Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκλάβα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 1 Ιανουαρίου 2016.

1. Soraya

Soraya Guest

ναι όταν επιλέγεις εσυ έναν Κ τον αναγνωρίζεις ως Κύριο σου
    όταν σε επιλέγει αυτός ως υποτακτική του το ίδιο κτλ κτλ.

το να κοτσάρω εγώ μια ταμπέλα πάνω μου..."ΣΚΛΑΒΑ"
    δεν σημαίνει πως είμαι κιόλας  

2. Απαιτείται πιστοποίηση κατά ISO 9000 ?

3. Soraya

Soraya Guest

αν το χρειάζεται αυτος που το ζητάει.... τι να πω εγω...

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Κανείς δεν μπορεί να να αποκαλεί τον εαυτό του σκλάβο/σκλάβα, πρώτα απ όλα πρέπει να είναι υποτακτικός/ή .

5. Soraya

Soraya Guest

το ίδιο ισχύει κ για την υποτακτική  

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Δηλαδή, γιατί μάλλον δεν κατάλαβα κάτι καλά.
    Κάποια/ος πρέπει να είναι αναγνωρισμένος/η από κάποιον/α άλλο/η, για να υπάρχει?
    Δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού γιοκ?

Και άλλη μια ερώτηση εξίσου χαζή, η όποια Κυριαρχίλα, υποτακτικίλα και σκλαβίλα, ως δια μαγείας αναβλύζουν από μέσα μας κατόπιν "πράξεως αναγνώρισης"?
    Μέχρι τότε ξανά γιοκ?

Υ.Γ.

Για ν' αφαιρέσω απ' την "εξίσωση" ένα κομματάκι...
    Κ δίχως υ, είναι Κυριαρχικός και όχι Κυρίαρχος...Αφέντης δίχως σκλάβα είναι τίτλος τιμής...

Και αν σ δίχως Α θα ήταν υ.
    υ δίχως Κ τι στο πέος θα ήταν?

Αλλά, αλλά...στις περιόδους που κάποιος/α είναι "χωρίς"...Δηλαδή σαν λευκή σοκολάτα δίχως σταφίδες...
    Αλλάζει η ψυχοσύνθεση του/της?...Τελικά αυτές οι γαμωετικέτες πόσο σημαντικές είναι?
    Τόσο όσο η όποια ουσία να πηγαίνει βολτίτσα? ( Αυτές οι δυο τελευταίες ερωτήσεις είναι παντελώς ρητορικές )

Last edited: 7 Ιανουαρίου 2016
  7. Soraya

Soraya Guest

μέσα στο δικό μου μυαλό το έχω σαν το γιν και γιαν... χωρίς το ένα δεν υπάρχει το άλλο...
    εγω... ξανα λέω... όποιος ξινίζεται... χμ.... ας μην πω...

8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εγώ τουλάχιστον δεν ξινίζω καθόλου, απλά προσπαθώ να καταλάβω όσο γίνεται, ψυχοσυνθέσεις που δεν μου ανήκουν.
    Με τα ying και ταyang συμφωνώ κι εγώ, απ' την άποψη ότι σαν βρίσκονται, εκδηλώνουν το δυναμικό τους στο έπακρο.
    Αλλά αν δεν υπάρχει ήδη ένα ψήγμα αυτού του δυναμικού, δεν θα υπήρχε κάτι και να εκδηλωθεί.
    Εκτός κι αν μιλάμε γι' απλές κονκάρδες ( που για μένα ούτε αυτό θα ήταν κακό ).

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Τι σημαινει ιδιοτητα σκλαβα;

10. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

σκλάβα ? πάιζουμε με τις λέξεις ? δεν εργαζεσαι , δέν εχεις αναγκες , δεν έχεις θέλω, ζεις για να υπηρετεις , και απλά περιμένεις το Αφέντη σου, να σε φωνάξει.. μακαρι... αν και στην εποχη μας.. δεν το βλέπω τοσο εφικτο.

11. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

την ίδια στιγμη το σκευτικαμε αδερφε.

12. Soraya

Soraya Guest

καλό απόγευμα σε όλους...