Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 16 Μαϊου 2009.

1. Ηλίας

Ηλίας Guest

Απάντηση: Σκέψεις...

Το να φοράω την μάσκα ενός Master ή μιας Mistress δεν σημαίνει ότι γλίτωσα από τα κόμπλεξ μου. Άρα το να το κάνω για κάτι περισσότερο από την απλή εκτόνωση της γενετήσιας μου ορμής είναι ανωριμότητα.

2. TheWildOne

TheWildOne Regular Member

Τα όρια υπάρχουν για να σπάμε. Μόνο έτσι θα ολοκληρωθούμε κάποτε...

3. Ηλίας

Ηλίας Guest

Απάντηση: Re: Σκέψεις...

Είναι όρια ή ψευδαισθήσεις;

4. TheWildOne

TheWildOne Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Σκέψεις...

Όσο νιώθεις να σε περιορίζουν είναι όρια. Έμεις κάνουμε την πραγματικότητα μας...

---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:05 ----------

και επίσης ένας αρχηγός είναι αρχηγός επειδή το νιώθει ή επειδή έχει ακολούθους;

γεννιέσαι η γίνεσαι;

μη βιαστείτε να απαντήσετε...

5. Georgia

Georgia Owned Contributor

Υπάρχω και είμαι σε σχέση πάντα με τους άλλους.

6. Georgia

Georgia Owned Contributor

"Για να αποφεύγονται τα δυστυχήματα τους ήταν απαγορευμένο να κυκλοφορούν στους χώρους όπου ήταν εγκατεστημένα τα μηχανήματα του σκάφους, γι' αυτό και όλες οι είσοδοι που έφερναν σ' αυτά ήταν βαμμένες με κόκκινο χρώμα, δημιουργώντας τους έτσι ένα οπτικό εμπόδιο, μιας και η ανάλογη εκπαίδευση τους είχε διαμορφώσει ψυχολογικά ανασταλτικά στη θέα του χρώματος αυτού."

Ραντεβού με τον Ράμα Ι
    Arthur C. Clarke

7. Νηρηίς

Νηρηίς Guest

..και τότε θέλω, απ τη λαμπρή εστία του ενθουσιασμού,να εκτινάξω τη μελωδία,σκορπώντας την προς όλες τις κατευθύνσεις.
    Την κυνηγώ,τη σφίγγω πάλι με πάθος,τη βλέπω να μου φεύγει και να χάνεται στο χάος των εντυπώσεων,σε λίγο την ξανασυλλαμβάνω μ ένα ανανεωμένο πάθος,δεν μπορώ να την αποχωριστώ,πρέπει να την πολλαπλασιάσω μ ενα σπασμό έκστασης σ όλες τις μετατροπίες.Και την τελευταία στιγμή θριαμβεύω,την κατέχω αυτή που κυνηγούσα,την πρώτη ιδέα!
    Επειδή η μουσική είναι μια μεσάζουσα ανάμεσα στη ζωή των αισθήσεων και τη ζωή του πνεύματος,αυτό που το πνεύμα λαβαίνει απ αυτήν με τις αισθήσεις,είναι μια πνευματική αποκάλυψη ενσαρκωμένη,μια μυστική είσοδος σ έναν κόσμο που τυλίγει τον άνθρωπο χωρίς ο ίδιος να μπορεί να τον συλλάβει..Και τούτη η εντύπωση,ερεθίζει το πνεύμα σε καινούρια γονιμοποίηση ..

8. bumblebee

bumblebee Contributor

!!!!

9. espimain

espimain Contributor

Ουέ τοις ηλιθίοις.