Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέτη σχέση...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος Sandra1984, στις 16 Μαρτίου 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Σοι, ε ? Με την ξαδερφη, την Τζοσεφιν.

Last edited: 17 Μαρτίου 2018
  2. centcool

centcool Guest

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

No koukou for u.  

4. Queen87

Queen87 Contributor

Όχι βέβαια παρεξήγησες! Εσύ έχεις τρόπους και ασχολήθηκες και καλά έκανες... δεν μπορώ όμως να μην πώ οτι δεν ένιωσα ηλίθια με τέτοιο τρόλινγκ... καμία σχέση με εσένα.

5. αγαπητή εξαδέλφη,

συγκλονισμένη η οικογένεια πληροφορήθηκε τα σχετικά με την παραμέλησή σας περιστατικά.
    θέλω να σας βεβαιώσω οτι στις οικογενειακές παραδόσεις μας, παρόμοιες συμπεριφορές είναι απόλυτα και απερίφραστα κατακριτέες.
    χωρίς να επιθυμώ να σας ψέξω, θα σημειώσω οτι καθυστερήσατε να ενημερώσετε την οικογένεια επ' αυτού, η οποία αμελητί και ασμένως θα ελάμβανε, αναμφίβολα, προσήκοντα και αποτελεσματικά μέτρα. λειτουργούμε συλλογικά. η προσεγγισή σας, ξεχωριστά, σε μεμονωμένα μέλη της οικογένειας, και η απαίτηση για αποδείξεις οτι δεν πρόκειται για πάγια υιοθετημένη οικογενειακή συμπεριφορά, δεν κρίνεται τελέσφορη, και αποδιοργανώνει τη συλλογικότητα. η ακατανόητη και αυθαίρετη προσπάθειά σας να συνδέσετε το υπαρκτό θέμα της παραμέλησής σας με την αυτονόητη ταυτόχρονη φροντίδα άλλων προσώπων, δεν απολαμβάνει καμμιάς βασιμότητας στο οικογενειακό αντιλαμβανόμενο. εμπιστευθείτε τη συλλογικότητά μας και σύντομα θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα σας, στην κατεύθυνση της κοινής μας ευτυχίας.

με ασπασμούς
    ο εξάδελφος

6. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Τι σχέση θεωρείτε ότι έχει με σας αυτό το τρόλλινγκ, και νοιώσατε ηλίθια;

7. Queen87

Queen87 Contributor

Δεν έχει καθευατού με εμένα σχέση το τρόλινγκ αυτό. Απευθύνθηκε σε όλους και όχι προσωπικά σε εμένα. Τώρα το γιατί ένιωσα ηλίθια νομίζω οτι είναι ευκόλως ενοούμενο και δεν είναι το θέμα του νήματος.

8. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Αγαπητέ εξαδελφε,

ο πόνος μου είναι αβάσταχτος και μόνο εσείς μπορείτε να με βοηθήσετε. Μετά τα χθεσινα, βρίσκομαι σε απογνωση!
    Πείτε μου σας παρακαλώ, εσάς πως σας κάνει κούκου; Σας κάνει;
    Τα μέτρα που θα πάρετε, θα μπορούσαν να είναι ικανου μεγέθους; Σας παρακαλώ.
    Δυσκολευομαι να κατανοήσω το συλλογικό, στο οποίο αναφέρεστε. Θα είμαστε πολλοί; Θα τους κάνει όλους κούκου χωρίς να μιλήσω ή θα με πουν τίποτε λυσσαρα;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Φιλιά παντού.

9. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Αν είχα καταλάβει τον λόγο που νοιώσατε ετσι, δεν θα σας έκανα την ερώτηση. Την έκανα ακριβώς γιατί δεν βρήκα λόγο να σας απασχολήσει, και ζήτησα να μου εξηγήσετε. Μιλάμε δημόσια, εγείρονται απορίες.  

Όσο για το θέμα του νήματος, το ποιό;

10. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Να μπει ή να μην μπει;

Βουνό ή θάλασσα;

Πίτσα ή γύρος;

Καλοκαίρι ή χειμώνας;

Κατάθλιψη ή κλαψομουνίαση;

Είναι κάθε μαλακία που πετάει κάποιος τρόλλινγκ ή είναι απλώς μαλακία;

Η έννοια του τρόλλινγκ έχει μόνο αντικειμενική ή και υποκειμενική υπόσταση;

11. Queen87

Queen87 Contributor

@no_Taboo μίλησε μας για το τρόλινγκ... κάνε μας μια ανάλυση... τι εστί τρόλινγκ  

12. εξαδέλφη,
    να είστε πλυμμένη, καλού, κακού.
    εξ αδελφικά υμέτερος

Thread Status:
Not open for further replies.