Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξουαλικη ταυτοτητα : σκλαβος/α

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 13 Ιουλίου 2024.

  1. slave32

    slave32 Contributor

    Σπουδαιος δασκαλος ο κυριος Τραχανας πριν 20 χρονια. Με τον κυκλο της Βιεννης χαθηκε λιγο. Αλλα αυτα τα εχει η φυσικη.
     
  2. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Έχετε δίκιο.
    Η αλήθεια είναι ότι, έχοντας κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα στο μυαλό μου, δεν μου ήρθε καν ο παραλληλισμός που μπορεί να γίνει με τις περιπώσεις των... "έξωθεν δυνάμεων",

    Από την άλλη, η κουβέντα για τα στερεότυπα ίσως είναι πολύ μεγαλύτερη, καθώς και στα καθ'ημάς...
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Απέραντη...  και ενδιαφέρουσα
     
  4. slave00

    slave00 New Member

    του
    Ο καθένας έχει την άποψη του.Εγω ασπάζομαι την άποψη << Η σεξουαλική επιθυμία είναι ένα πάθος στο οποίο υπάγονται όλα τα άλλα πάθη –συμφωνώ– αλλά και στο οποίο όλα ενώνονται>>.( Marquis De Sade)
     
  5. JohnyVan

    JohnyVan New sub

    Δεν νομίζω ότι επειδή γίνεται κάποιος σκλάβος παύει να έχει σεξουαλικές ανάγκες. Σίγουρα δεν είναι απαραίτητη η ικανοποίηση του σκλάβου. Όταν όμως υπάρχει η ανάγκη, τότε έχει σημασία.
     
  6. Mob_Jones

    Mob_Jones New Member

    Αν κάποιο άτομο σκλάβος ή αφέντης εκφράζεται από το bdsm (γι' αυτό πήρε και αυτό τον ρόλο) αυτά που θέλει να βιώσει θα συμπίπτουν με αυτά που ο άλλος θέλει να του δώσει. Επειδή όμως αρκετές φορές στον έναν μπορεί να αρέσει το light play και στον άλλο το hard, είτε να υπάρχουν κάποια πράγματα με τα οποία το υποτακτικό άτομο δεν είναι συμβατό, καλό είναι να έχουν ξεκαθαρισθεί τα όρια και τα θέλω του καθενός και αν υπάρχει κοινό έδαφος να περάσουν σε παιχνίδι.
    Το "εισαι ενα κομματι κρεας με τρυπες κ πουλι, σε χρησιμοποιω οπως θελω" μπορεί να ειπωθεί για να διεγείρει το υποτακτικό άτομο, να θρέψει τον μαζοχισμό του ο οποίος ζητάει να χρησιμοποιηθεί χωρίς οίκτο αλλά δεν μπορεί να γίνει πράξη, γιατί σε κάθε bdsm κατάσταση υπάρχουν όρια και σεβασμός των ορίων του άλλου.
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @Mob_Jones Ρόλος είναι κάτι που είτε υποδύεσαι, είτε πράττεις ως μέλος κάποιου συνόλου. Κυρίαρχος και υποτακτικός δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο, είναι θέσεις σε συγκεκριμένου είδους συσχετισμών, είτε εντός, είτε εκτός, είτε επί τ' αυτά του BDSM.