Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σ'αφήνω να φύγεις γιατί σ'αγαπάω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 12 Οκτωβρίου 2014.

1. kinkynik

kinkynik Guest

αν μιλάμε για ανθρώπινη φύση ας το πάμε πιο "χαμηλά".

το κύτταρο διπλασιάζεται για εγωϊστικούς λόγους ? ε, όχι.. για λόγους επιβίωσης το κάνει.
    Φυσικά η ανθρώπινη φύση δεν συνοψίζεται στην κυτταρική διαδικασία.

Ξαναλέω όμως, ότι είναι κυκλική αναφορά να λέμε ότι κάνουμε κάτι για να νιώσουμε.
    Αφου δεν υπάρχει περίπτωση να μην νιώσουμε. Έμβια όντα είμαστε.

2. κράτα τις επιφυλάξεις σου.

3. kinkynik

kinkynik Guest

Περιγράφω με τον μόνο τρόπο που μπορώ (τον υποκειμενικό) που είναι όπως (επιθυμώ να) το βιώνω.
    Αλτρουϊστικά.

Επιφυλάξεις όλοι έχουμε και για όλα.

4. Elysium

Elysium Contributor

Δεν κουνάς καν το χέρι σου χωρίς λόγο. Πρώτα δίνεις νόημα και μετά ενεργείς. Το έγραψα και πιο πάνω.

5. kinkynik

kinkynik Guest

αιτιατό και αιτία... χμμ.. να το συζητήσουμε, αλλά νομίζω θα ξεφύγει απο το θέμα του νήματος...

6. με παρόμοιο τρόπο η νηματοθέτρια αυταπατάται ότι αφήνει κάποιον να φύγει : )

7. kinkynik

kinkynik Guest

Καλά ναι.. όλα υποκειμενικά είναι. οτιδήποτε είναι υπο την κρίση μας υποκειμενικά θα κριθεί (απο τα βιώματα του καθενός).
    Ακόμα και η επιστήμη, απλώς εκεί είναι τα περισσότερα του ενός κοινά βιώματα να καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα.

8. gaby

gaby Guest

Αυτάρεσκο είναι αλλά όχι απαραίτητα κακή ιδέα, ιδίως γι αυτόν που φεύγει.

Όταν ο άλλος κάνει υπερβολικά πολλά πράγματα για τη σχέση και θέλει να την κρατήσει για τους λάθος λόγους - επειδή πιστεύει στην αποκλειστικά δική του τελολογική προσδοκία δηλαδή, τότε καλό να αφεθεί να φύγει και ναι, αυτός που τον αφήνει να φύγει αντικειμενικά τον αγαπάει επειδή τον απαλλάσσει από την καταναγκαστική αντίληψη της αιώνιας, αεί, αναζητούμενης απόλυτης ευτυχίας ή έστω προσπαθεί να τον απαλλάξει.

9. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

gaby μου αμα αρχιζαμε τις απαλλαγες για καθε λογο που πιστευαμε πως θα ειναι προς οφελος του αλλου δεν θα υπηρχαν σχεσεις.ολοι θα ημασταν μονοι.ειναι ενας αγωνας οπου γινονται παντα συμβιβασμοι και υποχωρησεις.

10. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Και δε μου λέτε, τι γίνεται στην περίπτωση που θες να αφήσεις κάποιον, αλλά δε σε αφήνει εκείνος; Που του το δίνεις στο πιάτο και δεν το τρώει;

11. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

μετα αφηνεις τις ευγενειες και του το λες στα ισα χεχεχε

12. gaby

gaby Guest

@BaD_HabitS μου, ξέρω πως θα έπρεπε να γράφω πιο ανοιχτά αυτό που εννοώ και πως είναι δικό μου το λάθος αν δεν γίνομαι κατανοητή. Πλην, δεν χωρούν σε όλα τα πράγματα συμβιβασμοί...

@Marlen Daudaux, δεν μπορεί να κάνει τίποτα, στο τέλος το αποδέχεται, είναι μόνον θέμα χρόνου.