Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις γύρω απο το σεξ...(fetish..bdsm..whatever!)..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Switch_DaS, στις 6 Σεπτεμβρίου 2019.

1. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Τι είναι; Αυτό που αφού τις παντρευτούν και τους κάνουν παιδιά, δεν τις γαμανε επειδή είναι η μανάδες των ακριβών παιδιών τους; Και γαμανε αλλού γιατί η γυναίκα τους είναι ιερή;

2. tithon

tithon Contributor

και για να μην βλέπουν τέτοια πράγματα τα παιδιά, και επηρεάζονται.

3. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Μην περιμένετε απαντήσεις από τρίτους σε μια ερώτηση που ήδη γνωρίζετε .
    Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων ...

4. Switch_DaS

Switch_DaS DominanceAndSubmission..στον γάμο!

Πέρα απο το ερώτηση/απάντηση. Και την σημασία της προτεραιοποίησης.
    Αναφέρομαι και σε άλλα πράγματα. Στα οποία έχουν αναφερθεί και αλλα άτομα στις απαντήσεις.
    Ευχαριστώ πάντως!

5. Θα με συγχωρέσεις που θα παρέμβω στο νήμα σου έτσι;..με όλη την καλή διάθεση θα σου πω την προσωπική μου άποψη συμβουλές δε μπορώ να δώσω και δεν είμαι σε θέση να το κάνω. Από ότι κατάλαβα όλα είναι καλά στο γάμο σου απλά μένει ένα κενό ανεκπλήρωτων θέλω..οπότε για εμένα ξεκινάς τη συζήτηση αφού σε αγαπάει όπως το περιγράφεις θα πρέπει να σε ακούσει και να δει σοβαρά τα θέλω σου σε αυτόν τον τομέα. Και μετά αποφασίζετε για τις κόκκινες γραμμές..
    Σε μια έντονη άρνηση της και αφού μετά από πολύ κόπο βλέπεις ότι δεν ανταποκρίνεται και είναι κάθετα αρνητική πρέπει να περάσεις στο ζύγισμα..Αυτά που ήδη έχεις τα συναισθήματα που δίνεις και παίρνεις όλο αυτό που ονομάζουμε οικογένεια και από την άλλη η πιθανότητα κάποια πράγματα να μείνουν ανεκπλήρωτα ή να μην τα απολαύσεις στο βαθμό που θα ήθελες. Αφού δεις τι από τα δύο έχει μεγαλύτερο βάρος για εσένα προσπαθείς να προσαρμόσεις το άλλο και φυσικά να προσαρμοστείς και εσύ. Τώρα πως γίνεται, αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Εγώ για παράδειγμα προτιμώ να θυσιάσω τα φετίχ μου τις φαντασιώσεις μου όλο αυτό το κομμάτι αν ο άνθρωπος μου συναισθηματικά και στους άλλους τομείς με καλύπτει. Απλά μερικές φορές δε μπορούμε να τα έχουμε όλα και είναι λογικό. Η φλόγα δε σβήνει όσο και οι δυο σας θέλετε να εξερευνήσετε νέα πράγματα ακόμα και μακρυά από τα θέλω σας. Πολλές φορές η φλόγα μένει αναμμένη απλώς απολαμβάνοντας αυτά που ήδη έχουμε.
    Αυτή είναι η προσωπική μου οπτική. Ελπίζω να μη σε κούρασα και σου εύχομαι ότι καλυτερο

6. Switch_DaS

Η σκέψη μου ηταν να ανταλλάξουμε απόψεις..και ακριβώς αυτό συνέβει..! Οπότε μπορώ να πω οτι είμαι χαρούμενος που προκλήθηκε όλη αυτή η συζήτηση που αφορά αρκετό κόσμο είτε έχει το βίωμα του γάμου είτε όχι.
    Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό και ομολογώ πως κάποιες απόψεις που εκφράστηκαν εδώ ( πέρα απο εκείνες που βρίσκουν και εμένα σύμφωνο) ήταν μια διαφορετική προσέγγιση που πάντα έχει κάνει να ¨πει¨ σε κάποιον..
    Αυτός είναι και ο λόγος που ήθελα να προκαλέσω το να εκφράσετε τις απόψεις σας.

Last edited: 7 Σεπτεμβρίου 2019
  7. afentisbdsm

afentisbdsm Regular Member

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου αλλά είναι πολύ δυσκολο

8. afentisbdsm

Αυτό ακριβώς!
    Και έτσι πως το διατύπωσες με καύλωσες

9. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Βασ'κάαα, αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε...
    Γι' αυτό και η παραφιλολογία των μεν και των δε, από κουτσομπολιά σε κομμωτήρια και καφενεία ίσαμε Ασκητή, είναι ακριβώς ίδια, ειπωμένη με άλλα λόγια...
    Κάτι σε "αγορια ιππότες, κορίτσα μαύρες κότες" και "άντρες χρυσή μου, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου"...

10. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Ναι καλά.
    Πλέον παντρεύονται σχεδόν όποιον να ναι, προκειμένου να παντρευτούν.

11. afentisbdsm

έχεις απόλυτο δίκιο οι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους το γάμο
    και οι άντρες το γαμήσι

12. Switch_DaS