Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκόρπιες σκέψεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος entelweis, στις 20 Σεπτεμβρίου 2015.

1. entelweis

entelweis Regular Member

Παντα οταν ξεκινας ενα ταξιδι δε ξερεις αν θα φτασεις στο προορισμο σου...δε ξερεις καν ποιος ειναι ο προορισμος σου...απλα οδευεις κι οπου βγει...παλευεις με τα οχι με τα μην με τα πρεπει τοσων χρονων...αλλοτε νικιεσαι κι αλλοτε καταφερνεις να νικησεις το τροπο που μεγαλωσες,τα στερεοτυπα που σου διδαξαν κι να ζησεις....να ζησεις οντας ο εαυτος σου....δυσκολη διαδρομη στα αληθεια...γεματη ερωτηματικα...ερωτησεις για το ποιος εισαι,που πας,τι κανεις....φορες που αισθανεσαι ανωμαλος μεσα σε μια κοινωνια φυσιολογικων κι συνηθισμενων ανθρωπων....κι ομως το να κανεις τη διαφορα,το να ζεις με τα θελω σου κι οχι με τα πρεπει των αλλων ειναι αυτο που δινει νοημα στη ζωη σου...κι αυτο το θελω σου μπορει να ναι η αναγκη σου να χεις Αυτον πλαι σου,Αυτον που σαν δασκαλος,σαν οδηγος,σαν πατερας θα ξερει να σε οδηγησει,να σε τιμωρησει οποτε αυτο ειναι που χρειαζεσαι,να σε διδαξει,να διωξει τους φοβους σου τα ερωτηματικα σου,αυτος που απο μικρη,αδυναμη και φοβισμενη θα σαι κανει δυνατη,να αντεχεις γι αυτον,να παλευεις γι αυτον...αυτον που θα σε παρει στα χερια του κι θα σου δωσει πνοη...αυτον που θα δωσει αληθινο νοημα στον ορισμο της υποτακτικης κι που μεσα σε ενα συνηθισμενο κοσμο θα σε κανει διαφορετικη γι αυτον....διαφορετικη μα ευτυχισμενη....

2. Limit

Limit Guest

Έλα κόψε κάτι.18 είσαι

Πολύ θεμιτό αλλα κυρίως Μπροστά σου θα τον έχεις και Πάνω σου(μεταφορικά μιλώντας,μην κάνεις πονηρές σκέψεις) αφου και ο δάσκαλος και ο μπαμπας και ο οδηγός και ο τιμωρός και ο προπονητής είναι προπορευτικές φιγούρες κι εσυ ακολουθείς κι όπου σε βγάλει ο δρόμος.

Ας δουλέψουμε λίγο στο που θέλεις να σε βγάλει ο δρόμος και μέτα ψάχνουμε για οδηγό,χάρτη κτλ

Είσαι σίγουρη πως η τιμωρία θα σε κάνει να μην φοβάσαι?Μπορεί μετά να φοβασαι μην κάνεις καμια ζημιά,όπως κάνουν τα άτακτα κοριτσάκια.
    Ξέρεις,η τιμωρία είναι αυστηρή και ο σκοπός της είναι να σε κάνει να αντέχεις,όπως συμβαίνει στην προπόνηση Πολεμικών Τεχνών,μόνο που εδώ θα είσαι ερωτευμένη με τον μπαμπα σου,τον οδηγό κτλ

με την τιμωρία και τον δάσκαλο,τον μπαμπα κτλ θα ζεις με τα πρέπει των άλλων και λιγότερο με τα θέλω σου όμως

Μεγάλο στοίχημα να νικήσεις τα στερεότυπα της κοινωνίας όντως και δύσκολη διαδρομή με σύμμαχο τον οδηγό,πάντα
    Η μικρή αδύναμη και φοβισμένη που δυναμώνει απο τον Εκείνον είναι ένα στερεότυπο κι αυτό της κοινωνίας

Έτσι είναι..Είμαστε οι ξεχωριστοί ανώμαλοι μες στους συνηθισμένους ανώμαλους της κοινωνίας.

3. entelweis

entelweis Regular Member

Η ηλικία είναι ενδείκτικη δεν έχει σημασία αν είσαι 18,20,25,30 πάντα όταν μάθαινεις να σκέφτεσαι με έναν ορισμένο τρόπο έίναι δύσκολο να μάθεις να σκέφτεσαι διαφορετικά....άλλωστε σκέψου πόσες επιδράσεις δεχόμαστε καθημερινά μέσω τηλεόρασης ή ανταλλαγής απόψεων με άλλους κι πόσο αυτά μας επηρεάζουν....το από πάνω κι από μπροστά που λες είναι συμβολικά το bdsm είναι κο αυτή σχέση μεταξύ δύο ατόμων κι προφανώς γι να διατηρηθεί μια σχέση το ένα άτομο πρέπει να είναι πλάι στο άλλο κ στιΣ δυσκολίες κι σε άλλες πτυχές τίΣ σχέσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η υπό θεωρεί τον Κύριο τηΣ ίσο μ αυτήν κατάλαβες πωΣ το θέτω ? Όταν λέω δε ξέρεις καν ποιος έίναι ο προορισμος σου εννοώ εσένα δε σου έχει τύχει ποτέ να έχεις έναν στόχο κο στη διαδρομή καθώς αποκτάς νέες εμπειρίες,μάθαινειΣ τον εαυτόν σου καλύτερα κι αλλάζεις τα θέλω σου ?φαντάζομαι ας πούμε τώρα δεν έχέίΣ τα ίδια θέλω με αυτά που είχες πριν πέντε χρόνια....άρα νόημα έχει το ταξίδι έχει ο προορισμος....σίγουρα δεν επιδιώκει καν εις την τιμωρία αλλά μέσω αυτής η υπό θα συνετιστει άλλωστε μια από τις αρμοδιότητες του δασκάλου,του Κυρίαρχου είναι να διδάξει την υπό κι αυτό γίνεται κι μέσω της τιμωρίας,άρα η τιμωρία έίναι κάτι που χρειάζεται η υπό ....Του άλλου κι αυτός ο άλλος δεν είναι ο οποιοσδήποτε αλλά αυτόΣ που διάλεξες εσύ...κι αυτο έίναι το ιδιαίτερο ότι η υπό κατάφερε να ξεφύγει από τα πρεπει του κόσμου να δεχθεί τη υποταγή της κ μέσω της υποταγής να ελευθερωθεί ....γιατί θεωρείς στερεότυπο το να δυναμώνει γι Εκείνο ?μ άρεσε η τελευταία σου φράση ξεχωριστοί ανώμαλοι μέσα σε συνηθισμένούς ανώμαλους

4. Μιλας για στερεοτυπα, για την κοινωνια που σε διαμορφωνει, που σου μεταδιδει γνωσεις και συμπεριφορες και πρεπει. Νομιζεις οτι Αυτος που αναφερεις εχει μεγαλωσει σε αλλη κοινωνια; Τα ιδια μιμητικα στοιχεια κουβαλαει οπως και ολοι εμεις που νομιζουμε οτι ειμαστε κατι. Που και αυτος με την σειρα του, οπως αναφερεις, θελεις να σε αλλαξει, να σε μεταμορφωσει, να σου μαθει, να σε οδγηγησει και χιλια δυο αλλα. Θα σε διαμορφωσει δηλ..ψαχνεις για εναν καθοδηγητη. Γιατι δεν γραφεσαι στην ΚΝΕ;   Εναποθετεις τις ελπιδες σου, την ζωη σου και το μυαλο σου σε αλλον λοιπον....Βαριεσαι οπως κι αλλες πολλες να βουτηξουν μεσα στον εαυτο τους, να δουν μονες τους και να μαθουν. Θελεις καποιον να κανει αυτην την δουλεια για εσενα. Θελεις καποιον να σου πει ΄΄αυτο και αυτο και αυτο και ετσι ειναι΄΄ και οχι καποιον να σε βοηθησει να μπορεις να βρεις εσυ μονη σου τις απαντησεις. Σωστα; This is the dark side of bdsm....

5. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

Περιληψη.

Μια -κατα ιδια δηλωση- 18χρονη και bisexual, προβληματιζεται γυρω απο την κοινωνια και και τις δομες της και εκθειαζει τον bdsm-ικο "Αφεντη" της, που ειναι ο μονος ανθρωπος στον πλανητη που μπορει να την βγαλει απο τις ανασφαλειες της.

Μαλιστα.

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@Δημήτρης Άλφα ας είμαστε λίγο πιο ελαστικοί. Όσο ώριμη και να μπορεί να είναι για την ηλικία της η δεσποινίδα.
    Δεν παύει να είναι αρκετά νεαρή. Εγώ τουλάχιστον κάποια πράγματα στα λόγια της τα βρίσκω λογικά.
    Το χειρότερο θα ήταν, αν δεν προβληματιζόταν και δεν εξέφραζε τις όποιες σκέψεις της.
    Σίγουρα κανείς δεν θα την "φωτίσει", αλλά έστω δυο λογάκια θα μπορούσε να της τα πει όποιος/α, θα ήθελε να το κάνει.
    Και μετά οι σκέψεις και η όποια επεξεργασία θα συνέχιζε να είναι η δική της.
    Εγώ διαβάζοντας την, χαμογέλασα. Είναι όμορφη η νεανική φλόγα, πόσο μάλλον για κάποιον σαν κι εμένα που πια έχει ξεχάσει, πως είναι να είσαι νέος.  

7. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

το μονο που ειπα ηταν "μαλιστα". Μου θυμησε λιγο διαφημηση. Τιποτε αλλο.

8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ειλικρινά δεν σου "έβαλα χέρι", ποιος είμαι για να το κάνω. Δεν χρειάζεται να γράψω άλλα, γιατί κι εγώ διαβάζοντας σε τις τελευταίες ημέρες, κατάλαβα, ότι δεν χρειάζεσαι, ούτε σου αρέσουν τα πολλά λόγια. "Πιάνεις" πολλά μ' ελάχιστα.  

9. Συστήνω Καβάφη ανεπιφύλακτα
    Υ.Γ είμαι δάσκαλος

10. Εντάξει ρε συ, χαλαρά. Yπάρχουν και χειρότερα.
    Σκέψου να ήταν 18 και να δήλωνε συνειδητοποιημένη σκλάβα του " Τσιμεντένιου Κάφρου"  

11. Ερατώ

Ερατώ Guest

εγώ έχω υπόψιν που θέλω να με βγάλει ο δρόμος,αλλα δεν το έχει ο χάρτης