Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεβασμός στα συναισθήματα και στις σχέσεις των άλλων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 13 Δεκεμβρίου 2010.

1. Kassandra

Kassandra Regular Member

Απάντηση: Σεβασμός στα συναισθήματα και στις σχέσεις των άλλων

@ heeler

Επιφυλάσσομαι για τη συζήτησή μας γιατί βλέπω πως το νήμα τρέχει πάλι σε άλλα μονοπάτια..

@ Astrovroxi και Tender Lilly

Και γυρίζουμε πάλι στο θέμα της πολυγαμίας?

Πήρα το θάρρος (και με συγχωρείς) να boldάρω ένα σημείο στο post σου για να μπορέσω να τοποθετηθώ και απλά να διευκρινίσω (χωρίς να γνωρίζω σίγουρα ότι αναφέρεσαι στο δικό μου post) ότι όταν είπα ότι "ρίχνω το μπαλάκι" φυσικά δεν εννοούσα το "τρίψιμο". Εννοούσα μόνο ότι κάνεις γνωστές τις προθέσεις σου...Δεν πας με δόλιο τρόπο τύπου "ναι οκ φιλαράκια, αλλά σου πετάω και τις σπόντες μου". Ή έστω και αν όλη η κουβέντα ξεκινάει φιλικά (που συνήθως έτσι γίνεται) αν σου βγει κάτι άλλο το λες για να δώσεις επιλογή στον απέναντι αν θα συνεχίσει ή όχι την κουβέντα.

Καλημέρα κι από εμένα...  

2. gaby

gaby Guest

όχι Kassandra δεν αναφερόμουν στο ποστ σου, διόλου.

Αναφερόμουν σε εμπειρίες ζωής δικές μου, όταν δεν είδα περιθώριο για μένα δεν εκδήλωσα ενδιαφέρον ποτέ, είναι τόσο φανερό όταν κάποιος έχει μάτια μόνον για μια άλλη γυναίκα, δεν είναι;

Συμφωνώ να μη το γυρίσουμε στο θέμα της πολυγαμίας, τώρα μάλιστα που μετά από σαράντα ποστ μας έγινε σαφές ότι η απειλή στα συναισθήματα και στις σχέσεις των άλλων, η οποία χρήζει παραίνεσης και διόρθωσης, προέρχεται από inbox γεμάτα με pm νεοεισερχόμενων θηρευτών ...

3. Kassandra

Kassandra Regular Member

Συμφωνώ στο ότι όταν δεν βλέπεις περιθώριο δεν κινείσαι... Εκτός πια αν θέλεις τόσο να το βγάλεις από μέσα σου... Αλλά αυτό είναι πάλι μια άλλη ιστορία...

Τώρα όσο για το inbox που είναι τίγκα στα pm των νεοεισερχόμενων θηρευτών πάντα υπάρχει τρόπος να μπουν στη θέση τους.  

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Οσον αφορά τα Σοδομα και Γόμορα η απάντηση ήταν καθαρά χιουμοριστική. 
    Όσον αφορά το ότι δεν απαντώ όπως μου βγαίνει,προτιμώ να κρατήσω τα ταπεινά μου ένστικτα προς εκτόνωση,σε αυτούς που τους αξίζει μια τετοια συμπεριφορα. 
    Όσον αφορα τα pm νέων μελών,απλά είχα ένα έντονο περιστατικό λογομαχίας με κάποιον που ήθελε σώνει και ντε να με πείσει ότι δεν τρέχει και τίποτα να βρεθούμε .....και   εκνευρισμένη το ανέφερα.
    Αυτά όσον αφορά την απολογία μου   κυρία πρόεδρε....θα κριθώ ένοχη?  Σας παρακαλώ μόνο μην μου επιβάλλεται ποινή με βελονάκια,κεντήματα κλπ    

5. Astrovroxi

Κι εγώ δεν θα ήθελα να εμπλακούμε στο θέμα πολυγαμία, έχει αναλυθεί ήδη, αλλά και ούτε στο θέμα....ειρωνία.Σας θερμοπαρακαλώ....

6. gaby

gaby Guest

ένοχη, ένοχη, σεμεδάκι διαμέτρου όσο κι ένας μεγάλος δονητής, τα μοτίβα δικά σου, θα κριθούν μετά την παράδοση του έργου   

χιούμορ κάναμε κι εμείς τα παλιόπαιδα καλή μου κυρία, πού την είδατε την ειρωνεία; για την πολυγαμία έχουμε ράμματα για το σεμεδάκι σας στο άλλο νήμα  

7. Astrovroxi

Μισό λεπτόοοοοοοοοο, μετράω την διάμετρο του ντίλντο μου καλε. 
    Σας ευχαριστώ για την επιλογή ελεύθερο θέμα ως προς το μοτίβο:innocent:
    Τρέχω στο άλλο νήμα να παραλάβω κι από κει οδηγίες για το εργόχειρο.Καφεδάκι να φέρω? 

8. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Διάβασα αυτό το νήμα σήμερα το πρωί και όσο οδηγούσα το σκεφτόμουνα.
    Κι αυτό γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν είχα αναρωτηθεί που στέκομαι αναφορικά με το συγκεκριμένο ερώτημα.

Οπότε έκανα μια αναδρομή στο παρελθόν μου ως βανίλλα
    Εκεί πέρασα από διάφορα στάδια.
    Υπήρχε η περίοδος που δεν με αφορούσε αν ήταν κάποιος δεσμευμένος ή όχι.
    Μάλιστα όταν κάποια φίλη κάποιου εραστή, με πήρε τηλέφωνο με υφάκι να ζητήσει εξηγήσεις, της είπα τα προβλήματα τους όποια κι αν είναι, δεν με αφορούν κι ας τα λύσουν μεταξύ τους. Όταν συνέχισε να με ενοχλεί και ούρλιαζε στο τηλέφωνο, γιατί έρχεται σε σένα τι διάολο έχεις εσύ που δεν έχω εγώ, της απάντησα πως μάλλον πηδιέμαι καλύτερα και γι αυτό με προτιμά. Και δούλεψε, δεν με ξαναενόχλησε!

Με λίγα λόγια, εγώ δεν έχω πάρε δώσε με τις φιλενάδες ή συζύγους και δεν με αφορούσε διόλου οτιδήποτε σχετικό μ αυτές. Δεν θεωρούσα πως ήταν δική μου δουλειά.

Αυτό άλλαζε απόλυτα όταν η κοπέλα ήταν φίλη, ακόμα κι αν ο κάποιος μπορεί απλά να της άρεσε, εγώ έπαυα να τον κοιτώ σαν άντρα.

Κι επειδή είχα βρεθεί και στη θέση της συζύγου που ο άντρας της έκανε σεξ με άλλη και βέβαια το έμαθα, θα πω πως ποτέ δεν θεώρησα πως έφταιγε εκείνη για οτιδήποτε πέραν του ότι έμπαινε σπίτι μου και προσπαθούσε να μου παίξει τη φίλη. Βέβαια δεν ξαναεπέτρεψα να μπει στο σπίτι μου, με ενόχλησε η προσπάθεια κοροϊδίας πολύ περισσότερο από το γεγονός πως την πηδούσε.

Και ερχόμαστε τώρα στο bdsm.
    Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά.
    Ας πάρουμε διάφορες περιπτώσεις:
    1.
    Ως μη παντρεμένη η ίδια. δεν θα ήμουν ποτέ σκλάβα παντρεμένου Κ. εφόσον ο γάμος του ήταν βανίλλα.
    Τα ψέματα δεν τα αντέχω. Πως μπορώ να αντιληφθώ κάποιον ως Κυρίαρχο μου, όταν κρύβεται απ τη γυναίκα του, όταν τρέμει μην τον πάρω ενώ είναι μαζί της κι εξαφανίζεται κάθε σ/κ και κάθε γιορτή και ο κόσμος να χαλάσει δεν μπορεί να είναι εκεί. Ίσως επειδή δεν είμαι εγώ πλέον παντρεμένη δεν μπορώ να δεχτώ κάτι ανάλογο, ενώ κάποια που έχει ανάλογα θέματα μπορεί άνετα να βολεύεται και να επιθυμεί ακριβώς μια τέτοια κατάσταση.
    2.
    Ανήκω σε κάποιον και κάποιος τρίτος αδιαφορεί για το κολάρο μου και μου την πέφτει και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα ιδιαίτερα μου χαρακτηριστικά υποτακτικής, τα οποία με καθιστούν ευάλωτη σε συγκεκριμένα θέματα, αγνοώντας το ότι δεν ψάχνομαι και είμαι ιδιοκτησία άλλου.
    Τέτοιοι άντρες για μένα είναι παίχτες που όπως δεν σέβονται την ιδιοκτησία άλλων, δεν θα σεβαστούν τη δικιά τους.
    3.
    Ο Αφέντης κάποιας φίλης μου - επίσης σκλάβας- επιθυμεί να με δανειστεί, ή να παίξει κ.ο.κ. και το συζητά με τον Κύριο μου.
    Αυτό δεν βρίσκω να αφορά ούτε εμένα ούτε την φίλη μου, ή τα όποια συναισθήματα μας, είναι θέμα που αφορά τους Κυρίους μας και μόνο.
    4.
    Κάποια προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να την πέσει στον Κύριο μου.....υποτιμώντας την αντίληψη και τη νοημοσύνη μου....
    Και λέω με ύπουλο, γιατί το να της αρέσει ο Κύριος μου και να είναι ειλικρινής αναφορικά με αυτό, χωρίς προσπάθειες να με υπονομεύσει ή να με παραμερίσει είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση.
    ....
    Αυτολογόκρινα τα υπόλοιπα που έγραψα  
    Θα πω μόνο πως σε βανίλια ανάλογες περιπτώσεις δεν μπορούσαν να με σταματήσουν 3 άντρες όσο έβγαζα τούφες τούφες τα μαλλιά κάποιας που δοκίμασε κάτι τέτοιο.
    Σε ανάλογη bdsm περίπτωση, έφαγα τιμωρία γερή που εξέφρασα ανοιχτά αυτά που σκεφτόμουν. Όχι γιατί δεν ήταν σωστή η αξιολόγηση μου γι αυτήν και τις προσπάθειες της, αλλά γιατί δεν Ήθελε να συμπεριφέρομαι έτσι γενικότερα. Ήθελε να σέβομαι και να εμπιστεύομαι την ικανότητα Του να αξιολογεί ο Ίδιος την ποταπότητα και την υποκρισία τέτοιων ατόμων.

{Και μεταξύ μας, έχω σκεφτεί πολύ χειρότερους τρόπους να αντιμετωπίσω τέτοιες τύπισσες, τρόπους που δεν περιλαμβάνουν - απαραίτητα- ξερίζωμα μαλλιών   }

9. Astrovroxi

Για άλλη μια φορά θα συμφωνήσω μαζί σου...είσαι στο μυαλό μου.

10. Uther

Uther Contributor

Έχω γεμισει το νημα με τραγούδια αλλά τα βρίσκω καίρια..

Belinda was mine, 'till the time, that I found her,
    holdin' Jim, and lovin' him.
    Then Sue came along, loved me strong, that's what I thought.
    Me and Sue, but that died too.
    Don't know that I will, but until, I can find me,
    a girl who'll stay, and won't play games behind me.
    I'll be what I am,
    a solitary man, a solitary man.

I've had it to here, being where, love's a small word,
    a part time thing, a paper ring.
    I know it's been done, havin' one, girl who loved me,
    right or wrong, weak or strong.

Don't know that I will, but until, I can find me,
    the girl who'll stay, and won't play, games behind me.
    I'll be what I am,
    a solitary man, a solitary man.

Don't know that I will, but until, love can find me,
    and the girl who'll stay, and won't play games behind me.
    I'll be what I am,
    a solitary man, a solitary man, a solitary man.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. 1969 female

1969 female New Member

Master Perris....σας ευχαριστω ταπεινα που συμφωνειτε με την αποψη μου....ΑΧ ΚΟΥΛΑ με κανατε και γελασα με δακρυα..   .ειχα καιρο να γελασω τοσο πολυ.   .καλο ξημερωμα σε ολους και ολες...τους θερμους μου χαιρετισμους...Απο την παγωμενη αλλα πανεμορφη θεσ/νικη με τους καυτους πειρασμους της...Ερωτας ασυγκρατητος ποσο δικιο εχετε....ερχεται και φερνει τα πανω κατω...Ευτυχως δηλαδη...   

12. Astrovroxi

Ερώτηση  
    Ποιά είναι η ΚΟΥΛΑ?  
    Καλημέρα από Πάτρα