Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος tzes, στις 30 Σεπτεμβρίου 2011.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Μου φαίνεται ότι άλλο λέτε Uther και tender και άλλο λέει ο AuroraBorealis.

    Ο άνθρωπος λέει ότι η έννοια σκλάβος στο BDSM δεν είναι επακριβώς καθορισμένη παρά μόνο περιφραστικά και το τι κάνει και δεν κάνει κάποιον σκλάβο σηκώνει συζήτηση ανάλογα με την ερμηνεία που δίνει κανείς στην έννοια "σκλάβος".

    Γιατί κάνει κάποιον λιγότερο σκλάβο το να επιλέγει το είδος της σκλαβιάς που γουστάρει; Δεν είναι σκλάβος στα μεταλλεία του Λαυρίου ούτε σκλάβος στις φυτείες της Λουιζιάνα. Είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος ο οποίος υπό συνθήκες αφήνεται στον κατάλληλο και επιλεγμένο από αυτόν άνθρωπο να τον εξουσιάσει.

    Φυσικά και μπορεί να επιλέξει τα πού, πώς, πότε και υπό ποιες προϋποθέσεις και σαφώς μπορεί να καθοδηγήσει κάποιον προς αυτή την κατεύθυνση.

    Σκλάβος με την έννοια του BDSM είναι και όχι τραπεζάκι στο σαλόνι ούτε ροτβάιλερ που φυλάει τον κήπο.

    Και αν υπάρχουν Κυρίαρχοι που ζητάν να εξανδραποδίσουν κάποιον γιατί τους αρέσει και αν υπάρχουν υποτακτικοί που το δέχονται με γεια τους με χαρά τους.

    Δεν κάνουν όλοι για όλους.
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Το υγ. τι το ήθελες....;
     
  3. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Θεωρώ ότι
    α. βρίσκεσαι, αν όχι στον πλέον κατάλληλο, σε αρκούντως ικανοποιητικό χώρο για να βοηθηθείς στην αναζήτησή σου
    β. η σκέψη σου είναι σε καλό δρόμο. Οι λέξεις που χρησιμοποίησες, ως άπειρη, 1. ανακαλύψουμε, 2. σιγα σιγά, 3. μαζί είναι τα κατάλληλα κλειδιά για την βάση εκκίνησης σου.

    Που ακριβώς είναι το ανήθικο (ίσως δεν κατάλαβα την έννοια που δίνεις στο "παίζω με το μυαλό") στον Κ που βγάζει την υποτακτικότητα μιας βανίλλα; Και πως αυτό μπορεί να βλάψει και τα δύο μέρη;

    Δεν θα διαφωνήσω επί της αρχής, με την τοπoθέτησή σου. Το άριστο, κατά την γνώμη μου, είναι ακριβώς όπως το θέτεις. Οχι μόνο στα D/s - M/s, αλλά και σε κάθε συναινετική πράξη μεταξύ ενήλικων ανθρώπων. Ομως, είναι έτσι στην πραγματικότητα;
    Ας μην γελιόμαστε. Μεταξύ "άσπρου" και "μαύρου", υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις του "γκρι". Και παρ' όλο τους κινδύνους που εγκυμονούν, προσφέρουν την διαφορετικότητα και την ποικιλία. Απαραίτητα και τα δύο.

    Από την άλλη, αυτή η στο άριστο της, συναίνεση που επικαλείσαι, τι δυναμική έχει επί της ουσίας στα D/s - M/s; Οταν το ένα μέρος, συναινεί για κάτι άγνωστο προς αυτό, παύει να ισχύει η δραστικότητα του ισχυρισμού σου.

    Συμφωνούμε απόλυτα.

    Για τους λόγους της μια σκλάβα, μπορεί να το παίξει -με την έννοια του ρόλου- και αφέντρα. So what;
    Δεν υποδύονται ρόλους, όλοι όσοι βρίσκονται στον χώρο, ούτε BDSM κάνουν όλοι με την λογική "Sunday movies back to back". Κάποιοι το αντιλαμβάνονται, το αντιμετωπίζουν και το βιώνουν στο όλο της ζωής τους με βαθιά εσωτερικότητα.
    Και τι θα πει "κατά βάση σκλάβα"; Οπως λέμε, αυτός είναι κατά βάση ηθοποιός κωμωδίας, που και που παίζει και σε δράμα; Οπως λέμε, αυτή είναι κατά βάση μοντέλο, που και που κάνει και την ηθοποιό;
    Oσο κακομοιριάζει ο Κ σε κάθε έκπτωση της Κυριαρχικότητάς του, άλλο τόσο δυστυχεί και η υ, σε κάθε μείωση της υποτακτικότητάς της.

    Η άγνοιά του και μόνο.

    Είναι έτσι ακριβώς.

    Πολύ σωστή παρατήρηση. Εχει ειπωθεί αμέτρητες φορές. Οσα μέλη είμαστε εδώ, τόσες είναι και οι απόψεις για το τι είναι τι.

    Από ποιόν; Αλλο πράγμα να έχουμε ένα "μπούσουλα" ή μια βάση, για να μπορούμε να συνεννοηθούμε και εντελώς άλλο να γράφεται πως οι έννοιες είναι καθορισμένες. Δεν υπάρχει κανένας θεός στο BDSM που παρέδωσε τις 10 εντολές και κανένας Mωυσής που τις μετέφερε στην ανθρωπότητα.
     
  4. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Seduction, ξέρουμε όλοι (και όλοι θυμόμαστε) ότι εγώ θεωρώ κάποια πράγματα χυδαία , ευτελή και ανήθικα και όλοι θυμόμαστε πως εσυ, κάθετα διαφωνείς. Δεν χρειάζεται κι άλλη ανάλυση επι αυτού του θέματος μεταξύ μας.
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Αγαπητή μου μωβ,

    νομίζω ότι αν με λεπτομέρεια μπορούσαν να καταγράψουν η Uther, η Lara, η Dora, ο Seduction, Εγώ, ο MasterAndreas και η Syrah, τον σαφή ορισμό του Σκλάβου, θα έβλεπες ελάχιστες ομοιότητες. Και αυτό γιατί απλά δεν υπάρχει σαφής ορισμός του σκλάβου πουθενά καταγεγραμμένος με τέτοιο τρόπο που να μην είναι αμφισβητήσιμος. Υπάρχει μόνο η προσωπική γνώμη του καθενός για το τι είναι ο ορισμός του σκλάβου, που βασίζεται σε κάποιες αντιλήψεις και είναι τροποποιημένες σύμφωνα με τα βιώματα του καθενός.

    Οπότε πολύ καλά κάνεις και τους έχεις γραμμένους τους ορισμούς.

    Αν δεις δε, όταν η Uther όρμισε στην tzes στα πρώτα μηνύματα φρόντισε να τις πει μόνο τι δεν είναι ένας σκλάβος. Το τι είναι ένας σκλάβος της είπε να το ψάξει. Γιατί άραγε?

    Επίσης δες την υπογραφή σου.

    "μαζοχιστής, μ άλλα λόγια, ο πιο τρυφερός, ο πιο καλός και ο πιο δοτικός άνθρωπος..."

    Αμπριτζ… Μαζοχιστής είναι αυτός που κυρίως λατρεύει τον πόνο. Ούτε κατά ανάγκη τρυφερός με κάποιον ούτε καλός και ποτέ δοτικός γιατί μόνο πόνο τον ενδιαφέρει να λαμβάνει χωρίς απαραίτητα να προσφέρει κάτι ως αντάλλαγμα.

    "υποτακτικός, μ άλλα λόγια, ο πιο τρυφερός, ο πιο καλός και ο πιο δοτικός άνθρωπος..." Θα μπορούσα να σε διορθώσω, αλλά πραγματικά δεν έχει νόημα…

    Επίσης αν θέλεις να πας από Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, ακόμη και αν δεν ξέρεις ούτε τι σημαίνει χάρτης ούτε τι σημαίνει ΠΑΘΕ ούτε τι σημαίνει αυτοκίνητο, ξέρεις ότι πρέπει να πας βόρεια οπότε μέσω Κρήτης αποκλείεται να κινδυνέψεις να πας.



    Pee S

    Ο παίδαρος στην φώτο δίπλα από την υπογραφή σου τι orientation έχει?
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    αγαπητό Βόρειο Σέλας,

    όποια έχει βρεθεί για πάνω από δέκα λεπτά στη στάση που έχει η κοπελίτσα της φωτογραφίας δίπλα στην υπογραφή μου γνωρίζει τι προσανατολισμό έχει. ιδίως δε αν αυτά που γράφει στην παλιά γραφομηχανή πρέπει να τα παραδώσει σε συγκεκριμένη προθεσμία που της έχει τεθεί και έχουν ετεροκαθορισμένο αριθμό λέξεων  

    Η υπογραφή μου είναι σε εισαγωγικά. Λόγια του Φρόϋντ, από αυτά που κανείς δεν ήξερε αν εννοούσε ή ρωτούσε. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο μονοδιάστατος ο μαζοχιστής όσο τον νομίζετε.

    Ο λόγος που ελάχιστες ομοιότητες θα έβρισκα στους ορισμούς του σκλάβου από πολλούς που ασχολούνται με το θέμα είναι ότι δεν είναι απλό πράγμα να διαμορφώσει κανείς έναν ορισμό. Θα μου προκαλούσε έκπληξη, ωστόσο, αν ο πυρήνας δεν ήταν ο ίδιος. Ο σκλάβος είναι ο άνθρωπος εκείνος που νιώθει καλύτερα και είναι ουσιωδώς ευτυχισμένος στη ζωή του όταν δεν παίρνει αποφάσεις ο ίδιος για τον εαυτό του και όλο του το δυναμικό είναι προσανατολισμένο στο να υπηρετεί τον Αφέντη του. Θέλει μεγάλη φιλοσοφία; Το πλαίσιο είναι αυτό, το περιεχόμενο βέβαια διαφέρει από Κυρίαρχο σε Κυρίαρχο γιατί τι θα πει "υπηρετεί" τι κάνει δηλαδή; Οι διαφορές σημαντικότατες.

    Δεν γνωρίζω τι είναι σκλάβα διότι δεν με αφορά. Γνωρίζω ποια είναι κακή σκλάβα, γιατί με αφορά. Είπαμε να πονάμε αλλά μέχρι ενός σημείου... Η Uther, από την άλλη πλευρά, η Syrah και άλλοι Κυρίαρχοι, ειδικά αυτοί που ο λόγος τους είναι νόμος για το άτομο που ελέγχουν, δηλαδή οι Masters και οι Mistresses, οφείλουν να γνωρίζουν με μικρές πιθανότητες σφάλματος αν είναι σκλάβος το άτομο που έχουν στα χέρια τους ή όχι, αν μπορεί να γίνει, πόσο περίπου απέχει και πώς θα γίνει.

    Επίσης, (ανα)γνωρίζω, ποιος είναι Master, άνετα, γιατί με αφορά. Δεν θα έπιανα να κάνω Master κάποιον που δεν είναι. Δεν θα ευχαριστιόταν κανείς μας.

    Ας βγάλω το παράδειγμα της Κρήτης, αφού δεν έχετε διάθεση να το καταλάβετε. Λέτε Βόρεια. Βόρεια είναι η Θεσσαλονίκη, βόρεια και η Ωχρίδα, το ίδιο πράγμα περίπου να καταλήξει κανείς στο ένα ή στο άλλο μέρος, λέτε; Και να ξεκινήσει κανείς από Αθήνα χωρίς να έχει ιδέα για την κατάσταση στα Τέμπη;
     
    Last edited by a moderator: 2 Οκτωβρίου 2011
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Δεν της όρμισα αγαπητέ AuroraBorealis. Σιγά μην την δάγκωσα κι όλας, μεγάλη γυναίκα, επειδή της είπα να ψάξει πριν πάρει απόφαση. Το ότι εσείς σπεύσατε να την προστατεύσετε δεν σημαίνει ότι υπήρχε εχθρος.
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Αγαπητή μου μωβ,

    Δες τι γίνεται εδώ τώρα,

    Σε ρώτησα επίτηδες για τον παίδαρο (ε, όχι και κοπελίτσα... το χέσαμε) στην φώτο χρησιμοποιώντας την λέξη orientation. Σε αυτό το site η λέξη orientation έχει να κάνει με το αν κάποιος είναι guy, bi, lez κ.τ.λ. κ.τ.λ. Σε αυτό το site το τονίζω. Σε άλλο site αυτή η λέξη μπορεί να έχει να κάνει με αυτό που σε αυτό το site ορίζετε ως στάτους. Αυτό για το οποίο μου απάντησες για τον παίδαρο.

    Παρόμοια κατάσταση με ότι συζητάμε.

    Αν με ρωτήσεις τι είναι το βόρειο σέλλας ξέρω να σου πω. Αν με αμφισβητήσεις θα σε παραπέμψω στο [ame="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%82"]Σέλας - Βικιπαίδεια[/ame]

    Από την πλευρά σου αν σε ρωτήσω τι είναι σκλάβος θα μου πεις : «Ο σκλάβος είναι ο άνθρωπος εκείνος που νιώθει καλύτερα και είναι ουσιωδώς ευτυχισμένος στη ζωή του όταν δεν παίρνει αποφάσεις ο ίδιος για τον εαυτό του και όλο του το δυναμικό είναι προσανατολισμένο στο να υπηρετεί τον Αφέντη του»

    Αν σε αμφισβητήσω, εσύ που θα με παραπέμψεις ?

    Εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να προκύψει στενός ορισμός για τέτοια πράγματα. Γιατί αν υπήρχε μάλλον κανένας δεν θα περιγραφόταν από αυτόν.

    Με παραξενεύει επίσης το γεγονός του ότι ενώ ορίζεις τον σκλάβο, λες ότι δεν ξέρεις τι είναι σκλάβα που λογικά είναι ότι και ο σκλάβος αλλά με στήθος και μουνί.
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Αγαπητή Uther,

    φοβάμαι ότι πέρα από την διαφωνία μας σχετικά με το λήμμα σκλάβος/σκλάβα έχουμε και μια διαφωνία για το λήμμα ορμώ.

    Αλλά μάλλον δεν είναι άξια συζήτησης...
     
  10. tzes

    tzes New Member

    Μάλλον επειδη γραφω σα να μιλαω στην κολλητη μου, δεν εγινα κατανοητη οποτε θα το πιασω απο καπου...

    Παρεξήγηση!!! Με το αγορι μου περναω πολυ καλα!! Αλλιως δε θα ημουνα μαζι του. Η ειλικρινεια ειναι το λιγοτερο που μπορω να προσφερω.
    Εννοουσα πως δε μπορουσα να ικανοποιησω τις ορεξεις μου στο σκηνικο που ετυχε με το φιλο μου. Λογω του οτι εχω σχεση αλλα και για αλλουσ λογους, κυριως γιατι ειναι ΦΙΛΟΣ και απλα ετυχε να "παιξουμε" λιγο (ακομα κι ετσι πολυ ακουγεται) και απλως αυτη η φαση μου ξυπνησε πραγματα που ειχα καιρο να σκεφτω και επειδη δε μπορουσα να πραγματοποιησω και τιποτα, σκεφτομουνα συνεχεια κι αλλα κι αλλα κλπ

    .
    Νομιζω πωσ εχει γινει ακριβως το αντιθετο στη συγκεκριμενη περιπτωση. Εχω μια κυριαρχικοτητα, και ενα σαδισμο θα ελεγα ως προσ τους αντρες κυριως, βανίλια ή/και straight σιγουρα δε θα με ελεγες, και ο φιλος μου δε μου μιλησε τυχαια,ηθελε να το συζητησει με καποιον σχετικο εστω και στη θεωρια κατα ποσοστο.. Σιγουρα παντως δεν προσπαθουσε να με καθοδηγησει. το αντιθετο θα ελεγα. ετισ εγινε το σκηνικο. του ειπα πως δεν θεωρω οτι ειναι ετοιμος να γινει "σκλαβος, και μου ειπε να τον δοκιμασω! "Εξασκηση"  
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Στη Wikipedia, λήμμα BDSM σε κάποιο σημείο αναφέρεται σε slavery σε συνδυασμό με TPE.

    Αν ήθελα εξάπαντος να αμφισβητήσω το Βόρειο Σέλας, γιατί με γρατζούναγε για κάποιον λόγο, θα έβρισκα τον τρόπο  

    Κυρίως λέω ότι δεν με αφορούν οι ορισμοί...  

    Για το άλλο νήμα που μου έχετε επιτρέψει να τοποθετηθώ, μόλις βρω χρόνο, αν όχι απόψε, αύριο.

    Την καλημέρα μου σε όλους   και καλή δύναμη για σήμερα  
     
    Last edited by a moderator: 5 Οκτωβρίου 2011
  12. nkbsk

    nkbsk cosmic wanderer

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Πολύ όμορφο και ζωντανό μύνημα Tzes!

    Και επειδή εκτός απο τη θεωριτική ανάλυση της αναζήτησης σου το θέμα είναι η αναζήτηση αυτή καθεαυτή θα είναι τιμή μου να με δοκιμάσεις σαν σκλαβάκι/ δούλο/ υποτακτικό ή όπως αλλιώς θέλεις να το ονομάσεις! Έχω μικρή εμπειρία αλλά μου αρέσει να υπηρετώ μια γυναίκα και να εκτελώ ότι με διατάζει.

    Είχα μια σχέση με μια κυριαρχική γυναίκα και με έφτιαγνε να με διατάζει και να αφήνομαι στα χέρια της. Ένα απο αυτά που με τρέλενε ήταν όταν με διέταζε να πλύνω γυμνός τα πιάτα και αυτή ερχόταν απο πίσω μου. Αισθανόμουνα την ανάσα της στο λαιμό μου και τα χέρια της να χουφτώνουν τον κώλο μου ενώ μου έλεγε ¨έτσι μου αρέσει να σου παίζω την κωλάρα και να σου βάζω κωλοδάχτυλο ενώ πλένεις τα πιάτα¨. Μετά μου έδινε το δάχτυλο της στο στόμα για να το σαλιώσω και μου το γλυστρούσε μέσα μου γελώντας ενώ εγώ το έπαιρνα συνεχίζωντας το πλύσιμο και δαγκώνοντας τα χείλη απο την κάβλα...

    Μου άρεσε επίσης αφάνταστα να με διατάζει να πλύνω τα κυλοτάκια της στο χέρι, να της κάνω μασάζ στο σώμα και ιδιαίτερα στις πατούσες και φυσικά όταν ξάπλωνε στο κρεβάτι χαλαρή με ανοιχτά τα πόδια και με πρόσταζε να πάω χαμηλά, ανάμεσα στα πόδια της και να την υπηρετήσω με τη γλώσσα μου...

    Γενικά με έφτιαχνε η αίσθηση να ζω για να την υπηρετώ όπως το είδος δούλου που ζουσε για να υπηρετεί την βασίλισσα Κλεοπάτρα...

    Αν λοιπόν θέλεις ένα υπηρέτη, δούλο, σκλαβάκι, υποτακτικό, γελωτοποιό για να τον εξευτελίζεις και να γελάς ή απλά ένα χανουμάκι στο χαρέμι σου θα είναι τιμή μου να σε υπηρετήσω...