Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. rea..

    rea.. Contributor

    Η οπτική μου είναι επίσης πλέον έξω από τον χορό.

    Θα συμφωνούσα μαζί σου αν υπήρχε μια ισορροπία στα μεγέθη ανάμεσα στον θόρυβο και το σήμα. Έχω την αίσθηση ότι αυτός ο θόρυβος έχει τόση ένταση που δυσκολεύει τα νεοεισερχόμενα μέλη να δουν και να καταλάβουν τις επιλογές τους.
     
  2. rea..

    rea.. Contributor

     
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν διαφωνώ αλλά στα μάτια μου αυτό είναι φίλτρο. Αυτός που πραγματικά θέλει να ψάξει θα ψάξει και θα βρει.
     
  4. espimain

    espimain Contributor

     
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Δεν είναι να κατανοούνται όλα και απ' όλους...
    Το παραπάνω δεν είναι προσβλητικό ούτε έχει να κάνει με νοημοσύνη ή έλλειψη παραστάσεων, κάθε άλλο, έχει να κάνει με προσωπικές ερμηνείες, αυτές που διαμορφώνουν το αντιλαμβανόμενό μας.
    Δεν χρειάζεται δα, να έχει κάποιος ακαδημαϊκούς τίτλους, ώστε να αντιληφθεί πως αυτό που λέμε λαϊφστάιλ, είναι η ταφόπλακα οτιδήποτε που ως διαμορφωμένη τάση/στάση/συλλογικότητα αποκρυσταλλώθηκε σε μια επιδερμική περιγραφή, αναγκαστικά λόγω σταδιακής απώλειας του περιεχομένου της, για τους όποιους λόγους.

    Ασχέτως αν είναι προφανές κάτι ως λαιφστάιλ, η κάθε διαμόρφωσή του περιορίζεται στην εικόνα και μάλιστα ασχέτως περιεχομένου.
    Ξαναλέω λοιπόν πως το περιεχόμενο για να εκπέσει/καταρρεύσει σημαίνει μόνον δυο πράγματα: ή προτάσσεται για να προσδώσει ιδιότητες που οι φορείς του για κάποιο λόγο τις έχουν ανάγκη ή για εξαργύρωση της εικόνας (ίματζ) του σε κάποιους, που προσβλέπουν σε κάτι ανάλογο με την σειρά τους.

    Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να γίνει αντιληπτό πως η οποιαδήποτε συλλογικότητα δεν έχει καμιά ανάγκη να βαφτίσει τον εαυτό της, πέρα από κάποιο στοιχειώδη χαρακτηρισμό σε επίπεδο "κώδικα" μεταξύ των μελών της, οι "απ' έξω" το κάνουν πάντα, για συγγνωστούς λόγους, που έχουν να κάνουν με την ανάγκη των ανθρώπων να κατηγοριοποιούν με ό,τι αυτό συνεπάγεται (στερεότυπα, συνήθειες, σκεπτομορφές, παγιωμένα αντιλήματα και τέτοια).
    Κλασικό παράδειγμα εν προκειμένω τα "μειώνοντας αγωνιστάς της αριστεράς" και το "αποδομώντας -εκτός από εμάς τους lifestylers- τα άτομα που διαθέτουν υψηλή κουλτούρα", που δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά αυθαίρετες καταδικές σου ερμηνείες, δεν θα ακολουθήσω αυτό το μονοπάτι...

    Σίγουρα υπάρχει μια σημαντική μερίδα που αποδέχονται την οπτική σου στη βάση της όποιας συναισθηματικής προσέγγισης εκ μέρους τους (διακρίνονται γιατί συνήθως βάζουν "λάικ" σε αυτά που μέμφονται (τι να πει κανείς), νάστε καλά, ευχαριστώ δεν θα πάρω...
    Ας είναι καλά το Dolby για τον "θόρυβο"...
    ____________________________________
    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Καταγραφή-της-Ιστορίας-του-lifestyle-στην-Ελλάδα.96374/page-3#post-972793

    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Χωρίς-φετίχ.87135/page-10#post-902808
     
    Last edited: 21 Απριλίου 2019
  6. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Μίλησε μου για Κωστόπουλο....λιώνω.χαχα
     
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    το κλικ το διαβαζα το 90 που μουν 22 χρονων. Τωρα ειμαι 50 και διαβαζω τις ιδις φαφλαταδικες ταχα μου αφοριστικες μαλακιες κι εδω μεσα.
    "Μη χεσω " το ενα "μη γαμησω" το αλλο. ολοι ειναι δηθεςν, ολοι ειναι κατι.Ο Κριτης Ορατων και παντων Αορατων.
    Παμε μια αναποδα. Εσυ που εισαι σωστος, δειξε μου ενα κειμενο σου, ενα, που να σχετιζεται με τη θεματολογια εδω μεσα, να εξηγει, να αναλυει καποιο θεμα, να διαβασεις κατι, να το καταλαβεις, να πεις οτι δεν εχασα τσαμπα την ωρα μου. Και ας μη συμφωνω. Αλλα, βρες, δειξε μου ΕΝΑ και να κατσω να με γαμησεις. Καποιοι καποιες εχουν πραγματι αφιερωσει ωρες σε ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΕΡΓΟ. Οχι σε χαχαχουχα ταχα μου "φιλοσοφιες". Αμπελοφιλοσοφιες. Χικ, ολα καλα ρε παιδγια. Και κατο τηλεφωνα, να βαλει το κοπαδι like.
     
  8. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Πες τα....Πες τα!!!!
    Γιατί και εγώ τα λέω αλλά...
    Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.!.
     
  9. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ LIKE.
     
  10. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Πιάσε το αυγό και κούρευτο με λίγα λόγια.
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Φρονώ πως λανθάνετε στα παρακάτω σημεία:
    1/ Δεν πρόκειται για δυσχερέστερη πρόσβαση στο προϊόν αλλά για ένδειξη / επίδειξη σεβασμού προς το προϊόν.
    2/ Η μέχρι τώρα εμπειρία μου έχει δείξει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μείωση της ζήτησης (a.k.a. επισκεψιμότητας) ο αριθμός των "δεν μιλάω (γράφω) γιατί κρίνω πως δεν αξίζει τον κόπο να υποστώ τον θόρυβο" είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό αυτών που προκαλούν τον θόρυβο, απλώς οι θορυβούντες είναι εξ ορισμού πιο εκδηλωτικοί / αδιάφοροι για τις αντιδράσεις των υπολοίπων.
    3/ Η διαχείριση δεν έχει να διαλέξει ανάμεσα στην ποσοτική πρόσβαση vs ποιοτικής συμμετοχής αλλά ανάμεσα στο δικαίωμα επιβολής συμπεριφοράς βάσει της φύσεως του αντικειμένου του προϊόντος και του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης βάσει της παιδείας (με την αρχαιοελληνική έννοια) ενός εκάστου και να επαφίεται (επί ματαίω ίσως, όπως έχει δείξει η πράξη) στην συνείδηση / ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων να υπερασπισθούν το προϊόν τη στιγμή που (λογικά) η ποιότητά του τους ενδιαφέρει.

    Ίσως βρείτε τις παρακάτω συζητήσεις ενδιαφέρουσες:
    Πλειοψηφία vs Μειοψηφία
    Τι νήματα επιθυμείτε?
     
  12. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Είδατε που μπορείτε να συμβάλλετε εποικοδομητικά στην συζήτηση? Είχα δίκιο ότι μπορείτε να γράψετε ανθρώπινα.
    Ευχαριστώ!!!