Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΚΛΑΒΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 27 Δεκεμβρίου 2014.

1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Σταμάτα να φωνασκείς και συνέχισε. Απο-τελείωσέ το man  

2. Ναι @dats συνέχισε.
    Εμένα περισσότερο εμετικά μου είναι τα γραπτά του tenebra.

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Να είσαι καλά...Άλλο ένα κομπλιμέντο...Με κακομαθαίνετε εδώ μέσα...  

Κανείς άλλος/η δυσκοίλιος/ια και οι παρατρεχάμενοι/ες η και οι κλώνοι του/της?
    Όποιον/α τον/την ζορίζει η παρουσία μου εδώ...Λύσεις υπάρχουν πολλές...
    Καθαρτικό, κλυσματάκι, ξύδι...Ας πάει να προμηθευτεί...

Υ.Γ.

Και αυτή την φορά μην "τραβήξει" κανείς τ' "αυτί" μόνο σε μένα...
    Γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της

Τέλειωσε την ιστορία σου @dats και ειλικρινά συγνώμη από μέρους μου για το ηλίθιο "χιούμορ"...
    Ας μην σε διάβαζα στο κάτω κάτω της γραφής...

Last edited: 28 Δεκεμβρίου 2014
  4. dats

dats Regular Member

Αφού με πήρανε και με σκίσανε πολλές φορές είχα γίνει πια δούλος τους. Αποφάσισαν να βγάλουν κάνα φράγκο από τον κώλο μου. Βράδυ αργά με πήγαν στην τουλέτα . Είχαν συνεννοηθεί με 5 βλαχάκια με βραρβατη πούτσα να με πηδήξουν. Κόστιζε 10 ευρώ ο καθένας. Με πήγανε στην τουαλέτα . Σε ένα καρφί στον τοίχο μου δέσανε σφικτά τα χέρια. Ο ένας έβγαλε τη στρατιωτική του παντόφλα και την κρέμασε (αφού πρωτα την κατούρησε) από το το ίδιο καρφί που ήμουνα δεμένος. Τα χονδρά του πόδια την είχαν ξεχειλώσει και στις άκρες είχε λίγο κοπεί. Είχα μαζέψει μια μαύρη κόρα από τον καλοκαιρινό ιδρώτα. Εξάλλου δεν είχε το συνήθειο της καθαριότητας. Η ποδαρίλα με κάβλωσε και ο αφέντης μου το πήρε χαμπάρι.

- Καριόλα κάβλωσες κιόλας ε;, Θα φροντίσω να ξεκαβλ΄σεις.

Η μια σαγιοναρα έφτανε στο ύψος από το στόμα μου. Τη άλλη την ακούμπησε στο κωλόχαρτο αφού πρώτα της κόλλησε την τσίχλα μου μάσαγε και της έδεσε γύρω γύρω μια λεπτή αλυσίδα που βρήκε πεταμένη εκεί γύρω. Με είχανε πάρει χαμπάρι. Μπαίνανε καβλωμένοι. Με σπρώχνανε και με διατάζανε να δαγκώσω την κατουρημένη μπούφαλο που βρωμούσε ποδαρίλα. Με την άλλη με βαράγανε στα κωλομέρια. Η αλυσίδα γύρω της μου χαράκωνε το δέρμα. Ενώ ένιωθα τις σκληρές σιδερένιες πούτσες τους να μου οργώνουν τον κώλο. Κάθε φορά που τελείωνε ο κάθε γαμιάς βοσκός , έμπαινε ο νταβατζής μου ο μεγάλο Αλβανός και με ετοίμαζε για τον επόμενο. Δηλαδή με ένα πλαστικό κυπελάκι όπως ήμουνα στα τέσσερα μου έριχνε κάτουρα για να μου ξεπλύνει τον κώλο από τα χύσια. Μέσα σε ένα τέταρτο με είχαν πάρει όλοι και ο νταβατζής μου μέτραγε τα λεφτά.

Με έλυσε. Έλυσε και την σαγιονάρα και στην πέταξε στο πάτωμα πανώ από τα ψωλοχύματα που είχαν στάξει εδώ κι εκεί.

- Γλύφτην πούστη!!

Και ρίχνοντας μου μια ροχάλα στην μούρη με παράτησε ξεφτιλισμένο στα τέσσερα

5. οι παλιες λαστιχενιες σαγιοναρες της δεκαετοιας του 70..... μονο αλβανοι τις φορανε ποια χαχαχχαχα

6. θα βγαλουμε και τις γαλοπουλες τις χριστουγεννιατικες......

7. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

προσωπικα διαβασα μερικες γραμμες και σταματησα μια και ειναι εντελως εκτος του γουστου μου. αλλα γιατι τοση κοροιδια??? εκτος αν ειναι τρολ και το γνωριζετε.

8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εγώ μιλάω για μένα...Επειδή ώρες ώρες είμαι καταπληκτικός μαλάκας και ξεφεύγω ελεεινά...
    Κάτι βέβαια που δεν δικαιολογεί επ' ουδενί τις ηλιθιότητες που του έγραψα, όσο και αν μην ήταν του γούστου μου η ιστορία του...
    Αυτή τη φορά ο παροιμιώδης γάιδαρος ήμουν εγώ...  

Υ.Γ. τρολ ξετρολ...όπως γράφουμε εμείς τα "δικά" μας και δεν γουστάρουμε να μας παίρνουν ψιλό γαζί...
    Πόσο μάλλον όταν δεν θίγουμε κανέναν ( Όπως κανέναν δεν έθιξε κι εκείνος με την ιστορία του...
    Και αν σε μένα δεν άρεσε, πρόβλημα μου...Αλλά να του γράψω τις μαλακίες, που του έγραψα, όχι...
    Για κεινο που αξίζει...Μου τραβάω τ' αυτί και για δεύτερη φορά στο νήμα του )...
    Έτσι έχει και ο "συγκάτοικος" δικαίωμα, να κάνει το ίδιο...
    Και να περιμένει ανάλογο σεβασμό...

Last edited: 28 Δεκεμβρίου 2014
  9. dats

dats Regular Member

Μην στενοχωριέστε. Δεν τρέχει τίποτα. Για να σας τιμωρήσω, θα ανεβάσω σε λίγο και άλλη ιστορια, παρόμοια.

10. gazza

gazza Regular Member

α εχει και συνεχεια;;;;;

11. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...ακόμα δεν κατάλαβα
    τι διαφορά κάνουν οι στρατιωτικές παντόφλες

Last edited: 1 Ιανουαρίου 2015
  12. danos

danos Regular Member

φιλε κοπρόσκυλε το καλοκαίρι που μας ερχετε θα πας μαζι του στο νησι για να κρατάς τα πρακτικά  
    οπότε να και δωρεάν διακοπές  
    υγ.θα εχεις ενα προβληματάκι με την ιδρωτίλα