Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκοτεινά Μουσουλμανικά Βαλκάνια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 12 Απριλίου 2015.

  1. Ορίων

    Ορίων Omnia mors aequat

    Αγαπητό και αξιότιμο συμφορουμίτικο μέλος @brenda δε περίμενα να έχετε θητεύσει στην ΕΟΝ.
    Όχι μόνο ντεκαυλέ σας έκανε....!!!

    Ωστόσο, κατανοώ τον πιο ουσιώδη προβληματισμό σου,
    ο οποίος κρύβει μία εμπόλεμη θα πω για να μη πω ρατσιστική διάθεση,
    στο έχει υπερδιογκωθεί και θα σταθώ θέτοντας ένα ακόμη ερώτημα,
    εάν δεν ήταν Κ και ήταν διακόπτες ή υπο, το ιερατείο φρονημάτων
    θα απαιτούσε εξ ίσου αποδεικτικό φρονημάτων ή θα ήταν αδιάφορο
    καθότι δε θα τους χαλούσε, το στατιστικό μέγεθος, την «πλατεία»
    (πιάτσα) στην οποία ανήκουν;

    ΥΓ: Η αλήθεια είναι αυτή, όπως αναφέρεται παραπάνω στην τοποθέτηση μου,
    ότι ο αυτοπροσδιορισμός είναι ελεύθερη επιλογή...
     
  2. gaby

    gaby Guest

    @Orion

    το πρόβλημα με το status K νομίζω ότι είναι ο ανταγωνισμός μεταξύ ομοφρόνων που επισύρει. Συνήθως είναι άκρως αθέμιτος, αδυσώπητος και ανυποχώρητος. Άν και έχει αφήσει κάποια εξαιρετικά κείμενα σε τούτο εδώ το συζητητήριο. Και είναι, βέβαια, όσον αφορά θέματα κλινοπάλης, τελείως ανούσιος, να μην πω πως ρίχνει νερό στον μύλο του περί Ου ο λόγος κάθε φορά  
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Σκλαβα-ιερεια του βδσμ!!!!
    Εχει στο βιογραφικό της σχεσεις παντα απολυτου S/m με τους πιο γνωστούς και διασημους Αφεντες ανα τους αιωνες, των φορα, των μπλοκιων κλπ και φυσικα φερει εχεγγυα και επισημα κοντρατα με βουλοκέρια και σιγνατουρια, με bar code και αριθμό πρωτοκόλλου!!!!! Αναφέρεται σ Εκεινον(τον εκαστοτε) ωσαν ο Θεος και φυσικά ολοι οι άλλοι τι να κλασουν μπροστά του. Είναι ειδικη επι της σκλαβοσυνης, ολες οι άλλες είμαστε απλες υποτακτικες οδοντόκρεμες και είμαστε αξιες της μοίρας μας και για λύπηση που δεν θα απολαύσουμε ποτε το γνήσιο S/m που αυτη απολαμβάνει χρόνια τωρα με τους καλύτερους, διότι είμαστε άσχετες και μην σου πω απλά καυλωμενα Bottomακια που δεν ξερουμε τι μας γίνεται και τολμαμε να γράφουμε στα προφίλ μας slave του ταδε, που δεν ξέρουμε την διαφορά Σκλαβας και υποτακτικης...... Αι να χαθουμε να χανομαστε οι άχρηστες
     
  4. gaby

    gaby Guest

    @Astrovroxi

    κατ' αρχήν την καλημέρα μου και χρόνια πολλά   Αυτό εννοούν τελικά όταν λένε "ιέρεια" μάλιστα! Γιατί μου τα έχωναν και δεν ήξερα τι θέλουν να πούνε   

    Το πράγματι πιο τέλειο και από τέλειο βιογραφικό μου σε χαιρετά, cheers  

    ΥΓ. Για Κ δεν έχεις παρατηρήσει τίποτις βαλκάνιο, να υποθέσω;  
     
  5. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Κοριτσαρα μου Καλημέρα!!!!!
    Μα ειδες τι μαρτυριαρικο πουτανακι είμαι? Σ εδωσα στεγνα..... Χαχαχαχα.
    Αν ησουν κι απο νησι..... Μονο η φωτογραφία σου θα λειπε απο την περιγραφή..... Χαχαχα.
    Αν εχω για Κυριουληδες λεει...... Ουουου.... Σε προσεχες επεισόδιο.
    Φιλια πολλα στο μουτρακι σου
     
  6. gaby

    gaby Guest

    @Astrovroxi

    ενώ εγώ γατί, κιουρία ήμουν. Δεν έβγαλα άχνα. Θα περιμένω να ολοκληρώσεις τα σοφά σου λόγια και μετά...  

    φιλιά και από μένα
     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Παντα κιουρια μωρο μου εσυ.

    Παμε στο επόμενο.
    Υποτακτικη-Σκλαβα-Παρτολα-Ειδημων-Συγγραφεας-Ιατρος-Χύτρα ταχύτητας κι ότι αλλο κατσει.

    Εχει παρει τα φύλλα και τα δέντρα γιατι στην πραγματικοτητα είναι μια νυμφομανης. Θελει τους καλύτερους Μαστεροποιους και τους την πεφτει λαικιστι με το δικό της υπέροχο στυλακι.
    Τους ζαλίζει με τα υπεραναλυτικα γραφομενα της, τις γνώσεις της, τις συγγραφικες, μαγειρικες, πολιτικες κλπ ανησυχιες.
    Την ξέρουν ολοι στο χωριό και τους ξερει ολους.
    Δυστυχώς μόλις τελειωσει το..... Τέλος παντων νταραβερι με τον καταπληκτικό, τελειο, αψογο σχεδόν Θεο Μαστερ....... Μαυρο φιδι που τον εφαγε.
    Δυο τα τινα.
    Η μικροψωλης η ανικανος.......
     
  8. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Υποτακτικη-χαζοχαρουμενο αρχικως-σας γραφω ολους και κοιταζω το τσαρδι μου τελικως.
    Μπαινει φορτσατη στα ιντερνετικα βδσμ σοκακια. Βουτάει τα ευλυγιστα και ακουραστα επι του πληκτρολογιου δαχτυλακια της, σε οτι νημα υπάρχει απο το 600 π. Μ(Μαστερ) εποχή εως σήμερα, ωσαν τα παιδάκια βουτανε τα δαχτυλακια τους μεσα στη μερεντα.
    Δεν έχει ιδεα απο βδσμ, απο ιντερνετικα νταραβερια και πρωτοκολλα. Οδηγός της η λαχτάρα της να ζήσει αυτό που επιθυμεί διακαώς απο εφηβεία μερια, αλλα αραδιαζει τη μια μαλακια πισω απο την αλλη, ανοιγοντας δεκαδες νηματα και γράφοντας χιλιαδες ποστ μέσα σε ενα χρονο.
    Δεν χανει συνάντηση για συναντηση, γνωρίζει κι αποστηθιζει τα ονόματα ολων των στατους, προσπαθεί να είναι το επίκεντρο καθε παρεας.
    Κι αφου φαει πολλες σφαλιάρες και αντιληφθει επιτέλους οτι εδω δεν είναι λούνα παρκ και δεν παιζει με αθωα παιδακια στο καρουσελ...... Παίρνει το δισακι της στον ωμο, κλεινει την πορτα της κι υπηρετει τον Αφεντη της ζωης και της ψυχης της, χωρις πολλα λογια και καμια πια σχεση δεν εχει με εκεινο το χαζοπολυγραφο σκλαβογατοτσουλο που θελει να ξεχασει οτι υπήρξε, οπως και καθε κακια μαγισσα που γνώρισε στο δάσος του βδσμ χωριου.
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Χαρακτήρες...

    Σωκρατικός: Ένας από τους πιό ύπουλους χαρακτήρες που μπορεί να συναντήσει κανείς. Κι από τους πιό έξυπνους. Ο «σωκρατικός» τύπος, όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς, έχει πάρει το όνομά του από τον μεγάλο αρχαίο φιλόσοφο. Η τακτική του είναι απλή: «εν οίδα ότι ουδέν οίδα». Παριστάνει τον άσχετο που μόλις κατέβηκε απ τον Κρόνο και δεν έχει μάθει ακόμα πως λειτουργούν τα κατατόπια σε αυτό το σύστημα πραγματικότητας. Κάνει ερωτήσεις συνέχεια σαν χαζός, βάζοντας τον συνομιλητή να εξηγήσει το παραμικρό. Και εκεί είναι που αντιστρέφονται οι ρόλοι, καθότι ο «σωκρατικός» μόλις σου έχει πετάξει ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αγκίστρι, το οποίο όταν αντιληφθείς ότι έχαψες, θα είναι πλέον αργά. Εάν πιστέψεις ότι είναι όντως χαζός και τον έχεις του χεριού σου, πέφτεις πανηγυρικά μέσα στην παγίδα. Αρχίζοντας να κάνει ερωτήσεις-κλειδιά σε στριμώχνει σταδιακά στην γωνία. Όταν κάποια στιγμή αναπόφευκτα στερέψεις από επιχειρήματα, τα κορδόνια της μαριονέττας έχουν μπεί και ο «σωκρατικός» σε κάνει ότι θέλει.

    Χαμαιλέων: Αυτή η κατηγορία είναι εκκνευριστικόταατη. Ένας αγνώμων άνθρωπος με εντελώς διαφανή χαρακτήρα, ο οποίος αναγκάζεται να μιμείται τα χρώματα του περιβάλλοντός του, ώστε να επιζήσει. Οι «χαμαιλέοντες» στερούνται πλήρως προσωπικής πνευματικής δραστηριότητας. Σε όλα τα επίπεδα έκφρασης και σκέψης αντιγράφουν πιστά συνήθως το πιό δημοφιλές πρότυπο. Όταν αρχίσει μιά πιό βαθειά συζήτηση, δεν συμμετέχουν δημιουργικά, παρά διαλέγουν ποιά άποψη είναι πιό δημοφιλής μεταξύ των συζητούντων ή ποιά δείχνει ότι θα επικρατήσει στο τέλος και την στηρίζουν συνήθως υποστηρίζοντας τα επιχειρήματα των γύρω ή χρησιμοποιώντας επιχειρήματα που έτυχε να ακούσουν κάπου, μόνο και μόνο γιά να βρεθούν στό τέλος της συζήτησης στην πλευρά των «έχω δίκιο», χωρίς να έχουν κάποιο ενδιαφέρον γιά το εκάστοτε θέμα ή να καταλαβαίνουν τί γίνεται γενικά. Φυσικά, περισσότερο από κάθε άλλη κατηγορία, δεν έχουν τα κότσια να υποστηρίξουν την άποψή τους εναντίον όλων των άλλων. Εδώ συναντά κανείς οποιονδήποτε αυτο-υποτιμημένο «καλαμεόλα» που προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους.

    Μπουλντόγκ: Η κλασσική κατηγορία του γλοιώδους «πέφτουλα», που οι ποσότητες σάλιου που εκκρίνει, τον συντάυτισαν συμβολικά με το συμπαθές τετράποδο. Αντίμαχος κάθε μορφής ελιτισμού, εκλεκτικισμού και λοιπόν τάσεων, το «μπουλντόγκ» στην πιό συχνά εμφανιζόμενη μορφή του, πλευρίζει (σχεδόν) κάθε θηλυκό που εισχωρεί στην ακτίνα δράσης του. Του τρέχουν τόσο πολλά σάλια με τις γυναίκες, κυρίως διότι συνήθως είναι ασχημομούρης ή μαλ...θακός -ή και τα δύο- και είναι καταδικασμένος να μην έχει επιτυχία. Οι γυναίκες αποφεύγουν αυτή την κατηγορία (εκτός από τις άσχημες), μιάς και υπάρχει σε αφθονία, αλλά και επειδή ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών κολλάνε με το συνειδητό, στοχευμένο φτύσιμο και όχι με το τυχαίο σάλιο που κρέμεται από το στόμα του πεινάλα. Πάντα ψάχνει να κάτσει στην άδεια θέση, δίπλα από μιά γυναίκα. Πέφτει πάνω της σαν σακί με πατάτες, προσπαθώντας να την «ρίξει» και παίρνοντας ένα ύφος μεταξύ μαστουρωμένης αγελάδας και αποτυχημένης απομίμησης μοιραίου αρσενικού. Κάνει παρέα και βγαίνει αποκλειστικά και μόνο με πιασάρικους γκόμενους, μπάς και μείνει κανένα αποφάι να μασουλήσει, μή καταλαβαίνοντας ότι έτσι μπαίνει στην σύγκριση μαζί τους και φαίνεται ακόμα πιό γλοιώδης κάμπια από ότι είναι.

    Αστάρτη: Η γυναίκα-μύθος. Η θεά του έρωτα, της γονιμότητας. Η Αφροδίτη στα δικά μας μέρη. Η κινούμενη ονείρωξη. Η γυναίκα που θα μπεί σε ένα μπάρ και θα γυρίσουν αυτόματα όλοι -άντρες και γυναίκες- και θα την κοιτούν με ανοιχτό το στόμα. Πέρα από την εκρηκτική εμφάνισή της, όλα τα άλλα, από την φώνή και τον τρόπο που κάθεται μέχρι το βλέμμα και το γενικότερο στύλ, προσελκύουν το αντρικό (και όχι μόνο...) «κοινό» όπως ένα φλωράκι βορειοπροαστιώτικο που βρέθηκε κατά λάθος στο κέντρο, μαζεύει γύρω του τα πρεζάκια σαν μαγνήτης γιά να το φερμάρουν. Τέτοιες γυναίκες προκαλούν φόβο στους άντρες, συνεπώς δεν τις πολυ-πλησιάζουν, είτε εάν αναπτυχθεί σχέση βγαίνει από μέσα τους το θηρίο της ζήλειας. Εξ ού και συνήθως τέτοιες γυναίκες γίνονται καριερίστριες, αδιαφορόντας γιά σχέση, οικογένεια κλπ., αφήνοντας σύξυλους τους ζιγκολό, να αναρωτιούνται πώς γίνεται μιά τέτοια γυναίκα να έχει ανάγκη τις υπηρεσίες τους.

    Διαστροφέας: Η πιό επικίνδυνη κατηγορία ανθρώπινου όντος. Ο «διαστροφέας» κατέχει την σκοτεινή τέχνη της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας. Είναι μιά θεατρική φύση. Παραμορφώνει και διαστρέφει κατά βούληση τα γεγονότα, σε μιά απελπισμένη προσπάθεια να πετύχει αυτό που θέλει (η δύναμη της θέλησής του είναι παροιμιώδης). Η ίδια του η ύπαρξη είναι μιά τελειοποιημένη σύνθεση περίτεχνης απάτης, χειραγωγικής επιδεξιότητας και λανθάνουσας απατεωνίας. Η υποκριτική του ικανότητα είναι ανυπέρβλητη και υποκρύπτει την αλήθεια τόσο καλά που στο κρεσέντο της δραστηριότητάς του, ακόμα και ο ίδιος δεν είναι σίγουρος άν το ψέμα του ήταν όντως ψέμα ή όχι. Μιά ψυχαναλυτική αντιμετώπιση θα υπαγόρευε έναν εξαιρετικά αδύναμο χαρακτήρα και ανίσχυρο άτομο, που έχτισε ένα τείχος ψυχολογικών αμυνών γιά να επιζήσει. Από την άλλη πλευρά ίσως απλά μιλάμε γιά ένα εξαιρετικά χαρισματικό άτομο, έναν ικανότατο σοφιστή που έχει «πιάσει» αυτό που τόσους αιώνες προσπαθούν να μας διδάξουν οι διανοούμενοι: αλήθεια δεν υπάρχει, η πραγματικότητα είναι ρευστή και εύπλαστη και το μόνο που χρειάζεσαι είναι αυτή η συνειδητοποίηση καθεαυτή. Αυτή η κατηγορία είναι ευρεία. Μπορεί απλά να μιλάμε για έναν γυναικά ο οποίος θα ρίξει όποια γυναίκα γουστάρει. Η έναν πρεζά που θα καταφέρει να πείσει τους επιβάτες του συρμού οτί η μάνα του πέθανε, ο ίδιος έχει καρκίνο, ενώ την κόρη του την έβγαλε η μάνα της στο κλαρί. Παρ όλα αυτά, μιά στις δέκα περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστεί ένα πολύ σκοτεινό μυαλό που μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Τέτοια παραδείγματα υπήρξαν πολλά στην ιστορία. Steve Jobs, Αντρέας Παπανδρέου, Adolf Hitler, Oystein Euronymous Aarseth είναι μερικά από τα παραδείγματα. Αλλά αυτά είναι τα παραδείγματα του αποτυχημένου διαστροφέα, καθώς τα καταλάβαμε. Ο απόλυτος διαστροφέας είναι αυτός που δεν πρόκειται να τον αντιληφθούμε ποτέ, αφού ακόμα κι ο ίδιος έχει πιά χάσει τα όρια μεταξύ αλήθειας και ψέμματος, απάτης και πραγματικότητας.

    Πηγή: Tαπειροκρανίωση.


     
     
  10. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    σε μερικές περιγραφές το μόνο που λείπει είναι όνομα και διεύθυνση!!! ....αλλά μεταξύ μας τώρα, χρειάζεται;;; μπααααααααα
     
  11. Eιλικρινά, στα αρχίδια μας!
     
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    χαχαχα..... Ντροπη βρε πατρίδα, θα μας ξανακακοχαρακτηρισουν