Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέτη σχέση...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος Sandra1984, στις 16 Μαρτίου 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Queen87

Queen87 Contributor

Φαντάζομαι η κοπέλα δεν θέλει να μπεί σε λεπτομέριες... αυτό δεν την κάνει προβληματική... Και μου κάνει ιδαίτερη εντύπωση ειδικά μέσα σε αυτό το φόρουμ που όλοι κοπανιούνται μη τυχόν πεί κάποιος οτι έχουν ψυχολογικό πρόβλημα... πως βγάζουν τόσο εύκολα συμπεράσματα.

btw. Τι εστί OP?

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

3. Arioch

Επίσης το να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό αν πιστεύεις ότι έχεις πρόβλημα, δεν σε κάνει προβληματικό. Αντιθέτως θα έλεγα ότι αυτό είναι καλύτερη προσέγγιση από το να βγάζεις τα σώψυχά σου σε ένα φόρουμ.

Just my 0.02$

4. fatladyformaster

fatladyformaster Αδέσποτη..

Να χαίρεσαι που είσαι άπειρη αυτός θα είναι ο τυχερός που θα σε εκπαίδευσει όλοι άπειροι ήμασταν στην αρχή

5. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Παιδιά, μήπως όλοι μας υποθέτουμε περισσότερα απ΄ όσα μας έχει εξηγήσει η κοπέλα ή που ξέρουμε για αυτό που μας μιλάει; Στην προσπάθεια να βοηθήσουμε καλοπροαίρετα μεν όλοι μας, αλλά αναρωτιέμαι.

6. Queen87

Queen87 Contributor

Όχι, δεν σε κάνει προβληματικό... σε κάνει προβληματισμένο... Αλλά αυτό κοστίζει οπότε δεν είναι και πολύ εύκολο στις μέρες μας. Στο δεύτερο μέρος συμφωνώ αλλά αυτο είναι μια άλλη ιστορία.

7. Iwn1989

Iwn1989 Regular Member

Άμα σε αγαπάει πραγματικά δε θα σε προσβάλλει, ούτε θα σε κοροϊδέψει..
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, μέχρι να το κάνει το μυαλό μας τέτοιο!
    Χρειάζεται να χαλαρώσεις και να μην αισθάνεσαι άσχημα, για κανέναν λόγο!

8. Λύσανδρος

Μα καλά, τι εμπειρίες δηλαδή αν είχες θα θεωρούσες ότι έχεις εμπειρίες στον ερωτικό τομέα; Εϊναι λιγάκι σχετικό αυτό, κατ΄ εμέ.

9. Arioch

4 άντρες, δύο γάμοι και δεν έχεις κάνει σεξ;

Τελικά δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα...

Δεν κάνεις σεξ ή δεν ευχαριστιέσαι το σεξ?

10. Sandra1984

Sandra1984 Goodbye

Ναι αλλά για μια σχέση είμαι καλή αλλά για ολοκληρωμένη σχέση δεν είμαι?

Είμαι ντροπαλή αλλά είμαι θετική στο να προχωρήσει η σχέση και να ολοκληρωθεί.

Κορίτσι είμαι.
    Περιμένω το αγόρι να μου πιάσει το χέρι μου, να μου δώσει ένα φιλάκι...

Και δεν έγινε ποτέ.

11. Λύσανδρος

Καλά, και δηλαδή εκείνοι οι 4 που λες ότι έχεις γνωρίσει τι στην ευχή σου έκαναν όλον τον καιρό που ήσουν με τον καθέναν απ΄ αυτούς;

12. Arioch

Thread Status:
Not open for further replies.