Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σμιλεύοντας τον υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος VicTor, στις 31 Οκτωβρίου 2016.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@VicTor

Καλά μη το παίρνεις & τις μετρητοίς, ας είναι & θηλυπρεπής, btw μη το λες γούστα είναι αυτά, τώρα αν το θέλουν πιο αρρενωπό, πάω πάσο.
    Καλά μην πιστεύεις , ότι ακούς, ή υπό είναι ο JB ή απλά περβ.   μου κάνει.

Μου βγάζει πολλά γούστα, κυρίως σαν σεξουαλικό αντικείμενο.    

2. VicTor

VicTor Regular Member

Συμφωνούμε επι της ιδεολογικής αρχής. Αλλά είναι disrespect της βάσης ή βλέπεις τον άλλον ως καμβά ζωγραφικής όπου hippie, γιάπης και γιατρός μπορούν να συνδυαστούν;

3. VicTor

VicTor Regular Member

@Μαντλίν
    Εγώ για sadist/sub switchακι τον κόβω. υ το πραγματικό του πρόσωπο, και sadist για να εκτονώνει το υπερμεγέθες εγώ του μιας και έχει φάει άπειρο bullying online για το ότι δεν ταιριάζει στο αρσενικό μπρουτάλ αρχέτυπο.

4. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Δε
    Δεν κατάλαβα πώς εννοείς το disrespect της βάσης.
    Δεν σέβομαι την βάση του υ που διαλέγω; Τι;   Πάει, σε χαλάσαμε! χαχαχα

5. VicTor

VicTor Regular Member

Ανέφερες ότι το να κάνεις τον υ να αλλάξει ντύσιμο, θα ήταν σαν να μην σεβόσουν την βάση του στύλ του μιας και το στυλ για εσένα είναι "βάση" (pillar) του χαρακτήρα. Με αυτή την έννοια  

6. angel42

angel42 Regular Member

Υπέροχο νήμα και αγαπημένο θέμα... Θα επανέλθω με τοποθέτηση... 'Εως τότε μία εικόνα θελκτική για Εμένα που αγαπώ το σμίλεμα ως πρόλογο... Α.

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δε διαφωνώ, εγώ πάντως δε θα άλλαζα τπτ πάνω του, τον θέλω όπως είναι. Είναι τρελό μπειμπι, μωρέ! <3

8. Lady Nawashi

Δεν είπα ακριβώς ότι θα ήταν σαν να μην σεβόμουν την βάση του στυλ του. Απλά δεν είναι ο τρόπος μου, να αλλάζω το στυλ του υ, πώς να το θέσω...
    Διαλέγω μια βάση, ας το πούμε έτσι. Αυτή η βάση συνάδει με τα γούστα μου.
    Επομένως, αν δεν θέλω τον hippie, γιατί να τον διαλέξω;

9. VicTor

VicTor Regular Member

Γιατί τα γούστα αλλάζουν κάποιες φορές και αυτό σε γάμους καταλήγει σε κέρατο, εντός σχέσεων σε απιστία. Σε μία D/s θα μπορούσε να καταλήξει σε session  

10. Lady Nawashi

χαχαχα Το βλέπω εγώ διαφορετικά μου φαίνεται. Δύσκολα αλλάζουν τόσο ριζικά τα γούστα μου.
    Γιατί; επιλέγω τον άνθρωπο, σαν σύνολο, και όχι για ορισμένα χαρακτηριστικά του.
    Ψάχνω κυρίως εσωτερικά χαρακτηριστικά και όχι εξωτερικά  

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@~YKB~

Νταξ, μη το αρνείστε, μη λέμε χαζαμάρες η εμφάνιση πάντα παίζει δυνατό ρόλο ( βλέπω τι photos βάζετε )    

12. Lady Nawashi

Δεν είπα ότι δεν παίζει, είπα ότι δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο. Επέτρεψέ μου να το ξέρω από πρώτο χέρι, όσον αφορά τουλάχιστον τον εαυτό μου και τις επιλογές που κάνω   Οι φώτο που ανεβάζουμε σε διάφορα νήματα ξεχνάς ότι προέρχονται από site που είναι για "μαζική κατανάλωση"... Ε μόνο μοντέλα βλέπεις εκεί