Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκλαβα για πρωτη φορα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος palm_beach, στις 28 Απριλίου 2012.

1. palm_beach

palm_beach New Member

Σαν κοπελα μου αρεσε παρα πολυ να μου κανει spanking ο παρτενερ μου την ωρα του σεξ... Ποτε ομως δεν ειχα προχωρησει σε κατι αλλο... Μονο με την φαντασια μου... Ετσι λοιπόν αποφάσισα πως θα μου αρεσε να ζήσω κατι αλλο, πιο σκληρο.. Δεν ειχα ιδεα πως ακριβως είναι το BDSM αλλα ημουν περιεργη, ετσι κανονισα μεσω internet να συναντηθω με εναν Master...

Είχαμε κανονισει να μεινουμε μαζι σχεδον δυο ημερες... Φτάνω στο σπίτι του και χτυπάω το κουδουνι... Μου ανοιγει και μου λεει να περάσω.. "Είσαι πολύ πιο όμορφη απο κοντά.." μου είπε "Ευχαριστώ" του απαντάω.. "Χαίρομαι που θα έχω μια όμορφη σκλάβα..." εγω χαμογέλασα... "Ομως θα πρέπει να σου πω κάποιους κανόνες.. Απο εδω και στο εξής θα με φωνάζεις 'αφεντη'... Γιατι για όσο μείνεις εδω θα ειμαι ο αφέντης σου και θα σου κανω οτι γουσταρω.. Επίσης δε θα μιλας αν δεν παρεις την αδεια μου και θα απαντας μονο όταν σε ρωτάω.. Τωρα γδυσου και πηγαινε μεσα και θα ερθω.." "Μάλιστα.." του λεω... Πριν καλα καλα τελειωσω την φραση μου μου εδωσε ενα πολυ δυνατο χαστουκι.. "Μαλιστα αφεντη θα λες"... "Συγνωμη αφεντη.."

Επειτα έκανα οτι μου ειπε... Εβγαλα τα ρουχα μου και πηγα σε ενα αλλο δωματιο.. Εκει είχε δίαφορα περίεργα και αγνωστα για μενα εργαλια... Είχε παρα πολλα μαστίγια, ραβδους, σχοινια, χειροπεδες, μανταλακια, βελονες και διαφορα αλλα... Εγω φοβηθηκα... Δεν φανταζομουν οτι θα τα χρησιμοποιησει αυτα με μενα... Μετα απο 5 λεπτα ηρθε.. "Ποιο είναι το πιο ευαίσθητο σημειο σου? Που πονας πιο πολύ?" "Οι ρόγες μου αφεντη".. Οι ρογες μου ηταν παντα πολυ ευαίσθητες.. Με οποιοδηποτε δαγκωμα ή τσιμπημα με πονουσαν παρα πολυ... Φανταστηκα οτι με ρωτουσε για να μην με πονεσει πολυ... "Ωραια, ας ξεκινησουμε.."

Με εδεσε και πηρε ενα μαστιγο... "Μετρα αργα μεχρι το 50" μου λεει.. Εγω ξεκινησα.. Σε κάθε μετρημα το μαστιγιο προσγειωνοταν πανω στο κορμι μου... Κυριως πανω στα βυζια μου... Δεν ειχα ξανανιωσει ποτε τετοιο πονο...Μετα τα 20 χτυπηματα τα βυζια μου ειχαν γινει κατακοκκινα και εγω φωναζα απο το πονο.. Ομως αντεξα και τα 50.. "Πρεπει να περιποηθω τις ρογες σου τωρα.." μου ειπε.. Οι ρογες μου ειχαν ηδη κοκκινισει απο το μαστιγωμα και πονουσαν πολυ.. Ο αφεντης μου πηρε 2 μανταλακια και τα επιασε πανω στις ρογες μου... Υστερα πηρε ενα καλαμι και αρχισε να χτυπαει πανω στα μανταλακια στην αρχη πιο σιγα και στην συνεχεια πιο δυνατα... Εκεινη την στιγμη καταλαβα γιατι με ρωτησε ποιο ηταν το πιο ευαισθητο σημειο μου... Εγω ελιωνα στον πονο και εκεινος το ευχαριστιοταν στο επακρο... Μετα πηρε ενα μαστιγιο με πολλες ουρες και μαστιγωνε τα βυζια μου μεχρι που τα μανταλακια βγηκαν... Ο πονος στις θηλες μου ηταν αφορητος.. Τις κοιτουσα και ηταν κατακοκκινες, ειχαν σχεδον ματωσει...

"Νομιζω πως πρεπει να σφουγγαρισεις το πατωμα" "Μαλιστα αφεντη" απαντησα αμεσως... Μου φορεσε ενα κολαρο το οποιο ειχε ενα σχοινι που το κρατουσε αυτος.. Ημουν δηλαδη σαν σκυλακι... Ειχε φερει ενα απορρυπαντικο και μου λεει "θα σφουγγαρισεις το πατωμα στα τεσσερα με τα βυζια σου.." Ετσι κι εγινε.. Ο αφεντης μου ειχε μολις αναψει ενα τσιγαρο και καθε φρα που εριχνε την σταχτη του στο πατωμα εγω εριχνα απορρυπαντικο και ετριβα το πατωμα με τα βυζια μου... Η ασθηση του απορρυπαντικου πανω στις ματωμενες ρογες μου δημιουργουσε εναν αβασταχτο πονο.. Ο αφεντης μου ηταν απο πανω μου και ελεγχε... Και οποτε ηθελε με παταγε στην πλατη για να καθαρισω καλυτερα..

Μετα απο λιγη ωρα με εβαλε να τον τσιμπουκωσω ενω αυτος με μαστιγωνε.. Αφου ο πουτσος του ειχε γινει πετρα μου τον εχωσε στον κωλο μεολη του τη δυναμη και με γαμουσε απο πισω για ωρα... Οταν τελειωσε με εβαλε να καθαρισω τα χυσια του απο το πατωμα με την γλωσσα μου.. Στην αρχη δεν ηθελα να το κανω και για τιμωρια με μαστιγωσε 30 φορες στο μουνι.. Υστερα αποτην τιμωρια μου με αναγκασε να το κανω... Μετα με ρωτησε τι φοβαμαι πιο πολυ... "Τα εντομα αφεντη μου"... Γελασε... Εφυγε για λιγο και οταν γυρισε ειχε φερει ενα κουτι με μυρμιγκια... Ανοιξε το κουτι και εβγαλε ενα σχετικα μεγαλο μυρμιγκι με ενα τσιμπιδακι.. Και το εφερε πανω απο την ρογα μου.. Το μυρμιγκε με τσιμπουσε και ο αφεντης μου γελουσε... Εγω ουρλιαζα απο τον πονο... Υστερα εβγαλε αλλα δυο και τα πηγε κοντα στην κλειτοριδα μου... Τα μυρμιγκια με τσιμπουσαν οπου και αν τα εβαζε.. Οταν βαρεθηκε κι αυτο το παιχνιδι εβαλε στις ρογες μου κατιαλλα κλιπς στα οποια προσθετε επιπλεον βαρη.. και με αφησε ετσι για αρκετη ωρα...

Αν σας αρεσε θα συνεχισω με το τι ακολουθησε το δευτερο βραδυ....................

2. Emiris

Emiris Regular Member

Απάντηση: Σκλαβα για πρωτη φορα

Καλό είναι συνέχισέ το.
    Ήταν αληθοφανές μέχρι που έφτασες στα μυρμήγκια.  

3. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Καλά είναι συνέχισε το, επίσης..

Αλλά βρε κορίτσι μου, αν εσύ τα άντεξες όλα αυτά για πρώτη φορά όπως λες, τσάμπα χαλαλιζόσουν στο spanking τόσα χρόνια.. Εσύ γεννήθηκες φτασμένη μαζοχίστρια αν όχι σκλάβα..

Το παράξενο με τα μυρμήγκια όπως επισημαίνει και ο Emiris είναι το γεγονός ότι σε δάγκασαν. Το έχω προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν βάζοντας δεκάδες από αυτά σε πλαστικά ποτιράκια πάνω στο στήθος ή στο κόλπο αλλά αυτά συνέχεια πέρα βρέχει. Ποτέ δεν δάγκαναν.

Μόνο αν κάποιος σε ακινητοποιήσει πάνω στην φωλιά τους πραγματικά αγριεύουν. Έρχεται και πρωτομαγιά, αν τον έχεις ακόμη τον παραπάνω, αφέντη ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να το δοκιμάσεις.

Επίσης αφού φοβάσαι τα έντομα τόσο "ηδονικά" προσπάθησε κάτι πιο πρακτικό και βασανιστικό. Τώρα που θα βγουν οι μέλισσες πες τον αφέντη σου αφού κολλήσει μια με σελοτειπ στην φτέρνα ενός ψηλοτάκουνου ξώφτερνου πέδιλου να σε βάλει να τα φορέσεις και μετά να σε βάλει να περπατάς προσπαθώντας να κρατήσεις την φτέρνα σου μακρυά από την μέλισσα. Αν φυσικά είσαι σίγουρη ότι δεν έχεις αλλεργία. Αλλιώς μην το δοκιμάσεις.

Λογικά όταν δεν αντέξεις άλλο και προσγειώσεις την φτέρνα σου επάνω στην μέλισσα, (δεν πονάει τόσο όσο νομίζεις) πρέπει ο αφέντης να σε τιμωρήσει γιατί ποδοπάτησες ένα τόσο καλό και χρήσιμο έντομο.

Και γενικά μην επιτρέπεις τον αφέντη σου να σε αναγκάζει να κυλάς τις ματωμένες ρώγες σου στο πάτωμα μέσα στα απορρυπαντικά. Δεν είναι καλή πρακτική. Πάλι καλά που δεν του βρισκόταν χλωρίνη δηλαδή.

Είμαι πολύ περίεργος για την δεύτερη μέρα..

4. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Εντελώς καλοπροαίρετα, είσαι σίγουρα γυναίκα;
    Αν ναι, sorry, αλλα κάτι δεν μου κάθεται καλά στο τρόπο που γράφεις την ιστορία σου.

5. AuroraBorealis

Βρε Perry κάτσε να την συνεχίσει την ιστορία πρώτα η κοπέλα (ή ότι είναι τέλος πάντων) και μετά τα ρωτάς αυτά..

6. gaby

gaby Guest

Αν τα έλεγα εγώ αυτά όλα, θα είχατε διαμαρτυρηθεί έντονα...

Καλώς ήρθες palm_beach και νόμιζα ότι ήξερα από breast torture. Από απορρυπαντικά σε πατώματα δεν ξέρω, στα σίγουρα.

7. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

καλώς ήρθες και από εμένα, αν και με αυτά που λες ότι πέρασες, καταλαβαίνω απόλυτα και το "afraid" ως mood...Πειράζει που θέλω να πιστεύω ότι είναι ιστορία και όχι αληθινή εμπειρία;

8. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Δεν ξέρω, μπορεί και να κάνω λάθος, ομως ο τρόπος γραφής δεν μου φαίνεται θηλυκού νηματοθέτη...γι΄ αυτό και έκανα την ερώτηση. Θα μου πεις αν είναι αντρας θα στο πεί, οχι φυσικά, αλλά αυτό νομίζω θα κάνει κακό στον ιδιο και οχι στα μέλη που διαβάζουν την ιστορία του.

9. danos

danos Regular Member

Αυτό θα πει αφέντης  
    Μέχρι και τα μυρμήγκια έχει εκπαιδεύσει  

10. xy

xy Regular Member

Έμενα δεν μου άρεσε. Καταρχήν δεν έιναι καλά γραμμένο, και δεν έχει οξείες. Η φαντασιώση και η προσπάθεια χάνεται.

11. AuroraBorealis

Ρε παιδιά το φάγατε το κορίτσι. (Η αγόρι η τρανσεξουαλ ή οτιδήποτε λες και ποτέ θα το γνωρίσετε από κοντά)

Αναρωτιέμαι πως σας διέφυγε η ηλικία της.

Είναι τόσης μεγάλης σημασία ποιος είναι πίσω από το ψευδώνυμο και κανένας δεν σχολίασε την ιστορία της επί των δρώμενων?

Δείτε και τα αντισταθμιστικά οφέλη. Η tenter lilly χάρη στην ιστορία της palm_beach ανακάλυψε ότι της λείπουν εμπειρίες. Στα 48 της..

Θα συμφωνήσω με τον xy αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν και τις πολύ σοβαρές προσπάθειες της πολιτείας εδώ και σχεδόν 25 χρόνια να υποβαθμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την γλωσσική παιδεία.

12. nikosss_89

nikosss_89 New Member

Γιατί όχι και έναν σκορπιό ??.............