Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 3 Σεπτεμβρίου 2010.

1. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Έχω παρατηρήσει ότι τις ώρες που ο περισσότερος κόσμος δουλεύει υπάρχουν πολλά μέλη μέσα στο φόρουμ που γράφουν ή διαβάζουν.

Κάθομαι και σκέφτομαι λοιπόν ότι τρία πράγματα μπορούν να συμβαίνουν: 1ον Να είναι άνεργοι. 2ον Να είναι δημόσιοι υπάλληλοι που έτσι και αλλιώς δεν κάνουν τίποτα... έστω και εν ώρα εργασίας...  3ον Να έχουν πολλά λεφτά οπότε δεν χρειάζεται να δουλεύουν...  

Εσείς τί λέτε;

ΥΓ. Αν υπάρχουν και άλλοι λόγοι πλήν αυτών που ανέφερα μπορείτε να τους γράψετε.

2. ae1969

ae1969 Regular Member

4. Να εργάζονται σε ή να έχουν δικό τους (μικρομεσαίο) εμπορικό κατάστημα και να βαράνε μύγες (ως συνήθως δυστυχώς).
    5. Να έχουν μονοήμερη άδεια (όπως εγώ σήμερα).
    6. Να είναι φοιτητές.
    7. Να είναι τόσο πορωμένοι με την ευγενή αυτή διαδικτυακή Κοινότητα που να τους κάνει να γράφουν τη δουλειά τους κανονικά.
    8. Από τις λίγες γνωριμίες που έχω κάνει εδώ μέσα, υπάρχει κόσμος που δουλεύει στην Εκπαίδευση, οπότε έχουν μεγαλούτσικες διακοπές και λιγότερο εντατικά ωράρια (κολλάει και με το σημείο 2 του νηματοθέτη, αλλά πιάνει και την ιδιωτική εκπαίδευση).

3. Kassandra

Kassandra Regular Member

Απάντηση: Σκέψεις

9.Να είναι σε αναρρωτική άδεια ή άδεια μητρότητας  

4. cider

cider Kitchen master

10. Να κάνουν κάποιο ελεύθερο επάγγελμα που δεν προϋποθέτει ωράριο ή/και συνεπάγεται ότι μπορούν να δουλεύουν απ' το σπίτι, άρα δεν έχουν πρόγραμμα ή/και έχουν το ιντερνέτ ανοιχτό στο φόρουμ ενώ δουλεύουν και πού και πού κάνουν κάνα διάλειμμα από τη δουλειά.

5. Arina

Arina Regular Member

11.Να εργάζονται σε διαφορετικά ωράρια απ' ότι ο περισσότερος κόσμος..πχ βραδινές ώρες  

6. Ninevi

Ninevi Regular Member

12. Να είναι συνταξιούχοι.

7. jorge1970

jorge1970 Regular Member

10α. Να είναι υπάλληλοι και να μπαίνουν "στα κλεφτά" από τη δουλειά τους όταν μπορούν (εκτός αν μιλάμε για ώωωωωρες συνεχόμενες   )
    10β. Να είναι υπάλληλοι και να έχουν το PC σε θέση που δε φαίνεται από τους άλλους   (στη δουλειά πάντα) και να είναι συνέχεια on-line χωρίς όμως να ασχολούνται συνέχεια με την κοινότητα.

8. Sofia

Sofia Regular Member

13.να εχουν προσβαση στο ιντερνετ απο το κινιτο τους,οπου και να βρισκονται οτι και να κανουν...

9. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Χα χα χα, συνταξιούχοι; Και αν μετά από τόσες ώρες ενασχόλησης με το φόρουμ τους κάτσει κάτι, πως θα ανταπεξέλθουν σ΄ ένα τόσο σκληρό άθλημα;...    

ΥΓ. Ευχαριστώ όσες/ους συμμετέχουν στο νήμα μου, μου αρέσει που οι σκέψεις σας είναι αστείρευτες!

Last edited: 3 Σεπτεμβρίου 2010
  10. kati

kati Regular Member

Να είναι πίσω από τα σίδερα (σε κάποιο προφανώς λουξ ίδρυμα με internet)..

11. thanasis

thanasis Contributor

Να πληρώνονται για να συμμετέχουν στο φόρουμ.  

12. Durcet

Durcet In Loving Memory

Εντάσσεται στα βαρέα και ανθυγιεινά;  

16 (νομίζω): Να έχουν εισοδήματα από άλλες πηγές, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να εργαστούν.

17: Να ασχολούνται με οικειακά