Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 1 Μαϊου 2010.

  1. Emma

    Emma Contributor

    Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι οι bdsmικές σχέσεις εμπεριέχουν και το ερωτικό/σεξουαλικό στοιχείο, συνεπώς αν κάποιος/α δεν είναι έστω bisexual δεν υπάρχει πιθανότητα να μπει σε D/s σχέση με ομόφυλο άτομο. Μεμονωμένα sessions και από περιέργεια ή για την ικανοποίηση κάποιας άλλης ανάγκης/περίπτωσης/πιθανότητας ίσως. Αλλά σε D/s σχέση;!

    Καταλαβαίνω τί θες να πεις Lady_No, αλλά νομίζω ότι ο τίτλος δεν το περιγράφει σωστά.
     
  2. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Συμφωνώ με την Emma, ότι ο τίτλος δεν αντιστοιχεί ακριβώς στο περιεχόμενο που αρχικού post, ή για να είμαστε ακριβέστεροι με τα παραδείγματα που αυτό φέρνει.
    Μια σχετική κουβέντα είχε γίνει εδώ:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t19755/
     
  3. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    sw Καταλαβες πολυ καλα, οπως καταλαβε και η νηματοθετρια σε παρατηρησι της στο συγκεκτιμενο μου ποστ, οτι προκειται περα για περα χιουμοριστικης εκθεσης, η οποια ομως ειχε την δυναμι να συγκινησει. Ευχομαι να γελεσες το ιδιο οσο γελασα και εγω οταν το εγραφα. Ο λογος που οδηγησε το συνηρμο σκεψης μου προς εκεινο το σημειο, ωστε να γραψω το αφορισμενο, ηταν η δυσκολια του θεματος η της ερωτησης του θεματος που τοσο δυσκολα περιγραφεται. Η πολυπλοκοτητα του δεν μπορει να διελευκανθει ουτε μεσα απο περασματα σεξουαλικης συμβατοτητας, αλλα ουτε D/s σχεσης με μονομερη προσεγγιση συνδηαζοντας και τα δυο. Οταν εφερα στο μυαλο μου μια σχεσι κυριαρχιας και υποταγης χωρις σεξουαλικη συμβατοτητα, τοτε η φαντασια μου ετρεχε προς το περιπτερα που με κυριαρχουσε καθε φορα που ηθελα να αγορασω τσιγαρα, θελει παντα το αντιτιμο γιαυτα. Οταν η σκεψι μου πηγενε στη σεξουαλικη συμβατοτητα ωστε να συνδηασω το θεμα του νηματος, μου εβγαινε η υποταχτικη φυση ενος gay Master απεναντι σε ενα straight σκλαβο (υποταχτικο), οπως εθεται την ερωτηση η νηματοθετρια. Οι διεργασιες ειναι πολυπλοκες οπως αναφερα και πιο πανω. Αραγε ο "gay Master", η bi αρσενικη Mistress η και καθε ομοιος προσδιορισμος στην ερωτηση να περιεχει το οποιο περιοχομενο που απορεει απο την καθευτο φυση του? Εχουμαι δει ολοι την συνηπαρξη εννοιων κατα ενα παραξενο τροπο για τον εξω κοσμο. Και "gay Master" υπαρχει για ολους μας στο φορουμ, ειτε με κυριαρχικη η υποταχτικη φυση, και την κυριαρχια μεσα απο την υποτακτικοτα εχουμε συναντησι σαν φενομενο. Η πολυπλοκοτητα αυτη με οδηγησε στο χιουμοριστικο “ξεσπασμα” μολις διαβασα την ερωτηση του θεματος. Νομιζω οτι τα παραπανω εξηγουν την προθεσι της συγκεκριμενης εκθεσης και θα μπορουσα να κλεισω εδω. Απο την αλλη μερια θεωρω τιμη μου την ασχολια σου με το συγκεκριμενο μου ποστ, και ετσι γραφω και τα παρακατω.



    Το θεωρω θαυμα.! Ο λογος ειναι για το πως αντικαταστηθηκε η χρεια της φωνη της, και η επιτηρηση της. Οπως επισης και η απουσια του προσταγματος, επιτακτικου η μη, με λεξεις κλειδια του τυπου “στησου”, “ανοιξε λιγο”, “ελα αφησου”. Πιστευω σε μια φαντασιωσι οτι λειπει το στοιχειο ελενγχου ο οποιος ανεβαζει το οριο ικανοποιησις, και η απουσια του αφηνει ελλιπης προσδοκιες. Στις μερες μας ισως να γινονται πιο δυσκολα τα πραματα, αφου καποιος Η/Υ μπορει να αντικαταστησει εικονα και ηχο της, και ετσι η ευρεση Κυριαρχικης γυναικας να γινει πιο χρονοβορα και χρονοφθορα αφου μερικα αντικειμενικα κριτηρια υπολοιπονται αναζητησης. Η μυρωδια του δερματος της που θα με κανει να ερθω η να φυγω μακρια της, και να συμβαλει και αυτη σαν κριτηριο στη ολοκληρωτικη μου υποταγη στην κυριαρχη ηδονη, παραμενει αγνωστη με εκεινο τον τροπο ανευρεσης ειδωλου (D/s).



    Προσωποποιησι αστειρευτου ποθου και παθους. Και εδω ειναι το σημειο που περιγραφω στην πιο πανω αφηγησι με τους λογους που με οδηγησαν στη εκθεσι του αφορησμενου. Η πολυπλοκη πλευρα του θεματος. Η παραδοση ελενγχου που απαιτηται σε μια D/s σχεση. Ποτε δηλαδη θα δοθει ο ελενγχος, και αν δοθει την ιδια ωρα που επιθυμιες ειναι οι ιδιες. Εθεσα μια αρχη σαν αφετηρια με την εκθεσι της “συκιας” γιατι τιποτα ακομα εκεινη την στιγμη στο νημα δεν ηταν ξεκαθαρο. Στην δικη σου περιπτωσι ειναι το εντελως αντιθετο εφοσον ξερεις οτι η συντροφο σου ειναι υποτακτικης φυσης, κινειται εντος οριων, τα υπερβαινει οταν εσυ το επιτρεψεις ( κατοπιν...κλπ). Απο την αλλη μερια, ξερεις το εαυτο σου ο οποιος ενστικτωδως τραβα / προσελκειει / καλει / ωθει καμμια φορα τον ολοκληρωτικο η μερικο ελενγχο, αλλες φορες εντος και αλλες φορες εκτος οριων σου, στις αναζητησεις του για απαρτια και συγκροτησι αρμονιας αισθησεων, σε ενα κοινο χωρο. Δεν ξερω γιατι καποιος πρεπει να ειναι Μαστερ, γιαυτο.




    Εχω παρατηρησει και εγω το ιδιο, οτι συμβαινει και αυτο. Μαλιστα εσπαγα το κεφαλι μου να συνταυτισω τα λεγομενα / γραφομενα / πρατοντα με ετικετες και ταμπελακια. Στις αναζητησεις μου πολλοι λογοι παρουσιαστηκαν σαν αιτιολογια. Οι περισοτεροι σωστοι και οικειοι αναλογα προσδιορισμου και καταστασεως. Επιπροσθετα συνδυασα και πολλα νηματα για την κατανοησι τους, περα καταφατικης περιφραστικης αναφορας και περιγραφης. Παρατηρησα επισης οτι ενω καποιο ατομο δηλωνει καποιον συγκεκριμενο προσδιορισμο οριων και επιπεδων, οι αναγκες του και οι τρεχουσες συγκαιριες του δεν του επετρεπουν να εφαρμοσει και να ανταποκριθει στην ταυτησι χαρακτηριστικων απεικονησης εκεινης της συγκεκριμενης ετικετας, που ο κατοχος ειχε αναρτησει. Μερικα απο τα ερωτηματα μου ηταν τι γινεται οταν καποιος Μαστερ η καποια Μιστρες εχει διακοψει μια συντροφικη σχεση, η βρισκεται στο ενδιαμεσο χρονικο διαστημα προθυρα μιας καινουργιας σχεσης. Η απαντησι δεν θα μπορουσε να ηταν οτι ο ταδε “μετονομαζεται”, η “μεταμορφωνοταν αυτοματα” σε κατι αλλο, αφου οι ιδιοτητες, επιθυμιες κλπ παραμενουν οι ιδιες. Αλλοι λογοι που συναντησα στην παρατηρησι μου ενεπεσαν στα επαγκελματικα, οικογενειακα, υγειας κλπ. Γιαυτο και εγω δεχουμαι και σεβουμαι τους λογους αρεσκειας σαν πρωτευων μελετη, χωρις περαιτερω διερευνησι, την ιδια στιγμη που η επικοινωνια εχει πολυ μεγαλυτερο/η μεριδιο / βαθμιδα ευαισθησιας στον χωρο μας, εναντι καθε αλλου χωρου, σαν θεμελιωδη αρχη, στη συχρονη εποχη που διανυουμε.

    “Συκια” η “ταραντουλα” η “αποκατε του ζουρ” λεξεις δυνατες που πρεπει να αποφευγουνται αποδεδειγμενα. Και αυτο γιατι πριν δεκαετιες θεωροντουσαν αιρετικες καινοτομιες για την εποχη τους. Εκεινη την εποχη υπηρχε το αντισταθμικο ρητο των ¨συκιων” που ελεγε οτι ¨αυτα που λες φιλε μου μας τα ειπε και αλλος, και αν γαμηθηκες μικρος, θα γαμηθεις μεγαλος”. Προσωπικα εκανα το αντιθετο, και γιαυτο τραβαω ολα τα ζορια ενος Κυριαρχικου ατομου με “τρακτερωτα λαστιχα”. Λεξεις ομως που σηκωσαν ολα με ολα τα βαρη μονες τους, μοναχικα η καθε μια, και επιφεραν την τοτε σεξουλικη επαναστασι εν καιρο τους. Δεν λυγισαν. Δεν παραπονεθηκαν. Δεν τους ενοιαξε, παρα μονο η ηδονη καθημερινα. Επερναν δυναμι απο τα κρυφα κατετρεγμενα σκιρτισματα των αισθησεων τους σε οποιοδηποτε χωρο και χρονο, κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες. Λιγο παιξιμο, λιγο πιασιμο, λιγο γλυψιμο, ενα φιλημα ηταν ολο τους το ειναι. Το τεκνακι, η φρεσκια σαρκα, η ωριμη σαρκα, το μακρος, το βαθος ηταν ολη τους η ζωη. Δηλαδη πολλα απο τα γραφομενα στη σημερινης εποχης. Η προσωπικοτητα ηταν παντα η ιδια. Της “συκιας”. Οταν μαθεναν οτι υπηρχαν και αλλες“συκιες” χαρακτηριζοντουσαν σαν “αδελφες”. Κατι δηλαδη σαν μια Μιστρες και μια bi αρσενικη Μιστρες. Εκεινοι την λεγανε “Μιστρεσσα”. Δεν ξεραν τιποτα απο θεωριες εναλακτικου ερωτισμου τοτε. Συγκεκριμενα ο ορος ηταν η πιο ηπια αναφορα σε διαλογους μεταξυ ¨συκιων” ( καθοτι οι συκιες αυτοπροσδιοριστηκαν ως προηγμενες [advanced] συνηπαρξεις μεσα στο συμπαν τους), οταν ηθελαν να αναφερουν τον ορο “τσα-τσα”, την Κυριαρχικη γυναικα που κρατουσε ταμειο και προταιρεοτητες κατα πλειονοτητα ιδιοκτητριες ενος οικου ανοχης. Οι “αδελφες” μετεπειτα αναφεροντουσαν σαν ¨gay”. Ομως τωρα εκφραζουνται πολυ πιο ελευθερα, απο τοτε. Το προβλημα δεν παραμενει πλεον στην διακριση, αλλα στην ποιοτητα και βαθμιδα ισοροποιων μεταξυ υποτακτικοτητας και κυριαρχικοτας εντος οριων σεξουαλικης τους συμβατοτητας. Να δοκιμασω, να γινω, να ειμαι, να υπαρχω σαν “gay”, “κατα ποσο” κλπ, ειναι το ζητουμενο, παρα η καθαυτου ανερευσι ηδονης οπως εκανε η παλια “συκια” ανεμελη. Το σιγουρο ειναι οτι η “συκια” εκανε καλη δουλεια.

    ---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:12 ----------

    Οχι βεβαια, ενοειται πως οχι. Θα επανελθω οταν μου το επιτρεψει ο χρονος. Μεχρι τοτε αναρτω το παρακατω για ενα ευχαριστο διαλειμα.


     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. Απάντηση: Re: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Είχα σκοπό να συμμετάσχω στο θέμα, που βρίσκω πολύ ενδιαφέρον, αλλά με κάλυψε εντελώς η Αίμα    
     
  5. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Α Χαιρομαι που ηταν τετοια η προθεση σου

    Και για μενα ειναι τιμη η απαντηση σου. (ειδικα τετοια απαντηση... ομολογω χρειαστηκα αρκετες αναγνωσεις)  


    Β Οταν η φαντασια ειναι ευρηματικη, υποκαθιστα (δεν αντικαθιστα) τις ελειψεις. Εκεινη δρουσε απο μεσα μου, και εγω ζουσα τα υπολοιπα της αναζητησης μου που ηταν πραγματικα. Και βεβαια δεν ηταν ολοκληρωμενη γι αυτο εγραψα :
    Μετα απο ιδιαιτερη προσπαθεια και αρκετο χρονο δαπανημενο στην αναζητηση, η φαντασιωση μου πραγματοποιηθηκε. Αποκτησα την εμπειρια, ενοιωσα αυτο ακριβως που οδηγηθηκα να νοιωσω, και ικανοποιησα τις αισθησεις μου.

    Τις αισθησεις μου, οσμη, γευση, οραση, αφη, ακοη. Οχι την ψυχη μου.

    Γ  

    Δ
    Ευχαριστω για την αναλυτικη εξηγηση. ( μου "ακουγεται" διαφορετικα τωρα ο χαρακτηρισμος σου)

    Γι ργος
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Οραια ιδεα η παρεμβασι σου. Με εμπνευσε με μια ακομα παραλλαγη του ψευδονημου μου. Πιστευω να μου δοθει η ευκαιρια καμμια φορα να απονεμω τους χαιρετισμους, και να σχολιασουμε την νεα παραλαγη, "Μαστερ_Σηκω".
     
  7. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Μαστερ_Σηκω Master_Cazze πως λεμε σηκω κατσε?  
     
  8. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Καλο.  Θελει λιγο προσοχη στους Μαστερ_Σηκομενους.     
     
  9. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    gay Master???!!! Oπως λέμε Μοσχαρίσιο κρέας χωρίς κρεατίνη? Οπως λέμε γη επίπεδη? Οπως λέμε ότι το αεροπλάνο πετάει χωρίς φτερά, κινητήρα και ταχύτητα?!!!

    Νομίζω ότι πρέπει να ξαναδούν πιο θερμά κάποιοι-ες το BACK TO BASICS. Το να επιστρέψουν με μεγαλύτερη επιμέλεια, φρονώ θα τους βοηθήσει.

    ................

    llazouli δεν έχω κάτι με τους gay (όπως λέει και ο Τζιμάκος "και οι gay είναι αναγκαίοι") ούτε με το πως επιθυμεί ο καθ' ένας να εκφράσει, να εξερευνήσει και να διευρύνει τον ερωτισμό του, αλλά το να ονομάζεις κάτι ως στερεότυπο, αυτομάτως δημιουργείς μια νέα προκατάληψη και άρα ένα νέο στερεότυπο.

    Και ναι, θεωρητικά άντε και πρακτικά μπορεί να υπάρξει gay Master γιατί η ιδιότητα πηγάζει, απευθύνεται, τροφοδοτείται... από το μυαλό και όχι από τον σεξουαλικό προσανατολισμό, ΑΛΛΑ δεν μπορεί να ονομάζει κάποιος ως φόβο και αμηχανία της έκφρασης και του βιώματος της πολυπλοκότητας του ερωτισμού τους όσους έχουν συνειδητή και ουσιαστική επιλογή του ποιοί είναι και τι θέλουν.

    Η πιο ενδιαφέρουσα "πρόκληση" πιστεύω ότι είναι, το να ξέρει κάποιος-α τι μπορεί να του δώσει αληθινή και πραγματική ικανοποίηση και αυτό να μην τον-την κάνει να νιώθει ότι είναι σε καλούπια, αποδυναμώνει τη φαντασία του-της ή επιβεβαιώνει τις εμμονές του-της, ώστε να αισθάνεται ότι πρέπει ή ότι χρειάζεται να εξερευνήσει κάθε σεξουαλικό προσανατολισμό.
     
  10. kali crow

    kali crow Guest

    δε καταλαβα....δεν υπαρχουν γκευ Μαστερ??
     
  11. sw

    sw

    ...ναι.
    απλα δεν ασχολουνται μαζι μας.

    Γι ργος
     
  12. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Re: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Καλησπέρα kali crow
    Διάβασε καλύτερα το post μου, ωστόσο θα σου παραθέσω μια εικόνα και θα καταλήξω με μια ερώτηση

    O master ήταν σαφής στις εντολές του
    Θα φορέσεις αυτό και αυτό, θα έρθεις εκεί τάδε ώρα, θα πράξεις έτσι και έτσι με το που μπεις κλπ κλπ κλπ. Αφού λοιπόν ο master γάμησε ή "γάμησε", πόνεσε ή "πόνεσε" και ταπείνωσε ή "ταπείνωσε" τη νέα και άπειρη σουμπίτσα, της δίνει την επόμενη διαταγή

    κύριος: Τώρα σκύλα έλα εδώ, πάρε το μαστίγιο και διέταξε με να σου γλύψω τα πόδια, αν δεν το κάνω καλά να με μαστιγώσεις
    σουμπίτσα: μα Κύριε δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο!
    κύριος βρίζει και χαστουκίζει τη σουμπίτσα
    σουμπίτσα κοντοστέκεται, τα χάνει, αλλά "προσπαθεί" (ανεπιτυχώς όπως φαντάζομαι καταλαβαίνεις)
    κύριος ανικανοποίητος ξαναχτυπάει τη σουμπίτσα, τη διώχνει με το προσωνύμιο "άχρηστη" και της επιβάλει τιμωρία σιγής ενός μηνός

    είναι Μaster κατά τη γνώμη σου ο τύπος που σου περιγράφω;