Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σ'αφήνω να φύγεις γιατί σ'αγαπάω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 12 Οκτωβρίου 2014.

1. gazza

gazza Regular Member

αφηνεις γιατι δεν η αγαπη καπου χαθηκε-κουραστηκες-και αλλοι ισως 100 λογοι οχι επειδη αγαπας τον αλλον ημαρτον

2. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

μη λες ημαρτον... τοχουμε ακουσει και το αλλο...

3. gazza

gazza Regular Member

συμφωνω οτι εχει ακουστει αλλα δεν ισχυει....

4. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Όταν αγαπάς σέβεσαι την επιθυμία κάποιου. Δε βάζεις τον εγωισμό σου μπροστά.
    Το παλεύεις, αλλά αναγνωρίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις , πότε πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
    Γιατί να τον κρατήσω κοντά μου εάν δε θέλει να μείνει;
    Τι έχω να κερδίσω από αυτό και τι θα κερδίσει κι αυτός;
    Απλώς θα είναι δυστυχισμένος. Και θα είμαι και εγώ.
    Και κάπου εκεί, εάν τελικά δε γυρίσει , καταλήγεις απλώς με την αξιοπρέπειά σου κουρέλι.
    Αναφέρομαι και σε φιλίες και σε σχέσεις.

5. Elysium

Elysium Contributor

γιατί βρήκα κάτι καλύτερο κι εσένα σε βαρέθηκα. Θα πω πως το κάνω επειδή σ΄ αγαπώ όμως. Είμαι καλός σε αυτό.

6. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Σ αφηνω να φυγεις, σημαινει ότι δν σε διεκδηκω άλλο. Δεν διεκδηκω την αγαπη, τον χρονο σου, το ενδιαφερον σου, τις κοινες μας στιγμες.Γιατι σε μια σχεση και οι 2 πρεπει να τα διεκδηκουν αυτά και εσυ εχεις σταματησει από καιρο,οποτε σ αφηνω να φυγεις.Μπορω να το κανω αυτό, ακομα και αν σ αγαπω,γιατι είναι ματαιο να διεκδηκει μονο ο ενας.

7. αν αγαπας κατι πολυ αστο να φυγει.....αν γυρισει πισω..ειναι δικο σου αν οχι δεν ηταν ποτε......

8. Στάνταρ έχεις fb εσύ!!! Αυτές τις ρομαντικές ατάκες τις λέμε εκεί!!!  

9. παντα πιστευα στην γυναικια εξυπναδα.....και μαλιστα σε μεγαλο βαθμο κατανταει φετιχπου εξειταρει...... το αν εχω η οχι δεν στο λεω.... και αναρωτιεμαι...υπαρχει καποιος κανον που λεει οτι στο bdsm απαγορευεται ο ρομαντισμος η ευγεναια και οι τρυφεροτιτα......???

10. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Συμβαινει να αγαπας καποιον και να πρεπει να τον αφησεις, για να τον προστατεψεις, ακομη και από τον ιδιο σου τον εαυτο.

Και ειναι αυτες οι περιπτωσεις που ολα τα αλλα σου φαινονται απλα λογια..

11. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

για να το κανεις αυτο θα πρεπει να αγαπας την αλλη περισσοτερο απ τον εαυτο σου... δεν λεω οτι δεν γινεται αλλα ειναι σπανιο.

12. θεωρω παντος οτι ειναι ο απολυτος αλτρουισμος συμφωνο για το δυσκολο αλλα λεω οτι ειναι το ιδνικο.......