Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξ μεταξυ αντρων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Gas_mask, στις 11 Αυγούστου 2021.

1. Gas_mask

Gas_mask Bdsm latex

Θα ηθελα να μου πει καποιος που το εχει κανει πως ειναι το σεξ με αντρα σαν ενεργητικος

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Γαμήσι σκέτο.

3. You_only_live_once

You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

Όπως είναι και το σεξ μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας. Μπορεί να είναι τρυφερό μπορεί να είναι και γαμησι σκέτο όπως λένε πιο πάνω

4. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Γκοζμομπόλινταν σελίδα 54...

5. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Να αφήσετε τις διαφημίσεις και να εκδώσετε το τεύχος! Τελούμεν εν αναμονή 

6. cadpmpc

cadpmpc Contributor

7. nikossub93

nikossub93 Contributor

Σαν ενεργητικός δεν γνωρίζω αλλά γενικά είναι πιο αγριο

8. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Του κώλου...

9. You_only_live_once

Η ωμή αλήθεια  

10. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Όταν λέτε "σκέτο" , εννοείτε χωρίς πάγο, χωρίς συνοδευτικά, χωρίς σάλιο;  

Πού βρίσκομαι ο ανυποψίαστος;

11. You_only_live_once

Χαχαχα. Όπως είπα μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Όπως και το σεξ μεταξύ γυναίκας και άντρα ή μεταξύ γυναικών. Μπορεί να είναι τρυφερό με πάγο ξηροκάρπι και μεζέ, μπορεί να είναι ψυχρό, χωρίς πάγο ομωσ, χωρίς συνοδευτικα χωρίς σαλιο.

12. MrAlex

MrAlex New Member

Εξαρτάται τι ζητάει κανείς. Δεν έχω τεράστια εμπειρία με άντρες, μόνο τρεις επαφές και αυτές παθητικά, ωστόσο ενεργητικά μέχρι στιγμής έχω πάει μόνο με γυναίκες. Υποθέτω ότι το θέμα είναι να φτάσεις σε οργασμό. Αν φτάσεις δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλη διαφορά είτε τελειώσεις σε γυναίκα είτε σε άντρα εφόσον δεν υπάρχει συναίσθημα παρά μόνο η επιθυμία της πράξης.