Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε ποιά εποχή θα ήθελες να μεταφερθείς;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dux, στις 24 Οκτωβρίου 2016.

1. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Καμιά 30αριά χρόνια στο μέλλον, τότε που το shibari θα είναι μακρινό παρελθόν και επιτέλους θα έχει υπάρξει τεχνολογία στο bondage.

2. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Κρύο

Όλα πολύ, όλα σκοτεινά να σου δίνουν επιλογή, θα κρυφτείς ή θα φανείς

Βαριά έπιπλα, βαριά ρούχα, βαριά σπίτια, όλα βαριά για εμένα την "ελαφριά"

3. underHer_corfu

underHer_corfu New Member

εγώ είμαι ανάμεσα σε μεσαίωνα λόγω των γνωστών βασανιστηριων σε υπόγεια δωμάτια με ξύλινα τραπέζια και καρέκλες, με αλυσίδες και σχοινια στους τοίχους και στην εποχή των ναζι σε μια ανάκριση από μια ντυμένη με δερμάτινα με δεμένα πίσω μαλλιά ανακριτρια για απόσπαση πληροφοριών και τέτοια. αγαπημένες φαντασιωσεις.

4. Dux

Dux Regular Member

5. αρχαια ελλαδα...... συμποσια εταιρες.......και καλο κρασι........

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Άκρως επηρεασμενη από αυτήν την εξαιρετική ταινία, θα ήθελα να ζήσω εκεί. Όποιος την έχει δει θα με καταλάβει.

7. Ωραια ταινια, ακομα καλυτερη μουσικη και φυσικα η αξεχαστη χλωμη κοκκινομαλλα. Αχχχχχχ

8. Εγω θα ηθελα να ζω ειτε στην Ιρλανδια του 19ου αιωνα, παρεα μια μικρη Κελτισσα ομορφη, λεπτη σαν την Θρυαλλιδα και χλωμη σαν την Μαντλιν, με γαλαζοπρασινα ματακια και λιγες φακιδες....

Αλλιως στην αρχαια Ελλαδα με τους Σατυρους παρεα.... Νεκταρ και δε συμμαζευεται.

9. goodevil

goodevil arcade

Μαζι με αυτα τα καλα παιδια...

10. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Στην εποχή των παιδιών των λουλουδιών κάπου στο 60' αν δεν κάνω λάθος...εκει μαζί με τον Τσιβιλίκα....  

11. LatexCDVickie

LatexCDVickie New Member

Θα ηθελα να ζω στον μεσαιωνα και να δουλευω σερβιτωρα σε πανδοχειο.Να φοραω προκλητικα ρουχα κ να με λιγουρευονται οι πελατες.Αλλα κανεις να μην ξερει το μυστικο που κρυβω κατω απο την φουστα μου! 

12. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Μια χαρά είμαι σε αυτή την εποχή...

We over romanticize the past...

Last edited: 25 Οκτωβρίου 2016