Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΚΛΑΒΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 27 Δεκεμβρίου 2014.

1. dats

dats Regular Member

Αυτό το καλοκαίρι πριν φύγει ο αφέντης μου για Αλβανία μου είπε:

«Αυτό το καλοκαίρι θα υπηρετήσεις τέσσερεις εργάτες στην Κύθνο. Θα τους πλένεις , θα τους μαγειρεύεις και θα τους καθαρίζεις. Μπορούν και να σε γαμάνε άμα τους καβλώσει. Σίγουρα θα αιστανθείς σας δουλάρα τους. Θα έχουν οδηγίες. Οι δύο είναι καλουπατζήδες Ρουμάνοι, και οι άλλοι δύο αλβανοί εργάτες, καβλιάρικα αλάνια και μες στην ερημιά και στην κάβλα μπορεί να σε ξεκωλιάσουν και να σου κάνουν κανένα βασανιστήριο πριν σε σκίσουν. Θα είναι ενήμεροι.

Νομίζω ότι θα περάσεις ωραία μετα τα παλικάρια, όσο λείπω. Αν γουστάρεις στρατιωτικές σαγιονάρες να φοράνε θα πρέπει να τους πάρεις .

Πήγα, άλλωστε ήταν εντολή. Ήταν σε μια έρημη περιοχή στη Κυθνο. Μένανε σε ένα παράπειγμα .

Όταν έφτασα μου ξύρισαν το κεφάλι σαν κατάδικο, με έγδυσαν και μοιράστηκαν τα ρούχα μου μεταξύ τους. Εμένα μου έδωσαν βρώμικα που μύριζαν ιδρωτίλα και σλιπάκι με κίτρικους λεκέδες από τα κάτουρά τους. Μου έχωσαν στον κώλο ένα λάστιχο οικοδμής. Στην άλλη άκρη έβαλαν μισό μπουκάλι νερού κομμένο στη μέση , σαν χωνί, και κατούρισαν μέσα και οι τέσσερεις. Ενώ ένιωθα τα καυτά κάτουρα να πλυμιρίζουν τον κώλο μου, αυτοί γελούσαν και σαρκαστικά μου έλεγαν:

«Καλως ήλθες curva, putana, θα φροντίσουμε να περάσεις όμορφα.»

Είχαν οδηγίες όταν γύρζαν από τη δουλειά να αράζουν σε κάτι πλαστικές βρώμικες πολυθρόνες του γύφτου που είχε το παράπειγμα πλάι στην οικοδομή που δούλευαν. Μου έδιναν εντολή να τους προσκυνώ τα πόδια, να τους βγάζω τις σαγιονάρες ή τα ιδρωμένα αθλητικά που φροάγαν χωρίς κάλτσες στην οικοδομή. Έπεφτα και τους έγλυφα καλά . Κάθε μέρα έναν από τους τέσσερεις ήταν ο αφέντης. Ο καθημερινός λοιπόν αφέντης διάλεγε ένα από τα οκτώ παπούτσια – σαγιονάρες και μου έρριχνε χαστούκια με αυτές στην μούρη για να θυμάμαι ότι δεν είμαι τίποατα παρά ένανς δούλος!

Μετά έπαιρνα τα 4 ζευγάρια και τα έβαζα γονατιστός σαν σκυλί σε μια λεκάνη με νερό χωρίς σαπούνι και τα έπλενα με τα χέρια. Αφού τελείωνα τα έβαζα να στεγνώσουν. Έπειτα πήγαινα τη λεκάνη με το νερό και το ακουμπούσα μπροστά στα πόδια τους καθημερινού αφέντη μου να δεί ότι το νερό ήταν αρκετά βρώμικο και ότι καθάρισα καλά. Αναλογα με την μέρα ή το έφτυνε μόνος ή με τους άλλους το ήκατουρούσανε και μετά μου έδεναν τα χέρια και με διάταζαν να σκύψω και να δοκιμάσω σας σκυλί αν μου αρεσε ή αν ήθελα κι άλλο κάτουρο μέσα για να πάρει γεύση. Γιατι αυτό θα ήταν το νερό που θα έπινα όσο έμενα εκεί. Τις λιγότερο σκληρές μέρες μου το άλλαζαν με νερό από πλυμένα βρακιά

Κάθε Κυριακή έπινα «Μπύρα». Δηλαδή οι δύο ρουμάνοι κατούραγαν σε ένα ποτήρι και όπως ήταν καβλωμένοι τα προσπερματικά υγρά τους και η βλένη έκανα αφρό! Πριν πιώ όμως την «μπύρα», έπρεπε να γλύψω τα αρχίδια τους που μου δώρισαν τέτοιο ποτό. Με΄τα τις πρώτες μέρες είχαν εντολή να κατουρήσουν σε τέσσερα φλυτζάνια και να με φωνάξουν, να δοκιμάσω και να πώ ποιο κάτουρο είναι ποιανού. Αν θα μαντευα καλά θα με γαμούσαν αλλιώς θα με μαστίγωναν.

Δυό φορές την βδομάδα οι εργάτες πλένονταν. Δεν έχει νερό πολύ στο νησί. Με φώναζαν «δούλε» ένας ένας. Πηγαίναμε σε ένα μικρό δωματικάκι πρόχειρα φτιαγμένο από τσιμεντόλιθους έξω από το παράπειγμα που μέναμε. Χρησίμευε σαν τουαλέτα για τους εργάτες της οικοδομής. Είχε μέσα μια χέστρα από παλιά οικοδομή και μία βρύση με λαστιχο. Πόρτα από λαμαρίνα. Κάθε εργάτης που ερχόταν έβγαζε τα ρούχα του και μου τα πετούσε στη μούρη. Έπρεπε να τα μυρίσω ένα ένα και να γευτώ την βρώμια και την ιδρωτίλα που κουβαλούσαν καθώς και την σκόνη της οικοδομής. Μετά κάθε εργάτης καθόταν σε μια πλαστική καρέκλα και εγώ τους έπλενα γονατιστός. Έφτυναν και με έβριζαν όπως μου άξιζε. Δεν είχα το δικαίωμα να ακουμπήσω τον πούτσο τους. Μια μέρα ο τελευταίος ο πιο νέος αφού με πλάκωσε στις σφαλιάρες γιατί δεν τον είχα πλύνει όπως γούσταρε, πριν βγεί φορώντας τις στρατιωτικές σαγιονάρες που του είχα κάνει δώρο, μου είπε:

«Πλύσου, γιατί βρωμάς»

Με διάταξε με ένα κυπελάκι από πλαστικό να πάρω νερό από την λεκάνη της τουαλέτας και να καταβρεχτώ ενώ αυτός γελούσε. Πριν φύγει μου έδεσε τα χέρια με το λάστιχο που τους έπλενα, μετα χονδροκομμένα χέρια του μου έσκισε το βρακί από μπροστά. Ξεπρόβαλε ο καβλωμένος πούτσος μου. Με πλάκωσε στις σφαλιάρες επειδή κάβλωσα και μου φορεσε σαν καπότα στον πούτσο το βρώμικο σχισμένο αθλητικό του παπούτσι. Έμεινα έτσι καβλωμένος να νιώθω την υγρασία και την μπόχα του βρώμικου παπουτσιού του, ενώ άκουγα τις στρατιωτικές σαγιονάρες του να απομακρύνονται έξω στο χαλίκι και στο τσιμέντο

2. danos

danos Regular Member

μια ερώτηση
    ειναι αληθινή ή φανταστική η ιστορία σου ?

3. libra

libra Regular Member

Οτι κ να ναι, με τετοια μποχα κοντεψα να ξερασω.

4. dats

dats Regular Member

ΜΕΡΟΣ Β
    Σήμερα Κυριακή είχε πολύ δουλεια. Εγώ είχα ξυπνήσει από το πρωί στις 6. Έτσι κάνουν οι σκλάβοι. Να είναι έτοιμοι αν θελήσουν τίποτα τα αφεντικά. Οι εργάτες σήμερα ξεκουράζονται. Όταν με φώναζαν έπρεπε να πάω με μια παλιά κατσαρόλα στα χέρια να κατουρήσουν γιατί βαριούνται να βγουν έξω. Οι δύο αλβανοί 46 και 43 είχαν τα δικά τους κρεβάτια, ενώ οι ρουμάνοι κοιμόντουσαν μαζί σε ένα ημίδιπλο. Εγώ όπως πάντα χάμω στην κουζίνα. Είχα πάει ήδη δύο φορές και είχας αδειάσει τους αλβανούς. Μισοκοιμισμένοι έχουν κατουρήσει μέσα στη λεκάνη και όσαείχαν πέσει απ’εξω στο τίναγμα του πούτσου εγώ έσκυβα και τα καθάριζα σαν δούλος. Ήταν 10 η ώρα, Ακόμα κοιμόντουσαν. Χτες είχε μια βραδιά με μπύρες και την κούραση όλης της βδομάδος. Κοιμόντουσαν γυμνοί μόνο μετα βρακιά και τα πόδια τους περίσσευαν έξω από τα κοντά κρεββάτια. Είχα οδηγίες ήρεμα και ευγενικά να τους καθαρίσω με τα δόντια τους κάλους από τις φτέρνες

Κάποια στιγμή με φώναξαν οι Ρουμάνοι. Κρατούσα τη λεκάνη να κατουρήσουν. Ό ένας ήτα άγριος. Δίνει μια κλωτσιά και μου την αδειάζει στο πάτωμα.

«Τι την θες μωρή πούστρα την μαλακία αυτή, … αφού γουστάρεις στη μούρη» και με κατούρησε πατόκορφα.

Ξύπνησε κι ο άλλος και ήλθε από πίσω και μου τα έρριξε κι αυτό. Μου έρριξαν και δυο σφαλιάρες και μου λένε να φέρω να καθαρίσω. Πριν ξαναξαπλώσουν και ανάψουν τσιγ΄ραο τους γλύφω τις πατούσες που είναι γεμάτες με τα κάτουρά τους.

Έπειτα πα΄ρινω κάτι παλιές τρύπιες κάλτσες που δεν τις φορούσαν, και αφολύ μάζεψα τα όλα υγρά άρχισα να σφουγγαρίζω μ ε αυτές. Είχαν ξυπνήσει κι οι αλβανοί και με χάζευαν. Όλοι μισοκαβλωμένοι από τον ύπνο. Μου παράγγειλαν καφέ και άναψαν τσιγάρο. Πάω να την κάνω για την κουζίνα, ο ρουμάνος όμως μου βάζει τρικλοποδιά και ξαναχύνονται τα κάτουρα στο πάτωμα. Με άρπάζει τότε από τα μαλιά και με γονατισε. Πήρε τις παλιές βουτηγμένες στα κάτουρα καλτσες και με ένα κορδόνι του παπουτσιού του τις δένςι σφικτά και τις κάνε ένα τεράστιο καβλί. Φτύνει, μου ανοίγει τα κωλομέρια και μου το χώνι μέσα

«Έτσι θα καθαρίζει πούστρα» με διέταξε. Είχε σχέδια στο μυαλό του. Πάω να φέρω τους καφέδες ενώ ο κώλος μου ξεχύλωνε σε κάθε βήμα. Πίναν και κάπνιζαν ενώ εγώ ρουφούσα με την γλώσσα τα χυμένα στο πα΄τωμα κάτουρα τους.

5. libra

libra Regular Member

" Είχα οδηγίες ήρεμα και ευγενικά να τους καθαρίσω με τα δόντια τους κάλους από τις φτέρνες", Παναγίτσα μου!!! Πόσα μέρη έχει ακόμη αυτή η ιστορία??? Θρίλερ είναι! "Ο εφιάλτης στην παράγκα με τα κάτουρα"

6. @dats σε περίπτωση που όσα αναφέρεις έχουν συμβεί και δεν είναι απλώς μια φαντασίωση, μια βόλτα από το λοιμωδών είναι απαραίτητη.
    Αισθάνομαι ότι έχεις ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια του safe.

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μία σφυγμομέτρηση για το πόσοι θεωρούν ότι είναι αληθινά τα τεκταινόμενα, θαρρώ πως θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

8. Πράγματι.. παραείναι βρωμερό για να είναι αληθινό.

9. Ktitor

Ktitor Regular Member

Ενταξει ηρεμηστε. Μια φαντασιωση είναι. Βρωμερη μεν,φαντασίωση δε.....

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μάλλον δεν έγινα αντιληπτή.
    Με αποστρέφει πιότερο η αφελής διερώτηση για το αν είναι αληθές απ'την φαντασίωση αυτή καθαυτή.

11. Ktitor

Ktitor Regular Member

Δεν εχεις κι αδικο....

12. Ποιός διερωτάται;