Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. Darkangelef

    Darkangelef Dark Side Angel

    Είδες καλό μου αντε καλό ξημέρωμα και να προσέχεις
     
  2. Darkangelef

    Darkangelef Dark Side Angel

    Δε νομίζω συνεχίζετε να το κάνετε όπως όλοι είπαν την άποψη τους έτσι έγραψα κ εγώ μια άποψη που θεώρησα ότι είναι σωστή εάν δεν σας αρέσει καλέ.μου την προσπερνάτε μιας κ είδατε ότι ειναι άποψη από κάποιον τρίτο Καιβοχι δική μου εδώ υπερασπιστήκατε την αλλη κοπελια που την ρώτησα να μας έκθεση την άποψη της για να δούμε την Γνώμη της που δεν είχε καν εκφέρει γνώμη για το τι είναι μπρατ θέλετε να το συνεχίσουμε όλο αυτό ;
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Darkangelef : εσείς το συνεχίζετε, δεν με ενοχλεί,δεν αναφέρθηκα καν στην άποψη σας, ούτε υπερασπίσθηκα κάποιον, διόρθωσα απλά μια καταφανεστατη σύγχυση εννοιών. Αν δεν γνωρίζετε το νόημα των λέξεων που χρησιμοποιείτε δεν μπορείτε, όπως αποδεικνύει όλη αυτή η στιχομυθία, να επικοινωνήσετε.

    Δεν σας φταίει κανείς παρά μόνο ο εαυτός σας γι αυτό
     
  4. Darkangelef

    Darkangelef Dark Side Angel

    Συνεχίστε θα σας δείξω το πρωί τα quote που σε άλλον απευθύνομαι και άλλος απαντάει καλό σας βραδυ
     
    Last edited: 13 Αυγούστου 2020
  5. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Σε αυτή τη ζωή, όλοι κρινομαστε, ανεξαρτήτως στάτους
     
  6. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Μην μπείτε στον κόπο...
    Θα το πράξω εγώ, εκ νέου!

    Αυτό, το να ξερναει κανείς χολή και ασυναρτησιες και μετά να κάνει την παπατζα να ψεγει όσους δεν τα άφησαν να πέσουν κατω, όσους δεν τα... προσπέρασαν, το κάνει τον τελευταίο καιρό άλλος στο φόρουμ.

    Μην γινεστε ένα απλό αντίγραφο!
    Είμαι σίγουρος πως μπορείτε να συνεχίσετε να εκφερετε τον εν συγχυσει θρασυ σας λόγο , με τον δικό σας, μοναδικό, τρόπο...
     
    Last edited: 13 Αυγούστου 2020
  7. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Αχ αυτός ο σεβασμός!

    Αλλά εσείς περί ποίου σεβασμού και αποδοχής ομιλείτε; Για ποιά διαφορετικότητα;
    Μήπως μόνο αυτή που εσείς εκφράζετε;

    Προσπαθείτε εναγωνίως, μέρες τώρα, να πείσετε σαμπιτσες να ακολουθήσουν τον πεφωτισμένο δρόμο σας. Τον δρόμο που έχει απαλλαχθει από κουτάκια, κανόνες, κτλ.
    Ξεχεζετε όποιον σας φέρει αντίλογο, όποιον δεν σας κάνει γούτσου. Παίζετε συνεχώς το τροπάρι της προσπέρασης και κάνετε τρομερή, αγωνιώδη θα έλεγα, προσπάθεια, να σας αφήσουν να συνεχίσετε να λέτε μπαρούφες επικαλούμενος τον σεβασμό.
    Δίνετε οδηγίες σε νέες σαμπιτσες για το πως να αποφύγουν τους άλλους, τους κακούς ντε, και να ακολουθήσουν τους και καλά ελευθεριάζοντες, απαλλαγμένους από βσδμικα κατάλοιπα μιας άλλης, στρεβλής για εσάς, εποχής.

    Είστε μονίμως στα κάγκελα και φωνάζετε για σεβασμό, όταν ο ίδιος νηματογαμείτε ασύστολα.
    Και δεν λέω, καλή η μαλακία αν πετύχει. Αλλά με παρέα έχει περισσότερη πλάκα.

    Θα είναι μάλλον το μαστ της εποχής του φόρουμ. Ο σεβασμός.
    Είχαμε μέχρι πρότινος τον ναρκισσισμό και τον σεξισμό.

    Συνεχίστε καθότι Αύγουστος είναι, κλείνουν και νωρίς τα μπαράκια. Κάπου να διασκεδάζουμε και εμείς.


    Με έχουν αποκαλέσει αυλή στο παρελθόν. Είμαι της κλίκας βλέπετε.
     
  8. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, εμένα δε μου πέφτει λόγος. Ότι απολαμβάνω τις συγκρούσεις να πω την αμαρτία μου, αυτό το κάνω δεόντως. Ιδιαίτερα αυτές που έχουν τη χάρη να δρουν υπογείως.
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    @NewKatrin

    Δείτε τα παρακάτω με φιλοσοφική διάθεση διακοπών, όπως λέτε κι εσείς  

    Για το δαρβινισμό, παλιό και νέο:

    Εκτιμώ, χωρίς να έχω σπουδές στον τομέα, ότι οι μεταφορές και οι παραλληλίες του οποιουδήποτε δαρβινισμού στο κοινωνικό γίγνεσθαι έχουν ένα όριο πέρα από το οποίο καταρρέουν, και το όριο αυτό είναι ότι τα κοινωνικά συστήματα οποιουδήποτε μεγέθους έχουν, κατά την ανθρώπινη αντίληψη, εμπρόθετους δρώντες (δράστες / actors).

    Τη σημασία αυτής της διαφοράς τη γνώρισα έντονα από την πλευρά του Δικαίου που είναι (και) κοινωνική επιστήμη, στο βαθμό που ρυθμίζει τις σχέσεις των ανθρώπων εν κοινωνία, και όπου οι πράξεις συχνά δεν σημασιολογούνται μεν, αλλά αποτιμώνται δε, με γνώμονα και την πρόθεση. Π.χ. ανθρωποκτονία εκ προθέσεως vs. εξ αμελείας, ίδια σημασιολογία της πράξης (ανθρωποκτονία) πιθανότατα διαφορετική αποτίμηση λόγω προθέσεως ή μη.

    Ετσι, οι κοινωνικές μεταλλάξεις πέρα από την άμυνα (προσαρμογή) και την τυχαιότητα (παθητικότητα) μπορεί να συμβαίνουν και από πρόθεση (ενεργητικότητα).

    Χωρίς βέβαια αυτό που λέω να σημαίνει ότι η πρόθεση θα φέρει ακριβώς την επιθυμητή ή έστω κάποια μετάλλαξη.

    (Ξέρω πολύ λίγα πράγματα για την επιγενετική, αλλά τρομάζω και μόνο στην ιδέα ότι θα μπορούσε κάποτε να γίνει εμπρόθετη, εκτός Χόλιγουντ.... )

    Για το πρακτέο και το πρακτικό:

    Οπότε, σε ένα φόρουμ, η αυτορρύθμιση δεν θα γίνει από μόνη της, μηχανιστικά, κάποιοι κάποια στιγμή θα πούνε ένα basta ya! Το αν αυτό αρκεί ή όχι είναι άλλη ιστορία. Οι τρόποι με τον οποίο θα πουν το basta ya! θα είναι πολλοί, ανάλογα του ποιός "κάποιος" εκφράζεται.

    Στις 13 Απριλίου 2019, στην αμέσως προηγούμενη απόπειρα της σοκο να εκφράσει τον ψυχικό της πλούτο, ένας "τυχαίος περαστικός" της έγραψε:

    Για να μην πάμε ακόμη πιο πίσω στο χρόνο και για να μην μου αγχώνονται και οι Ευταξίες του χώρου, παλιοί και νέοι, (όχι εσείς) ότι και καλά δεν τα λέμε "εύτακτα", να τα λοιπόν που τα λέμε.. Και τί έγινε; Τίποτα, μπαινάκης - βγαινάκης.

    Ως εκ τούτου, είναι απολύτως γνήσια η απορία μου: τί να κάνουμε επί τούτου; Για όσο ζυγίζει η ιδιοκτησία του φόρουμ τα συν και τα πλην (και δικαίωμά της) να στρέφουμε την άλλη παρειά; Δεν είμεθα στο φόρουμ της Χ.Ε.Ν. προφανώς...

    Κι αυτό με την Χ.Ε.Ν. με φέρνει στο τελευταίο: δεν ξέρω γιατί μπήκε στη ζωή μας το θέμα Αμις και μάλιστα ανάποδα. Εδώ έχουμε μια π ο υ ρ ι τ α ν ή που προσπαθεί χρόνια να τρυπώσει και να γίνει αποδεκτή στο φόρουμ ανθρώπων που δεν είναι πουριτανοί, όχι το ανάποδο.

    Για την οικονομία της συζήτησης προτείνω αυτόν τον ορισμό που άκουσα πρόσφατα και μ' άρεσε: Πουριτανός είναι ο άνθρωπος που ζει κάθε στιγμή με την αγωνία ότι την ίδια στιγμή κάπου, κάποιος, απολαμβάνει.

    Εχουν και τα χριστιανόπουλα κάθε θρησκείας δικαίωμα εισόδου στο φόρουμ. Αλλά ή θα κρεμάνε τον πουριτανισμό τους στην πόρτα του login ή θα ξέρουν ότι δεν είναι ευπρόσδεκτα.

    Το φόρουμ αυτό είναι πάρα πολύ ανοιχτό, αλλά έχει μια θεματολογία. Δεν μπορώ να φανταστώ σε ένα γκέι φόρουμ να μπει κάποιος να τους λέει κι εγώ γκέι δηλώνω, αλλά δεν είμαι σαν εσας τους ξεχειλωμένους πισωγλέντηδες, που κάνετε τον κώλο σας πατσαβούρα, ο ερωτισμός ρε σεις δεν θέλει κουτάκια και κανόνες, και με το άλλο φύλο να πηγαίνετε, ήρθα να σας πω για την πανηδονία που την στερείτε από τους άλλους. Δηλαδή μπορεί να μπει και να τα πει, αλλά δεν θα βγει χωρίς να τσούζει...
     
  10. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Πρεπει να ψαξω να βρω μελετες νευροεπιστημονων που ισχυριζονται οτι ακομα και η λεγομενη «ελευθερη βουληση» ειναι γενετικα προκαθορισμενη. Δηλαδη το ποια αποφαση θα παρουμε εκευθερα....εξαρταται απο τις αλληλουχιες αμινοξεων μας.....
    Ενα αφελες ισως αλλα τρανταχτο παταδειγμα ειναι το «γιατι εγω τραβαω παντα πανω μου τους ηλιθιους/μαλακες/βιαιους/ κλπ ανθρωπους?»
    Δεν ισχυριζομαι οτι ειναι απολυτα ετσι. Ουτε καν οι ιδιοι...αλλα εμπεριεχει ενα σημαντικο κομματι πιθανης πραγματικοτητας

    Επι του πρακτεου τωρα. Συμφωνω απολυτα με τα επομενα γραφομενα σας. Οταν μπαινεις σε ενα χωρο με «ιδιαιτερα» χαρακτηριστικα, μπαινεις για να μαθεις/ακουσεις/εκπαιδευτεις/προσφερεις . Δε μπαινεις για να τα κανεις ολα ρημαδιο. Ουτε για να δειξεις το «σωστο» δρομο. Μακρια απο εμενα οι «αλλες παρειες»
    Αναρωτηθηκα απλα, φιλοσοφωντας κατω απο μια ομπρελα στην παραλια με μια μπυρα στο χερι......ποσο πολυ μπορει το νεο αιμα να αλλαξει μια κατεστηκυια ταξη πραγματων. Ποσα καινα δαιμονια μπορει να φερει. Ποσο συνεισφερει στην «εξελιξη» των πραγματων. Η στην αλλοιωση τους. Παιρνοντας παντα υπ´ οψη οτι ταυτοχρονα αλλαζει και η κοινωνια γυρω μας. Αλλιως αντιμετωπιζονταν οι ομοφυλοφιλοι το ‘50 κι αλλιως τωρα. Εκει χωθηκαν οι Αμις ως κοινωνια μη επιδεχομενη την παραμικρη αλλαγη σε ο,τιδηποτε.

    Σαφεςτατα, ο τροπος του ευαγγελιζεσθαι νεωτερισμους παιζει ρολο. Εκει εβαλα τον πηχυ της «ευγενειας λογου» σε αλλο νημα συζητησης. Ωστοσο, πραγματι μπορει να αλλοιωθει πολυ περισσοτερο η βαση και η ουσια μιας καταστασης οταν αντιμετωπιζεται «ευγενικα».
    Παρ´ολα αυτα. Ειμαι υπερ της υπαρξης κανονων, θεσμων και οριων διοτι η ιστορια του ανθρωπου εχει δειξει οτι χωρις αυτους δεν φτιαχνει κοινωνιες.

    (Fix υπο σκιαν......αξια ανεκτιμητη!)
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτό λέγεται intelligent (ή not so intelligent) design  

    Not so exciting as evolution ran amok αλλά στις ανθρώπινες κοινωνίες ο δαρβινισμός παλιός ή νέος μπορεί να είναι από ανεπιθύμητος ως επικίνδυνος.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    είναι απλή ηλιθιότητα να νομίζεις πως μπορείς να καθορίσεις την εξέλιξη με αποσπασματικούς παράγοντες.
    κάθε ιδεασμός αριστείας είναι ηλιθιότητα.