Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας σκέφτονται και σας επιθυμούν ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Amanteus, στις 27 Οκτωβρίου 2010.

1. Amanteus

Amanteus Regular Member

Μερικοί υποστηρίζουν ότι η ζωή του ανθρώπου σταματάει να υπάρχει από την στιγμή που κανείς δεν τον σκέφτεται και δεν τον επιθυμεί.

Συμφωνείτε με αυτή την άποψη ή διαφωνείτε και γιατί;

Παρακαλώ αναπτύξτε την γνώμη σας.

2. devine_sub

devine_sub Contributor

Απάντηση: Σας σκέφτονται και σας επιθυμούν ;

Είναι ταυτόσημο με το φιλοσοφικό ερώτημα:
    "Αν ένα δέντρο πέσει, μέσα σε ένα δάσος, πολύ μακριά ... και δεν είναι κανείς εκεί να το ακούσει, θα κάνει θόρυβο;"

Υπάρχουμε ετεροπροσδιοριζόμενοι;
    Μόνο ως αντανακλάσεις;

Προσωπικά, όχι. Δηλώνω αυτόφωτη, αυθύπαρκτη, αυτοπροσδιοριζόμενη και ως εκ τούτου, εξαιρετικά ψωνάρα. :Ρ

Από την άλλη, ενδεχομένως κάποιοι αισθάνονται "αόρατοι" ή "ανύπαρκτοι" και αυτό προβάλλεται προς τα έξω. Κατά συνέπεια, έτσι τους αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Υ.Γ. Αυτό απαντά και στο ερώτημα που τέθηκε παλαιότερα αν κάποιος μπορεί να δηλώνει ένα status χωρίς να έχει αντίστοιχο ταίρι {Master / slave π.χ.}

3. MrsSmith

MrsSmith New Member

Το να νιώθεις πολύ σημαντικός ή εντελώς ασήμαντος, δεν είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος;

Και όσον αφορά την ερώτηση του νηματοθέτη, η απάντηση μου είναι όχι. Ξέρω διάφορους που δεν τους σκέφτεται και δεν τους επιθυμεί κανείς και είναι ακόμα ζωντανοί, χωρίς η πραγματικότητα να διαλυθεί γύρω τους εξαιτίας του παράδοξου.

4. devine_sub

devine_sub Contributor

Δεν έκανα κανένα λόγο περί σημαντικότητας.

Δεν υπάρχουν ασήμαντοι άνθρωποι: όλοι διαθέτουν μία σημασία, όποια κι αν είναι αυτή.

Υ.Γ. Είθισται να λέμε ότι ο τάδε είναι ασήμαντος για μένα. Αυτό προσδιορίζει το βαθμό επηρεασμού {σε μια άλλη ζωή / κατάσταση} και όχι την υπαρκτή σημασία ενός ατόμου.

5. Markisios_Nte_Sant

Markisios_Nte_Sant Regular Member

Διαφωνώ. Υπάρχουν και άλλα στη ζωή, πέρα από την αγάπη των άλλων!

6. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Το πιό σημαντικό είναι να επιθυμεί και να αγαπάει κανείς τον εαυτό του.Να τον αποδέχεται και να τον βελτιώνει.
    Τώρα, αν οι υπόλοιποι θέλουν να με αγαπούν και να με επιθυμούν, αυτό αφορά αυτούς και όχι εμένα.Εγώ θα καλοδεχθώ τα συναισθήματά τους,θα τα ανταποδώσω, αλλά δεν θα γίνει και αυτοσκοπός μου να ζω μόνο γι αυτό και να είμαι δυστυχισμένη αν δεν το έχω.

7. elfcat

elfcat . Contributor

Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς να με σκέφτονται και να με επιθυμούν. Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς να σκέφτομαι και να επιθυμώ άλλους.

8. Απάντηση: Σας σκέφτονται και σας επιθυμούν ;

ΔΙΑΦΩΝΩ καθέτως, η ζωή του ανθρώπου δεν σταματάει,απλά αλλάζει μορφή ,αλλάζουν προτεραιότητες
    Ποιος μπορεί να ισχυριστεί πως ο άνθρωπος που είναι μόνος στην ζωή, αλλά ταξιδεύει με ένα σάκο στην πλάτη σε όλο τον κόσμο -γιατί έτσι την είδε- και δεν υπάρχει κανείς που να τον σκέφτεται δεν ζει;Ζει και παραζεί, απλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Και επιτρέψτε μου να πω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο πραγματικά ελεύθερος.

9. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Προφανώς ,η άποψη ο,τι η ζωή σταματάει να υπάρχει λέγεται με την έννοια πως παύει να έχει νόημα.
    Αρα ο πραγματικός προβληματισμός αφορά το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης.
    Επ'αυτού καλούμεθα να απαντήσουμε;

10. mona

mona mea_maxima_culpa

11. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

και οπως λέει και ο ποιητής
    εκτός απο την μάνα σου κανείς
    δεν σε θυμάται σε κείνο το τρομαχτίκο
    ταχίδι του χαμού
    και δεν χανει και η Βενετιά βελόνι άλλωστε
    ισως ειναι και καλυτέρα
    είσαι πραγματικά ελεύθερος

12. Nesaea

Nesaea Guest

Το μονο σιγουρο με τη ζωη ειναι πως τα παντα ανατρεπονται σε μια στιγμη.
    Οσο κραταει δηλαδη μια σκεψη.