Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξουαλικό παρελθόν

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος bumblebee, στις 28 Μαρτίου 2015.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@dimfetishman ξερεις τι λενε ;
    Η διαφορα της πουτανας και της καριολας ειναι οτι η πουτανα παει με ολους, η καριολα με ολους εκτος απο εσενα  

3. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Ο πραγματικός άντρας κι εραστής, ποτέ δεν θα αναφέρει το τι, το πότε και το πως το έκανε με μια γυναίκα , όχι μόνο γιατί σέβεται εκείνη, αλλά και γιατί δεν χρειάζεται τόνωση η αυτοεκτίμηση του !
    Εδώ ισχύει απολύτως αυτό που λέει η παροιμία. ..... για τα πολλά κεράσια. .... και το μικρό καλάθι !!!☺

4. Η "ανασφάλεια" του 3ψήφιου (4ψήφιου και πάει λέγοντας), για μερικούς / ες, δεν έχει να κάνει με τον αριθμό καθεαυτό που, στους περισσότερους / ες έχει να κάνει με τον φόβο σύγκρισης (ένας ώριμος / η αυτά τα "εφηβικά" τα έχει αποβάλλει, γιατί έχει επίγνωση και αποδοχή της μοναδικότητάς του και δεν φοβάται την σύγκριση), αλλά με το να ακούσεις κάτι παρόμοιο σαν το παρακάτω που είχα γράψει και σε ένα άλλο νήμα.
    "Έχω πάει με 1001 άνδρες / γυναίκες...όλοι / όλες ήταν άχρηστοι / άχρηστες."
    Αυτή η δήλωση σημαίνει πως το άτομο που την εκφράζει, μάλλον ψεύδεται σε τριμέγιστο βαθμό ή έχει το ίδιο κάποιο σοβαρό πρόβλημα, σχετικά με τον εαυτό του, και ότι εσύ δεν θα αποτελείς εξαίρεση σε κάποια μελλοντική δήλωσή του.

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εσυ με ποσες εχεις παει ;;;;    

6. brenda

brenda FU very much

Σκάσε μαρή κι εσύ περίεργο μπρατίδιο, όλα θα τ΄ανακατέψεις?   

7. Έχω χάσει το λογαριασμό... αλλά έχω κάτι καλό να θυμάμαι από όλες  
    "Σταθμοί", βέβαια, μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.

8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Δεν ειμαι καθαροαιμο μπρατ  

9. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

τρολλ-μπρατ

10. Τρέφω μεγάλη συμπάθεια για τα μπάσταρδα.

11. brenda

brenda FU very much

Μην της απαντάς, να σκάσει να πλαντάξει το pseudo-brat..... 

12. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

ναρκισσο-μπρατ που τρολλοφερνει