Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκλάβοι στο Βουνό

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 30 Δεκεμβρίου 2014.

  1. dats

    dats Regular Member

    Ένα καλοκαίρι που παραθερίζαμε στο χωριό με τα ξαδέρφια μου, τον Αντώνη και τον Μανόλη ήλθε στο καφενείο ένας γέρος βοσκός. Το παράπονο του ήταν ότι είχε αγοράσει ένα νεαρό να τον βοηθάει μα όπως έλεγε του βγήκε σκάρτος .

    - Δουλεύει μόνο όταν είμαι εκεί. Αν δεν τον επιτηρεί κανείς ξαπλώνει κάτω από ένα δένδρο και δεν κάνει τίποτα. Τώρα είμαι αναγκασμένος να φύγω και είμαι σίγουρος πως άμα γυρίσω δεν θα έχει κάνει τις δουλειές που του είπα.

    Προθυμοποιηθήκαμε με τα ξαδέρφια μου να βοηθήσουμε το γέρο και να πάμε εμείς να επιτηρούμε το δουλάκι του μέχρι να γυρίσει.

    - Μας δίνεις την άδεια όμως να του ρίχνουμε δυο τρεις αν δεν υπακούει στις διαταγές μας;

    - Βεβαίως κτυπήστε τον όσο θέλετε. Να πάρτε το κλειδί της αποθήκης. Έχω εκεί ένα σωρό καμτσίκια . Και το βράδυ δέστε τον με αλυσίδες να μην σας φύγει. Μην τον λυπάστε τον άτιμο.

    Ανεβήκαμε με αγωνία στο βουνό. Το μέρος ήταν άγριο , μοναχικό. Φτάσαμε κοντά στο στάβλο. Πλησιάσαμε με αργά βήματα και είδαμε τον νεαρό. Κοιμόταν κάτω από μια συκιά. Ήταν ξανθός , γυμνός από την μέση και πάνω . Το άτριχο πετσί του ήταν κατάλευκο και σκληρό σαν λάστιχο. Έμοιαζε με αλλοδαπό . Ο Μανόλης γέμισε ένα κουβά με νερό και το έριξε πάνω του. Πριν προλάβει να συνέλθει του είχαμε δέσει το λαιμό με μια αλυσίδα.

    - Ποιοι είστε ; ρώτησε έντρομος.

    - Σκασμός. Από δω και πέρα θα ρωτάμε μόνο εμείς του είπα τσιμπώντας με δύναμη τα βρεγμένα βυζιά του. Μας έστειλε το αφεντικό σου να σε επιτηρούμε. Και όπως βλέπω είσαι τεμπελάκος και χρειάζεσαι πολύ δουλειά μέχρι να γίνεις ένα σωστό σκλαβάκι. Εμπρός σήκω και προχώρα !

    Ο νεαρός άρχισε να περπατάει ξυπόλυτος αφού ο Αντώνης είχε προλάβει να του πετάξει τις σαγιονάρες στο γκρεμό υπενθυμίζοντάς του πως οι σκλάβοι περπατάνε πάντα ξυπόλυτοι. Για να κάνουμε την πορεία του προς στον στάβλο πιο διασκεδαστική ο Μανόλης του είπε να πάρει στους ώμους του μια κοτρόνα και να την μεταφέρει μαζί του. Η αλήθεια είναι ότι όλοι θαυμάσαμε την δύναμη αυτού του νεαρού που κατάφερνε με δυσκολία βέβαια να μεταφέρει αυτή την τεράστια κοτρόνα που δεν την σήκωναν εύκολα δύο άνδρες. Παράλληλα όμως μας έφερε ηδονή το γεγονός ότι αυτός ο σκλάβος ήταν δυνατός και άντεχε πολλά μαρτύρια και βάσανα που είχαμε σκοπό να του κάνουμε.

    - Γρήγορα ! , του έλεγα και τον έδερνα με κάτι τσουκνίδες στον ιδρωμένο του ώμο. Ρίξε την πέτρα στον κορμό αυτής της ελιάς και ανέβα πάνω, τον διέταξα ρίχνοντάς του τα τελευταία κτυπήματα με τις τσουκνίδες. Το κορμί του είχε ήδη κοκκινίσει. Ανέβηκε ξυπόλυτος στην πέτρα. Τραβήξαμε την αλυσίδα και σηκώσαμε το κορμί του τόσο όσο μόλις τα ακροδάκτυλα των ποδιών του άγγιζαν την πέτρα. Ο λαιμός του σφίχτηκε για να μην πνιγεί . Τον κρατήσαμε σε αυτή την άβολη στάση.

    Άρχισε η ανάκριση . Μάθαμε ότι ήταν Ρωσοπόντιος. Οι γονείς του έμεναν στη Αθήνα και αυτός κατέβηκε στο νησί για να βρει δουλειά. Τότε ανακάλυψα κάτω από το σχισμένο σορτσάκι του είχε αρχίσει να σαλεύει ένα θηρίο . Δεν άντεξα και του κατέβασα το σορτσάκι. Γούρλωσαν τα μάτια μας βλέποντας τον πούτσο του που σχεδόν έφτανε μέχρι το γόνατό του. Το πετσάκι του ήταν πληγωμένο λες και κάποιος του το είχε κόψει με μαχαίρι.

    - Ποιος στο έκανε αυτό;

    - Το αφεντικό. Ένα βράδυ με έγδυσε και με έδεσε σε έναν πάσσαλο. Εκεί κοιμήθηκα. Το πρωί κάλεσε δυο τρεις φίλους του. Μαζεύτηκαν γύρω μου. Το αφεντικό ακόνισε το μαχαίρι και μου έκοψε την άκρη του πουλιού μου. Με άφησε έπειτα τρεις μέρες , ενώ το αίμα έτρεχε στα πόδια μου.

    Και οι τρεις βάλαμε τα γέλια. Έπειτα χαλαρώσαμε την αλυσίδα και το κορμί του σωριάστηκε στο έδαφος. Ο Αντώνης τον πάτησε με την μπότα του στον σβέρκο. Το πρόσωπό του κόλλησε πάνω στο χώμα. Δεν αρκέστηκε όμως σε αυτό. Άρχισε να σκουπίζει τις βρωμομπότες του πάνω στα μάγουλά του κι ο νεαρός ένιωθε την ταπείνωση της ζωής του. Με κλωτσιές τον γυρίσαμε ανάποδα και ο Μανόλης κάρφωσε την μύτη της σαγιονάρα του στα αρχίδια του με μια δυνατή κλωτσιά. Ο Ρωσοπόντιος άρχισε να σφαδάζει στο έδαφος σαν φίδι. Για να γλιτώσει από αυτή την απρόσμενη και οδυνηρή επίθεση προσπάθησε να συρθεί προς τα πίσω γδέρνοντας άθελά του τον κορμί του στα αγκάθια.

    Ήμασταν αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε το σχέδιο μας. Αρχίσαμε να σέρνουμε το λαστιχένιο κορμί του πέρα δώθε μέσα στα κλαδιά . Οι σάρκες του σκίζονταν από τις πέτρες και τους αγκαθωτούς θάμνους. Όταν τον μεταφέραμε σε κάποιο ξέφωτο ο Μανόλης έβγαλε το μαχαίρι του κι άρχισε να του τσιμπάει το φουσκωτό δέρμα του γύρω από τις ρόγες . Ήδη είχαμε κατεβάσει και οι τρεις τα παντελόνια και τα βρακιά μας κι είχαμε τις καυλωμένες πούτσες μας ολόρθες μπροστά στο πρόσωπό του. Ο σκλάβος προσπάθησε να αντιδράσει.

    - Όχι, αυτό δεν θα μου το κάνετε ποτέ !

    - Από ότι βλέπω είπε ο Αντώνης, το δουλάκι μας παριστάνει το δύσκολο. Λέω να τον δέσουμε πριν αρχίσουμε να τον γαμάμε. Πάω να φέρω το σχοινί.

    - Βρε μαλάκα Γιώργο, μήπως θα σκατώσουμε τις ψωλές μας αν του γαμήσουμε τον κώλο, είπε γελώντας ο Μανώλης.

    - Μην ακούω μαλακίες. Φαίνεται καθαρός. Άλλωστε αν μας τις λερώσει θα τον βάλουμε να τις γλύψει.
     
  2. danos

    danos Regular Member

    καλα να πάθουμε,μας άξιζε  
    υγ. πολυ καλύτερο και ευτυχώς χωρίς βρόμικες κάλτσες  
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

  4. gazza

    gazza Regular Member

    μην βιαζεσαι χαχαχα
     
  5. dats

    dats Regular Member

    Τον σηκώσαμε και τον μεταφέραμε σε έναν τρόχαλο. Τον βάλαμε να σκύψει μπρούμυτα και τον δέσαμε σε αυτήν την θέση. Άνοιξα το κωλομέρια του και ανακάλυψα ότι η κωλοτρυπίδα του ήταν άτριχη και στενή. Κανείς ακόμη δεν τον είχε γαμήσει. Όπως φαίνεται ο γέρος δεν συνήθιζε να τον γαμάει από πίσω. Ο μικρός ήταν λοιπόν παρθένος, όμως σε μισή ώρα θα τον είχαν γαμήσι ήδη τρεις. Χύσαμε και οι τρεις μέσα του. Ο Ρωσοπόντιος πόνεσε μα δέχτηκε υποτακτικά το γαμήσι σαν πραγματικός σκλάβος.

    - Γιώργο δεν νομίζεις ότι ήλθε η ώρα να περάσουμε στο δεύτερο στάδιο της εκπαίδευσης του σκλάβου μας, ρώτησε χαχανίζοντας ο Αντώνης καθαρίζοντας την πούτσα του στα μάγουλα του Βασίλη.

    - Ναι μπορείς να αρχίσεις.

    Ο Αντώνης τότε άρχισε να του γαργαλάει την πλάτη με το μαχαίρι του και κατέβαινε μέχρι την σχισμή του κώλου του.

    - Ακου μαλάκα. Από αυτή την στιγμή εμείς θα κάνουμε κουμάντο στο βρωμοκορμί σου. Εμείς θα είμαστε οι αφέντες σου. Θα μας υπακούς. Θα είμαστε οι ανώτεροι σου. Κάτω από μας είναι τα μαστίγια μας. Πιο κάτω τα κάτουρά μας που θα πίνεις με σεβασμό. Πιο κάτω τα σκατά μας που θα τρως για φαγητό. Πιο κάτω τα σκουλήκια που θα σέρνεσαι μαζί τους στο χώμα . Και πιο κάτω εσύ.

    Όταν το μαχαίρι έφτασε στην κωλοτρυπίδα του τον τσίμπησε και άρχισε να τρέχει λίγο αίμα. Του χάραξε έπειτα τα κωλομέρια για να τον φοβίσει. Όμως ο νεαρός παρόλο τις πληγές που είχε στον κώλο του δεν ούρλιαζε, συνηθισμένος φαίνεται από τα βασανιστήρια.

    Του δέσαμε τα χέρια με αλυσίδες και κλωτσώντας τον, τον φέραμε κοντά στην αποθήκη. Σίγουρα εκεί μέσα θα είχε όλα τα μαραφέτια που χρειαζόμασταν για να δαμάσουμε αυτό το λιοντάρι. Ανοίξαμε και η έκπληξή μας ήταν μεγάλη. Οι τοίχοι της αποθήκης ήταν γεμάτοι από ένα σωρό παράξενα αντικείμενα : αλυσίδες, μαστίγια, φίμωτρα, καμουτσίκια με συρμάτινα μπαλάκια στις άκρες τους.

    - Μπες μέσα του είπα επιτακτικά και αυτός υπάκουσε σκύβοντας το κεφάλι. Τον οδηγήσαμε σ έναν ξύλινο αυτοσχέδιο πάγκο με διάφορα καλώδια σχοινιά και σύρματα που κρέμονταν από τις άκρες του. Ο πάγκος είχε στην άκρη του μια χονδρή σανίδα με τέσσερις μεγάλες τρύπες. Δίπλα από τις τρύπες υπήρχαν σκουριασμένοι χαλκάδες.

    - Βάλε τα πόδια σου και τα χέρια σου σε αυτές τις τρύπες σκλάβε. Πρέπει να τιμωρηθείς για την τεμπελιά σου.

    Ο σκλάβος υπάκουσε και ο Αντώνης του έδεσε τα πόδια και τα χέρια . Το κορμί του σκλάβου στηριζόταν τώρα μόνο στους καρπούς και στους αστραγάλους. Το υπόλοιπο βάρος του ήταν μετέωρο. Τάραζε από τον πόνο. Κάποια στιγμή γύρισε το κεφάλι του στα πλάγια και είδε τον Μανώλη να κρατάει μια πλαστική σωλήνα ποτίσματος.

    - Νομίζω πως ήλθε η ώρα να σου καθαρίσουμε τον κώλο από τα χύσια μας. Θα σου κάνουμε ένα δυνατό κλυσματάκι, του είπε και άρχισε να τρίβει στην τρυφερή κωλοτρυπίδα του σκλάβου το μεταλλικό ρύγχος του λάστιχου. , Κάποια στιγμή του το έχωσε κι άρχισε να το στριφογυρνάει.

    - Σούβλισέ τον σαν τον Αθανάσιο Διάκο. Μην τον λυπάσαι. Τα γαλανά μάτια του Ρωσοπόντιου γούρλωσαν . Οι βυζορόγες του σφίχτηκαν και κοκκίνισαν.

    - Ήρεμα δούλε. Μην κτυπιέσαι άσκοπα και κουράζεσαι. Περίμενε και θα δεις ι πόσο θα το απολαύσεις.

    Εντωμεταξύ ο Μανώλης ετοιμαζόταν να του βάλει κάτω από τον κώλο για να στηριχτεί, ένα σκαμνάκι πάνω στο οποίο όμως υπήρχαν ένα σωρό καρφιά και συρματάκια που όποιος τολμούσε να καθίσει του έκανε τον κώλο κόσκινο. Για πρώτη φορά ο σκλάβος άρχισε να ουρλιάζει καθώς οι αιχμές καρφώνονταν στα σκληρά κωλομάγουλα του.

    - Είσαι τεμπέλης μαλάκα γι’ αυτό σε βασανίζουμε έτσι . Τώρα και να θες να λουφάξεις δεν θα μπορείς αφού οι πληγές αυτές θα σε κάνουν να ξανακάτσεις σε μια βδομάδα, του είπα χαχανίζοντας.

    - Γιώργο, να ανοίξω την βρύση.

    - Όχι , θα το κάνει μόνος του. Εμπρός σκλάβε. Άπλωσε το χέρι σου και άνοιξε την βρύση τέρμα. Αν δεν το κάνεις αμέσως θα βάλω τα ξαδέρφια μου να σε λιώσουν στο μαστίγωμα.

    Ήταν η πρώτη φορά που δεν υπάκουσε. Έκανα νόημα τότε στα παιδιά να αρχίσουν. Τα καμουτσίκια με τα σιδερένια μπαλάκια στην αρχή έπεφταν ανελέητα και του ξέσκιζαν το στήθος. Έως ότου ο σκλάβος συμμορφώθηκε άπλωσε το χέρι του και άνοιξε τέρμα την βρύση. Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που ήμουν σίγουρος πως θα του ξέσκιζε τα έντερα.

    - Εχε υπόψη σου μωρέ καργιόλη ότι εμείς δεν παίζουμε. Αν θες να βγεις από δω μέσα ζωντανός θα πρέπει να κάνεις ότι σου λέμε με την πρώτη.

    Καθίσαμε όλοι και καπνίσαμε ένα τσιγάρο βλέποντας τον να κτυπιέται και να πονάει πάνω σε κείνο το σκαμνί των βασανιστηρίων.

    - Σας παρακαλώ σταματήστε. Δεν με λυπάστε; Τι σας έκανα; κλαψούριζε.

    Η σωλήνα που του χώσαμε συνέχιζε να τον γεμίζει νερό. Τα καρφιά χώνονταν σιγά σιγά στο κρέας του κώλου του. Έκλεισε τα μάτια κι άφησε την μύτη του να μυρίζει το αρρενωπό άρωμα των αρχιδιών μας και των πούτσων μας. Είχαμε πάει κοντά και βαρούσαμε μαλακία για πάρτη του. Τον δικό μου τον πλησίασα στο στόμα του.

    - Πάρε μου τον πούτσο. Ρούφα τον γλύφτον είναι όλος δικός σου. Αν μου κάνεις σωστή δουλειά σου υπόσχομαι ότι θα σου κάνω το καλύτερο μαστίγωμα της ζωής σου.

    Ο νεαρός φαίνεται να ήξερε από τσιμπούκια. Προσπαθούσε να μου πει να του βγάλω την σωλήνα.

    - Άστη σωλήνα να κάνει τη δουλειά της. Εσύ κοίτα να μου κάνεις σωστό λαρυγγοτσίμπουκο.

    Αφού πήρε σε όλους τσιμπούκι, του βγάλαμε τον σωλήνα από την κωλτρυπίδα και τον ξαπλώσαμε με δύναμη στο πάτωμα. . Συνέχιζε να φωνάζει από τον πόνο ενώ από το στόμα του έφτυνε χύσια και από τον κώλο κατουρούσε βρωμόνερα. . Ο Αντώνης άρχισε να του ρίχνει δυνατά σκαμπίλια για να τον συνεφέρει.

    Έπειτα τον κρεμάσαμε από το ταβάνι σαν σφακτάρι. . Το κορμί του έσταζε ιδρώτα και αίμα.


    Το μεσημέρι ήλθε η ώρα να τον βάλουμε να δουλέψει. Έκανε ζέστη. Ο ήλιος έκαιγε και εμείς τον λύσαμε και τον μεταφέραμε στο κέντρο του χωραφιού. Του φορέσαμε μόνο τα εσώρουχά του για να μπορούμε πιο άνετα να τον γδύνουμε και να τον τιμωρούμε αν χρειαστεί.

    - Σκύψε δούλε. Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι μπροστά μας δεν μπορείς να στέκεσαι όρθιος. Σκύψε και γλύψε μας τα πόδια . Έτσι μπράβο. Βγάλε την γλωσσίτσα σου και δρόσισέ τις πατούσες όλων. Φτάνει τώρα. . Καιρός να προσφέρεις και καμιά δουλειά. Αυτό το χωράφι θέλει καθάρισμα. Έχεις μισή ώρα καιρό να το καθαρίσεις από κάθε πέτρα.

    Καθίσαμε κάτω από μία σκιά και παρακολουθούσαμε τον σκλάβο να δουλεύει. Ο ήλιος του τσουρούφλιζε την πλάτη . Ιδρώτας κυλούσε από το άτριχο κορμί του. Σε μια στιγμή ζήτησε νερό.

    - Αντώνη δώστου να πιει.

    Τότε αυτός σηκώθηκε και πλησίασε τον σκλάβο.

    -Πέσε στα γόνατα ρε μουλάρι να σε ποτίσω , είπε και αφού ξεκούμπωσε το παντελόνι του άρχισε να τον κατουρά στο πρόσωπο με τα ζεστά του κίτρινα κάτουρα. Άνοιξε το στόμα σου σκλάβε και πιες. Δεν πιστεύω να σιχαίνεσαι να πίνεις τα ούρα των αφεντικών σου.

    Επειτα τον έπιασε από τα μαλλιά και του είπε: Μαλάκα θύμισέ μου να σε μαστιγώσω τριάντα φορές για αυτή σου την αναίδεια να ζητήσεις νερό.

    Στη συνέχεια δέσαμε τον σκλάβο και τον μεταφέραμε στον κήπο του γέρου βοσκού. Να βάλαμε να μας ακολουθεί μπουσουλώντας. Ξαφνικά σταμάτησα κοντά σε μια κολοκυθιά. Έκοψα το πιο μεγάλο κολοκύθι που βρήκα. Θα ήταν γύρω στους 40 πόντους σε μήκος και το πάχος του περίπου σαν μια γροθιά .


    Έχω βάλει στοίχημα με τον Μανώλη για κάτι.

    - Τι στοίχημα;

    - Λοιπόν άκου το στοίχημα που βάλαμε, του είπα. . Εγώ λέω πως αν χώσουμε αυτό το κολοκύθι στον κώλο σου, θα πονέσεις αλλά δεν θα ματώσεις.

    - Εγώ λέω πώς τούτο το κολοκύθι θα σε ξεσκίσει και θα σου αχρηστέψει τον κώλο, είπε ο Μανώλης..

    - Σας παρακαλώ μην μου βάλετε αυτό το πράγμα στο κώλο μου. Είναι γιγάντιο, πως θα χωρέσει μέσα.

    - Δεν κατάλαβες. ¨ότι θα στο χώσουμε δεν υπάρχει αμφιβολία. Η κατάσταση του κώλου σου έπειτα μας ενδιαφέρει και όχι αν πονέσεις, είπα και χούφτωσα γερά το κολοκύθι. Τον πλησίασα για να δει ότι πάνω στο κολοκύθι υπήρχε ένα χνούδι, και στο κάτω μέρος μικρά αγκάθια που θα τον μάτωναν στα σίγουρα.

    Κάποια στιγμή ο Αντώνης άλειψε το κολοκύθι με βούτυρο για να μπορέσει να σφηνωθεί στον κώλο μου με μεγαλύτερη ευκολία.

    Τον δέσαμε σε ένα παλούκι που βρήκαμε.

    - Τα στενά κολαράκια πρέπει να φαρδαίνουν, είπε ο Αντώνης και άρχισε να γελά. Μετά γονάτισε ανάμεσα στα ορθάνοικτα μπούτια του Ρωσοπόντιου και του τα έλυσε.

    - Σήκωσε τα μπούτια σου ψηλά κι ακούμπησε τα στους ώμους για να σε γαμήσω καλύτερα, είπε με αγριωπό ύφος.

    Υπάκουσε αμέσως. Ο Αντώνης ακούμπησε το χονδρό και γυαλιστερό κολοκύθι πάνω στα ξυρισμένα κωλομάγουλά του. Με μια απότομη κίνηση του άνοιξε τον κώλο και του φύτεψε το ένα τέταρτο. Άρχισε να σκούζει, να βογκάει από τον πόνο. Το κολοκύθι άρχισε με την ίδια μανία να μπαινοβγαίνει. Κάθε φορά του έμπαινε όλο και πιο βαθιά. Η κωλοτρυπίδα του είχε ανοίξει στα δυό.

    - Άνοιξε καλά τα πόδια σου πούστη. Άνοιξε τα αλλιώς θα μετανιώσεις πολύ σκληρά.

    Πόνος απλώθηκε σε όλο του το κορμί. Προσπαθούσε όμως να μένει στη θέση αυτή και να κρατά τα πόδια του όσο γίνεται πιο ανοικτά. Το μαρτύριο του παλουκιού κράτησε ένα τέταρτο περίπου. Όταν του έβγαλε το κολοκύθι από τον κώλο, τον στήσαμε για να δούμε την κατάσταση του κώλου του.

    - Είδες ο κώλος του μάτωσε. Τον αχρήστεψε το κολοκύθι . Σου το είπα

    Παραδέχτηκα ότι έχασα το στοίχημα, ενώ έβλεπα το αίμα να κυλάει στα πόδια του.
     
  6. Το δίχως άλλο, έχεις φαντασία που οργιάζει.
     
  7. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    ...μεγάλε φιλικά στο λέω, μείνε και ένα καλοκαίρι αθήνα, δε σε πάει λέμε
     
  8. libra

    libra Regular Member

    Το δίχως άλλο έχεις αρρωστημένη φαντασία που οργιάζει.
     
  9. καλημερα και χρονια πολλα .....!!! πλακα μου κανετε ε...??? ειναι φαεινοτερο ηλιου οτι το ολο θεμα ειναι copy paste αλλα οκ..... συμφωνω παντος με την @libra οτι η φαντασια ειναι για ΟΣΚΑΡ......  
     
  10. ΥΓ. το παλεψα αλλα δεν αντεξα.....ρωσοποντιος υποτακτικος(σκλαβος δουλος κλπ κλπ) μου θυμιζει το ανεκδοτο με τον ασιατη μακρυχοντροτσουτσουνο....... θεωρω οτι δεν παιζει το σεναριο με τιποτα.... καλυτερα οπου ρωσοποντιος βαλτε αγγλος τουριστας.....   
    ΥΓ. αν διαβασει ο πουτιν την ιστοριουλα..... μαλλον θ αρχισει ο ΓΠΠ ...... 
     
  11. danos

    danos Regular Member

    οχι δεν είδα τπτ  
    αι στ διάλα ρε
     
     
  12. dats

    dats Regular Member

    Μπορεί να πείτε ότι θέλετε. Μην μου πείτε ότι η ιστορία είναι κλεμμένη. Αν την βρείτε κι αλλού, να ξέρετε ότι την έγραψα εγώ.