Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέτη σχέση...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος Sandra1984, στις 16 Μαρτίου 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sandra1984

Sandra1984 Goodbye

Εκτός από την 1 προσπάθεια δεν έχει γίνει τίποτα και με κανέναν.
    Απλά σχέσεις χωρίς σεξ.

2. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Εξελθεν απ'εμου Σατανά!
    Δε θα τρολαρω! (χ3)

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Εσύ όχι... κάποιοι άλλοι, άρχισαν έτσι!

4. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Ρε μήπως γίναμε κι εμείς bible state και δεν μου έχει πει κανείς τίποτα;

5. Galatée

Galatée Regular Member

Δεν θα τρολαρω και δεν θα βρίσω! Ορκίζομαι!  

6. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Να διακινδυνεύσω μικτό σύστημα; Εννοώ λιγάκι τρολλάρισμα αρχικά αλλά και κανονική διάθεση για συζήτηση στη συνέχεια;

Πιστός στο νόημα του link του @Arioch μετασκευασμένο σε ύφος Λόγγου και Βουνού (για να τιμήσουμε και τις παραδόσεις μας...)

Αγαπητή @Sandra1984 αναρωτιέμαι με ειλικρίνεια και καλοπροαίρετα:

Είσαι βέβαιη ότι έχεις ανάγκη και θα ωφεληθείς με το να μοιράζεσαι τους προβληματισμούς σου σε αυτό το site με αγνώστους που δεν έχουν και ιδέα για την ιστορία σου;

Μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να το κάνεις, αλλά το έχεις πρώτα συζητήσει με ανθρώπους δικούς σου που σε ξέρουν και σε αγαπούν; Εννοώ φίλες σου, ίσως τους γονείς σου ή τυχόν αδέρφια σου, αν έχετε τέτοια σχέση που μπορείς να συζητάς τέτοια;

7. Queen87

Queen87 Contributor

Άστο @dina μου φαίνεται θα τρολλάρω εγώ αντί σου.

Βρέ @Sandra1984 μήπως μας τρολλάρεις; Κάπου μπάζει η ιστορία... και άντε είναι έτσι... πως κατάφερες να κάνεις δύο γάμους κιόλας και μάλιστα μέσα σε τέτοιες συνθήκες; Πές μας και εμάς το κόλπο να πάρουμε και καμία διατροφή μιας και ζούμε στην εποχή της ανεργίας.

8. πράγματι, μπορείς να βρεις κάθε καρυδιάς καρύδι  . αλλά η μαρτυρία της νηματοθέτιδας μας ενημέρωσε οτι υπάρχει μια σπανιότητα στο συγκεκριμένο φετιχ.
    και πάλι καλά, δηλαδή. γιατί ούτε το φετιχ θα έλυνε το πρόβλημα.

καλύτερα να το αφήσει έτσι τότε. να ονομαστεί και οσία. πού είναι και το φυσικό άλλωστε.   

περαν του κοσμοπολιταν και της πλάκας, οτι περιγράφεται στο νήμα (και χωρίς να χρειάζεται καν να ληφθεί υπ' όψιν η συνοχή της περιγραφής) δεν είναι αντικείμενο νήματος. ανεξάρτητα απ' το τι καταλαβαίνετε και τι όχι.  

9. Sandra1984

Sandra1984 Goodbye

Δεν υπάρχει η δυνατότητα για συζήτηση τέτοιου θέματος με φίλους και οικογένεια.

Πως να πεις χώρισα 4 φορές επειδή δεν γινόταν κούκου κατάσταση.

Εδώ τόσα γράφονται γύρω από το σεξ, περισσότερα γνωρίζετε και μοιράζεστε.

Είχα την ελπίδα ότι θα μάθω 5 πράγματα αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι...

Σκέφτομαι ότι κάπου μάλλον φταίω εγώ και έχω 100% αποτυχία.

10. Queen87

Queen87 Contributor

Κύριε @tithon θα θέλατε να γίνετε πιο συγκεκριμένος; σπανιότητα απο ποια μεριά; απο την μεριά των ανδρών; επίσης πουθενά δεν ειπώθηκε οτι είναι φετίχ είτε των ανδρών είτε των γυναικών.

Και τι να κάνει δηλαδή; να πεί γεία σας είμαι η Σάνδρα δεν έχω σεξουαλική εμπειρία είμαι εδώ και σας περιμένω να με αναλάβει κάποιος Μάστερ;  

Last edited: 16 Μαρτίου 2018
  11. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Έλα ντε

12. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Νομίζω πως σε ένα τετοιο θέμα, κανείς από εδώ δεν μπορεί να σας δώσει λύση.

Για κάποιες γυναίκες (μπορεί και άνδρες), αποτελεί άκρως δελεαστικο καταφύγιο να αναζητούν τον πρίγκηπα πάνω στο άσπρο άλογο. Ή τον πλούσιο, κούκλο και κινκυ, κριστιαν Γκρέι που θα τις πάρει από το χεράκι, σαν άλλη Άννα Στιλ και θα τις οδηγήσει στα σκοτεινά μονοπατια του bdsm, του έρωτα και της αγάπης.

Αχ τι ρομαντικό!

Βέβαια η πραγματικότητα ειναι εντελώς διαφορετική. Η ζωή δεν είναι μυθιστόρημα.

Αν κάποιος θέλει να ζήσει κάτι, το ζει.

Αν κάποιος έχει κάποιο εμπόδιο, προσπαθεί να βρει λύση. Με βοήθεια, όχι με κουτσομπολιό.

Thread Status:
Not open for further replies.