Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξουαλικές Καφρίλες!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Black, στις 21 Ιουλίου 2008.

1. Τότε να βρεις έναν ΧΗΜΙΚΟ

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

προτιμω καναν νερντοκαυλο καλυτερα.

3. Ένας Νέρντουλας για την Σειρήνα μας...

4. Siren_Peisinoe

μου θυμισες το

5. Αυτό το Σύνδρομο ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ....

6. katerina

katerina Regular Member

Στα 16 μου (ο πρώτος μου και γι αυτον η πρώτη του) , στην δεύτερη επαφή που είχαμε. Από πάνω μου κανονικά, τελειώνει και δεν υπάρχει προφυλακτικό, γυρνάει με ρωτάει έντρομος
    "που είναι το προφυλακτικό?"
    "εμένα ρωτάς?!"

Και…. Αρχίζουμε να ψάχνουμε κάτω από το κρεβάτι κάτω από τα χαλιά …ΠΑΝΤΟΥ! Χα χα
    Μετά από μερικές μέρες είμαι στο φροντιστήριο αγγλικών και την ώρα του μαθήματος νιώθω μια περίεργη αίσθηση από κάτω μου, πάω στην τουαλέτα το βρίσκω!  

Με Μαστερ, είμαι στο πάτωμα στα γόνατα , πάει στην τουαλέτα , αφήνει την πόρτα ανοιχτή (λέω μέσα μου το ξέχασε)
    "Ξεχάσατε να κλείσετε την πόρτα"
    … και αρχίζω να ακούω διάφορα ηχητικά εφέ να πέρδεται και να κάνει το χοντρό του….!!!
    "Είναι θέμα ευθιξίας λέμε του φωνάζω…!"
    "Είμαι ο Αφέντης σου, πρέπει να τα συνηθίσεις αυτά!"

Εεε εντάξει έπεσα κάτω και ξεράθηκα στα γέλια ήταν αδύνατο να κρατηθώ!  

7. Siren_Peisinoe

Καλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες :Ρ
    τώρα βέβαια γελάς, αλλά ξέρω πόσο φρίκαρες τότε! εφιάλτης χαχα

8. whisperer

whisperer Regular Member

Eιναι θεμα εμπειριας  
    Εχω παθει το ιδιο με μια Σλοβενα με την οποια συναντιομασταν καθε 15 μερες στη Τεργεστη.
    (Η τυπισσα αρραβωνιασμενη στη Σλοβενια)
    Διαλογος
    -where is the condom?
    -i dont know
    -did you fuck me without condom?
    -Are you kidding me?Didnt you put it while you were blowing me?
    -...fuck...
    -open your legs...
    (καταδυση και το ψαρευω με το δαχτυλο...voila...η τυπισσα γελαει)
    -It is not funny
    -Well imagine me back in Ljubljana,having sex with my fiance..we dont use condom...he enters without and exit with....       

9. katerina

katerina Regular Member

xα χα χα χα χα χα χα καλο!

10. whisperer

whisperer Regular Member

σεξουαλικη δεν ειναι αλλα καφιλα ειναι σιγουρα.
    Πρωτο ραντεβου,κινηματογραφος...παιρνω πατατακια τα τρωω.Μου δινει ενα χαρτομαντηλο να σκουπιστω.
    Απαντηση:
    Oκ ευχαριστω,αλλα σκουπιστηκα στο βελουδο του καθισματος

11. Master_Apprentice

Master_Apprentice Regular Member

Με την πρώην μου στα 21 μας. Στα τέσσερα, τη ρωτάω, είσαι η σκυλιτσα μου? Και μου απαντάει ναι. Γαυγισε της λέω σαν σκυλιτσα, γελάει αυτή και της ρίχνω ένα χαστούκι στον κωλο... Την λυπηθηκα! Πήρα όμως απάντηση!
    "ΑΟΥΤΣ! Γαβ! Γαβ!"
    Μου φαίνεται τρομερά αστείο μιας και τότε δεν υπήρχε ούτε υπονοια bdsm στο σεξ που κάναμε!
    Ή μήπως υπήρχε... Χμ...

12. θα σε στεναχωρησω αλλα μπα τελειωσαν οι ιποτες........ και οσο τους φερεστε ετσι.....θα σας φερονται χειροτερα..... (ταπεινη μου αποψη παντα...)