Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dolmance, στις 3 Μαϊου 2008.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Πάω πάσο τότε  
     
  2. Και βεβαια πασο ρε Ηλια. Αποψεις ανταλασουμε διευκρινησεις ζηταμε
    ερωτησεις κανουμε χαριτομενιες λεμε. Τι σχεση εχουν τωρα οι μαχες?  
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Μη μας το χαλάς μπρέ!
    Ειναι θέμα νοοτροπίας και τακτικής...Δεν το καταλαβαίνεις? Πως θα ζήσουμε χωρίς μάχες?

     
     
  4. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Δεν είναι αυτονόητο ότι η έκφραση της αληθινής αγάπης είναι τώρα και ήταν τότε (τον Μάη του ΄68) επαναστατική πράξη; Λες να άλλαξε τίποτε; Δε νομίζω να πήγαμε λίγο μπρος, μάλλον γίναμε πιο συντηρητικοί.
     
  5. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ BDSM

    Κάνω μια παρένθεση, προτού ξαναπιάσουμε το νήμα μιας συζήτησης που φιλοδοξεί να είναι - και είναι - σοβαρή, αλλά δεν φαίνεται να ενδιαφέρει πολλούς.
    Έχω μείνει άναυδος τις τελευταίες μέρες από τα δημοσιεύματα για την Erotica και το Gay Pride. Εκεί, μεταξύ επαναλαμβανόμενων ευχαριστιών ορισμένων συντελεστών του θεάματος προς τους υπόλοιπους και τούμπαλιν, εμφιλοχωρούν μονομανιακές διακηρύξεις, από τα ίδια πάνω κάτω πρόσωπα, εναντίον των ομοφυλοφίλων.
    Ο ένας, ενώ πιθανώς θα εξέθετε επιμελώς θεωρίες για το slut training, δεν αρέσκεται στο συγχρωτισμό με ανήθικες κυρίες και πάσης φύσεως αρπάχτρες - από τις συνεργάτιδες στην οργάνωση του show δύο τουλάχιστον περηφανεύονται για παρόμοια, ακριβώς, πολυγαμευτικά ανδραγαθήματα (και τις συγχαίρω, δίχως ίχνος σαρκασμού).
    Κάποιος άλλος περάτωσε θητεία αμφιφυλοφίλου, ωστόσο έχει λόγους να πιστεύει ότι οι δικές του συνευρέσεις με άνδρες ήταν ...ετεροφυλοφιλικές.
    Εκ των δύο το ένα: Είτε ο συντηρητισμός οδηγεί σε ανοησίες, είτε οι ανοησίες οδηγούν στο συντηρητισμό.
    Θα το πω απλούστερα: Μια μερίδα μελών, 'ούτε νέων, ούτε γέρων', επιθυμεί, φαίνεται, να μετατρέψει τούτον τον ιστότοπο σε παράρτημα επαρχιακού κατηχητικού, όπου θα διδάσκεται χρηστομάθεια και τεχνικό δέσιμο κόμπων.
    Ας εγγράψουν νέα μέλη από τις συμπαθείς τάξεις των καντηλαναφτών και των μαουνιέρηδων άμα τε και των προσκόπων*.

    *Αν κάποιος αναγνώρισε στα γραφόμενα μου τον εαυτό του μπορεί να μου απαντήσει και στο παρόν νήμα, μολονότι εγώ προτίμησα να μην παρέμβω στο δικό του.
     
  6. latexduck

    latexduck Contributor

    Re: Απάντηση: ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ BDSM

    Dolmance, ξέρω ότι είσαι ένα έξυπνο και πολύ μορφωμένο άτομο το οποίο (κατά την γνώμη μου) όσο καλά ξέρει να χειρίζεται την ελληνική γλώσσα τόσο καλά ξέρει και να ειρωνεύεται με αυτή. Στην ζωή πρέπει να τα δοκιμάσουμε όλα κατά την γνώμη μου να δούμε τι μας αρέσει και τι όχι. Ο άνθρωπος έχει την ελεύθερη βούληση να δοκιμάσει ότι θέλει χωρίς να περιορίζετε απο το "DNA" π.χ εγώ είμαι είμαι ετερόφυλος αλλά το έκανα έτσι επειδή γούσταρα να δοκιμάσω και αυτό ακριβώς με κάνει να πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι αμφιφυλόφιλοι επειδή έχουν την δυνατότητα να το σκεφτούν να το κάνουν.
    Θεωρείς σεξουαλική ελευθερία να γράφει η άλλη μου αρέσει να τον παίρνω ασυστόλως και από παντού?
    Για να γράφει η άλλη κάτι τέτοιο μόνο καταπιεσμένη δεν είναι, είμαστε εδώ να μιλήσουμε για το BDSM κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει έμμεσα με το σεξ... Τι να πώ, ίσως είμαι συντηρητικός ... αλλά πάλι δεν είμαι ο μόνος που αν δεί κάποια να παραδίδει το σώμα της τόσο εύκολα και στον καθένα δεν θα πεί την συγκεκριμένη κοπέλα πουτανάκι ή κάτι άλλο, εγώ προσωπικά θα το κάνω με αγνό σκοπό για να συνέλθει και να δεί διαφορετικά την ζωή, δεν είναι το παν το σεξ αλλά και να ήταν η υπερβολή βλάπτει μόνο δεν ικανοποιεί.
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ BDSM

       
     
  8. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ BDSM


    Στα κατηχητικα δε διδασκεται δεσιμο κομπων παρα μονο το "1000 κ 1 τροποι βασανισμου μελλοντικου αγιου χωρις συναινεση".......Ειχαν πολυ φαντασια οι ατιμοι......
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Μου αρέσει η έκπληξη σου αγαπητέ Dolmance!! Έπιασες τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά.
     
    Tώρα μόλις ανακάλυψες την υποκρισία που κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του συντηρητισμού... Αυτός βεβαίως δεν υφίσταται εδώ μέσα σε καμία περίπτωση. Μπορούμε όμως να τον συναντήσουμε σε σχόλια και κουτσομπολιά για ότι αφορά τον κώλο του διπλανού μας, για το τρόπο που τον παίρνει, το τρόπο που τον δίνει, το πόσες φορές ημερησίως το έκανε, σε ποιον/α τον στήνει, και πια είναι η διάμετρος του πριν και μετά τον αρπάξει.....Για τον δικό Μ/μας κώλο φυσικά, ούτε λόγος….
     
  10. chemical23

    chemical23 Regular Member

    O Στάλιν και ο Κόκκινος στρατός το 1945 απήχαν μονοψήφιο αριθμό χιλιομέτρων από την Ελλάδα. Μέχρι τα βόρεια σύνορα μας στην Βουλγαρία έφτασαν. Ξεφύγαμε από τη Χάρυβδη δε λέω, μας καταδάγκωσε η Σκύλα όμως (βλέπε USA). Ίσως όμως τα δαγκώματα της Σκύλας να μην συγκρίνονταν με ενδεχόμενες πληγές από την Χάρυβδη.

    Η επανάσταση πέτυχε στην Ρωσία. Και νομίζω πως η Ρωσία επίσης αποτελεί Ευρώπη. Στην Γερμανία του 1930 δύο ήσαν οι πιο ισχυρές πολιτικές ομάδες και με οργανωμένα ένοπλα κινήματα. Οι ναζιστές και οι κομμουνιστές, οι οποίοι και συγκρούονταν καθημερινά στους δρόμους. Οι δεύτεροι αποδείχθηκαν πολύ αφελείς καθώς πίστεψαν, αφότου ο Χίτλερ κατέλαβε την καγκελαρία, ότι ερχόταν η σειρά τους να κυβερνήσουν μετά την βέβαιη - κατ' αυτούς πάλι - αποτυχία και σύντομη πτώση του Χίτλερ. Αυτός όμως είχε άλλα σχέδια τελικά... και οι πρώτοι που εξουδετερώθηκαν με την δικτατορία ήταν οι ίδιοι.

    Συγνώμη για την παρεμβολή αυτή, που αναφέρεται σε λεγόμενα προηγούμενων σελίδων του νήματος.
     
  11. Guest05

    Guest05 Guest

    Σχωρεμένος, αλλά δεν βλέπω να είπα κάτι που διαφωνείς.
     
  12. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Ναι σωστά φον Κλάιστ. Μάλλον με τον Hammer θα έλεγα πως τύποις διαφώνησα, όχι κατ΄ουσία όμως.