Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 4 Φεβρουαρίου 2013.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

ηταν πλεον 5 μηνες που ο αφεντης μου με ειχε ελευθερωσει, ηταν συνειδητη η επιλογη του και πλεον το ειχα παρει αποφαση να συνεχισω παρακατω. βεβαια δεν ηξερα καν τι ηθελα. δουλιτσα και τα φιλαρακια μου.

το αμαξι μου ειχε χαλασει και ο κολλητος μου ο Μιχαλης ειχε προσφερθει να με γυρισει σπιτι, ηταν αργουτσικα και για να θυμηθουμε τα παλια μας χρονια να πιουμε καμια μπυριτσα και προ.

ο κολλητος μου ειναι απο τους λιγους ανθρωπους που γνωριζουν τα παθη μου, μαλιστα ειχε γνωρισει τον αφεντη μου και τον ειχε δει να μου κανει σπανκινγκ, δεν ειχε αντιδρασει περιεργα τοτε αν και ειχε αποτραβηχτει μετα.

ομως τωρα ηταν παλι ο κολλητος μου.

ανεβηκε πανω και τον κερασα μπυρα και παιξαμε περασαμε καλα, ειπαμε για τα προσωπικα μας και γενικως ηταν πολυ ομορφα.

αργοτερα εφυγε.

ξυπνησα αργα την επομενη μερα κατα τις 12. ο Μιχαλης με πηρε τηλεφωνο και με ρωτησε αν θελω να παω να φαμε παρεα και να δουμε τον ολυμπιακο μετα.

μενει μερικα στενα απο το σπιτι μου πηρα γλυκα και πηγα.

ολα ηταν ηρεμα αλλα διεκρινα μια παραξενη συμπεριφορα, ενιωθα οτι ζοριζονταν κατι να μου πει.

αρχισε να μου μιλαει

''κοιτα να δεις οταν σε ειδα γυμνο στα ποδια του, στην αρχη αισθανθηκα τεραστια απεχθεια, οταν πρωτοπαρατηρησα αυτο αναμεσα στα ποδια σου θεωρησα οτι το χες χασει'' πηγα να μιλησω και μου εδειξε το κορμι του οτι καλυτερα να σκασω, μαλλον ηθελε να με μαλωσει για την ζωη μου να με ταπεινωσει

εβλεπα το κορμι του να σκληραινει και οι φλεβες του να πεταγονται ηταν πολυ διαφορετικος απλα διαφορετικος

''ομως οταν σε εβλεπα να βογγας αρχισα να νιωθω αηδια με τον εαυτο μου γιατι ζηλευα και καυλωνα που δεν σε εχω Εγω στα ποδια μου'' εμεινα με ανοικτο το στομα

με αρπαξε απο το μαλλι και κατεβασε το παντελονι του ηταν καυλωμενος με εβαλε στα γονατα μπροστα του

''σκασε και πιπωνε'' ανοιξα το στομα μου και τον ενιωσα στο στομα μου, ηταν απιστευτα καυλωμενος και μεγαλος μου εβαζε το πουτσο του στο λαρυγγα με επνιγε με εκανε να ξερασω σε εναν κουβα που ειχε διπλα και με γαμουσε ξανα και ξανα μεχρι που εχυσε τοσο πολυ και επεσα στα γονατα μου κι εκλαιγα ταπεινωμενος

''φυγε'' το βραδυ θα ερθω απο το σπιτι σου..

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Απάντηση: ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ

εφυγα, σχεδον με πεταξε εξω απο το σπιτι του, ηταν η πρωτη φορα που μου συνεβαινε κατι τοσο σκληρο, περπαταγα στο δρομο και σχεδον εκλαιγα με ειχε ''βιασει'' ο καλυτερος μου φιλος και δεν ηξερα αν μου αρεσε ή αν αισθανομουν αηδια. πηγα σπιτι εκανα ενα μπανακι επλυνα καλα το στομα μου και εβαλα τα κλαματα ,ειχα το κινητο μου διπλα στο κρεββατι περιμενα οτι θα με παρει να μου πει μια κουβεντα δεν ηξερα τι να περιμενω, τι να κανω, πως να ειμαι οταν εμφανιστει, τα ειχα χασει.

χτυπησε το κουδουνι, ειχα αποφασισει να ειμαι ντυμενος ηρθε επανω ηταν οπως παλια ηρεμος ησυχος σαν αν μην ειχε συμβει τιποτα. μου ειχε φερει φαγητο.

μου ζητησε να πλησιασω κοντα του εκατσα διπλα του και κοιταζα το πατωμα αρχισε να με χαιδευει, μου αφαιρεσε τα ρουχα μου με εγδυσε ενω το χερι του παρεμενε στο προσωπο μου, με αρπαξε απο το μαλλι δυνατα και με εχωσε παλι διπλα στο πεος του

''αυτο θα φας μονο σημερα'' ξαναρχιζε και δεν αντιστεκομουν μου το εβαλε στο στομα και αρχισε να με γαμαει με λυσσα παλι, εκλαιγα σα μωρο και αυτη τη φορα δεν εχυνε με τιποτα, μαζεψε παλι το πουλι του και με εβαλε να γονατισω δεν ειχε βγαλει αχνα με επιασε απο τα μαλλια και με εσυρε στο σαλονι, με χαστουκισε πολλες φορες και μου ειπε οτι ηρθε η ωρα να φαω , αρχιζε παλι δεν πιστευα αυτο που ζουσε το εκανε με ολη του τη δυναμη μεχρι που εχυσε στο στομα μου , εβγαλε το ζωναρι του και αρχισε να με χτυπαει εκλαιγα οχι απο τον πονο δεν ηταν τοσο γερα τα χτυπηματα απο την ζωνη αλλα η ταπεινωση...

3. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

συνέχισε...........................

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

σταματησε τον ακουγα που βαριανασαινε δεν ηξερα τι να περιμενω τι να κανω.. ο καλυτερος μου φιλος με ειχε τσαλακωσει και δεν μπορουσα να αντιδρασω, ουτε να σκεφτω περιμενα απλα να υπακουσω
    Ξαφνικα με τραβηξε απο το μαλλι και με πηγε στο μπανιο με εβαλε μεσα μπηκε και αυτος και ενω με εβαλε να γονατισω αρχισε να μου ριχνει νερο να με πλενει , εκανε κι εκεινος μπανιο με σαπουνισε και με ξεπλυνε

εβαλε τα δυο δακτυλα του μεσα στο στομα μου και του τα ρουφαγα οπως ειχα κανει με τον πουτσο του πριν του αρεσε πολυ αυτο, αυτο το ειχα καταλαβει, μου ανοιξε το στομα μου καλα και αρχισε να με κατουραει, το περισσοτερο επεφτε μεσα στο στομα μου εκλεισα τα ματια μου και αρχισα να καταπινω οσο περισσοτερο μπορουσα ηταν αηδιαστικο ομως εκεινος απο την βαρια του ανασα το απολαμβανε πολυ, σιγουρα δεν ηξερα καθολου καλα τον κολλητο μου ομως εκεινος με ηξερε πολυ καλυτερα, αφησε το πεος του μεσα στο στομα μου του το καθαρισα και τα δακρυσμενα ματια μου το μονο που του ελεγαν ηταν ευχαριστω

βγηκαμε ντυθηκε και εφυγε..

μου ηρθε μετα απο ωρες ενα μηνυμα ΄΄την παρασκευη θα ειμαι εκει να εισαι ετοιμος να σε γαμησω΄΄

το σαββατοκυριακο εκλεισε ενα ακομη κεφαλαιο ανοιγε , κι εγω απλα δεν μπορουσα να πω οχι..

5. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

να πω ξανά συνέχισε;; :Ρ

όπως βλέπεις δεν έχω σχολιάσει τίποτα γι'αυτά που έχεις πει... απλώς περιμένω να "ακούσω" κι άλλα...
    αυτό πρέπει να σε..... "τιμάει" κάπως... συνήθως διαβάζω εμπειρίες και απλώς μου φαίνονται τόσο.... ψεύτικες και υπερβολικές που απλώς τις αγνοώ... ίσως και εσύ υπερβάλλεις σε σημεία αλλά δεν παύει να μου αρέσει να διαβάζω....

δύο πράγματα θα πω... αρχικά αυτό με τα δάχτυλα στο στόμα είναι άπειρα καυλωτικό και sexy!!.
    δεύτερον............................... τρελαίνομαι να με κάνουν μπάνιο!!. παίζει να είναι μια από τις καλύτερες στιγμές... είναι τόσο.... παθητικό... απλώς κάθεσαι και αφήνεις τον άλλον να σε πλύνει... δεν ξέρω ακριβώς πως να εκφράσω αυτό που σκέφτομαι χωρίς να ακουστεί κάπως "περίεργο"... είναι σαν να γίνεσαι παιδάκι και ο άλλος να σε φροντίζει.....

6. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Αγαπητέ είσαι από τα λίγα μέλη που έχουν το χάρισμα της συγγραφής.Θα μπορούσα άνετα να κάθομαι να διαβάζω επί ώρες τα γραπτά σου.Και από ότι βλέπω δεν είμαι ο μόνος!

7. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

χ α μ ο γ ε λ ά κ ι  

8. noname24

noname24 New Member

αν και ειμαι straight μου αρεσε παρα πολυ και με εχεις βαλει σε ιδεες

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

το μηνυμα του με βρηκε με ανοιχτο το στομα.. μεσα μου αισθανομουν περιεργα ποτε δεν σκεφτομουν οτι ο κολλητος μου θα μπορουσε να γινει ο κυριαρχος μου. αρχισα να το σκεφτομαι πιο ηρεμα. ηξερα οτι μπορουσα να του πω οχι. οσο σκληρος και να ηταν μπορουσα απλως να πω οχι.

ειχε φθασει τεταρτη και ειχα αποφασισει να τ´αφησω ολα να του πω οχι. ημουν στο γραφειο και ξαφνικα ηρθε ενα μηνυμα απο εκεινον ᾽᾽να εισαι ξυρισμενος παντου και να εχεις κανει κλυσμα, γυμνος, Παρασκευη᾽᾽
    το αιμα μου ανεβηκε στο κεφαλι και σχεδον ετρεμα, οταν πηγα στο σπιτι μαζεψα καθαρισα τα παντα και εκανα μια πρωτη αποτριχωση, πλεον δεν σκεφτομουν τιποτα αλλο παρα Εκεινον, πλεον με κυριαρχουσε.

εφθασε η παρασκευη και η αγωνια μου ειχε φθασει στο κατακορυφο, χτυπησε το κουδουνι αφησα την πορτα λιγο ανοιχτη και γονατισα γυμνος στη μεση του σαλονιου, ηρθε δεν σηκωσα το κεφαλι μου απο το πατωμα, με πλησιασε, φορουσε φορμα, ξενερωσα αρχικα. με πηρε κοντα του στην πολυθρονα που καθονταν και μου χαιδευε το κεφαλι, με εβαλε στα μπουτια του και εβαλα τα κλαματα εκλαιγα κι εκεινος με χαιδευε στα μαλλια., με σηκωσε να τον αντικρυσω σαν να περιμενε κατι να πω.

και τοτε το ψελλισα, ᾽᾽καντε με σκλαβος Σας , Σας παρακαλω᾽᾽

χαμογελασε, αν και ουτε εγω ουτε εκεινος ημασταν απολυτα ετοιμη. με εβαλε να σηκωθω, σηκωθηκε και αυτος πλαι μου εβαλε τα χερια μου πισω απο το κεφαλι μου και αρχισε να με αγγιζει απαλα παντου, ουτε ιχνος τριχας του αρεσε, ενω εβγαζε τα ρουχα του, ξανθος, γυμνασμενος, καυλωμενος, εγω μεχλαχροινος αδυνατος καυλωμενος , γονατισα και τον πηρα στο στομα μου το ενιωθα να μεγαλωνει μεσα μου με διεταξε να βγαλω την γλωσσα μου οσο πιο εξω μπορουσε και μου πηφαγε την γλωσσα τριβοντας το πεος του πανω της με επνιξε και αυτο τον καυλωνε παρα πολυ, με εβαλε για πρωτη φορα να γλυψω τα αρχιδια του καυλωσε παρα πολυ καταλαβα οτι ηθελε να με παρει με οδηγησε στο κρεββατι με εβαλε ανασκελα και αρχισε να παιζει και να δαγκωνει τις ρωωγες μου το σιχαινομουν αυτο, ας με γαμουσε να τελειωνουμε ομως αυτος συνεχιζε και αρχισε να με φιλαει στο στομα αισθανομαι χαλια οταν με φιλαει ανδρας στο στομα εκεινος το ηξερε, και το εκανε επιτηδες, σηκωσε τα ποδια μου επανω και μπηκε μεσα στο κωλο μου με λιγο σαλιο το καυλι του μεγαλο με πονουσε αρχισε να γινειται πιο σκληρο σαν να πατησε ενα κουμπι και ι μεγαλωνε μεσα μου δεν αργησα να βογγαω δεν αργησε να με χαστουκισει, τα χερια του ειχαν τυλιχτει στο λαιμο μου με επνιγε και με εχυνε..., ηρθε στο πλαι μου , με χαιδευε και με μια αποτομη κινηση ανεβηκε πανω στο προσωπο μου για πρωκτικο γλυψιμο, τι καυλα τι ωραιος κωλος δεν αργησε να καυλωσει, γυρισε απο την αλλη και το στομα μου πηρε παλι φωτια τοσο σκληρα αυτη τη φορα, σταματησε αποτομα παντα ειναι αποτομος, εφερε κλιπς με αλυσιδα και τα εβαλε στις ρωγες μου τις πιεσε με δυναμη και βογγηξα αχ αφεντη μου .. εφερε σκοινι και εδεσε σφιχτα το πεος μου και τα αρχιδια μου πηρε το σκοινι στα χερια του το τραβαγε και με ποναγε και αρχισε να γαμαει με λυσσα το στομα μου και δεν εχυνε με τιποτα. μεχρι να τελειωσει ειχα ψοφησει στο πονο....

και στη καυλα θελω να χυσω του ειπα.. με πλακωσε στα χαστουκια σαν να λυσσαξε, με χαστουκιζε και με εβριζε αρχιζα να φοβαμαι τραβηξε τα κλιψ απο τις θηλες μου ουρλιαξααα

´´ πηγαινε να πλυθεις και ελα να σε μαστιγωσω´´ εφυγα τρεχοντας κλαμμενος και χυμενος, εφταιγα..

10. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

πηγα να πλυθω ανοιξα το ντουζ και ξεσπασα στα κλαματα, αυτο που γινονταν ηταν πολυ σκληρο δεν ηταν ποτε ετσι οτι ειχα ζησει. Εκεινος με χρησιμοποιουσε πληρως, ειναι η στιγμη που τα ονειρα συγκρουονται με την πραγματικοτητα και δεν ηξερα τι να κανω. ομως ηθελα πολυ να με δειρει.

πληθυκα και πηγα κοντα του, του ειπα οτι δεν υπαρχει μαστιγιο.

᾽᾽δεν πειραζει, και η ζωνη που φοραγες το προηγουμενο σαββατο κανει´´ με ειχε τσεκαρει το ειχε ηδη σχεδιασει. ετρεξα ανοιξα το συρταρι γονατισα μπροστα του και την εφερα.

γονατιζα μπροστα του και σκεφτομουν τον πουτσο του καθε φορα που ημουν γονατιστος μπροστα του μου γαμαγε το στομα...

μου εδωσε παλι τα δακτυλα του, τα πιπιλισα αισθανομουν μεγαλη υποταγη, ηθελα να φιλησω το χερι του δεν μου ειχε πει τιποτα δεν το τολμησα ηδη η τιμωρια μου θα ηταν μεγαλη. μου ζητησε να ανεβω στο κρεββατι να γονατισω και να τουρλοσω τον κωλο μου 40 για αρχη, ηθελε να τις παρω οσο καλυτερα μπορουσα. αρχισε.

δυνατα χτυπηματα η ζωνη τυλιγμενοη γυρω απο το χερι του ολοενα και πιο δυνατα με σταθερο ρυθμο, ελεγχα τις ανασες μου, βογγουσα σιωπηρα με ζεσταινε ηξερα οτι αυτες ηταν για αρχη πονουσαν ηδη πολυ, ολες στο ιδιο σημειο χαμηλα στους γλωτους στις 20 πηγε απο την αλλη μερια του κρεββατιου , σταματησε, πηρα μια ανασα, ενιωθα τα χερια του στους γλωτους μου.. εφερε τα κλιπς τα εβαλε στα αρχιδια μου, ποναει πολυ τωρα, εφερε 4 μανταλακια τα εβαλε στο πεος μου.. δακρυσα, μου χαμογελασε. οι επομενες 40 που ακολουθησαν ηταν γρηγορες στο ιδιο σημειο ολες , πηρε κι αλλες κραυγες μου, αφαιρεσε τα κλιπς και τα μανταλακια..

με εβαλε μπρουμυτα, με εδεσε με σκοινια στο κρεββατι στα καγκελα και χερια και ποδια, το σκοινι τερματισε και τυλιχτηκε στο λαιμο μου με επνηγε. τα ποδια ηταν ενωμενα με το σκοινι και στο κατω μερος του σιδερενιου κρεββατιου παραλληλα με το εδαφος, ημουν σιγουρος οτι θα μου εκανε φαλαγγα.

αρχισε με την ζωνη παλι στον κωλο με πολυ δυναμη εφερνε το χερι απο πανω κατω με ολη του τη δυναμη, ο ηχος συναρπαστικος ο πονος τρομερος με γεμιζε παντου, σαν ηλεκτρισμος παντου μεσα μου, ξανα και ξανα με σταθερο ρυθμο
    εκλαιγα..

᾽᾽οταν θα θελω το στομα σου θα το ανοιγεις, οταν θελω το κωλο σου θα τον ανοιγεις, οταν θα λεω γονατισε θα το κανεις ανεξαρτητα που ειμαστε᾽᾽ σε καθε λεξη του πιο δυνατο χτυπημα.

με βυθιζε στον πονο με βασανιζε, συνεχισε πιο εντονα, δεν αντεχα αλλα συνεχιζε, το δερμα μου ανοιγε με ματωσε αλλα δε σταματουσε θα με εδερνε μεχρι τελους. ανεβηκε στην πλατη μου, αρχισα να ποναω πολυυ

δυο γυμνα αντρικα κορμια το ενα ορθιο, δυνατο, με τις φλεβες του πεταμενες και το αλλο οριζοντιο να βασανιζεται σκληρα απο το πρωτο, ο πονος με ειχε φθασει σε αδιεξοδο δεν μπορουσα να σκεφτω μερος του πισω κορμιου μου που να μην το εχει χτυπησει να μη το εχει μελανιασει, ηρθε στο πλαι μου με ειδε ηταν πολυ καυλωμενος πραγματικα το ευχαριστιονταν, εβαλε το χερι του διπλα στο στομα μου το φιλησα, σαν να του ελεγα ευχαριστω, μου χαμογελασε, πηρε τον φοβο μου μακρυα, ενα χαμογελο του ηταν αρκετο για να παρω δυναμεις, ημουν ετοιμος για την φαλαγγα.

με αφησε να παρω ανασες, μου ειπε οτι θα παρει το καλωδιο απο το χειριστηριο του πλευστετιον, μολις τελειωσει θα χρησιμοποιησει το στομα μου.

εφερε το καλωδιο. αρχισε να χτυπαει τις πατουσες μου, δεν εχω ξανανιωσει τετοιον πονο, ουτε η βιτσα δεν ποναει τοσο, δεν με χτυπησε πολυ δεν αντεχα ουτε εκεινος, με ελυσε, εφερε το κεφαλι μου στο κατω μερος του κρεβατιου περασε τα ποδια του απο πανω μου μου κρατουσε το κεφαλι και αρχισε να με γαμαει μεχρι τον λαρυγγα παλι, τον ενιωθα να μεγαλωνει μεσα στο στομα μου, τον ηθελα, με επνιγε το σπερμα του τα σαλια ολα, αργησε να τελειωσει αυτη τη φορα, οσο εκλαιγα και δακρυζα και πνιγομουν τοσο πιο πολυ καυλωνε, εχυσε στα μουτρα μου αυτη τη φορα, γελαγε μαζι μου με ξεφτιλιζε..

με αλλαζε.. ηθελα να τον βιασω εγω..

11. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

κι εκει αυτη η σκεψη μου σταματησε, εφερε το χερι του μπροστα μου, του το φιλησα, δεν ξερω πως και γιατι αλλα ειχε τον τροπο του.. Εφυγε παλι κι εγω γονατιστος περιμενα το επομενο μηνυμα του.. ηταν την Τριτη το απογευμα δεχτηκα το τηλεφωνημα του σε 3 εβδομαδες θα τον ξανασυναντουσα, στο σπιτι του.

Μου αναψε τα λαμπακια με πηρε, με βιασε, με εδειρε και τωρα εξαφανιζοταν.

Ηθελα να του πω στοπ αλλα με ειχε κυριευσει και τωρα οι μερες παιρνουσαν πιο αργα, ημουν ξεκλειδωτος ομως δεν ειχε πει τιποτα για χυσιμο. Του εστειλα ενα μηνυμα ζητωντας του αδεια, την ιδια βραδυα ηρθε απο το σπιτι με κλειδωσε κι εφυγε, δεν μου μιλησε, ουτε με χαστουκισε καν. Ετρεμα στην σκεψη του, τι θα μου εκανε μετα.

Πηγα σπιτι του, ειχε αναψει το τζακι γδυθηκα οπως μου ζητησε και γονατισα στη μεση του σαλονιου του μπροστα απο το τζακι.

Ειχε πολλα οργανα εκει μαστιγια, κλιπς, δονητες ηλεκτροδια..

εκεινος μολις ειχε βγει απο το μπανιο φορουσε ενα λευκο μπουρνουζι, με κοιταζε συνεχεια, ανυπομονουσε το ιδιο με εμενα, εκανε μερικα τηλεφωνα τον ακουγα που μιλουσε ακομα και σε προσωπα γνωστα μας, δεν υπηρχα, ηταν πολυ ανετος..

τα γονατα μου πονουσαν, το ηξερε, αλλα με αφηνε να βασανιζομαι, σιγουρα του αρεσαν οι μορφασμοι μου, η σπονδυλικη μου στηλη πονουσε κι εκεινος με αυτο το χαμογελο σχεδον καυχιοταν για οτι μου εκανε, σηκωσα τους ωμους μου ψηλα και τα χερια μου ακουμπουσαν τους μοιρους μου οπως με διεταξε, εβγαλε το μπουρνουζι του, με ξεκλειδωσε και αρχιζε να με αγγιζει παντυο με χαιδευε, ειχε παει απο πισω μου ενιωθα το κορμι του πανω στο δικο μου, ηλεκτριζομουν, ενιωθα το πεος του στην πλατη μου αρχισε να με φιλαει, φιλουσε τον λαιμο μου με εγλυφε, με δαγκωνε, το χερι του επαιζε με τις ρωγες μου πηρε το πεος μου στα χερια του με χαιδευε μα μαλαζε, επιασε τα αρχιδια μου στην βαση τους, τα εστριβε απαλα, βογγουσα, με εφθασε στον οργασμο μου τον απαγορευσε, εκατσε παλι στην πολυθρονα του, το λουρι που ειχε περασει απο το κολλαρο μου, το τραβηξε και με οδηγησε κοντα του, τα δακτυλα του, αυτα τα ωραια δακτυλα του, τα εγλυφα με παθος τα πιπιλαγα, ανοιξε τα γονατα του με εβαλε να φιλησω τα μπουτια του ειχε καυλωσει τοσο πολυ, το εφερε στο στομα μου το ακουμπησε στην ακρη των χειλων μου, εβγαλα την γλωσσα εξω οπως ηθελε, τον εβαλε μεσα στο στομα μου, το ενιωθα να μεγαλωνει μεσα στο στομα μου.. τον καυλωνα μου αρεσε που τον καυλωνα, με αφησε να τον αγγιξω, να του τον γλυφω..

συνεχισα μεχρι μου καταπια οτι ειχε να μου δωσει, γονατισα παλι μπροστα του, με χαστουκισε, χωρις λογο, δεν χρειαζοταν τωρα λογος, ξανα και ξανα.. με οδηγησε στην μεση του δωματιου με κρεμασε ορθιο, πηρε το μαστιγιο του, με μια ουρα, με χτυπησε απο το πρωτο χτυπημα καταλαβα οτι τις αλλες φορες οτι δεν ηξερε με δουλευε δεν ηθελε να με τρομαξει, με χτυπησε παλι στην πλατη, βογγηξα, συνεχισε με τον ιδιο ρυθμο σε καθε χτυπημα μου εκοβε την ανασα με αφηνε μερικα δευτερολεπτα να αναπνευσω και με χτυπουσε παλι, στο ιδιο σημειο με περισσοτερη δυναμη, εκλεινα τα ματια μου επαιρνα ανασα και δεχομουν το δυνατο του χτυπημα, μετα απο αρκετες δεκαδες χτυπηματων σταματησε, με ελυσε τον ακολουθησα γονατιστος με οδηγησε στην κρεββατοκαμαρα, το δωρο σου μου ειπε..

ενα κλουβι, με κλειδωσε παλι στο πεος ηταν 3 εβδομαδες ηδη χωρις να χυσω, ακουσα το κλικ της πορτας του κλουβιου.. ημουν πλεον φυλακισμενος του..