Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα άδυτα της brattoσύνης ...!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 6 Αυγούστου 2020.

Tags:
  1. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Ρωτάμε να μάθουμε γιατί είμαστε κουτσομπόλικα! Υποτακτικά αφού  

    Δεν συμφωνώ καθόλου με το age shaming της σοκολατιτσας  
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Να πω κι εγώ λίγο;

    "Το be or not to be?" - Σέξπιρ
    "Το be is to do" - Σωκράτης
    "Tο do is to be" - Ζαν Πωλ Σαρτρ
    “Do be do be do” - Φρανκ Σινάτρα
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    @Brt
    παρασκήνιο δεν φαίνεται να υπάρχει.
    age shaming στην πραγματικότητα δεν έγινε, το συγκεκριμένο μέλος κάθε τόσο εκδηλώνει την δυσφορία του ή το μένος του σε τυχαία επιλεγμένους στόχους. όπως τύχει. μισεί τους πάντες χωρίς διακρίσεις.
     
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Δύο σκέψεις μου, πάνω σε αυτό.

    Μπρατ δεν είναι κάποια που κάνει ναζια, παιχνίδια, και κονξες. Από την εμπειρια μου, Μπρατ είναι κάποια κακομαθημένη, αναγωγη, με αρκετά θεματακια στη συμπεριφορά, που απλά κρύβεται πίσω από τον ρολο του Μπρατ, αντί να φάει απλά μερικές να ισιώσει... Αυτό ισχύει για τις θηλυκές και πολυ περισσότερο για τις αρσενικες Μπρατ.


    Προς μεγάλη απογοήτευση, Κυρίαρχος δεν είναι οποίος προσπαθεί να κερδίσει ένα μουνι πολλών καρατίων. Ένας Κυρίαρχος δεν προσπαθεί, γενικά. Εάν υπάρχει κάτι που να προσπαθεί ένας Κυρίαρχος είναι να ισορροπήσει τον εαυτό του, αλλά αυτό μόνο σε αρχικό στάδιο, γιατί ένας Κυρίαρχος έχει ισορροπημένη σχέση με τον εαυτό του και με τους γύρω του. Γι αυτό και το διαμαντάκι πολλών καρατίων είναι δικό του, έχει έρθει κι έχει παραδωθει μοναχουλι του και δεν προσπαθεί να το κατακτήσει...

    Ελπιζω να μην σε σοκαρα.
     
  5. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Βλέπω έναν καταιγισμό και μία γκρίνια μετά από καιρό, αν δεν κάνω λάθος.

    Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθώ με τόση ζέση κάθε θέμα, ωστόσο είναι γεγονός ότι κάποιες φορές ξεφεύγουμε και υπερβάλλουμε... είτε χωρίς λόγο και αιτία είτε επί τούτου. Και στη 2η περίπτωση δεν είναι κομψό και όμορφο να στρεφόμαστε κατά άλλων απόψεων, που τυγχάνουν απλά διαφορετικές από τις δικές μας. Ειδικά όταν αυτές εκφράζονται με κόσμιο τρόπο.

    Το ποιος έχει δίκιο ή άδικο είναι συχνά σχετικό. Και απόλυτα όμως αν το δούμε και πούμε ότι κάποιος είναι αντικειμενικά λάθος, δεν βλέπω κανέναν λόγο να καταδικάζουμε και να προσβάλλουμε άλλα μέλη.

    Ο καθένας μας μπήκε για κάποιο σκοπό εδώ. Ας το(ν) σεβαστούμε και ας πορευτούμε με καλή διάθεση, γιατί στο τέλος θα γίνουμε κανίβαλοι.

    Τέτοιες πρακτικές προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Προτιμώ μακράν τα πάθη από τις ίντριγκες. Και θεωρώ πολύ ενθαρρυντικό και ωραίο να εκφράζονται και νέες απόψεις σε ένα φόρουμ. Αυτό είναι πολιτισμός και εξέλιξη για όλους μας.
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2020
  6. espimain

    espimain Contributor

    Μην ορκίζεστε.
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Που να γνωρίζατε και τα ντεσού της υπόθεσης.
     
  8. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Έχει άδικο σε αυτό?

    Μπορεί κάποιοι/ες να το εκλαμβανουν σαν "επίθεση". Είναι λίγα, αυτά που γράφουν οι "θιγομενοι" για άλλους... Έτσι νομίζετε? Άκομψο? Σκληρό? Καλύτερα μην τα βάλετε σε ζυγαριά, οϊ, δε θέτε...

    Αυτή η "επίθεση" έρχεται σαν μπούμερανγκ. Και σίγουρα όχι από το πουθενά. Πάντα υπάρχει φωτιά, όπου βγαίνει καπνός. Δεν νομίζετε?

    Κι αν κάποιος ή κάποια αμφιβάλλει ότι έχει αδικο σε αυτά που γράφει, αντικειμενικά, ας αντιπαράθεσει τα επιχειρήματα του /της. Ας τα δούμε, ας τα εξετάσουμε. Άδικο ήταν που βούλιαξε κι ο Τιτανικός, αλλά, δυστυχώς, το αποτέλεσμα μετράει.

    Αν θυμάμαι καλά, έφαγε η @sokolata 600.000 μέρες ban, ίσως να έφτασε και να ξεπέρασε τα δικά μου ban, κι αυτό είναι κάτι που δε θα της συγχώρεσω ποτέ και την μισώ, την μισώ, την μισώ γι αυτό. Τόσο κόπο έκανα να φάω ban. Νισάφι!

     
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Κάνετε λάθος.
     
  10. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    (Παραθέτω την συγκεκριμένη ανάρτηση και όχι όλες όσες ταυτίζονται με αυτήν, διότι έχει αποδειχθεί ότι η αναρτήσασα κι εγώ έχουμε την δυνατότητα να διαφωνήσουμε, δίχως να ξεκατινιαστούμε.)

    Λυπούμαι ειλικρινώς αγαπητή μου, αλλά σφάλλεται. Και μάλιστα, σφάλλεται πολλαπλώς.
    Η νηματοθέτης, δεν είναι θύτης. Προκειμένου να αναχθεί στο ρόλο του θύτη οιοσδήποτε, απαιτείται γνώση της τελετουργίας της θυσίας, γνώση της μυσταγωγίας προς τον υπερ' ου η θυσία και φυσικά ευφυΐα και εκπαίδευση του θύτη. Ουδένα εκ των ανωτέρω διαθέτει. Η νηματοθέτης και οι όμοιοι/ες αυτής, είναι ιοί. Γενετικές μηχανές, δίχως εγκέφαλο, προγραμματισμένες να διασπείρουν το dna τους.
    Αντιστρόφως όμως, πλείστοι όσοι εξ ημών είμαστε θύματα. Και δη, αυτοχασισωμένα θύματα. Ούτε καν συνειδητά θύματα.

    Το "Ούστ από δω και άντε γαμίσου" δεν θα έπρεπε να απευθυνθεί ούτε στη νηματοθέτη, ούτε στους/στις συν αυτή.
    Θα έπρεπε να απευθυνθεί στον καθρέφτη μας.
    Εμείς επιτρέψαμε στους ιούς αυτούς να εισχωρήσουν, στο όνομα του φρέσκου κρέατος.
    Το "ούστ από δω κι αντε γαμίσου", θα έπρεπε να απευθυνθεί σε όλους τους bdsmers οι οποίοι ως Κ. δέχθηκαν κωλόπαιδα να γονατίσουν εμπρός τους, ως υ. και σ. δέχθηκαν κωλόπαιδα για sisters.
    Θα πρέπει να απευθυνθεί σε όλους όσοι αρνούνται να κατανοήσουν πως βδσμ είναι και η καύλα, όχι μόνο η καύλα.
    Θα πρέπει να απευθυνθεί σε όσους αναζητούν ηθικό άλλοθι για να μην ομολογήσουν ότι το κωλόπαιδο, στην καλύτερη των περιπτώσεων, είναι προς άπαξ χρήση και αποτέφρωση και καταλήγουν αυτοπαγιδευμένοι στο άλλοθί τους.

    Τελικά θα πρέπει να απευθυνθεί σε όλους όσους όχι απλά δεν έλαβαν προστασία από τον εμφανή ιό, αλλά τον ενέχυσαν συνειδητά εντός τους και τον διέσπειραν και σε όσους δεν απομόνωσαν τους φορείς.
    (Λες ο Τσιόδρας να είναι Κ. κι ας μην του φαίνεται?)
     
  11. katerina

    katerina Regular Member

    I'm your fan, i'll always be. I 'll follow you til the end of time!  
     
  12. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    @Marqui όταν χαρακτηρίζετε μία γυναίκα την ίδια και τους ομοίους της γεννετική μηχανή δίχως εγκέφαλο προγραμματισμένη να διασπείρει το dna της, λυπάμαι αλλά αυτό είναι ξεκατίνιασμα δυστυχώς. Η έστω τάση προς αυτό. Δεν γνωρίζω προς τι τόσο μένος ειλικρινά. Δεν κρίνω γιατί έχετε αυτή την άποψη ούτε αν έχετε δικιο ή αδικο που την έχετε. Δικό σας θέμα. Και επίσης επιμένω έχει και Κ brat υπό την έννοια του κωλοπαιδισμού.
    Ο μόνος λόγος που δικαιολογεί τέτοιο δημόσιο χαρακτηρισμό είναι είναι ο υποδοχέας αυτού να αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τους συμφορουμίτες in real life.

    Προσωπικά θα ήθελα να ζητήσω δημόσια από το team του φόρουμ να κλειδώσει το νήμα και να σταματήσει αυτόν τον εξευτελισμό όλων. Αυτού του είδους η συνέχεια δεν έχει τίποτα επικοδομητικό να προσφέρει σε κανέναν μας.