Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκλαβος του κολλητου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 1 Μαρτίου 2022.

1. slave32

slave32 Contributor

-Φοβάμαι
    -Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσουμε τώρα. Άλλωστε εσύ το ζήτησες..

Λίγες ώρες πριν

Είμαι δεκαενιά χρονών ο κολλητός μου από Αθήνα έχει έρθει στην επαρχιακή πόλη που σπουδάζω να κάτσει μερικές μέρες. Βγαίνουμε συνέχεια, κλαμπ, παρέες γενικά περνάμε τέλεια. Ένα βραδάκι αποφασίσαμε να μείνουμε μέσα παίζαμε φίφα στον υπολογιστή μιλούσαμε για διάφορα για παρέες, έρωτες όλα.
    -Μάριε εσύ δεν έχεις βρει τίποτα εδώ, βλέπω έχει πολυ όμορφο κι ελεύθερο κόσμο.
    -Μπα τίποτα. Εσύ Αθήνα τι κάνεις;
    -Έχω αρχίσει και βγαίνω με μια κοπέλα, νομίζω θα πάει καλά.
    -Θέλω λεπτομέρειες.
    -Θα σου πω μετα, ας παίξουμε λίγο ακόμα.
    -Ρε συ έλεγα να πάω να κάνω ένα μπανάκι, δε παίζεις μόνος σου;

Τον άφησα πήγα να κάνω ένα μπανάκι. Δεν άργησα πολύ. Όταν βγήκα είδα ότι είχε ανοίξει έναν φάκελο στον υπολόγιστη μου που δεν έπρεπε. Με φωτό απο bdsm κυρίως spanking μεταξύ ανδρών. Με κοίταξε, ήθελα να κρυφτώ. Πήγα να το σβήσω, απώθησε τα χέρια μου.

-Έλα ρε μη ντρέπεσαι δε συμβαίνει τίποτα
    -Μαλακία, δεν έπρεπε να τα δεις.
    -Ξεκόλλα ρε συ δεν έγινε τίποτα.Άλλωστε μου αρέσαν.
    -Αλήθεια λες Γιάννη;
    -Ναι.

Κοίταξα προς τα κάτω και είδα ότι είχε καυλώσει. Κατάλαβα ότι εδώ πάμε για κάτι χωρίς επιστροφή.

-Ποια σου άρεσε περισσότερο;
    -Αυτές εδώ με τα κοκκινισμένα κωλαράκια. Εσύ δεν θα του τις έβρεχες έτσι;
    Με ρώτησε, μου έδειχνε έναν δεμένο άντρα γυμνό και από πάνω του ένας άλλος που τον μαστίγωνε.
    -Εγώ, μάλλον θα ήμουν αυτός που θα τις έτρωγε.

Με κοίταξε. Νόμιζα ότι έκανε πλάκα.
    -Θέλεις να δοκιμάσουμε;
    -Τι πράγμα, τι λες;
    -Έλα ρε χαλαρά, να σου τις βρέξω, αν αισθανθούμε κάπως σταματάμε;
    -Αν όχι;
    -Αν όχι θα δούμε. Λέγε θες;

-Εντάξει.
    -Βγάλε το μπουρνούζι σου τότε.
    Ήταν πολύ γρήγορο, αλλά είχα καυλώσει αρκετά για να σκέφτομαι λογικά. Σηκώθηκα, έβγαλα το μπλε μπουρνούζι μου.
    -Έχεις πολύ ωραίο σώμα φίλε.
    -Ευχαριστώ.
    Ένιωσα τα χέρια του επάνω μου, με χάιδευε. Έπαιρνα βαθιές ανάσες. Προσπαθώντας να ηρεμήσω.
    -Με έχεις καυλώσει πολύ.
    Έβγαλε τα ρούχα του, είναι κι εκείνος γυμνός.
    -Θέλω να γονατίσεις και να μου πάρεις πίπα.
    Έσπρωχνε το κεφάλι μου προς τα κάτω, υπάκουγα χωρίς ενδοιασμούς. Άνοιξα το στόμα μου, δεν ξέρω γιατί δεν αισθάνθηκα καθόλου άσχημα όσο έμπαινε στο στόμα μου. Ίχνος ντροπής. Το μόνο που ήθελα ήταν να τον νιώθω ολοένα και πιο μέσα μου, το ρούφαγα, το θήλαζα λαίμαργα στη κυριολεξία. Τον χάιδευα κι εκείνος έσπρωχνε ολοένα και πιο γερά το κεφάλι μου. Δεν ξέρω πόση ώρα κράτησε, αλλά ηταν πάρα πολύ σχεδόν είκοσι λεπτά κράτησε μέχρι να χύσει. Με γέμισε το στόμα μου, το πρόσωπό μου.

-Δεν μου έχουν ξανακάνει τέτοια πίπα, ευχαριστώ.
    -Δεν ξέρω τι ν΄απαντήσω.
    Βάλαμε τα γέλια. Ήταν κάπως αστείο ήμουν γονατιστός μπροστά του μόλις είχε χύσει μέσα στο στόμα μου.

-Θα με δείρεις;
    -Ναι.

Έσκυψα το κεφάλι μου στο πάτωμα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν γυμνός, όρθιος από πάνω μου και μου έλεγε σαν να ήταν το πιο απλό πράγμα στο κόσμο ότι θα με δείρει.

-Μου αρέσει που είσαι έτσι γονατιστός.
    -Σας ευχαριστώ.
    -Αν το κάνεις για να με καυλώσεις είσαι σε καλό δρόμο

-Τον έχετε μεγάλο, Κύριε Γιάννη.
    Με άρπαξε από το μαλλί, το έφερε ξανά μέσα στο στόμα μου.
    -Απαλά και ήρεμα αυτή τη φορά.
    Με καθοδηγούσε εκείνος. Δεν πίστευα πόσο γρήγορα ξαναέγινε πέτρα.
    Πήγαμε στο κρεβάτι μου. Ανέβηκε από πάνω μου, το έβαλε μέσα στο στόμα μου. Μου γαμούσε το στόμα, απαλά και ρυθμικά. Πνιγόμουν, ανέπνεα όσο μπορούσα.
    Βγήκε από το στόμα μου με γύρισε μπρούμυτα.

-Φοβάμαι
    -Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσουμε τώρα. Άλλωστε εσύ το ζήτησες..
    -Μάλιστα Κύριε.

- Έτσι μπράβο μικρέ μου. Έχεις κάτι να σε δέσω;
    -Στο συρτάρι έχω χειροπέδες
    -Τέλεια.
    Της βρήκε αμέσως, έδεσε τα χέρια μου στα κάγκελα του κρεβατιου.
    -Το έχεις ξανακάνει;
    -Ποτέ Κύριε.
    -Ούτε εγώ, αλλά το θέλω πολύ.

Σηκώθηκε από πάνω μου παρέμενε γυμνός. Πήρε τη δερμάτινη ζώνη. Τη τύλιξε στα δύο.
    Το πρώτο χτύπημα, ακόμα και τώρα ακούω τη ζώνη να σφυρά, να σκίζει τον αέρα πριν προσγειωθεί στα κωλομέρια μου. Βόγγηξα. Ξανά και ξανά. Πονάει πολύ. Δεν μπορείς να το αποφύγεις. Το κάνει πολύ γρήγορα, πολύ δυνατά.

-Κουνιέσαι πολύ.
    Έφερε ένα λουρί μου έδεσε τα πόδια στο κρεβάτι, με ακινητοποίησε εντελώς.
    -Μου αρέσει να βογγάς
    Ξεκίνησε πάλι. Τώρα πιο δυνατά από πριν. Έβαλα τα κλάματα. Ντρεπόμουν αλλά δε μπορούσα να συγκρατηθώ άλλο.
    -Σας παρακαλώ σταματήστε
    Έβαλε τα γέλια.
    -Να σταματήσω; ακόμα δεν άρχισα βρωμιάρη.
    Τον κοίταξα όσο μπορούσα. Το πρόσωπό του είχε σκληρύνει πάρα πολύ. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι γίνονταν πραγματικό, γινόμουν σκλάβος του στα αλήθεια..

2. slave32

slave32 Contributor

-Καλά είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι θα σταματήσω; μου είπε ενώ άρχισε να χτυπά αδιάκριτα όλο το κορμί μου. Στόχευε χαμηλά στους γλουτούς μου. Το πρόσωπό μου είχε γεμίσει δάκρυα. Προσπαθούσα να παίρνω ανάσες. Αλλά με χτύπα πολύ δυνατά ξανά και ξανά. Σταμάτησε. Ένιωσα τα χέρια του. Με χούφτωνε. Ήταν εξστασιασμένος. Ξάπλωσε δίπλα μου, σκούπισε τα δάκρυα μου από τα μάγουλα μου.
    -Πρέπει να σε πόνεσα πολύ;
    -Μάλιστα Κύριε
    -Σου αρέσει;
    -Πολύ Κύριε. Μου χαμογέλασε.
    -Το ήξερα ότι θα σου άρεσε. Θέλω να γίνεις η πουτάνα μου.
    Έμεινα με το στόμα ανοιχτό, δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτές τις λέξεις..
    -Δεν δε.. ξέρω..
    -Με καυλώνει που φοβάσαι. Μπορείς να με ρωτήσεις ότι θέλεις
    -Σας αρέσει εσάς Κύριε;
    -Ναι πολύ.
    -Δηλαδή σας δίνω ευχαρίστηση;
    Γύρισε με αγκάλιασε, πρώτη φορά τον ένιωθα έτσι. Δεν ντρεπόμουν. Τον φίλησα στο στήθος. Είναι κατάλευκο το δέρμα του.
    -Θέλω να σε γαμήσω κανονικά.
    -Μάλιστα Κύριε.
    Ξαναέβαλα τα κλάματα.
    -Φοβάσαι έτσι;
    -Ναι πολύ..
    -Το θέλεις;
    Τα έχασα δεν ήξερα τι πρέπει να του απαντήσω. Έβαλε το χέρι του στον κάβαλο μου. Καύλωνα, με μάλαζε.
    -Μάλιστα Κύριε.
    -Κι εγώ πολύ..
    μου είεπ κι άρχισε να με φιλάει στο στόμα. Τότε τα έχασα πραγματικά. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο ποτέ, το χέρι του συνέχισε να με αυνανίζει μέχρι που έχυσα στα χέρια του. Έλυσε τα πόδια μου, τα χέρια τ' αφησε στις χειροπέδες, με έβαλε να τουρλώσω το κώλο μου, στα γόνατα. Φόρεσε το προφυλακτικό μπροστά μου. Έβαζε τα δάκτυλα του με το σπέρμα μου μέσα μου, το δάκτυλο του και με πονούσε τόσο πολύ, καταλάβαινα ότι θα υποφέρω. Συνέχισε με τα δάκτυλα του για αρκετή ώρα, προσπαθούσε να με χαλαρώσει. Μπήκε πολύ απαλά μέσα μου, βογγούσα, πόναγα τόσο πολύ, δεν ξέρω πόσο μέσα κατάφερε να μπεί, μέσα έξω, σιγά σιγά. Έδινε περισσότερο ένταση περισσότερο ρυθμό, μου τράβαγε τα μαλλιά, μου ξύλιζε τα κωλομέρια. Βόγγαγα, πονάει τόσο πολύ, αλλά δεν ξέρω είναι ωραία.
    Τώρα μπαίνει πιο μέσα, νιώθω γεμάτος, νιώθω η πουτάνα του.

Βγαίνει.
    -Είναι αρκετά για πρώτη φορά μικρή μου πουτάνα.
    Σηκώνεται, παίρνει τη ζώνη του πάλι τώρα μου δέρνει τα κωλομέρια. Δυνατά. Πολύ δυνατά..
    -Μη σταματάτε..

3. slave32

slave32 Contributor

Με ξύλισε για αρεκτή ώρα μέχρι που σταμάτησε. Με άφησε για λίγη ώρα ακόμη στο κρεβάιτ δεμένο. Τον άκουσα που κάτι έκανε στη κουζίνα. ήρθε με έλυσε. Μου έδωσε να φάω ένα τοστ και να πιω γάλα. Με πήγε στο μπανιο με έπλυνε, Παγωμένο νερό. Τσίτωνε το δέρμα μου. Δεν διαμασρτυρήθηκα στιγμή, μέχρι και τα δόντια μου βούρτσισε. Αισθανόμουν ευάλωτος, μικρός. Άρχισαν πάλι οι ντροπές, οι φόβοι, τώρα τι; Δεν μιλούσε καθόλου. Όλα είχαν αλλάξει. Με πήγε στο δωμάτιο, με στέγνωσε και με άφησε γονατιστό να περιμένω. Άκουσα τη βρύση ν'ανοίγει πλενόταν κι εκείνος. Τον άκουσα που με φώναξε να πάω κοντά του.
    -Μικρέ έλα εδώ
    Έτρεξα εκεί. Μου ζήτησε να μπω στη μπανιέρα. Να γονατίσω. Ήξερα τι ήθελε, άνοιξα απλά το στόμα μου και τον δέχτηκα μέσα μου. Αυτή τη φορά δεν αντιστεκόμουν καθόλου. Τον ευχαριστεί πολύ, αυτό πρέπει να κάνω. Άφηνε το ζεστό νερό να πέφτει πάνω μου ενώ γαμούσε το στόμα μου. Έχυσε πάρα πολύ αυτή τη φορά. Προσπάθησα πολύ να το καταπιώ. Ήταν δύσκολο, η γεύση δεν μου αρέσει καθόλου.
    -Δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο πολύ να σε έχω σαν σκλάβο μου.
    Δεν ήξερα πως να αντιδράσω, τι να πω.
    -Θέλω να πας μέσα στο δωμάτιο σου, να βάλεις μια λευκή φόρμα κι ένα λευκό μπλουζάκι. Τίποτα άλλο, θα πάμε βόλτα.

Αισθανόμουν περίεργα που δε φορούσα εσώρουχα, περπατούσα στους δρόμους. Αισθανόμουν ότι όλα τα μάτια είναι πάνω μου. Συναντήσαμε αρκετούς γνωστούς στο δρόμο.
    -Πώς θα σου φαίνονταν να μου μιλάς μόνιμα πληθυντικό, ακόμα και μπροστά σε άλλους;
    Τα έχασα λίγο, αλλά καταλάβαινα ότι αυτό δεν είναι ερώτηση.
    -Ότι σας ευχαριστεί Κύριε. Του απάντησα. Μου χαμογέλασε. Από εκείνη τη στιγμή δεν του έχω ξαναμιλήσει ποτέ στον ενικό.
    Γυρίσαμε στο σπίτι, εκείνος πήγε να αράξει να δει μια ταινία. Εγώ γδύθηκα κι άρχισα να κάνω τις δουλειές του σπιτιου. Δεν μου έδινε σχεδόν καμία σημασία, μόνο με διέταζε να καθαρίζω και τέτοια.
    -Θα μπορούσα να σε έχω μόνιμα έτσι γυμνό.
    -Μάλιστα Κύριε.
    -Θα μείνω μερικές μέρες παραπάνω. Μετά θα δούμε τι θα κάνουμε.
    -Αυτά είναι υπέροχα νέα Κύριε.
    -Έλα εδώ
    Τον πλησίασα, με έβαλε να γονατίσω μπροστά του. Μου έβαλε τα πόδια του μπροστά μου.
    -Γλείψε τα δάκτυλα μου, τα πέλματα μου όλα μέχρι ν'αποκοινηθώ
    Έχει τα πιο υπέροχα πόδια, ένα ένα τα δάκτυλα του, τους αστραγάλους του. Είχα καυλώσει πάρα πολύ. Τον άκουσα να χαλαρώνει, να αποκοιμιέται. Τον βοήθησα να ξαπλώσιε, τον σκέπασα. Έκανα να φύγω. Με άρπαξε, Με τράβηξε στο κρεβάτι. Άριχε να με φιλάει, να δαγκωνει το κορμί μου, με γέμιζε κοκκινήλες. Ήταν τόσο πολύ έντονος.
    -Σε θέλω μικρέ..
    -Μάλιστα Αφέντη. Ήξερα ότι είναι μάταιο να φοβάμαι, να μην ενδίδω. Δεν υπάρχει επιστροφή. Είμαι εκεί για να κάνω ότι θέλει.
    Χαμογέλασε.
    -Θέλω να σε πονέσω πολύ πριν σε γαμήσω σκληρά
    -Μάλιστα Αφέντη.

4. slave32

slave32 Contributor

Πέταξε το σκέπασμα κάτω, φορούσε ακόμα το μποξεράκι του ήταν πάρα πολύ καυλωμένος. Καταλάβαινα ότι δεν θέλει απλά να με γαμήσει θέλει να με ξεσκίσει και δεν έβρισκα κανέναν λόγο να του αντισταθώ. Πήγε μέχρι το μπαλκόνι κι έφερε μια μπαλαντέζα. Πήρε το μαχαίρι και την έκοψε. Δίπλωσε το καλώδιο. Κατάλαβα ότι πρόκειται να με δείρει πολύ, ακριβώς όπως έλεγε.
    -Μπορείς να πεις όχι τώρα και να σταματήσουμε
    Τον κοίταξα. Σταμάτησα να μιλώ για λίγο.
    -Δεν μπορώ να σας πω όχι Αφέντη, ξέρω ότι θα με τσακίσετε, αλλά δεν μπορώ να σας πω όχι.
    -Πολύ καλά, αν πεις τι λέξη μαίντανός θα σταματήσω να σε πονάω. Αλλά δεν έχεις δικαιώμα για να τη χρησιμοποιήσεις όταν θα σε γαμάω. Συμφωνείς;
    -Μάλιστα Κύριε.
    -Ωραία λοιπόν.
    Μου ζήτησε να σηκωθώ, έβαλε τα χέρια μου στον τοίχο. Ξεκίνησε να με μαστιγώνει στη πλάτη με το καλώδιο
    =Ααααχχχχ πονά πολύυυ
    -Ααχχχ
    Πονούσε πολύ αυτό το πράγμα, ένιωθα το δέρμα μου ν' ανοίγει, σαν να με δέρνανε διάφοροι, όλοι μαζί. Τα χτυπήματα του δεν είναι γρήγορα είναι πολύ δυνατά. Το καλώδιο με χτυπά παντού. Αφήνει πολλά σημάδια. Έχω πέσει κάτω στα γόνατα με δέρνει πάρα πολύ δυνατά. Μου ρίχνει στα μπαλάκια. Σκέφτομαι τον μαιντανό. Αλλά δεν πρέπει. Θέλω ν' αντέξω. Με πιάνει από το μαλλί. Με πηγαίνει στο κρέβατι. Με Βάζει στα 4, το καλώδιο χτυπά τώρα μόνο τα κωλομέρια μου. Τρέχουν τα δάκρυα, οι μύξες μου, τον νιώθω από πίσω μου. Δεν έχει βάλει προφυλακτικό, ούτε λιπαντικό μόνο λίγο σάλιο, Με Ανοίγει με τα χέρια του και μπαίνε ιμέσα μου
    -Πονάει πολύ Αφέντη
    -Σκάσε!

Βγαίνει. Με γυρνάει με χαστοιυκίζει.
    -Μη τολμήσεις να μιλήσεις πότε χωρίς άδεια.
    Με ξαναβάζει στα 4. Μπαίνει μέσα μου, πονάει πάρα πολύ, με γαμάει αργά και δυνατά, πονάω όλος ειδικά η σχισμή του κώλου μου. Γελάει. Είναι πολύ μεγάλος. Βογγάω
    -μμμμμμ μμμμμμ
    Έχω ένα χρονόμετρο απέναντι μου. Με γαμάει ήδη δεκατέσσερα λεπτά. Τον νιώθω που έχει γίνει γρήγορος, έντονος με γεμίζει με το καυτό του υγρό. Τώρα πια καταλαβαίνω τι πάει να πει πόνος, ξεφτιλισμός, γαμήσι. Δεν θέλω τίποτα άλλο παρά να είμαι σκλάβος του, η πουτάνα του.

5. slave32

slave32 Contributor

Με έχει πάρει στην αγκαλιά του κάτω από τα σκεπάσματα, με σφίγγει δυνατά. Μου φιλά τον λαιμό.
    -Τα πήγες πολύ καλά μικρό μου
    Το στόμα μου είναι φιμωμένο με μονωτική ταινία. Δεν μπορώ ν' απαντήσω. Με βάζει να κοιμηθώ. Πονάει όλο μου το σώμα είναι γεμάτο σημάδια. Κοιμάμαι μέσα στην αγκαλιά του. Ξυπνάω ώρες μετά. Είναι βραδύ αργά. Δεν είναι εκεί δίπλα μου. Φοβάμαι, πανικοβάλομαι τα χέρια μου είναι δεμένα πίσω από τη πλάτη μου. Ένα σημείωμα αφημένο στο μαξιλάρι του.
    -Σκλάβε μου έχω βγει με μια φίλη μου. Αν ξυπνήσεις μείνε ακίνητος.
    Δεν θα μπορούσα να πάω και πουθενά. Η ώρα είναι δύο το βραδύ. Τώρα τρεις, τώρα τέσσερις. Ακούω το κλειδί στη πόρτα. Ο Αφέντης μου γύρισε. Ακούω και άλλη μία φωνή στο σαλόνι. Γνώριμη δεν μπορώ όμως να καταλάβω.
    -Αποκλείεται να είναι σκλάβος σου
    -Έλα
    Ακούω τα βήματα τους, παραμένω στη θέση μου. Τραβά τα σκεπάσματα του. Είμαι γυμνός, δεμένος
    -Απίστευο
    Με πλησιάζει, με βλέπει
    -Πόσο πολύ τον έχεις δείρει
    Ο Αφέντης μου γελάει.
    -Θες να τον δείρουμε και μαζί;
    Του προτείνει, τα μάτια μου γουρλώνου.
    -Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα ότι βλέπω με καυλώνει.
    -Θες να σε ικανοποιήσει ερωτικά; κάνει ωραίες πίπες
    -Εντάξει
    Έρχεται μπροστά μου, μου βγάζει το φίμωτρο..

6. slave32

slave32 Contributor

Είναι ένας από τους φίλους του, ο Μιχάλης. Δεν τον συμπαθώ και πολύ κι εκείνος πρέπει να αισθάνεται το ίδιο. Αλλά αισθάνομαι ότι δεν έχω πολλές επιλογές. Έχει κατεβάσει το παντελόνι του. Το κρατάει στο χέρι του. Ο αφέντης μου μου έλυσε τα χέρια και τα πόδια, έχω γονατίσει μπροστά στον Μιχάλη.
    -Θα μου επιτρέπατε να σας πάρω πίπα Κύριε; τον ρώτησα, μπορούσα να καταλάβω την απάντηση του. Άνοιξα το στόμα μου όσο μπορούσα. Δεν ανοίγει αρκετά για να τον πάρω μέσα μου. Το νιώθω είναι τεράστιο έχει γεμίσει το στόμα μου, αρχίζει απαλά αλλά γίνεται ολοένα και πιο έντονο, πιο γρήγορο πνίγομαι από τα σάλια μου δεν σταματά όμως.
    Βγάινει από το στόμα μου, με μια γρήγορη κίνηση με ρίχνει στο κρεβάτι. Στα τέσσερα. Τουρλώνω το κώλο μου όσο πιο πολύ μπορώ. είμαι αμάθητος σχεδόν αγάμητος εκεί. Κάτι δεν του αρέσει.
    -Γιάννη δώσε μου τη ζώνη από το παντελόνι μου
    Ο Αφέντης έρχεται, κρατά κι εκείνος μία.
    Με χτυπούν απίστευτα δυνατά, αποκλειστικά στο κώλο μου που έχει πάρει φωτιά
    -Σας παρακαλώ σταματήσε δεν αντέχω αλλο. Το μόνο που καταφέρνω είναι να τους κάνω να με χτυπούν ακόμα πιο δυνατά. Έχει πια γδυθεί και ο αφέντης μου, έχουν έρθει και οι δύο στο κρεβάτι. Ξεκινούν να με φιλάνε, να με πιάνουν λαβές, το σώμα μου γεμίζει κοκκινήλες. Ο Αφέντής μου με βάζει να γλείψω από τη κορυφή μέχρι τα νύχια τον κολλητό του ενώ ο ίδιος βάζει τα δάκτυλα του μέσα μου. Με ξαναπιάνουν από τα μαλλιά ο Μιχάλης μπαίνει στο στόμα μου ο Αφέντης έχει αρχίσει ώρα που με γαμάει.Δεν πονά αυτή τη φορά τόσο πολύ. Ξεκινά να με χύνει, μέσα μου, με εχει γεμίσει σχεδόν στάζω.

Είναι η σειρά του φίλου του, το τρώω όλο, κάνω τα παντα για να το καταπιώ...