Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σάτυροι προς αποφυγήν και Σάτυροι προς... "διαπαιδαγώγηση"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 3 Ιουνίου 2016.

1. Soraya

Soraya Guest

Πάντα με ενθουσίαζαν οι άνθρωποι με "βρόμικο" μυαλό... Όσο πιο πρόστυχες σκέψεις είχαν τόσο πιο μεγάλη εντύπωση μου κάνανε...
    Έμαθα να θαυμάζω τέτοιου είδους μυαλά γιατί με έμαθαν να μην έχω ταμπού.
    Με την πάροδο των χρόνων ομολογώ πως απέκτησα κι εγώ ένα τρόπο σκέψης παρόμοιο.
    Χρόνο με τον χρόνο ακόμα και η ίδια πολλές φορές εκπλήσσομαι με το πόσο πολύ μπορεί να διαφθαρεί το μυαλό και να οδηγήσει το σώμα σε περισσότερες ακολασίες.

Όταν μπαίνεις σε αυτόν τον "κύκλο" ανθρώπων αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν πολλά είδη "παικτών"

Είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν και θα σου εκφράσουν όλα όσα επιθυμούν χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να ενδιαφέρονται αν θα βρουν ανταπόκριση ή όχι.
    Είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν και θα σε δοκιμάσουν πριν σου αναφέρουν τις επιθυμίες τους.
    Είναι αυτοί που θα γεννήσουν επιθυμίες στο κεφάλι σου.
    Είναι αυτοί που θα προσποιηθούν για να σε αποκτήσουν κι έπειτα να σου επιβάλουν τις επιθυμίες τους...

Και η λίστα συνεχίζεται χωρίς τελειωμό...

Οι "Σάτυροι" είναι οι mind fuckers του BDSM... Πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο "διαπαιδαγώγησης" του υ τους...

Θα τολμούσατε ή έχετε βρεθεί σε ένα "παιχνίδι" ή και σχέση μαζί τους;

Ποιες ήταν οι εμπειρίες σας; Πως φαντάζεστε μια τέτοια εμπειρία;

Πως σας φάνηκε; Πως το φαντάζεστε;

Θα το ξανακάνατε; Θα θέλατε να το κάνετε;

Έχετε κάποιους ενδοιασμούς για το τι μπορούν να δημιουργήσουν αυτοί οι άνθρωποι στο μυαλό σας;

Είχατε κάποια "κακή" εμπειρία;

Πιστεύετε πως το mind fuck δεν πληρεί τις προϋποθέσεις του (S.S.C.);

Last edited by a moderator: 3 Ιουνίου 2016
  2. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

3. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Αν υπαρχει mind για fuck τα στατους και τα sexes δεν εχουν καμια σημασια.

4. Master1232015

Master1232015 Don't stop at the top

Κατά την γνώμη μου ένας/μια BDSMer είναι σε μεγάλο βαθμό ηδονιστής/ηδονίστρια, είναι ένα πρόσωπο που σε μεγάλο βαθμό θεωρεί ανώτατη αξία την επίτευξη της ατομικής του/της ικανοποίησης, και αυτό το πετυχαίνει μέσα από μία ακραία μορφή ελευθερίας και απεξαρτημένος/απεξαρτημένη από κάθε κατεστημένη ηθική αρχή.

Ετσι πάντα με την προυπόθεση του S.S.C. ο «Σάτυρος» αποτελεί ένα σωστό σημείο αναφοράς.

Το S.S.C. μπορεί να εφαρμοστεί εδώ αρκεί ο «Σάτυρος» να βρεί τον τρόπο.

5. conner

conner Contributor

Εγώ πήδηξα το μυαλό της @brenda , ήταν στο αεροπλάνο και όταν η αεροσυνοδός έδειχνε τις μάσκες οξυγόνου, αυτή έβλεπε κλύσματα......