δράστης σαδιστής, αλλά το θύμα που δεν προέβειν τις κατάλληλες ενέργειες προς διώξη και τιμωρία του...

ΟΚ ίσως και να ξέφυγα...αλλά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επαγγελματίας του χώρου μου, για να ξέρει κάποια πράγματα...Πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι ίσως και να παρανόησα το νήμα του περάσματος που αφορόυσε την νομική κάλυψη...Σε κάθε περίπτωση σ'ευχαριστώ κι εγώ για την διαθεσιμότητα σου να συζητήσεις το θέμα των παραφιλιών και των παραφιλικών διαταραχών...Και υπόσχομαι να σε πρήξω μετά το καλοκαίρι...Γιατί αν μείνω να παρακολουθήσω τώρα αυτό το νήμα...Θα πάνε οι διακοπές μου περίπατο χαχαχα...Να εισαι καλά, μα τον Τουτάτη...( Τον Δία τον μνημόνευσε ήδη ο Thanasis και μου αρέσει να διαφοροποιούμαι χαχαχα )   

3. Mind'n'Flesh

Αν κατανόησα ορθώς, το θέμα σου τριγυρνά γύρω από την συναίνεση του παρτενερ κλπ. Ίσως να μην το αποτύπωσα σωστά, εννοούσα όμως πως η οποιαδήποτε παραφιλική συνάντηση δεν γίνεται κάτω από την σύμφωνη γνώμη των παρευρισκομένων και μόνο ο διαταραγμένα παραφιλικός την επιθυμεί. Αυτό από μόνο του φαίνεται πως ξεγράφει και αγνοεί πολλά πρωτόκολλα και άλλα τέτοια ζητήματα που έχουν -σοφώς- υποβάλλει οι αρχες της...απλής παραφιλίας.

Αναφορικά με τον κίνδυνο, ο ψυχικός δεν είναι απαραιτήτως κάτι τραγικό όπως μία έναρξη σοβαρή ψυχικής ασθένειας, μπορεί απλώς να...ξενερώσει ο άλλος, κάπως όπως συνέβη και με εσένα δηλαδή!

Όσο για τους παιδόφιλους...δεν μπορώ να έχω ιδιαιτέρως επιστημονική άποψη επ'αυτού, είναι από αυτά που δεν θέλω να μου χτυπήσουν την πόρτα γιατί μπορεί αν χτυπήσω εγώ!!

Περιμένω το τέλος του καλοκαιριού λοιπόν χαχα! Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα εύχομαι    

4. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή να διαβάσω όλα όσα γράψατε, απλά μου γεννήθηκε μια απορία. Ποιός καθορίζει τελικά τι θεωρείται atypical sexual activity; Από την στιγμή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι λειτουργούν σε ένα τέτοιο πλαίσιο, μήπως τελικά οι άλλοι που θεωρούνται "φυσιολογικοί" καταλήξουν στο τέλος να είναι η μειοψηφία;
    Θα δηλώνω βανίλλα και θα με λένε ανώμαλη, τι δράμα κι αυτό!

5. Tenebra_Silente

Επαγγελματικά κατάλοιπα βλέπεις χαχαχα...Αν δεν υπάρχει συναίνεση τότε υπάρχει τουλάχιστον ηθική βλάβη...Άρα...αν ο άλλος θέλει...αρκεί να "δράσει" ως προς την δίωξη του παραφιλικού που του επέβαλε πράξη/παράλειψη...

Όσον αφορά τον ψυχικό κίνδυνο...το ξενέρωμα είναι ελεεινό χαχαχα..Αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι και η αρχή ψυχικής ασθένειας για την οποία όμως θα ευθυνόταν και ο "παθών"...επειδή απλούστατα η σιωπή/ανοχή ισοδυναμεί σε συναίνεση όσον κι αν θα ήταν παθητική...Όσον αφορά την παιδοφιλία...σου εύχομαι να μην σου χτυπήσει επαγγελματικά ποτέ την πόρτα ( αν και μπορείς πάντα να αρνηθείς )...Σε προσωπικό επίπεδο εννοείται ότι σου εύχομαι να μην σε ακουμπήσει καθόλου...

Καλό καλοκαίρι και προσοχή στον ήλιο χαχαχα....Όταν αρχίσουν τα κρύα...Θα σε πάρω φαλάγγι με τις ερωτήσεις...Γιατί το συγκεκριμένο είναι ένα θέμα που πάντοτε μου κινούσε την περιέργεια και είχα αποφασίσει να διάβασω και κανένα βιβλίο στο εν τω μεταξύ...Και τι το πιο όμορφο από το να πάρω την άποψη κάποιας που έχει εντρυφήσει σίγουρα πολύ περισσότερο από εμένα...

Καλό σου βράδυ    

6. Tenebra_Silente

Από την στιγμή που κάποιος δεν προκαλεί ζημία στον παρτενέρ του (ύπαρξη συναίνεσης και κοινών γούστων η όρεξη για πειραματισμό και από τους δυο) η στους άλλους ( βλέπε παιδοφιλία, βιασμός, κτηνοβασία...γιατί να μην ξεχνάμε και τα κακόμοιρα τα ζώα )...Μπορεί να είναι όσο "ανώμαλος" θέλει...Πάντα ταπεινή μου γνώμη...Τι κάνει ο άλλος στο "κρεβάτι" του....πρέπει κάποτε να μην αφορά κανέναν μας...Αν το να είσαι Βανίλλα κάποτε και να θεωρηθεί ανωμαλία...Θα ερχόμουν ευχαρίστως μαζί σου να παρελάσουμε στο Βανίλλα Pride χαχαχα...Έτσι για συμπαράσταση στις μειονότητες ρε αδερφέ ( γιατί ομολογώ ότι έχω μια συμπάθεια ιδιαίτερη για κάθε είδους μειονότητα ο μαλθάκας...χαχαχα...)    

Last edited: 24 Ιουλίου 2014
  7. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Η μεγαλοψυχία σου με συγκινεί και μου φέρνει δάκρυα στα μάτια.  

8. Tenebra_Silente

Σιγά μην ερχόμουν σε βανιλλοpride χαχαχα...Παραφιλικός, αριστερός...όχι μαλθάκας χαχαχα...Προτιμώ τις πορείες να τις κάνω για πράγματα για μένα πιο σημαντικά χαχαχα...Όταν γυρίσω θα σου φέρω μαντήλι...χαχαχα...Πάντως εγώ σίγουρα δεν θα σε πω ποτέ ανώμαλη για τα σεξουαλικά σου γούστα...είναι δουλειά δικιά σου και αυτού που είναι μαζί σου...Όπως και όλων μας στο τέλος...Σας χαιρετώ φίλτατη Fly...και ήρεμα με τους κουραμπιέδες, γιατί με τη ζέστη είναι λίγο ασήκωτοι χαχαχα     

9. Elysium

Elysium Contributor

Η πλειοψηφία. Ό,τι δεν ανήκει στο μέσο όρο στατιστικά ορίζεται ως ανωμαλία ενώ ο φέρων αυτής στην κοινωνία...  

Από πού προκύπτει αύξηση των ανθρώπων με παραφιλίες;

10. Mind'n'Flesh

Και απλά για να μην παρεξηγηθώ κι εγώ να πω πως όλα όσα ανέφερα ήταν κάτω από την ομπρέλα των γνώσεων, του διαβάσματος και της κλινικής μου εμπειρίας. Πρόκειται λοιπόν για κλινικό ενδιαφέρον. Ποιός ο λόγος λοιπόν να καταλήξει κάποιος στον ειδικό στην περίπτωση που και οκ είναι εκείνος με τις επιλογές τους και οι σύντροφοί του δεν ενοχλούνται; Κανείς - θαρρώ. Συνεπώς και δεν ανήκει σε τίποτα από τα παραπάνω. Μην ξεχνάμε εξάλλου πως για την δουλειά μου είναι βοηθητικό, για να κατανοούμε το προβληματικό να βλέπουμε τι δεν είναι προβληματικό - κανείς ποτέ δεν μιλά για φυσιολογικό (πως γίνεται κάτι να είναι απαραίτητα και φυσικό και λογικό άραγε;...!)

11. Mind'n'Flesh

Ω αυτό είναι ενδιαφέρον! Η αύξηση -που δεν είναι και τόσο αισθητή, τουλάχιστον όχι σε όλα τα είδη- μετά από ένα σημείο επηρεάζεται και από την επιθυμία μεγάλου ποσοστού ατόμων να είναι 'διαφορετικοί'. Αυτοί είναι αλήθεια πως δεν παίρνουν απαραιτήτως διάγνωση παραφιλικής διαταραχής...υπάρχουν τόσες άλλες κατηγορίες στις οποίες χωρούν ακριβώς!

12. Elysium

Elysium Contributor

Κι αυτό είναι ενδιαφέρον   Μη ώριμοι σεξουαλικά και κοινωνικά. Δεν εντοπίζουν και αποδέχονται αυτό που τους αρέσει αλλά αυτό που... διαφέρει.
    Μου φαίνεται πως μπαίνει και λίγο η πολιτική στη μέση.