Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα άδυτα της brattoσύνης ...!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 6 Αυγούστου 2020.

Tags:
  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αυτό είναι που λέμε ενημέρωση..!      
     
  2. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Από τις περιγραφές στο νήμα , αυτό που διακρίνω δεν είναι το χαρακτηριστικο του κακομαθημένου , αλλά το χαρακτηριστικό του θράσους. Το αν κάποιος τοποθετεί το θράσος στα θετικά ή στα αρνητικά στοιχεία συμπεριφοράς, έγκειται στο αξιακό του σύστημα. Το αν στην πραγματικότητα πρόκειται για θράσος ή θρασυδειλία, οι απόψεις διίστανται και όποιος θέλει και εχει νοημα για τον ίδιο, το ερευνά. Προσωπικά ούτε ένα, ούτε το άλλο με ελκύουν για να ασχοληθώ με ένα υπο . Για το κακομαθημένο, δεν το συζητάω καν.
     
  3. Η συμπεριφορά μέσα σε ένα συγκεκριμένο σχήμα. Οχι γενικά η συμπεριφορά στην μάνα του στην γιαγια του στην δουλειά του στην κολλητή του.!!

    Θες να μου το εξηγήσεις αυτό με ένα παράδειγμα?

    Αφού η μπρατιζουσα συμπεριφορά αφορά όπως αναφέρθηκαν πιο πάνω από άλλους συνομιλητές "κακά " στοιχεία (δεν υπακούει ,έχει θράσος, αντιμιλα , είναι κακομαθημένο, έχει ως σημείο αναφορας τον εαυτό του και τις ανάγκες του κτλ ) πως μπορεί να είναι χαρακτηριστικο μίας sub? Δεν έρχεται σε πλήρη αντίφαση αυτή η θεωρία με την κοσμοθεωρία μίας υποτακτικής και του κυρίου της?

    Αφήνω πιο κάτω και την ερμηνεία που δίνει το site εδώ. Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα όπως έχει δωθει.
    https://www.greekbdsmcommunity.com/library-articles/brat.101/?page=1
     
  4. Που ακριβώς εντοπίζεις το θράσος και την θρασυδειλια σε ένα σχήμα όπου εμπλέκονται δυο ενήλικες οι οποίοι γνωρίζουν τι έχουν απέναντί τους και το επιλεγούν συνειδητά? Ισως κάνω λάθος αλλά αυτό μου κάνει λιγάκι kink shamming.
    Ευχαριστώ για την συμμέτοχη σου!
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    μια υποτακτική με γρίπη δεν την αντιμετωπίζεις διαφορετικά από άλλες υποτακτικές. αντιμετωπίζεις όμως την γρίπη.
    μια γρίπη που εχει προσβάλλει μια υποτακτική ή έναν κυριαρχικό την αντιμετωπίζεις όπως τις άλλες γριπες.
     
  6. Ευτυχώς βέβαια που η γρίπη θεραπεύεται ...μακάρι να ίσχυε το ίδιο για την ηλιθιότητα..  
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    μην στενοχωριέστε, κάτι θα βρεθεί, κάνουν θαύματα πιά.
     
  8. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Σε 100 χρόνια από τώρα τπτ δεν θα έχει νόημα... Θα είναι όλοι cyborg
     
  9. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Και κάπως έτσι θα εξαφανιστεί η έκφραση "τα 100 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα"
     
  10. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Προφανώς έχουμε εντελώς διαφορετική άποψη για το τι είναι τι. Στάτους για μένα πχ είναι να είμαι ο πρόεδρος του Εδεσσαικου (τυχαίο παράδειγμα), ή πχ βιομήχανος με πετρέλαια. Αύριο μπορεί να μην είμαι, γιατί μπορεί να γίνει κραχ και να μείνω με το σώβρακο. Δεν είναι μέρος του χαρακτήρα μου, ή της ψυχοσύνθεσης μου. Είναι κάτι που αλλάζει.
    Η Μαιρούλα από τις Τζιτζιφιές όμως είναι υ (έστω οτι Μαιρούλα δηλώνει υ) οτι και να της συμβεί. Δεν 'φοράει' κάτι...είναι. Είναι είτε είναι πρόεδρος του Εδεσσαικού, είτε αν είναι άνεργη και κάθεται σπίτι, είτε αν είναι Τρίτη και 13. Είναι κομμάτι της, του χαρακτήρα της, της οντότητας της. Το οτι δεν υποτάσεται στον καθένα δεν σταματά να την κάνει υ.. -βαριέμαι να ψάξω να κάνω πάλι quote- επείδη ειπώθηκε εκείνο με την Μυρτώ. Εγώ πχ που γράφω δεν σταματάω να είμαι σαδιστής Κ. Το οτι δεν κυριαρχώ πάνω σου, ή στο Χ άτομο δεν είναι γιατί σταματάω να φοράω το Κ. Όμως πάνω στη γραφή και στις απαντήσεις μου υπάρχουν στοιχεία και των δύο. Αντίστοιχα υπάρχουν και από όλα τα..."στάτους". Γιαυτό μου κάνει εντύπωση το οτι το 'στατους' φοριεται και δεν είναι.

    Ακριβώς αυτό..ανάγκη

    +1

    +1
     
  11. Ναι..αλλά δεν κάνεις κάποια προσπάθειά να σαδισεις και να υποτάξεις τους συνομιλητές σου σε μία δημόσια κουβέντα .. αυτά σου τα χαρακτηριστικά, status σε ακολουθούν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις..όχι στην κουβέντα που κάνεις με την αδερφή σου η με τον ταχυδρόμο η με τον προϊστάμενο σου ...
     
  12. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Στην απάντηση σας αυτή δεν βρίσκω διάφορες σε αυτό που είπα εγώ με αυτό που λέτε εσείς.
    Μάλλον διατυπώνουμε διαφορετικά τα ίδια πράγματα. Και το τονίζω αυτό διότι πουθενα σε κανένα σχόλιο μου και κατ επέκταση στην ιδιοσυγκρασία μου δεν πρεσβευω ότι το στάτους είναι κάτι που το φοράς και πετας και μετά το βγάζεις...