Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σπονδή στον Φαλλό

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Sublime Substance, στις 14 Αυγούστου 2021.

1. Sublime Substance

Sublime Substance Queens submit only to Kings

Έμφυτη επιθυμία κάθε υποτακτικής κυρίας είναι η ευχαρίστηση του κυρίου της. Πολλοί ίσως λανθασμένα πιστεύουν ότι πρέπει να είναι μια υπάκουη σκλάβα, χωρίς ελευθερίες, χωρίς δικές της ιδέες, χωρίς πρωτοβουλίες, με αποτέλεσμα να χάνονται έτσι πάμπολλες ευκαιρίες για πρωτόγνωρες, περιπετειώδεις και αχαρτογράφητες ηδονές. Ευτυχώς ο δικός μου κύριος δεν λειτουργεί έτσι.. με αφήνει πάντοτε να υλοποιώ όποια τρελή ιδέα μου κατέβει στο κεφάλι. Δεν το έχει μετανιώσει ποτέ, σας διαβεβαιώ!

Όπως σε κάποιες διακοπές μας σε ένα μαγευτικό νησί, όπου μαγεμένη απ’ το τοπίο, ανταριασμένη απ’ το ζεστό μελτέμι και μεθυσμένη από τον έρωτά μας, μου γεννήθηκε η ιδέα της μεταμόρφωσης σε ιέρεια του ερωτισμού. Μία αρχαία περσόνα με μοναδικό σκοπό ύπαρξης να εξυμνεί το ανδρικό κορμί και την ηδονή του.. Σε μία σπονδή στον φαλλό, θα λατρέψει τελετουργικά το κορμί του άντρα που επέλεξε σε έναν βράχο πάνω από τη θάλασσα, κάτω από τον ασκεπή ουρανό..

«Θέλω να κάνω σπονδή στον πούτσο σου», του είπα και χαχανίσαμε, καθώς του εξιστορούσα την ιδέα μου στο ταβερνάκι που τρώγαμε. Είναι υπέροχο να συνδυάζεται και το χιούμορ σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Δεν είμαστε τίποτα παρά "shadows and dust".. πλάσματα έρμαια των παθών, των απολαύσεων και των ηδονών.. τίποτα δεν αξίζει να το παίρνουμε πολύ στα σοβαρά σε αυτήν την ύπαρξη.

Τα είχα σχεδιάσει όλα εις την εντέλεια. Γιατί ως γνωστόν, η ιδέα που θα γεννηθεί στο κεφάλι μιας γυναίκας θα υφανθεί με την τέχνη της αράχνης που υφαίνει τον ιστό της.. το αποτέλεσμα θα είναι ένα θαύμα αρχιτεκτονικής, δυνατότερο από ατσάλι.

Είχα εντοπίσει την τοποθεσία στον χάρτη. Μια μικρή σπηλιά επάνω σε έναν βράχο σε έναν γκρεμό στην άκρη του νησιού. Μιας και αποτελούσε πόλο έλξης για τους τουρίστες, είχα υπολογίσει και την ώρα που θα έπρεπε να πάμε. Κατά το σούρουπο, τόσο νωρίς ώστε να βλέπουμε το τοπίο, και τόσο αργά ώστε να έχουν αποχωρήσει και οι τελευταίοι επισκέπτες. Ήμουν σίγουρη ότι για τους κοινούς θνητούς, η επίσκεψη στο σημείο με λιγοστό φωτισμό θα κρινόταν μάταιη. Είχα μαζί μου σε μια τσάντα τα ιμάτια και τα στολίδια που θα κοσμούσαν το κορμί της ιέρειας, ενώ η μεταλλική σφήνα είχε τοποθετηθεί στη θέση της νωρίτερα εν αγνοία του.

«Πρώτα θα ετοιμαστώ», του είπα όταν φτάσαμε. Στάθηκα μπροστά του και ξεγυμνώθηκα τελετουργικά.. Σήκωσα τα μαλλιά μου και πέρασα στον λαιμό μου τη χοντρή αλυσίδα. Ένα μεγάλο παρεό έγινε ο αρχαίος χιτώνας μου. Δύο nipple clamps στόλισαν το στήθος μου. Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι κοσμούσε τους γλουτούς μου. Έβγαλα τα σανδάλια μου και στάθηκα μπροστά του ξυπόλυτη επάνω στο κακοτράχαλο έδαφος, καθώς τα μαλλιά μου και ο χιτώνας μου ανέμιζαν κινηματογραφικά, έρμαια του κυκλαδίτικου ανέμου.

«Είμαι έτοιμη», του είπα και του παρέδωσα στα χέρια την άκρη της αλυσίδας και το multitale whip.

Το βλέμμα του! Γεμάτο θαυμασμό και δέος! Εκείνη τη στιγμή δεν είχε μπροστά του απλά μια ημίγυμνη γυναίκα, «όμορφη», «σέξι» και άλλα τέτοια τετριμμένα. Είχε μπροστά του ένα απόκοσμο διονυσιακό πλάσμα ερωτισμού και φαντασίας.. ένα πλάσμα που έμοιαζε να γεννήθηκε για εκείνον. Ήμουν η Θεά του. Μια Θεά έτοιμη να την υποτάξει ολοκληρωτικά για να τη λατρέψει ολοκληρωτικά.

Κι εκεί ήταν που αφέθηκα στη θέλησή του.

Last edited: 14 Αυγούστου 2021
  2. Harry Demos

Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

Μπράβο
    Μπράβο σας! -πάντα με υγεία ευχομαι!

3. SirG

SirG New Member

Αναμένουμε και τη συνέχεια ...

4. nikossub93

nikossub93 Contributor

Είσαι τυχερή

5. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Αχ, ζήλεψα. Κι έρχεται και καλοκαίρι...
    Οχι μονο για την τελετουργικη εμπειρία, αλλα και γι το οτι η εν λογω νύμφη βρήκε σπηλιά να παίξει τον Πάνα με τις Ναϊάδες, με χιτωνα πανω στο γκρεμο αλλα χωρις νυχτερίδες και στην οποία πάνε τουρίστες αλλα δεν την είχαν χέσει.

6. Brt

Brt #ολαπολυ

Πάντως κι εγώ έτσι τα σχεδιάζω και μετά πλακώνουν κουνούπια, τσούχτρες, βάρκες, διάφοροι τύποι και αντί να είμαι μια ιέρεια του πουτσου, είμαι να με κλαινε οι ρέγγες και ψεκάζω αουταν.

7. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Πλισε χιτωνα ενδυθηκα να μοιάζω με Μαιναδα
    μα ήταν μπούζι το νερό και από πουτσο nada
    Είχα πορτοκαλλι παρεο σαν Βούδας του Bhutan
    μ αντι για της ψωλης σπονδή, με ψεκαζα Autan
    Μαζευυηκαν περίεργοι και βάρκες με ψαράδες
    και φωναζαν να πάρω αυτους που είναι πουτσαραδες
    κι ο αλλος δίπλα κρυωνε και μουγκριζε σαν Ουννος
    κι από το θαλασσονερο μου έτσουξε ο μουνος
    Από ιέρεια τηςψωλης κατάντησα reality
    της καυλας η υλοποίηση εμειν εξίσωση άλυτη