Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξουαλικές Καφρίλες!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Black, στις 21 Ιουλίου 2008.

1. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Γαυγιζεις σε λάθος πόρτα.
    Ιππότη ποτέ δεν ήθελα, ουτε πρίγκιπα.
    Καβάλα στο δράκο παντα  

2. συμπαθεστατη και γλυκιτατη δεν αναφερομουν αποκλειστηκα σε σενα αλλα σε ολο το γενικο κλιμα της εποχης....οσο για το δρακο το ξερω μου το εχεις πει...
    οσο για το γαυγισμα... 1 σκυλος που γαυγιζει δεν δαγκωνει....και 2 σε σενα ειδικα που σ εχω σε εκτιμηση δεν θα γαυγιζα ποτε....το πολυ πολυ να σου στελνα κανα τραγουδακι..... 

3. Ο Talking τι θα έλεγε γι' αυτό?

4. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Καφρίλα, καφρίλα δεν έχω κάνει....ακόμη,
    ίσως στο μέλλον να κάνω, ποιός ξέρει.

Ωστόσο, και η σκέψη μετράει...

Καθώς ήμασταν στο κρεβάτι και επιδιδόταν
    στην κλασσική της δουλειά· του rimmingιου, μου
    είχε έρθει κάποιες φορές η σκέψη να αεριστώ.   

Αν το είχα κάνει μπορεί και να της άρεσε λέτε;   

5. Λυδία

Λυδία New Member

Να ηταν ενα και δυο μονο; θα πω αυτην... πανω στα ντουζενια μας εμεις, στην καλυτερη φαση της σχεσης μας με το αιμα μας να βραζει, ειπα να κανω μια εκπληξη μια κι ειχα ορεξη και διαθεση για.. πολλα... Φτιαχνω τραπεζι με θαλασσινα και κρασια (ωρες μου πηρε να τα ετοιμασω και να φερω το κρασι στις καταλληλες θερμοκρασιες στη σαμπανιερα), να εχω κανει ολοκληρη ιεροτελεστια ννα επιμεληθω την εμφανιση μου, και να το πανακριβο σετ με εσωρουχα ζαρτιερες κλπ, και να τα κερια στον διαδρομο απο την εισοδο ως την κρεβατοκαμαρα και να τα ροδοπεταλα, και να τα αρωματικα στικ...

Ακουω κλειδια στην πορτα και περννω θεση στο τραπεζι φορωντας ηδη τα εσωρουχα και τα σεξυ νυχτικα. Μπαινει μεσα κοιταει το χωρο, παει στην τουαλετα (ξεχασα να πω πως ηδη ειχα ετοιμασει στο μπανιο αφρολουτρα, επισης κερια, λαδια για μασαζ κλπ), κατουραει καλα-καλα, βλεπει τα κερια στα πατωματα και στον διαδρομο, και μπαινει στην τραπεζερια που τον περιμενα με λαγνο πολλα υποσχομενο βλεμμα και υφος.

Και με απορημενο υφος μου λεει. "Τι μαλακιες ειναι αυτες μωρο μου;" Κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα. Πριν προλαβω να πω κατι συμπληρωσε. "Τι εφτιαξες; Πειναω σαν λυκος!". Περιττο να πω πως ντερλικωσε τα θαλασσινα μεχρι που πρηστηκε και δεν του σηκωνοταν απο το πολυ φαι. Φυσικα ξεραθηκε στον υπνο ενω εγω μαζευα το ντεκορ κ επλυνα τα πιατα.
    Αυτο ηταν! απο τοτε σκεφτομαι πολυ καλα πριν κανω εκπληξεις.

Ακολουθει και επομενη καφριλα...

6. Siren_Peisinoe

......... τι λες τωρα...

καταπινε 2 μαλοξ και επιανε δραση :Ρ

7. Λυδία

Λυδία New Member

Μια κι εχω ορεξη λεω να γραψω ακομα μια...
    Ημουν δεν ημουν 19 τοτε. Ειχα φαει το πρωτο μου τρελο κολλημα με τον ωραιο σχεδον 30αρη του χωριου. Μονο fan club δεν ειχαν κανει για παρτη του παντρεμενες κι ανυπαντρες, μικρες και μεγαλες. Αφου ειδα κι αποειδα το κοριτσακι καταφερα να ξεμοναχιαστω μαζι του. Κι οπως ειναι κλασσικο σε τετοιες περιπτωσεις οταν μενεις με γονεις κι εισαι κι απο χωριο, ξεμοναχιαστηκαμε σε μια παραλια. Και πανω στα προκαρταρτικα και πανω στο "δεν αντεχω, παρε με τωρα!!". Ακουμε απο μακρια τον ηχο μιας μηχανης. Μπρουμ μπρουμ μπρουμ.... Γυρναμε τα κεφαλια και βλεπουμε μια μηχανη μεσα στηνν νυχτα, στη ευθια απο μακρια, εκει που σκαει το κυμα κι ειναι βρεγμενη αμμος, να ερχετε γρηγορα κατα πανω μας. Εμεις ειμαστανν στις ξαπλωστρες κι ετσι οπως τον ειδαμε ξεκολλησαμε ο ενας απο τον αλλον. Περαν των αλλων ο ωραιος μου παρτενερ αναγνωρισε οτι ηταν ενας πολυ φιλος του απο το χωριο και φυσικα και δικος μου γνωστος. Ο μηχανοβιος σταματησε ακριβως μπροστα μας. Εγω προλαβα να καλυψω οπως οπως την γυμνια μου ριχνοντας τα μαλλια μπροστα, και καθημενη σταυροποδι, προσπαθωντα να κρυψω και την μουρη μου.
    Μιλησε πρωτος ο μηχανοβιος, οπως ηταν (ευτηχως οπω αποδειχτηκε μετα) στουπι στο μεθυσι και "φτιαγμενος" πολυ, με την χαρακτηριστικη προφορα του νησιου. "Τι εγινε πρε μαλακα Γιωργη? Γαμεις; Γαμεις;"
    Ανετος ο Γιωργακης και με τα ποδια ορθανοιχτα να απλωνονται τα προσοντα του, σαν να μην συμβαινει τιποτα απαντα. "Ναι πρε μαλακα. Εδωνα, μια ξενη. Τουριστρια."
    Ηταν καλοκαιρι, κι εγω τοτε καταξανθη κ ανοιχτοχρωμη εμοιαζα οντως με ξενη. Ο διαλογος που ακολουθησε τραγελαφυκος. "Απο που ειναι πρε; Δεν μας καταλαβαινει;"
    "Γερμανιδα".
    "Και γιατι δεν μιλα; Spriechst du Deutch?" Γυρισε σε εμενα.Τι να πω το κοριτσακι; Δεν μιλησα καθολου. Ο μηχανοβιος γνωριζε καλα Γερμανικα. "Πρε Γιωργο. Γιατι δεν μιλα; Μουγκη ειναι;"
    "Ασε φιλαρακι και δεν πολυμιλα αυτη δα".
    "Μουγκη θα 'ναι. Αντε αφηνω σε να πηδηξεις".
    Κι ετσι απλα εφυγε. Μετα που βρηκαμε την διαθεση να συνεχισουμε, τι να πω; Παντως απο το πολυ ποτο και "φτιαξιμο" ο μηχανοβιος δεν θυμοταν τιποτα, ουτε καν το περιστατικο. Ετσι διατηρηθηκε η τιμη κι η υποληψη μου   Καμοια φορα που μπορει να τον πετυχαινα στον δρομο με το ζορι κρατιομουν να μην ξεσπασω σε γελια, αφου η σκηνη ερχοταν στο μυαλο μου. Οσο για τον ωραιο του χωριου, αργοτερα παντρευτηκε μια ξενη τελικα, αλλα Σουηδεζα.  

8. Siren_Peisinoe

μου χει συμβει παρεμφερες περιστατικο με εναν ελληνο γερμανο σε ενα νησι και εγω :Ρ

9. Master_Apprentice

Master_Apprentice Regular Member

Ζήλεψα και θα γραψω κι άλλη. Καφρίλα στην οποία ήμουν δέκτης!
    Τουρίστρια (ελληνιδα) σε νησί που δούλευα. Κοκκινομάλλα, κοντούλα, ωραία γκομενάκι! Μέχρι που άνοιξε το στόμα της (νιιιι και λιιιι) αλλά δεν είναι εκεί η ουσία.
    Η ουσία είναι πως αφού την έπεισα να περάσει τις διακοπές της μαζί μου με έναν εξαιρετικό πρόλογο (του στυλ θα την κάνω να περάσει καλύτερα και ας μη με ξαναδει) την ρίχνω στο κρεβάτι.
    Κι εκεί που πάω να προσκυνήσω τον τόπο που με γέννησε... Η κοπέλα είχα trimαριστεί αλλά δεν είχε φροντίσει να ξεπλυθεί. Χιλιάααααδες μικρές τριχούλες στο στόμα μου.
    Τελείωσα βιαστικά (φτου φτου όλη την ώρα φυσικά), ντύθηκα, την πήγα στο ξενοδοχείο και εξαφανίστηκα από προσώπου γης. Μετά ήμουν και ο κακός!

10. noobie1

noobie1 New Member

Το δωμάτιο ήταν χωρίς μπάνιο να υποθέσω

11. Master_Apprentice

Master_Apprentice Regular Member

Μεζονέτα, χωρίς μπάνιο στον πάνω όροφο, πολύ πολύ ποτό, ξενέρωμα κατακέφαλα. Είτε το πλησιέστερο μπάνιο ήταν 15 σκαλιά κάτω, είτε στην Κίνα, ήταν το ίδιο και το αυτό για μένα...

12. episkeptis

episkeptis New Member

Καφρίλα; όχι μωρέ.
    Πρώτη συνάντηση με μια σερβιδα, μετά τα ποτά καταλειγουμε σε μια ξαπλώστρες, τέλη Σεπτεμβρίου οπότε ησυχία, 1 τα ξημερώματα.
    Πολύ καλό πηδημα καλά γούστα και αφού τελειώνουμε πάμε γυμνοί στην θάλασσα να ξεπληθουμε.
    Κολυμπάμε και λίγο και Βγαίνοντας ενώ χαιδευομαστε ακούμε παραδιπλα (πολύ κοντά) μια παρέα πιτσιρικάδες γύρω στα 15,17 αγόρια κορίτσια να συζητάνε και να γελάνε!
    Δεν ξέρω αν λέγανε για εμάς αλλά βγήκαμε ντυθικαμε και φύγαμε αφού πλέον γελούσαμε και εμείς.