Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σμιλεύοντας τον υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος VicTor, στις 31 Οκτωβρίου 2016.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@~YKB~

Nαι αυτό είναι το μόνο σγρ, εσύ ξέρεις, απλά μην αρχίζουμε, ξανά για τα εσωτερικά χαρίσματα, άλλωστε το νήμα μιλάει για εμφάνιση.
    Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια.

2. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Σουρ, σουρ, μα μίλησα και για τα εξωτερικά αλλά δεν αναφέρεται στο πώς επιλέγουμε, απλά στο τι θα αλλάζαμε  

3. bumblebee

bumblebee Contributor

4. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Είναι πολύ πιο εύκολο, πάντως, να σμιλεύσεις μία γυναίκα από ότι έναν άνδρα εκτός και αν πρόκειται για διαδικασίες feminization.
    Από τις δικές μου εμπειρίες οι Κ μου στόχευαν/στοχεύουν στη συμπεριφορά, τρόπους ευγένειας, μόρφωση και μετά σε οτιδήποτε πάνω μου. Στα
    επάνω μου όμως οι πινελιές ήταν/είναι μικρές και τα αποτελέσματα είχαν/έχουν βάθος χρόνου.
    Για παράδειγμα το uv blacklight tattoo μου με το όνομά Της.

5. VicTor

VicTor Regular Member

@Guruni Είναι ακριβώς αυτό που μου προκαλεί την απορία. Γιατί ακόμα και για το αρσενικό το feminization/bimbo είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος σμίλευσης; Και πρακτικά αυτό πάει και λίγο στο humiliation γιατί το αποτέλεσμα/ζητούμενο συνήθως είναι μια καρικατούρα της γυναίκας και όχι η καθολική θηλυκότητα. Ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί ένα male oriented bimbofication. Λείπει η θέληση/αντίστοιχη ορμή, είναι οι επιταγές/τάσεις της κοινωνίας (objectification κλπ) ή απλά δεν το βλέπω εγώ;

UV ε? Έξυπνο!

6. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

μερικοί λόγοι είναι γιατί είναι περισσότερα τα υλικά που απευθύνονται στις γυναίκες σε σχέση με την εμφάνιση τους. Το feminization τουλάχιστον αυτό που έχω δεί είναι πολύ σοβαρό και πολλοί μπαίνουν σε διαδικασίες με οιστρο και τα λοιπά, απλώς μου φαίνεται λίγο ''βαρύ'' για τα δεδομένα της Ελλάδος.

Δεν νομίζω πάντως ότι είναι το πιο διαδεδομένο απλά το feminization έχει πιο απτά αποτελέσματα.

Άλλωστε, μη ξεχνάς, φαίνεται και από τις απαντήσεις εδώ, οι γυναίκες είναι περισσότερο εγκεφαλικές και αυτά που επιθυμούν ν' αλλάζουν είναι θέματα χαρακτήρα και τα λοιπά δηλαδή εσωτερικά. Ενώ ο άνδρας που λειτουργεί περισσότερο με την καύλα δίνει μεγαλύτερη βάση στην εμφάνιση.

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@Guruni

Μιλάς, όχι μόνο εσύ, για την εξωτερική εμφάνιση λες και είναι "αρρώστια" .

Ανέκαθεν υπήρχε αυτό εδώ μέσα.

8. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

δεν ξέρω από που το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα, απλώς γράφω για ότι έχω συναντήσει.

9. VicTor

VicTor Regular Member

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@VicTor

Εννοώ, ότι κάθε φορά που μιλάμε για εμφάνιση, τονίζονται τα εσωτερικά γτ άμα σε πουν όμορφο/η , θεωρείσαι κ χαζός/ή , τι κλισέ.

11. VicTor

VicTor Regular Member

@Μαντλίν
    Α ναι καταλαβαίνω πως το λές. Αλλά ίσως να είναι και απόπειρα να αποφευχθεί το derrail με τύπου " η ομορφιά της ψυχής είναι που μετράει κλπ", οπότε του δίνεις μια γραμμούλα στο post αναφέρεται και έτσι δεν θα έχει αβοήθητη υπερανάλυση για τον εσωτερικό κόσμο.
    Το συγκεκριμένο νήμα, αφορά την επιφανειακή, ρηχή, χαζή, κλισέ, εξωτερική εμφάνιση. Και πως η διαμόρφωση αυτής μπορεί να γίνει εργαλείο/αντικείμενο ηδονής σε μια δυναμική που τον πρώτο λόγο έχει η γυναίκα.

12. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αρχικά να εκφράσω ότι σιχαίνομαι τους στερεοτυπικούς έμφυλους όρους περί "θηλυκοποίησης"/"θηλυπρέπειας", ειδικά αν συνδυάζεται με αισθήματα εξευτελισμού όπου ενέχονται φαλλοκρατικοί συνειρμοί.

Αισθητικά τώρα...
    Δίνω τρομερή εστίαση στην εξωτερική εμφάνιση ενός άνδρα. Είναι αρκετά εξειδικευμένες οι προτιμήσεις μου.
    Επιθυμώ να είναι εντελώς άτριχος με λευκό δέρμα. Αρκετά ευλύγιστος και να το καλλιεργεί διαρκώς. Σχετικά μικρόσωμος. Να γυμνάζεται για φυσική ευεξία και όχι για να αποκτήσει μπράτσα.
    Για εσώρουχα, ανδρικά strings ή τίποτα.
    Αναφορικά με τα ρούχα, αποκλείω μονάχα τα κοστούμια/γραβάτες. Όλα τα άλλα παίζουν σε όλους τους συνδυασμούς μαζί και με τα υποδήματα.

Last edited: 1 Νοεμβρίου 2016