Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

     

    πραγματικά, αδυνατώ να βρω λέξεις να το σχολιάσω αυτό..
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Η ειρωνια γενικα δεν με ενοχλει. καμια φορα ειναι οντως πολυ αποτελεσματικη για να μεταφερει ενα μηνυμα, στην συγκεκριμενη περιπτωση ομως με ενοχλει γιατι απο τη μια εχουμε ενα 21χρονο, κατα δηλωση του, που ισως μπηκε οντως με τα μουτρα και εγραψε οτι καταλαβαινε και απο την αλλη κατι μαντραχαλους που, αντε @Arioch θα σου κανω την χαρη, υπαρχει η πιθανοτητα απλα να εγραψαν ο,τι εγραψαν για να πουλησουν μουρη στη μικρουλα. Ε, συγγνωμη αλλα αν αυτο ισχυει τοτε μπλιαχ.
     
  3. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Να σας βρω εγώ, ένα δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι και εσείς κοιτάζατε το δάχτυλο  
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @ALL

    Το forum απευθύνεται σε ενήλικες, όχι σε παιδάκια. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση οι υπόλοιποι να συμμορφώνουν τη συμπεριφορά τους σύμφωνα με το τι σου αρέσει και τι όχι. Μπορείς να επιλέξεις μόνο πως θα αντιδράσεις και όχι πώς θα σου συμπεριφερθούν, κανένας δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν.
     
  5. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Όλοι έχουμε ειρωνευτεί και μας έχουν ειρωνευτεί επίσης. Σιγά τα ωα. Τόσο η ειρωνία είναι όπλο όσο και η διαχείριση αυτής όταν την λαμβάνουμε.
     
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Το να εκφραζεις την δυσαρεσκεια σου για συμπεριφορες ειναι εκτος πεδιου αντιδρασης?
     
  7. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

    Εξαρτάται που ήταν πριν το δάχτυλο.  
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Καθόλου. Ο καθένας αντιδρά όπως νομίζει, ο δικός μου τρόπος είναι να υπενθυμίζω ότι ο καθένας μπορεί να ελέγξει μόνο αυτά που είναι στο χέρι του και ότι τα υπόλοιπα πρέπει να βρει τρόπο να τα διαχειριστεί.
     
  9. Alucard

    Alucard Regular Member

    Χωρίς quote και με σχόλιο για κυρίαρχους από "βιβλία και ταινίες" στα οποία μόνο η OP έχει αναφερθεί χρειάζονται πιστεύετε επιπλέον αποδείξεις;
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Μπορεί να εκληφθεί και ως ειρωνία για τση "πέφτουλες", αλλά δεν είναι, διότι δια να υπάρξει "πέφτουλας", πα να πεί πως υπάρχει αποδέκτης του "πέφτουλα", άρα δεν πέφτει σε κανέναν μας λόγος, οπότε και η ειρωνία καταντά περιττή.
    ______________
    Σκόρπια...
    ....
    Μπάι δε γουέι, ο περί "πέφτουλα" λόγος εντοπίζεται α-πο-κλει-στι-κώς στο "ο δικός μου "πέφτουλας' είναι πιο γκαγκά(ν) από τον δικό σου 'πέφτουλα'..".
    Γεγονός που προκύπτει από το ότι δεν υπάρχει status "πέφτουλας", ούτ'ς ώστε να απαγορευτεί, δια να επέλθει η εξυπηρετικότατη "πεφτουλολύτρωση" -μποθγουέιζ και απ' αμοιβαία ωφελεία- που πάντα γιένεται μετά των εκ των υστέρων πρόσκτηση "τραυμάτων γνωριμίας". Για τα οποίο συνηθέστατα επίσης καταγγέλεται η ανεπάρκεια του προλαμβάνοντας-το-κακό "δεν ήξερες, δεν ρώταγες", ως η μόνη ασφαλής προφύλαξη των τσοντολογικών αποφοίτων από τις χίμαιρές τους.
    Δεν είναι άβαταρ με πούτσα ο "πέφτουλας" για να τρώει χου και πάπαλα, αφού.
    ...
    Εν προκειμένω ανάλογες αιτιάσεις "μα τι λόγια είναι αυτά" αποτελούν ερμηνευτικά ρεσιτάλ στερεοτύπων, ιδεασμών, προκαταλήψεων του όποιου τυχαίου ατόμου-αποδέκτη, που συνηθέστατα προέρχονται εξ "εγκυροτάτων πηγών" μεταξύ των "ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή" κι "ό,τι καταλάβει το σπασμένο τηλέφωνο", βέρι κιουτ ιντίντ...
    Και ο μόνος τρόπος να "πουληθούν" οι αιτιάσεις αυτές στα παραπάνω ευήκοα ώτα αναλόγου "μήκους κύματος" είναι να "αμπαλαριστούν" με ό,τι πιο πιασιάρικο υπάρχει εύκαιρο στην παλέτα "αμπιούζ. μπούλινγκ, νον-κονσένσουαλ" του τυχαίου αυτόκλητου υπέρμαχου, θεραπεύοντας έτσι τον αλυτρωτικό κοινωνικό του αυτοματισμό, ελεμένταρι ντίαρ Γουότσον (Umberto ακούς κει πούσαι ...

    Όχι βέβαια πως δεν υπάρχουν και σπάνιοι μαλάκες, ασχέτως φύλου, καταγωγής και προελεύσεως, αλλά ενδιαφέρουν ή/και απευθύνονται μόνο στους αντίστοιχος μαλάκες από την άλλη μεριά, οπότε και απαλείφονται από τους όρους τση "εξίσωσης".
    Το αν οσμώνονται για "πιπεράτα", μπάλα, κόμματα, μνημόνια, κυνήγια ή το μπόλι το ίδιο κάνει, το ίδιο είναι αφού, αν υπάρχει και ολίγον κομψότη μια χαρά...
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    η έκφραση δυσαρέσκειας γιά συμπεριφορές δεν είναι προνόμιο κάποιου.
    την εκφράζει όποιος θέλει, όποτε θέλει, προς όποια συμπεριφορά θέλει.

     
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Για νήματα ιδεολογικού, το λιγότερο, χαρακτήρα, που ουσιαστικά θέτουν το ερώτημα αν είναι κακό ή και νοσηρό να κάνουμε BDSM και που ο συγγραφέας του άρθρου εμφανώς δεν διαθέτει την επιστημονική σκευή ή τις πραγματικές προσλαμβάνουσες για να χειριστεί το θέμα που επέλεξε, η πρόταση μου είναι αφωνία και αποχή.