Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σαδισμός και Ελευθερία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 7 Ιανουαρίου 2009.

  1. echo

    echo ***

    Εντέλει όπως αποδεικνύεται από την ροή του νήματος,ο σαδισμός και η ελευθερία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την γερμανικήν, αλλά ως γνωστόν(μεταξύ Ελλήνων) πάντα υπάρχει κάποιος Έλληνας από πίσω.
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ασχετο: ο Σημιτης οταν μιλαει Γερμανικα κανει σαρδαμ;
    (πως μου'ρθε τωρα αυτο...)
     
  3. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Σαδισμός και Ελευθερία

    achtung!

    (Αυτό δεν είναι το νήμα όπου γράφουμε ο καθένας τη γερμανική λεξούλα που γνωρίζουμε; )
     
  4. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Elviraaaaaa wo bleibst du? Ich denke wir werden hier gebraucht. Schaetzchen du auch! whipmarks lass uns reinhauen! Ich dachte eigentlich, dass es um Sadismus und Freiheit geht, doch es sieht langsam mehr danach aus, dass es sich um deutsche Dichter und Gedichte dreht, oder deren Lande???

    Συγγνώμη... είδε ο γύφτος τη γενιά του  
    Συνεχίστε απερίσπαστοι.

    Υ.Γ. Apollyon Pfosten σημαίνει στύλος.
    alnair στο επόμενο μάθημα θα σου μάθω κι άλλα  
     
  5. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: Σαδισμός και Ελευθερία

      ιχ λιμπεντιχ μαϊ νε λιμπε    
     
  6. female

    female Contributor



    Ω, μια μικρή παρέκκλιση από το θέμα, κι αμέσως να βγάλετε τα μαστίγια... Κάπως έτσι καταστρατηγείτε την ελευθερία μας εσείς οι σαδίστριες, λολ, για να μην πω τι τραβάει και η ποίηση...

     



     
    Last edited: 14 Μαρτίου 2009
  7. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Ήταν κάποτε ένα νήμα που δούλευε ήρεμα κι αθόρυβα. Ώσπου πετάει κάποιος (η υποφαινόμενη) τη μαλακιούλα του και σύντομα το νήμα μετατρέπεται σε διαγωνισμό γερμανομάθειας και σε βα(ρ)υαρικό λαμπόγυαλο. Αν θέλαμε να συνεχίσουμε να χαριτολογούμε θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο σαδισμός του ενός (απαιτητική κουβέντα) είναι η ελευθερία του άλλου (σπάσ’τα-κάψ’τα) κι η ελευθερία του ενός (ελευθερία έκφρασης) είναι ο σαδισμός του άλλου (λογοκρισία έκφρασης). Εγώ δεν θέλω να συνεχίσω να χαριτολογώ. Ζητώ και πάλι συγνώμη από τους συνομιλητές και ελπίζω το νήμα να μπορέσει να ανακάμψει από εκεί που έμεινε, στο post #64.

    Παραπλεύρως, για να γίνω συνήγορος του διαβόλου των παραπομπών, θαρρώ ότι διαφωτιστικό για την ερμηνεία των τεκταινόμενων είναι το βιβλίο Η Έννοια του Αρχείου (το «άλγος» στο πρωτότυπο) του Ντεριντά (μτφ.Κωστής Παπαγιώργης, εκδ.Εκκρεμές, 1996).

    Σημ. Syrah, προσπάθησα απλώς ν’ απαντήσω στην δια στόματος Γκέτε επισήμανσή σας. Καθώς είστε το δεύτερο «κρούσμα» μετά τον DreamMaster που δείχνει να αγνοεί το χιούμορ μου, θα αναφωνήσω: είμαι η camera_obscura και μόλις έλιωσα (στο κλάμα).
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Σαδισμός και Ελευθερία

    Εγω θα ακολουθήσω την προτροπή της camera obscura, η οποία είναι η μόνη που διαθέτει αληθινό χιούμορ και είναι ώρα να επιστρέψουμε στο ποστ 64 και θα αναφωνήσω 'Συγνώμη κ. Συρά, κ. Ντριμ Μαστερ και κ. Μαστερ Βι, υπόσχομαι να μην το ξανακάνω και ειδικότερα προς την κ. Συραχ, υπόσχομαι να αρχίσω να μαθαίνω πάραυτα γερμανικά για να μην χρειάζεται να μεταφράζετε." Και με τη σειρά μου το ίδιο θα προτρέψω να κάνουν και όλοι οι λοιποί αμαθείς, ειδικά τη female. ώστε να μη χαλάνε τα νήματα. Και όσοι γνωρίζουν γερμανικά τους προτρέπω να τελειοποιήσουν αυτή την ευγενή γλώσσα, η οποία προδίδει υψηλή μόρφωση και πειθαρχημένο χαρακτήρα. 

    ΥΓ. Σε αντίθεση όμως με την camera obscura, υποθέτω λίγο αυθαίρετα βέβαια, ότι οι συμμετέχοντες σε αυτό το νήμα διαθέτουν την αίσθηση, έστω και σε υποψία του χιούμορ... 
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Αν έχετε την καλοσύνη, παρακαλώ να λήξετε την παρένθετη συζήτηση και να επιτρέψετε, σε όποιον το επιθυμεί, να πραγματευτεί το θέμα του νήματος. Όσοι δεν κατανοείτε οποιονδήποτε συνομιλητή σας και ταυτοχρόνως δεν επιθυμείτε να καταβάλετε κάποια προσπάθεια για την κατανόησή του, θα μπορούσατε ενδεχομένως να τον αγνοήσετε, ή θα μπορούσατε να συζητήσετε το πρόβλημα μαζί του κατ' ιδίαν ή σε ένα συναφέστερο νήμα.
     
  10. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    ΩΩΩ Ντεριντά ο αείμνηστος! Και μάλιστα σε μετάφραση / απόδοση Παπαγιώργη. Έξοχος συνδιασμός για όποιον και όποια μπορεί να ακολουθήσει. Και κυρίως για τους φρουϊδικούς της παρέας μας....
     
  11. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    καλα σοβαροτητα δεν υπαρχει καθολου.νομιζουν καπιοι οτι θαυμαζονται προσπαθωντας να μας πεισουν οτι ειναι ξεχωριστοι, επειδη μιλουν καπια γερμανικα, οποιος ειναι κατι δεν προσπαθει να το αποδειξει. εγω γιατι δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτα ,γιατι δεν εχω αναγκη απο επιβεβαιωση ,οποιος επιδυκνιεται ειναι τρελλα ανασφαλης ειδικα οι γυναικες το κανουν. τι σχεση εχει ο σαδισμος με την ελευθερια οταν σαδιζω καπια, την καταπιεζω επιτελους δεν ειναι πανεπιστιμιακο φορουμ, για διαλεξεις μην αυτοπερνιουνται καπιες, για σπουδαιες δεν μπορω απλα τους δηθεν.
     
  12. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Συγγνώμη παρεφέρθειν