Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στέλνοντας SMS στον "νεοτερο εαυτό" μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος thief, στις 3 Ιουλίου 2016.

1. Marqui

Marqui sitting on a park bench

Με εξαιρεση το να στέλνεις συγχαρητήριο τηλεγράφημα στους γονείς σου, οπότε έχεις γενέθλια, που όπως και να το δεις είναι οριακά too much, μην αλλάξεις τίποτα. Είσαι Θεός αγόρι μου, με βασικό χαρακτηριστικό τη ταπεινοφροσύνη σου. Εύγε! Μόνο Εγώ θα τα καταφερνα καλύτερα.

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Θρυαλλίς......

3. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Κάνε υπομονή, θα ζήσεις πολλά, άλλα όμορφα, άλλα άσχημα, τα δεύτερα περισσότερα για να σου θυμίζουν την αξία των πρώτων.

Σημασία δεν έχει ο προορισμός, σου είναι άλλωστε άγνωστος. Σημασία έχουν το ταξίδι και οι συνεπιβάτες. Θα γνωρίσεις τον κόσμο και ο κόσμος θα γνωρίσει εσένα. Μα λίγοι θα σε καταλάβουν.

Κάνε υπομονή, σημασία δεν έχει μόνο τι ζεις αλλά και το ότι ζεις, για να έχεις την ελπίδα ότι θα ζήσεις, όσα ονειρευοσουν.

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αλήθεια, τις βαριέμαι τραγικά τις πονηριές
    τις στρατηγικές
    τις άδειες καρδιές,
    τους παραφουσκωμένους εγκεφάλους.
    Αλήθεια, δεν τις μπορώ τις πουτανιές...
    Φεύγω.

Υποκρισία της υποκρισίας και από κάτω
    κι άλλη υποκρισία... Έλεος.

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Πσσστ, μεγάλε, πριν παραδώσεις την κόλλα σου τσέκαρε το γραπτό σου γαμώ την πουτάνα μου! Και το πρόχειρο!...Τα΄χεις περάσει όλα στο καλό;
    ...Οχι ρε ηλίθιε, ΔΕΝ τα΄χεις περάσει, έχεις ξεχάσει ένα θέμα!!!

6. Ρε, μη σκας για κανένα, ρε, γράψτους στα παλαιότερα των υποδημάτων σου, στρώσε τον πισινό σου, παλιορεμάλι, και διάβασε γνωστό στα αρχαία...αφού γουστάρεις κιόλας
    Με το να φεύγεις και να αντιδράς, δεν τα λύνεις όλα, αλλά και...και αλανάκι και αστεράκι είσαι, μάτια μου, να ξέρεις ότι σε παραδέχομαι, καρδιά μου

Last edited: 15 Ιουλίου 2016
  7. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Σε ικετευω γίνε ηλίθια

8. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

χαχαχαχαχα

9. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Το βράδυ τις 4ης Ιουνίου, καθώς θα επιστρέφεις σπίτι, πάνε με 10 χιλ/ώρα λιγότερα. Θα πατήσεις το γατί.

Υγ. Φτιάξε επιτέλους το γ@#$%νο το cd player στο αμάξι, να ξεκινάς τη μέρα σου με ποστ πανκιλες. Έλεος πια με τον kiss fm!

10. Ερατώ

Ερατώ Earth without art is just Eh...

- Πες του ότι τον αγαπάς
    - Το ξέρει...
    - Δεν έχει σημασία, πες του το...
    - Δεν του το 'χω πει ποτέ από τότε που ήμουν 3
    - Μίλα του τώρα που μπορείς...
    - Θα του το πω όταν θα κοιμάται...
    - Δε θα προλάβεις...

11. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Διεκδίκησε και προχωρα!