Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. RAIN

    RAIN nefelibata

    Κριματάκι. 
     
  2. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member

    "Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω"

    ... πού έλεγε και ο συγχωρεμενος ο Αρχιμήδης!!
     
  3. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Άσχετα παραδείγματα (sick)
     
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    κι εγώ...
     
  5. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Το να κλειδωσει καποιος τον προσωπικο του διαυλο μηνυματων το καταλαβαινω. Καταλαβαινω και την επιθυμια καποιου να μην του γραφουν στον προσωπικο του τοιχο. Το να κλειδωνει το αβαταρ του δυσκολευομαι να το αντιληφθω. Υπαρχει κανενας προθυμος να μου εξηγησει τι αποφερει στον αιτουντα, εκτος απο το προφανες περι προσωπικων δεδομενων?
     
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Η επιλογή να κλειδωθούν "μονομιάς" full profile και member card (το pop up που ονόμασες "άβαταρ", που περιέχει συνοπτικές πληροφορίες) για όσους επιλέξουν να κλειδώσουν το full προφίλ δεν είναι ξεχωριστή επιλογή του καθένα, είναι δυνατότητα της πλατφόρμας, η οποία έχει ενεργοποιηθεί κεντρικά για όλους τους χρήστες.

    Κι εγώ βρίσκω ότι αυτή η συνοπτική σειρά πληροφοριών είναι πολύ χρήσιμη, τουλάχιστον για όσους συμμετέχουν στις συζητήσεις. Ταυτόχρονα, αυτές οι πληροφορίες είναι περιορισμένες και δεν έχουν να κάνουν με τις προσωπικές λεπτομέρειες του πλήρους προφίλ. Πάντως το αίτημα που έκανα για αλλαγή καθεστώτος (ανοιχτή για όλους η member card/pop up, προφανώς κλειδωμένο το προφίλ για όποιον θέλει) δεν ευόδωσε, ίσως χρειάζεται ένα γκάλοπ  
     
  7. RAIN

    RAIN nefelibata

    Νόμιζα ότι ήταν από επιλογή και πραγματικά thanks for the tip.
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
     
  8. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Count me in. Οπως ακριβως το χαρακτηρισες: συνοπτικη σειρα πληροφοριων που δυνητικα μπορει να προσφερει σημαντικες πληροφοριες που βοηθουν στη διαχειριση ενος διαλογου.

    Καλο ειναι να υπαρχει ανοιχτη προσβαση σε αυτο το κομματι τουλαχιστον. Εκτος του οτι επιφερει μια ισοτητα στην προσβαση σε στοιχειωδεις πληροφοριες, εξαλειφει και αυτην την αισθηση πως συνομιλουμε με σκιες...
     
  9. proteus

    proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

    Όλα ανοιχτά. Καλό είναι να έχει όποιος συμμετέχει σε δημόσιες συζητήσεις το θάρρος της γνώμης του και της υπόστασής του στο φόρουμ.
     
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @RAIN , @AlexanderV και υπόλοιποι υπέρμαχοι του ανοιχτού pop up/member card: ανοίξτε στο Support Forum νήμα ζητώντας να επανενεργοποιηθεί για όλους τους χρήστες η λειτουργία του member card ανεξάρτητα από την κατάσταση του full profile.

    Όπως ανέφερα, εγώ το έκανα ήδη και πήρα λε πουλ, αλλά αν γίνουμε περισσότεροι ποτέ δεν ξέρεις, ενωμένοι ποτέ ηττημένοι κλπ.  
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Το έκανα από τις πρώτες ημέρες που εφαρμόστηκε νομίζοντας ότι είναι τεχνικό πρόβλημα αλλά πήρα απάντηση ότι τώρα είναι όπως θα έπρεπε να είναι πάντα.
    Μια καλή αντίδραση που δεν στρέφεται κατά των αποφάσεων της διαχειριστικής ομάδας (έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν) είναι να μην συνομιλούμε με τα μέλη των οποίων δεν λειτουργεί το pop up/member card.
     
    Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2020
  12. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Ναι, ειναι μια λυση, αλλα για τα δεδομενα μου οχι η πιο λειτουργικη. Αν δεν απευθυνουμε το λογο σε αυτα τα μελη, τοτε δινουμε λευκη επιταγη να γραφουν και να καταχωρειται ως η μοναδικη (και αρα κυριαρχη) θεση η θεση τους.

    Θα μπω στη διαδικασια να ανοιξω νημα στο support εντος των επομενων ωρων.