Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεαρινγκ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 12 Δεκεμβρίου 2024.

1. slave32

slave32 Contributor

Στεκόμουν μπροστα σε αυτον τον σχεδον αγνωστο ανδρα. Ημουν γυμνος. Η ζωνη αγνοτητας μου ειχε αφαιρεθει. Ασπρος σαν το γαλα, ατριχος, αρκετα γυμνασμενος κ αδυνατος.
    Εκεινος ενας ανδρας ψηλος. 190 εκατοστα, ισως και παραπανω. Γεροδεμενος. Φορουσε ενα λευκο, κοντομανικο πουκαμισο. Μελαχροινος, μυωδης πολυ. Ειχε αρκετες τριχες στα χερια. Μουστακι, μπλε ματια. Πενηντα χρονων, εκει γυρω. Καπνιζε, εριχνε τον καπνο επανω μου. Ετρεμα απο τον φοβο μου.
    -Φοβασαι;
    -Μαλιστα Κυριε.
    -Μου ειπε ο Μιχαλης οτι δεν σε εχει ξαναμοιραστει. Ειναι αληθεια αυτο;
    -Μαλιστα Κυριε.
    -Με ποσους εχεις γαμηθει;
    -Μονο ο Αφεντης, Κυριε.
    -ομορφα. Θα αλλαξει αυτο.

Με επιασε απο τα μαλλια, με φιλησε. Με πηγε στο κρεβατι του και εκανε οτι ειπε. Εντονα δυνατα. Σκεφτομουν μονο τον Αφεντη.
    -Αποψε θα υπηρετησεις τον φιλο μου, οπως υπηρετεις εμενα. Χαστουκια επειδη διστασα.

Ο φιλος του συνεχισε με το στομα μου στο μπανιο εχυσε κ κατουρησε μεσα στο στομα μου.

-Τα πας πολυ καλα.
    -Ευχαριστω Κυριε.
    Με εβαλε να ντυθω, με πηγε για φαγητο. Ειχε σκοτεινιασει εξω. Ενω τρωγαμε:
    -Γαμιεται ομορφα η σουφρα σου. Πηγαινε στη τουαλετα, χυσε στη παλαμη σου κ γλειψε τα. Φατα!! Γραφε τα στο βιντεο.

.....

2. slave32

slave32 Contributor

Πηγα στη τουαλετα. Στηριξα το κινητο . Εχυσα γρηγορα, ετρεμα, εχυνα μετα απο τρεις μηνες. Τα καταπια ολα. Επεστρεψα στο τραπεζι, του εδειξς το βιντεο. Χαμογελασε για πρωτη φορα.πληρωσε, φυγαμαι. Γυρισαμε γρηγορα σπιτι του. Γδυθηκα με το που βγηκα απο το αμαξι. Γονατισα, περασε κολλαρο με αλυσιδα στο λαιμο μου. Με πηγε σπιτι του. Εβαλε το νερο να γεμισει τη μπανιερα του. Εδεσε τα χερια μου πισωπλατα. Μου εβαλε ball gag.

Δεν εχασε το καιρο του. Με εχωσε στο νερο. Ενιωθα να πνιγομαι. Με εβγαλε γελασε με ξαναεριξε μεσα. Πολυ λιγο μου φαινο ταν αιωνας. Φοβομουν, εκλαιγα. Το εκανε αλλες πεντε φορες. Με ειχε σπασει. Εβγαλε το φιμωτρο κ μπηκε στον λαιμο μου.