Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις γύρω απο το σεξ...(fetish..bdsm..whatever!)..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Switch_DaS, στις 6 Σεπτεμβρίου 2019.

1. Higita

Higita Brain_alcoholic

Σε αυτό θα συμφωνήσω και θα αναφώνησω!! Ν Α Ι !!
    Είναι βασικο ζητούμενο όταν κάνουμε μια τέτοια σχέση.
    Νομίζω είναι η σχέση που θα ακούσεις το κλειδί στην πόρτα..
    Και αμέσως θα χαμογελάσεις..
    Άλλοτε πονηρά, άλλοτε από μέσα σου.

2. afentisbdsm

afentisbdsm Regular Member

Είμαστε υπεύθυνοι για κάθε σκέψη πράξη και παράλειψη μας
    σε μια κοινωνία όμως που προωθεί στο αγόρι χώστον όπου βρεις
    και στην κοπέλα πρόσεξε μη σε γαμήσουνε πως να συνεννοηθούμε

3. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Η κοινωνία ήταν είναι και εύχομαι να σταματήσει κάποια στιγμή να είναι πουριτανη.
    Όπως είπα και πιο πάνω όμως μια σχέση ζωής την χτίζουμε βασισμένοι στα δικά μας μέτρα και σταθμά. Όχι ο καθένας ξεχωριστά μα και οι δύο μαζί.
    Η τουλάχιστο έτσι το έχω εγώ στο μυαλό μου.

4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Η μεγαλύτερη τύχη είναι, να σ’ έχει βρει η όποια πετριά/παραξενιά/διαστροφή/γούστο/πες την όπως θέλεις, πριν παντρευτείς.
    Από κει και πέρα είναι δικό σου θέμα - σχήμα λόγου ο δεύτερος ενικός - πόσο καιρό θα σου πάρει για να την μεταβολίσεις και να την αποδεχτείς.

Μετά περνάς στην δεύτερη φάση που περνά και κείνη παντελώς από το χέρι σου - ξανά σχήμα λόγου ο δεύτερος ενικός -, αν θα ήθελες να ήσουν ειλικρινής με τον όποιο σεξουαλικό σου παρτενέρ/σχέση/σύντροφό/πες τον όπως θέλεις και πότε.
    Όλα τα προαναφερόμενα έχοντας ήδη αποδεχτεί την πιθανότητα, τα θέλω να σου να βρουν τοίχο και απλούστατα, να έχει σαν αποτέλεσμα ή να χωρίσετε τα τσανάκια σας ή να μείνεις με κάποια λιγότερο ή περισσότερο σημαντική σου επιθυμία/ανάγκη/πες κι αυτή όπως θέλεις, περισσότερο ή λιγότερο ανικανοποίητη.

Πώς κρατάς την " φλόγα " αναμμένη? Μάλλον δεν υπάρχει μια ή περισσότερες συνταγές επιτυχίας. Όπως και - ξανά μάλλον - δεν είναι δυνατόν, να περάσεις σε κάποιον μ' ενδοφλέβια επιθυμίες/γούστα που δεν θα είχε.

Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις να βάλεις κάποιον στο " τριπάκι ", αλλά μέχρι ποιο σημείο του θα φτάσει και πόσο θα διαρκέσει το " ταξίδι ", δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί.

Καλή συνέχεια και από μένα - όχι για το νήμα σου -, από καρδιάς. Αφού είμαι από κείνους τους τυχερούς που η σύζυγος τους καλύπτει απολύτως σεξουαλικά. Και ίσως το " κόλπο " να ήταν στην ειλικρίνεια πολύ πριν τον γάμο καθώς και στο γεγονός, ότι παρά τις διαφορετικές απόψεις μας σε αρκετά σημεία, υπήρχε εξ αρχής σεβασμός, εκτίμηση και διάθεση για διάλογο για θέματα εκτός εκείνων της σεξουαλικής σφαίρας.

5. Switch_DaS

Switch_DaS DominanceAndSubmission..στον γάμο!

Ξέρεις τι? Ναι κατάλαβαινω .. αλλα δεν είναι απλά κάτι συγκεκριμένο. Το ενα φέρνει το άλλο... είναι κάτι που προφανώς δεν απασχολεί μόνο εμενα...  και χαίρομαι για την συμμετοχή όλων σας!!

6. Υποθέτω μόνο παντρεμένα ζευγάρια. Οι δυο σας λειτουργείτε ως μονάδα. Μιλήστε.

7. afentisbdsm

afentisbdsm Regular Member

Πολύ ωραία και σωστά το έχεις στο μυαλό σου
    αλλά δεν είναι όλοι σαν εσένα και εμένα

8. Switch_DaS

Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και πρίν (σε επίπεδο σχέσης ..γνωριμιας αρχικά καιρό πριν..) μετά υπήρξε ενα στάδιο to know us better...σεξουαλικά..χα Ναι συνέβησαν διάφορα αλλα τόσο όσο (λογικά και σεβαστά τα όρια πάντα) ... η ερώτηση που δημιούργησε την ανάγκη να το κουβέντιασω εδώ... είναι το τι επιλογές έχουμε για τα μη-αποδεκτά τις γνωστές κόκκινες γραμμές? Και πως το διαχειρίζεται κάποιος σε βάθος χρόνου?
    Εδω να προσθέσω για πιο ασφαλές συμπέρασμα και πλαίσιο οτι ερωτικά και γενικά ήμαστε πολύ καλά...(επικοινωνιακά η οτι άλλο σχετικά με τις τριβές ενός παντρεμένου ζευγαριού).

9. Switch_DaS

Όλα όμορφα. Να αναφέρω εδω οτι και χαμόγελα υπάρχουν και καλή διάθεση και ολα τα ωραία   .. το ερώτημα είναι ..για το οποίο κενό δημιουργείται απο τα μη-πραγματοποιησημα απωθημένα..

10. Switch_DaS

Υπήρξε και υπάρχει επικοινωνία και ολα αυτά... αλλα δεν έχει νόημα να ζαλιζεις τον /την σύντροφό με τα ίδια.. για εμένα το σκαλιζω.

11. Higita

Higita Brain_alcoholic

Συζήτηση φίλε μου!!  
    Καλό είναι κανένας από τους 2 σάς να μην έχει απωθημένα..
    Μιλήστε ελεύθερα ο ένας στον άλλον..
    Ε κι αν ΔΕΝ και τότε..
    Σου δίνω την ευχή μου τέκνον μου..
    Και καλή δύναμη  

12. Switch_DaS

Καταλαβαίνω... και ευχαριστώ για την ευχή...